کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا هيتلر انتي ماسوني بود؟
۱۲:۱۱, ۱۸/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۸۹ ۱۳:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
مطابي كه مشاهده ميكنيد اطلاعاتي است در مورد اهداف ماسوني در ابتداي تاسيس و وقايع مربوط به هولوكاست(از ديد صهيونسم) و شخصيت ادولف هيتلر
(منبع:سايت شواليه)
در جنگ های صلیبی ، پس از تصرف اورشلیم توسط صلیبیون ، گروهی کوچک از شوالیه های مسیحی که در کار شمشیر زنی مهارت زیادی داشتند در معبد سلیمان سکنی گزیدند . آنها که از طرف خود شخص پاپ انتخاب شده بودند ، از احترام و قدرت زیادی برخوردار بودند . وظیفه ی آنها حفاظت از افرا عالی رتبه ای بود که از واتیکان برای زیارت به اورشلیم می آمدند . پس از مدتی این گروه مشغول کند و کاو در زیر معبد سلیمان شدند که آثار تونل های حفر شده توسط آنها هنوز هم قابل مشاهده هست ، طبق شواهد به دست آمده شوالیه های معبد اجسامی فرا زمینی و دلایلی برای رویگردانی از مسیحیت در آنجا پیدا کردند و به کلی از مسیحیت رویگردان شدند . پس از مدتی حاکمان متعصب مسیحی متوجه تغییر در رفتار آنها شدند ولی قبل از اینکه بتوانند اقدامی بکنند ، شوالیه های معبد به سمت اروپا گرزان شده بودند . حاکمان اورشلیم با تند رو ترین سوار خود نامه ای برای پاپ فرستادند و تمام ماجرا را برای وی در آن نامه تعریف کرده بودند و جالب اینکه این پیک خیلی زود تر از شوالیه ها به اروپا رسید .زمانی که شوالیه ها به اروپا رسیدند تمامی آنها به دستور پاپ به آتش کشیده شدند و بزرگان آنها را نیز در خواب کشتند . تعداد کمی از شوالیه ها که توانستند جان سالم به در ببرند به پادشاه اسکاتلند ، تنها پادشاهی که از واتیکان اطاعت نمی کرد ، پناه بردند . پادشاه اسکاتلند از رقیب تازه ی واتیکان استقبال گرمی کرد و آنها را به درجات عالی دربار خود راه داد . شوالیه ها کم کم تفکرات خود را در دربار نفوذ دادند و بدین صورت فراماسیون شکل گرفت . قابل ذکر است که اسکاتلندی ها اولین مردم فراماسیون جهان بودند .
بعد از فراگیر شدن نظام کافر فراماسون در اروپا ، واتیکان به مقابله با آنها برخواست و بسیاری از آنها را به طرزی وحشیانه کشت . لازم به ذکر است که با توجه به تعابیر فراماسون ، اشراقیون و حشاشین می توان جنایاتی که امروزه همه به خاطر آنها کلیسا را سرزنش می کنند ،را نادیده گرفت و به واتیکان حق داد .
سالیان درازی گذشت و فراماسونری در تمام جهان به شدت فراگیر شد و قانون اساسی جدید فراماسون ها به تصویب رسید . در این زمان ارشدان فراماسون تصمیم به عملی کردن نقشه ی شوم خود گرفتند . آنها در نظر داشتند که نقشه ی بعضی از کشور ها را عوض کنند و جمهوری ها را در دست خود بگیرند . یکی از اهداف آنها کشور روسیه بود ، که موفق به این کار هم شدند و نضام روسیه را دچار تحولی بسیار بزرگ کردند . بعد از روسیه به سراغ فرانسه رفتند و به پیروزی بزرگ دیگری دست یافتند . انقلاب کبیر فرانسه به هیچ وجه انقلابی مردمی نبود ، بلکه در صدر این کار فراماسون ها فعالیت می کردند . اوضاع جهان به شدت به هم ریخته بود ، اگر فراماسون ها به اهداف بعدی نیز دست پیدا می کردند آن وقت هیچ سیاست مداری نمی توانست جلوی آنها را بگیرد .خوشبختانه ، فراماسون ها خودشان گور خودشان را کندند .هدف بعدی آنها آلمان بود ، بزرگترین اشتباه آنها بعد از گرایش به فراماسونری را می توان حمله به آلمان دانست که در آن زمان سیاست مدار بزرگ آلمان بر آلمان حکم می راند : "صدر اعظم آهنین : بیسمارک"
ماسون ها از مدت ها پیش قصد فریب بیسمارک را داشتند ولی او همواره سیاست های آنها را خنثی می کرد . تا عاقبت بیسمارک خام شد . وی قوانین ماسونی را در آلمان به تصویب رساند که به رشد آنها در آلمان کمک می کرد. ولی بیسمارک سیاست مداری نبود که ماسون ها بتوانند به همین سادگی او را دور بزنند . بعد از گذشت مدتی بیسمارک متوجه اشتباه خود شد و با خرج هزینه ای هنگفت آلمان را از این منجلاب بیرون کشید . مدتها گذشت تا اینکه آدولف هیتلر به قدرت رسید . ماسون ها که از بیسمارک نا امید شده بودند ، بار دیگر در صدد امتحان شانس خود بودند . ولی هیتلر مانند بیسمارک نبود که فقط از موضوع جلوگیری کند ، دنباله ی آن را گرفت و تقریبا بعد از مدتی بسیار اندک از شروع جنگ جهانی متوجه واقعیتی وحشتناک شد : یهودیان خرج حمله ی پنهانی ماسون ها به کشور ها را میدادند !
بعد از آن بود که هیتلر شروع به قتل عام یهودیان کرد . (هولوكاست)
با تشكر
naji.eslam
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید121 ، سدرة المنتهی ، دل خسته

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۲, ۱۴/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۱۸:۰۸ توسط bamzi64.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام یه مطلب دارم عجیــــــــــــــب

Huh

ادعایی که دنیا را حیرتزده کرد: صدام پسر هیتلر است!

یک ادعای باور نکردنی درباره صدام حسین رهبر عجیب و غریب عراق: یکی از معشوقه های هیتلر در تاریخ 20 آوریل 1937 صدام را به دنیا آورد! مخبران نازی با گسیل به بیمارستان، صدام را به تکریت بردند.

این ادعاها در کتابی با عنوان "فرزند رایش" نوشته De Sales که دو روز(نمیدونم کی یو میگه) قبل در امریکا روانه بازار کتاب شد مطرح شده است.

این ادعا حتی تئوریسینهای خبره را نیز در شوک فروبرد! در کتابی که دو روز قبل در آمریکا روانه بازار شد ادعا می شود صدام فرزند نامشروع هیتلر است. طبق ادعای کتاب "J.P De Sales" با عنوان "فرزند رایش" در سال 1936 یکی از معشوقه های جوان هیتلر حامله شد. از این ماجرا حتی هیتلر نیز بی خبر بود، سرویس مخفی آلمان از بیم آنکه این نوزاد برای فوهرر دردسرساز شود دختر جوان را برای زایمان به بیروت منتقل کرد.

در همان زمان، مأمور سرویس اطلاعاتی آلمان، "رینهارد هوفمان" در بغداد در حال مذاکره با یک جوان عرب به نام "خیرالله تولفا" بود. هوفمان با پرداخت مبلغ قابل توجهی پول به تولفا، از او می خواهد نوزادی را که در آوریل متولد خواهد شد به یک خانواده مطمئن و مناسب بسپارد.

توفلا نیز برای نگهداری از کودک، خواهرش صبحا را که وی نیز در آوریل بچه دار می شد پیشنهاد داد.

معشوقه هیتلر، صدام را در 20 آوریل 1937 به دنیا آورد. هفت روز بعد، هنگامی که صبحا را درد زایمان گرفته بود، مأموران مخفی نازی وارد بیمارستان بیروت شدند و به زور، نوزاد (صدام) را از آغوش مادرش جدا کردند. در همان شب، مأموران طفل را مخفیانه به تکریت برده و در زاغه ی خانواده فقیر توفلا گذاشتند. در همان اثنا، خیرالله در حال برنامه ریزی بود که کسی متوجه نشود خواهرش فرزند زن دیگری را به عنوان فرزند خود می خواند.

در ایبن بین یک اتفاق عجیب افتاد؛ فرزند صبحا مرده به دنیا آمد و صبحا نیز بخاطر خونریزی شدید بیهوش شده بود. خیرالله از این فرصت استفاده کرد و فرزند هیتلر را به جای فرزند خواهرش گذاشت. نوزاد مرده را هم مأموران مخفی آلمانی از میان بردند.

صدام هنگامی که بزرگ شد مدعی شد که نام پدرش حسین الماجد است و پدرش قبل از تولدش، آنها را ترک کرده است.

دایی صدام، خیرالله که سمپات نازی ها بود و دیدگاهی افراطی درباره ملیت عرب داشت در سال 1941 به نیروهای "راشد علی" که علیه انگلیسی ها قیام کرده بودند پیوست و به همین دلیل مدت 6 سال را در زندان گذراند. وی به عنوان رئیس دولت صدام و همچنین مدتی نیز به عنوان شهردار بغداد ایفای نقش کرده بود.

کتابی مناقشه برانگیز

در کتاب " فرزند رایش" ادعا می شود که دو دیکتاتور تاریخ، صدام و هیتلر با هم ارتباط خونی دارند و صدام فرزند نامشروع هیتلر و معشوقه اش است. در این کتاب ادعا می شود مأموران مخفی نازی از تمام این جریانات اطلاع دارند.

آلمان نازی ارتباط گرمی با رهبران عراق داشت. آدولف هیتلر در سال 1932 به پادشاه عراق یک مرسدس LK500 هدیه کرده بود.

این هم برخی از دلایلی که احتمال بالا را تقویت می کند:

1- صدام بارها گفته بود که پدرش را نمی شناسد

2- وی به عنوان یک فرزند بی پدر توسط دائی اش بزرگ شده بود. ارتباط دایی وی با نازی ها مدتها قبل اثبات شده بود

3- صدام و هیتلر به لحاظ ظاهری بسیار شبیه هم هستند

4- چگونه یک فرزند یتیم در خاورمیانه می تواند بدون کمک از کشورهای قوی ای مثل آلمان به یک دیکتاتور تبدیل شود؟

5- صدام حسین در تمام طول عمر خود از سوی آژانس های آلمانی محافظت می شد. هنگام تحریم عراق از سوی سازمان ملل، شرکت های آلمانی در عراق فعال بودند.

6- مهندس آلمانی "کارل برند اسر" Karl Bernd Esser پناهگاه صدام را ساخته بود. پدر بزرگ این شخص همان کسی بود که پناهگاه هیتلر را ساخته بود!

----------------- Idea

پی نوشت: به نظر می آید نویسنده فوق، با توجه به جالب توجه بودن این موضوع به داستان پردازی و خیال پرداخته است!

به هرحال، متن فوق ترجمه ای بود از روزنامه ترکی زبان حریت

یه عکس هیتلر و صدامم داشت که نمیدونم چطوری اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بلد نبودم چطوری پست جدید ایجاد کنم واه همین گذاشتمش اینجا.
اونم یاد بدین
Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Eve ، mason-enemy
۱۳:۰۵, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12

دریک سایت خارجی نوشته بود مادربزرگ هیتلر (مادر پدرش)در منزل یکی از روتچیلدها خدمتکار بوده است.بالاخره از صاحبخانه باردار گردیده لذا اورا به المان بر می گردانند ودر انجا پدر هیتلر متولد شد.درواقع خون روتچیلدها در عروقش جاری بود.در قبل از جنگ بوسیله منابع مادی ومالی همین خانواده تجهیز شد .اونه تنها ضد ماسون نبود بلکه بزرگترین خدمات به انها کرد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۲:۵۳, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۸۹ ۸:۴۴ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #13
آواتار
تصحیح میکنم
در یکی از سخنرانی های استاد رائفی پور شنیدم که دقیقا به همین مطلب اشاره کردن.
ایشون گفتن که این اطلاعات صددرصد غلط عمدا ایجاد ومنتشر میشه که کسی به حقیقت دست پیدا نکنه.
یعنی نه جمجمه جنازه پیدا شده از هیتلر مطعلق به یک زنه و نه صدام پسر نامشروع هیتلر.
۱۱:۲۶, ۸/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۰ ۲۰:۳۸ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
بهتره به این موضوع اشاره کنم(به نقل از سخنان استاد رائفی پور):
دروغی به نام هولوکاست
میگن 6 میلیون یهودی کشتن.(بهشون میگفتن پاشین برین فلسطین اوناهم قبول نمیکنن شایعه انداختن اقا هیتلر داره میکشه، اونام فرار کردن رفتن)
__طبق آمار خودشون 5 میلیون و 600 هزار نفر جمعیت کل یهودیان اروپایی بود.
1میلیون نفر خارج از مرزی که با یهودیان کاری نداشتند مرز(molotov monitor)
2میلیون و 100هزار نفر در بین متفقین بودند.
2 میلیون نفر مهاجرت کردند به آمریکا.
1 میلیون نفر هم آخر جنگ جهانی اومدن اروپا.(البته فکر کنم)
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۲۳:۱۰, ۲۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۱ ۲۳:۲۴ توسط یه بنده ی خدا.)
شماره ارسال: #15

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمام دوستان محترم
ابتدا جای داره از انجمن پر بار و تخصصیتون تشکر کنم.
در مورد بحث تاپیک
دوستانی که کتاب نبرد من را که آدولف هیتلر نوشته و پس از انجیل در اروپا پرفروش ترین کتاب هست, مطالعه نکردند مطلقا نمی توانند در این تاپیک شرکت کنند. هیتلر صراحتا در این کتاب عنوان کرده " من از نفوذ و گسترش تسلط یهودیان در جهان نگرانم و نبرد من و هدف من کنترل قوم یهود است"

asier
برادر شما لطف کنید دلایل فنی و تخصیصیتون را برای بنده و سایر دوستان ارائه بدهید تا استفاده کنیم. مجله ی محلی سوئدی هم امیدوارم برایش اتفاقی نیوفتاده باشه تا الان.
اما دلایل من به جز کتاب نبرد من که ترجمه های مختلف آن هم در ایران موجوده متن سخنرانی آدولف هیتلر است و البته وصیت نامه ی ایشون هست.
ابتدا بخشی از سخنرانی های پیشوای آلمان
این برای ما روشن است که جنگ میتواند تنها با نابودی مردم آلمان یا ناپدید شدن یهودیان از اروپا خاتمه یابد.در 3 سپتامبر من در رایشتاگ آلمان اعلام کردم
و من مراقب هستم که در پیش بینیها عجله نکنند.این جنگ ممکن است آنطور که یهودیان تصور میکنند پیش نرود تصور آنها بدین گونه است که مردم اروپایی_آریایی نابود خواهند شد اما در عوض نتیجه ی این جنگ نابودی یهودیان خواهد بود.برای اولین بار!! برای اولین بار دیگران به تنهایی خون نخواهند ریخت!برای اولین بار قانون یهودیان سالخورده ی اصیل برای هدفی مشخص به کار گرفته خواهد شد: یک چشم برای یک چشم یک دندان برای یک دندان!و بیشتر از این جنگ گسترش خواهند یافت و ضد سامی گرایان بیشتری شکل خواهند گرفت.ضد سامی گرایان در اردوگاههای کار اجباری تغذیه خواهند شد هر خانواده ای باید آگاه باشد که چرا برای یک پایان بهتر(برای سامی ها) باید قربانی شود.و زمانی فرا خواهد رسید که بیشتر دشمنان شیطان صفت دنیا برای هزاران سال خارج از نقشهایشان بازی خواهند کرد.

و اين سخنراني که در سال 1933 بيان شده:

کشمکش بين افراد و دشمني ميان آنها توسط احزاب ذينفع خاصي گسترش پيدا مي کن آنها، يک گروه کوچک و بي اصل و نسب بين اللملي هستند که افراد را بر ضد يکديگر تحريک ميکنند و نميخواهند که افراد در صلح باشند آنها افرادي هستند که در خانه خود هستند و در عين حال انگار در همه جاي دنيا هم حضور دارند و ريشه و وطن خاصي که در آن رشد کنند، ندارند ما فردي که امروز در برلين زندگي ميکند، فردا در بروکسل روز بعد در پاريس و سپس در پراگ... وين...لندن و همه جا را خانه خود مي داند صدايي از بين جمعيت :"يهودي ها... آنها تنها کساني هستند که مي توانند واقعا به عنوان عناصر بين المللي در نظر گرفته شوند.

بخشی از وصیتنامه ی ایشون که در نت موجوده

[b]اینکه من و یا هر کس دیگری در آلمان در سال ۱۹۳۹ خواستار جنگ بوده ایم ، به هیچ وجه واقعیّت ندارد. این جنگ ، به ویژه ، خواستهٔ دولتمردانی بود که یا خود یهودی بودند و یا در راه منافع یهودیان فعالیّت می کردند و همانها بودند که به جنگ دامن زدند من پیشنهادات بسیاری برای کنترل و محدود کردن تسلیحات نظامی ارائه کرده ام که آیندگان برای تمام زمانها نتوانند از مسئولیت پذیری من برای آغاز جنگ چشم پوشی کنند. پیش از این من هرگز آرزو نمیکردم که پس از جنگ جهانی مرگبار اول دومی بر علیه انگلیس و یا حتی آمریکا رخ دهد.قرنها خواهد گذشت و خارج از ویرانه های شهرهای ما و آثار نفرت و تنفر از اینها که اکنون مسئول هستند و ما مجبوریم بابت همه چیز از آنها سپاسگزاری کنیم یهودیان بین المللی و یارانشان رشد خواهند کرد
.

جوینده حق
برادر محترم من کمتر سخنرانی های رائفی پور را نگاه کن ایشون فقط یک محقق هستند و نظریه میدهند دلیل نمیشه هرچی ایشون بگه درست باشه فقط در حد یک نظریه هست حرفهای ایشون نمونه ی بارزش این آقا قبل از المپیک لندن مدام میگفتند که المپیک 2012 با یک فاجعه ی عظیم همراه است قراره به چین یا سوریه یا حتی ایران حمله ی بزرگی بشه که نظریه ی ایشون به شدت شکست خورد پس نتیجه بگیرید بسیاری از نظریه های دیگر ایشون هم تکلیفشون چی هست.

naji.eslam
برادر گرانمایه ی من شما یک هفته تحقیق کردید و نتیجه گرفتید هیتلر ته ماسون بوده!! بسیار عالی بنده هم میخواهم اراده کنم و سه هفته تحقیق کنم و بگم زمین مستطیلی شکل هست... منظوری نداشتم لطفا شما به بنده و سایرین بگین منابع تحقیقات عظیمتون که شما را به این نتیجه رساندند چه کتابها و مقالات و مستنداتی بودند.
یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Patriot
۱۰:۴۵, ۲۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
واقعا دوستان علم و اطلاعات بالای دارند ولی فقط روی ماسون زوم نکنید هیتلر فکر خود را از افکار هگر سارتر شوپنهاور و نیچه که بیشتر تفکراتشان نژاد پرستانه بوده ایده برداری کرده شاید هم هیتلر خود دست نشانده شیطان برای تشکیل گروهی شیطانی به غیر ماسون بوده
۳:۰۵, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #17

عزیزم لطفا چکیده ای از تحقیقاتت اینجا بذار ممنون
۹:۳۶, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
دوستان تحقیق هاشن رو اینجا بزارند ما هم استفاده کنیم

اگه هیتلر ماسون بود چرا این همه علیه یهودی ها بود؟؟؟

یعنی به نظرتون این همه کشت و کشتار ویرانی و ... جنگ جهانی دوم و ... همش برنامه بوده برای ساختن اسرائیل ؟

بعید به نظر میرسه

یک سایت در مورد نازی ها

http://www.nazicenter.ir
۱۹:۵۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۱۵ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام

بزارید من جریان هیتلر و هلوکاست رو به شما بگم!!!
AngelAngelAngel

هر کس سوالی در این مورد داره بپرسه تا دقیق بهش جواب بدم من خیلی در این زمینه تحقیق کردم...

جهان سلطه (ماسونری یکی از شاخه های کوچک ان است) هیتلر رو اورد سر کار تا کسانی که مخالف تشکیل تفکر صهیونیسم و یا تاسیس اسرائیل باشه رو نابود کنه و این کار رو تقریبا انجام داد...

هیتلر یک ماسون بود ولی ماسون خیلی کوچیکی بود. هزاران دلیل واسش دارم..
۲۰:۲۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۲)666-6 نوشته است:  سلام

بزارید من جریان هیتلر و هلوکاست رو به شما بگم!!!
AngelAngelAngel

هر کس سوالی در این مورد داره بپرسه تا دقیق بهش جواب بدم من خیلی در این زمینه تحقیق کردم...

جهان سلطه (ماسونری یکی از شاخه های کوچک ان است) هیتلر رو اورد سر کار تا کسانی که مخالف تشکیل تفکر صهیونیسم و یا تاسیس اسرائیل باشه رو نابود کنه و این کار رو تقریبا انجام داد...

هیتلر یک ماسون بود ولی ماسون خیلی کوچیکی بود. هزاران دلیل واسش دارم..

خب خسته نباشید ولی کم کم داره خنده ام می گیره

برو نازی سنتر اینو بگو تا ببین چطوری باهات برخورد می کنن

موفق باشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]