|
داستان های فانتزی
|
|
۱۶:۱۳, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه
راستش این تاپیک با این مضمون در این فروم یه ذره غیر معمول جلوه بده اما به عنوان کسی که به داستان های فانتزی علاقه دارم و الان چندین ساله که داستان های فانتزی از هری پاتر و نارنیا گرفته تا سه گانه ی وراثت و دنیای تالکین رو می خونم وظیفه خودم دونستم که اطلاعاتی در این رابطه برای دوستان شرح بدم و امیدوارم که دوستان هم این نیت من رو به عنوام نیت خیر تلقی کنند و سوالات خودشون رو در این زمینه از بنده بپرسند و بنده هم بدون هیچ کم و کاستی هر چی در توانم باشه برای آگاهی شما به عرض حضورتون برسونم به امید اینکه دوستان از این تاپیک استقبال کنند
|
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوب منم اگه از دستم کمکی بر میومد ، در خدمتم
|
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
لطفا یکی قضیه فرورفتن خورشید در چشمه گل آلود را برای من توضیح دهد , من هرچه فکر کردم و کتابهای مختلف را
را خواندم به هیچ توجیه منطقی ای نرسیدم ! |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
خورشید تو تصویر زیر(مربوط به مقبره لوتار در کتاب وارکرافت) چه مفهومی داره؟
|
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام اگه بتونین نقدی بر کتابهای نایت ساید بزارید ممنون میشم
|
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۳)Gryffen نوشته است: با سلام به همه منظورتون رو از ایجاد این پست نفهمیدم ؟؟یعنی اگر کسی سوالی داشت یا جایی از داستان رو نمیفهمید یا کتابی براش جذاب بود بیاد از شما بپرسه؟؟ و شما کتاب رو براش معرفی کنید؟یا می خواهید کتاب ها رو نقد کنید و نظرتون رو در موردشون بگید ... چون من تصورم اینه که بیشتر قصد معرفی کتاب دارید تا نقد چه اینکه در بخش معرفی کتاب این تاپیک رو ایجاد کردید .... در معرفی چنین کتابهایی دوست عزیز باید احتیاط بیشتری کرد ... میتونیم روشون بحث کنیم ولی اینکه بخواهیم صرفا تبلیغ کنیم سیاست تالار ما نیست ....در حوزه نقد و بررسی کتاب های فانتزی تاپیک های زیادی زده شده من جمله [b]دست شیطان دررمان های فانتزی [/b] |
|||
|
|
۰:۲۰, ۱۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۰:۲۶ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلامی دوباره
![]() ابتدا خدمت جناب revenger : اون عکسی رو که نشون دادید مربوط به مقبره ی جناب لرد آندوین لوتار و آخرین نسل از خاندان آراتی می باشد و اون شخصی هم که در کنارش زانو زده ترالیون فرمانده ی ارتش لوتار است که در غم در گذشت فرماندش سوگواره :دی در ادامه این که چرا خورشید ور دل اون مقبره است , که بنده دلیل خاصی نمی بینم مگر این که شما به خوای یه جوری این خورشید رو به شیطان و فراماسونری ربط بدی ![]() البته اگه توجه داشته باشی خورشید در حال غروب کردنده که این جا خورشید می تونه همون تمثیل یا همان نماد لرد لوتار باشه که داره غروب می کنه و از طرفی باز توجه کنی اون شخصی که زانو زده لباس جنگ بر تن داره و لباس جنگش هم در هم بر هم که نشون می ده در حال جنگ بوده و یا از جنگ بر گشته و باز اگه توجه کنی دو دستش رو مشت کرده که نشون می ده می خواد انتقام جناب لرد لوتر رو بگیره در کل من منظورتون رو از خورشید نمی دونم اما بهتر نقدی که می شه کرد اینه که خورشید همون لرد لوتار که غروب کردن اون نشون از کشته شدن این لرد بزرگ داره خدمت جناب تفکر : کتاب های دارک سایت فکر کنم اثر جناب سایمون آر گرین باشند, متاسفانه من این اثر رو نخوندم تا بتونم یه نقد پر و پیمون در موردش بنویسم ![]() باید بنده رو ببخشید ![]() و اما خدمت جناب ELENOR : آیا شما مطمئنید که داستان های فانتزی رو شیطان درسته کرده ؟؟؟ می دونید این حرف شما چه قدر !!! اگر ما داستان های فانتزی رو نوشته ی شیطان بدونیم پس داستان های از قبیل شاهنامه ی فردوسی گرفته تا همه ی داستان های حماسی رو باید شیطانی بدونیم !!! خواهشا یک طرفه به سراغ قاضی نرید ابتدا تحقیق کنید و بعد صحبت کنید ![]() دنیای فانتزی رو با دنیای واقه ای اشتباه نگیرید
|
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:و اما خدمت جناب ELENOR :دوست عزیز من این حرف رو نزدم .... شیطان این رمان ها مخصوصا این رمان های اخیر رو من نگفتم نوشته ... بیشتر مطالب رو تو همون تاپیک گفتم نقل قول:خواهشا یک طرفه به سراغ قاضی نرید ابتدا تحقیق کنید و بعد صحبت کنیددوست عزیز من از شما یشتر این رمان ها رو نخونده باشم کمتر نخوندم .... افتخار نمی کنم بهش الان یک سالی هست که تو ترکم ![]() نقل قول:دنیای فانتزی رو با دنیای واقه ای اشتباه نگیریدنکته همین جاست .... وقتی یک جوون وارد دنیای فانتزی میشه دیگه وقعیت رو هم با عینک فانتزی میبینه ... چه قدر آدم من خودم دیدم بعد از خوندن دارن شان وسط دستشون صلیب کشیدن و عاشق خون اشام ها شدن هری پاتر که بماند ... همین الان گرایش به جادوگری و مدارس جادوگری چقدر زیاد شده .... خود تالکین هم یک بار گفته بود جوری که هوادارای ارباب حلقه ها با داستانام ارتباط برقرار کردند من نکردم ..... نقل قول:اگر ما داستان های فانتزی رو نوشته ی شیطان بدونیم پس داستان های از قبیل شاهنامه ی فردوسی گرفته تا همه ی داستان های حماسی رو باید شیطانی بدونیم !!!تو همون تاپیک هم مفصل گفتم .... رمان های فانتزی که الان تو بازار هست اکثرا حاوی تفکرات الحادی هستند ... الان چند درصد میرند سراغ شاهنامه چند درصد میرند سراغه نیروی اهرمنی اش و هری پاتر ؟؟ جادوگر که تو شاهنامه موجودی اهریمنی و مستحق مرگ است در این رمان های جدید تقدیس شده .... دوست عزیز من فقط گوش زد کردم رمان هایی از این دست رو تبلیغ نکنید البته شما خودتون میدونید این چیزا رو ... من یادآوری کردم ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بهله بهله
ما می خواستیم این جا دوستان رو به فانتزی دعوت کنیم که گویا آخر باید بشینیم این جا در مورد فانتزی بحث کنیم :دی آخرش هم میان یقه ی ما رو می گیرند و تاپیک رو قلف می کنند و نمی زارند ما کمی صحبت کنیم در این زمینه :دی جناب اله نور ( این اسمتون بنده رو به یاد اسم های سرزمین میانه می ندازه مخصوصا فرزند سام گمگی که یه اسمی شبیه به این داشت :دی ) (۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۷)ELENOR نوشته است: بیشتر مطالب رو تو همون تاپیک گفتمبهله ما اون تاپیک رو جز اولین کسانی بودیم که دیدیم و از اولین کسانی بودیم که پست دادیم اما گویا پست های ما پر محتوا نبود و سانسور شد ؟؟؟؟ (۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۷)ELENOR نوشته است: الان یک سالی هست که تو ترکم می شه به پرسم چرا تو ترک هستید ؟؟؟ نکنه تو نستید طلسم آواداکدورا رو با یه چوب دستی روی کسی اجرا کنید یا فراتر از اون شاید تونستید یه حلقه ی قدرت برای خودتون درست کنید ؟؟؟ اگر با خوندن این داستان ها کسی ایمانش سست بشه یا ضعیف بشه اون ایمان با عرض پوزش به درد ... (۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۷)ELENOR نوشته است: وقتی یک جوون وارد دنیای فانتزی میشه دیگه وقعیت رو هم با عینک فانتزی میبینه ...منظوره شما از جون چیه ؟؟؟ سایت های فانتزی مختلفی رو سر بزنید می بیندی که رنج سنی کاربران تو ما یه های 13 تا 18 ساله و خلی جالب من به جرات می تونم بگم که 90% کسانی که داستان های فانتزی رو می خونند می خوان برای هم دیگه شاخ و شونه بکشند و تناه اون 10% باقی می نده واقعا فانتزی خون هستند و داستان های فانتزی رو نقد می کنند شما تو فروم های فانتزی سر بزنید قسمت ایفای نقها را دوست دارید بیشتر از قسمت های دگیه که بیشتر حول محور بحث سر داستان اصلی پست می خوره و جالب این جا است که بیشتر پست ها هم در رابطه با داستان های فانتزی قط دعوا بین طرفدارن اون هاست که میان می گن هری قوی تره یا دارن شان و ... بیشتر پست هاشون بی معناست و خودشون هم نمی دونند سر چی دارند بحث می کنند !!! ایا شما تو فروم فانتزی دیدید که واقعا چند نفر که اطلاعات بالایی در زمینه ی فانتزی و حماسه دارند که بشینند واقعا کتاب رو نقد کنند ؟؟؟ دوست عزیز این کتاب هاب فانتزی فقط برای رنج سنی 13 تا 18 ساله و زمانی که جوان و یا نوجوان بالغ تر می شه اون ها رو به یاد فراموشی می سپاره (۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۷)ELENOR نوشته است: چه قدر آدم من خودم دیدم بعد از خوندن دارن شان وسط دستشون صلیب کشیدن و عاشق خون اشام ها شدنایا واقعا این انسان ها تا پایان عمرشون این جوری بودند ؟؟؟ همون طور که گفتم این ها فقط بین 13 تا 18 ساله و یا زمانی که وارد دبیرستان شدند به این کار های خودشون می خنندند و از طرفی اتین اشخاص داستان های فانتزی رو بهونه کردند و از خودشون کارهای جلف و جلف بازی در میارن این ها خواننده نیستند بلکه خوانننده نما هستند از این افراد یه سوال در مورد خون آشام ها بپرس ایا واقعا واب قابل قبولی می دهند ؟ باز می گم این افراد خواننده نما هستند نه خواننده (۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۷)ELENOR نوشته است: خود تالکین هم یک بار گفته بود جوری که هوادارای ارباب حلقه ها با داستانام ارتباط برقرار کردند من نکردم .....واقعا هم راست گفته ها هر چند من این حرفش رو تو عمرا نشنیدم ؟؟ من الان برای 6 یا 7 امین باره که دارم ارباب حلقه ها رو می خونم با خوندن داستان هاش آدم می ره تو دوران اسکاندیناوی و سرزمین میانه و اسگارد و یا هم رزمه بیوولف می شه ![]() ارادتمند شما گریفن |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دست شیطان دررمان های فانتزی | ELENOR | 8 | 6,286 |
۱۴/آبان/۹۰ ۲۰:۴۶ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)