|
کوتاه ! مهم ! و اساسی !
|
|
۱۱:۴۴, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کوتاه! مهم و اساسی!
خواهش می کنم تعمق کنیم! عجولانه به پاسخ ننشینیم...! (بلا نسبت همه شما عزیزان،نهیب به خودمه) . . . بلاشک آقا ظهور ظاهری خواهند نمود(گرچه تمام قد معتقدم که آقا در ظهور است و شاهد و ناظر، ومن حقیر غائب و کور)..این درست.. موعدی هم دارد..این هم درست... اما؛ قید زمان مهم تر است یا فلسفه ظهور؟! چون موعد ظهور است باید خودم را جم وجور کنم؟! آنات و لحظه های من با "فرهنگ ظهور"، سنخیت دارد؟! باورها،سکنات و رفتارهایم چطور؟! اصلاً من به "درک ظهور" یا بهتر بگویم "لیاقت ظهور" رسیده ام؟! هدف چیست؟منجی برای چه می آید؟! . . خدایا! به تو پناه می برم... |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نظر من نیاز ما برای ظهور کافی است
اگر همه ی ما به مرحله ای برسیم که واقعا کمبود ایشان را احساس کرده و احساس نیاز به ایشان را داشته باشیم برای ظهور کافی است وقتی که جای خالی ایشان را واقعا احساس کنیم اگر سرمان با دنیا گرم باشد یا مثل کبک بر زیر برف باشد و بلایی که به سرمان آمده را درست درک نکنیم خوب قطعا احساس نیازی هم نخواهیم داشت و موقعی که حرفی از ظهور و امام پیش می آید این امر را خیلی دور مثلا صد یا دویست سال بعد تصور خواهیم کرد پس باید بیدار و آگاه شد و مطلع و آن هنگام موقع نیاز است موقع احساس کردن جای خالی امام در دنیا بقیه ی راه آسان است این که خود را تغییر داده و آنطوری باشیم که باید باشیم این کلمه کلید است نیاز به ظهور |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته بعد از نیاز به ظهور و کنبود باید کارهای دیگری هم انجام بدیم
مثلا بقیه را هم مشتاق کنیم ... بعد از این مرحله بریم دنبال خلقیات خوب ، عبادت ، ساختن و درست کردن جامعه از همه لحاظ و ... و مهتر از همه آمادگی برای ظهور از هر لحاظ است . و لا حول و لا قوة الا بالله العلي العظيم |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند مهربان
این طور که من یادم می آید در کتاب دین و زندگی دبیرستان نوشته بود که امام زمان در بین ما حضور دارند نه ظهور.حضرت ظهور خواهند کرد.فرق ظهور با حضور از زمین است تا آسمان. یا الله جلّ جلاله |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان بیاید عمیقتر درباره مطالب اصلی تاپیک ارسالی اول این موضوع بیاندیشیم
همه با هم باید بیشتر بیاندیشیم |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
من اندیشیدم البته قبلا هم یه فکرهایی تو کله ام بود... به نظر من مثلا اگه من 500سال پیش به دنیا میومدم و زندگی میکردم بازهم .ظیفه ام بود عاجزانه و مشتاقانه برای ظهور آقا دعا بکنم چرا؟ فکر میکنید چون الان جامعه به گند کشیده شده آقا قراره بیاد؟ مثلا 500 سال پیش به ظهور آقا نیاز نبود؟ در صورتی که همه به حجت خدا احتیاج دارن برای رسیدن به رستگاری واقعی. و اینکه حجت خدا مثل خورشیده و الان 1300 ساله پشت ابره خب خودتون ببینید که اگه خورشید یک ماه نتابه ملت چه بیماری هایی میگیرن و چه مشکلاتی پیش میاد؟ حالا اگه حجت خدا هم غایب باشه و در راس امور نباشه جامعه این میشه که میبینید. حالا الان ما باید برای ظهور و اینا دعا کنیم چون نزدیکه و توی عصر ما اتفاق میافته و ما میتونیم بریم بجنگیم و اینا؟ نه بنظر من حقیر اینطور نیست، یک نفر که 800 سال پیش هم طالب این چیزها بوده و درک و فهمش رو داشته برمیگرده و در رکاب آقا میجنگه و حکومت حق رو میبینه. پس چی؟ هدف چیه؟ هدف اینه که ما باید دعا کنیم چون به حجت خدا برای دریافت انوار الهی بطور مستقیم نیاز داریم. باید از حضور همراه با ظهور ایشون استفاده کنیم همونطور که میریم جلو آفتاب می ایستیم و گرم میشویم. پس بنظر من، من اگر 800 سال پیش هم بودم باید خودم رو یه جوری آماده میکردم برای دریافت انوار مستقیم خورشید که همون حجت خداست. و باید از حضور امام زمانم بهره مند میشدم. حالا اگه در توانم بود خیلی خفن بودم حضوری و چه به وسیله ولایت معنوی ایشون که الان شامل حالمونه و احتیاج به دیدار حضوری نداره. ببخشید سعی کرم خیلی اجمالی و مختصر بنویسم چون وقت ندارم دوستان اگر جایی از حرفام اشتباهه یا مشکلی داره حتما بگید چون این یه بجث خیلی مهمیه که ذهن خودم مشغوله بهش و اینکه اینا صرفا نظر شخصی من هست و نتیجه گیری های خودمه و خیلی احتمال داره اشتباه باشه... دوستان التماس دعا یا الله |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۰ ۱۱:۴۴)MESSENGER نوشته است: کوتاه! مهم و اساسی! |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده هم قبلا سوالی نزدیک به همین سوال از دوستان پرسیدم.(کلیک کنید) واقعا اگر فردا روزی امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از پرده غیبت بیرون بیایند، میتونم عرض کنم که منتظر شما بودم، خوش آمدید؟؟؟؟ نکنه برای این منتظر امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نشسته ام که بیاید و ناکامی های من رو برطرف کنه؟ واقعا منتظرم؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ایا واقعا ما برای غیبت اقا به حال زار افتادیم؟
ایا کاری کردیم که رومون بشه بگیم اقا بیا؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |