|
ایجاد بخش ویژه در رابطه با ولایت فقیه
|
|
۱:۵۶, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. خوشبختانه تاپیک هایی که در رابطه با ولایت فقیه در تالار ایجاد شده خیلی زیاده ولی متأسفانه خیلی پراکنده هستند و معمولا بحث ها به خاطر همین پراکندگی و نبود ناظر و مدیر مسلط بر این موضوع به نتیجه ی خاصی [b]نمیرسه . به نظر من ایجاد بخش جداگانه ولایت فقیه در این تالار با توجه به اهمیت بسیار بالای این موضوع الزامی هستش . امیدوارم با توجه خاص به رهنمود های نائب عمومی به حق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خود و جامعه خود را برای ظهور آماده کنیم . انشاءالله
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۴, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نظرم به دلايلي كه بهتره نگم (حداقلش براي خودم بد ميشه و حداكثر براي تالار) بهتره همچين بخشي ايجاد نشه.
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۴)t.kam67 نوشته است: به نظرم به دلايلي كه بهتره نگم (حداقلش براي خودم بد ميشه و حداكثر براي تالار) بهتره همچين بخشي ايجاد نشه. سلام دیگه اینقدر سربسته حرف زدن هم خوب نیست. حداقل در پیام خصوصی به بنده یه اطلاع بدید تا دلایلتون رو بدونم،برام مهمه. ممنون |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
اینها مربوط به دو تا پیشنهاد مختلفه: یکی اینکه ما کارشناس توی خود سایت داشته باشیم. دیگر اینکه مسائلی که زیاد ازشون سوال میشه توسط یکی از اعضای منطقی و دارای مطالعه که خیلی موافق هم نباشه (خودم مطالعه ام کمه) ، از یک سایت تخصصی پرسیده بشه و در سایت قرار بدیم. به نظرم هر دوی اینها پیشنهادای خوبیه. |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
لطفا زودتر جمع بندی کنید و اطلاع رسانی
کارشناس میارید یا نمیارید ؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
انشاءالله وحید 110 تا چند روز دیگه در مورد این موضوع میان و بحث هایی رو مطرح میکنند . فعلا از ناظران و مدیران عزیز تقاضا دارم ( داریم ) که به بحث هایی که در مورد ولایت فقیه به وجود اومده یک سر و سامونی بدهند . تا بعد ببینیم چی میشه. |
|||
|
|
|
|
|