|
نقاشی from darkness to light فراماسونرها
|
|
۲۲:۴۳, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
(((الله نور السماوات و الارض)))
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام منظورت از این تصویر و ایه ای که آوردی چیست ؟
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۰:۳۳ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوست عزیز حزب الله
الله نور سماوات و الارض چه ربطی به این عکس داره؟؟؟؟؟؟ باتوجه به اینکه G اون وسط نورم ازش ساطع میشه فکر کنم نعوذ به الله شیطان نور .....است(البته اونا این طوری فکر می کنند) |
|||
|
۱:۰۸, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
منم نفیمیدم چی شد
کسی فهمید به منم بگه ممنون میشم |
|||
|
۶:۲۴, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این نقاشی معروف ماسونی ، همونطور که در عنوان مطلب مشاهده میکنید ( from darkness to light ) نام داره
یعنی گذشتن از تاریکی ها و رفتن به نور. ( البته نوری که بنا به این نقاشی ، از خدای خودشان که همان شیطان است تابیده میشود ) و احتمالا این دوست عزیزمون منظورشون این بوده : ((( زکی ، فراماسونرهای عزیز ، چاییدید ![]() نور اصلی آسمان ها و زمین الله است ))) |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نقاشی جالبیه . به نظر من داره رسم و رسوم ماسونی رو نشون میده
|
|||
|
۱۲:۰۹, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۰ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فكر ميكنم اين توضيحات كامل تر هستن :
. سوره : البقرة آیه : 257 . اللّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُواْ يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ أَوْلِيَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَـئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ . خدا ياور مؤمنان است ايشان را از تاريکيها به روشنی می برد ولی آنان ، که کافر شده اند بت ياور آنهاست ، که آنها را از روشنی به تاريکيها می کشد اينان جهنميانند و همواره در آن خواهند بود . . اصلاً ايلوميناتي يعني روشنيدگي . اين جوامع مخفي ادعا دارن كه اعضاي خودشون رو به سوي روشنايي هدايت ميكنن . اصلاً كلمه "روشنفكر" از همينجا اومده ، منظور "روشنيده" است . فراماسونر ها در نمادگرايي هم رو روشنايي و هدايت به سمت نور تاكيد خاصي دارن . مثلاً تاكيد روي پرومتئوس : . ![]() . يا لوسيفر : ![]() پرومتئوس هم ارز يوناني لوسيفر در اديان يهودي و مسيحي بوده و نيز نماد روشنگري است. . اين همون حركت بسوي روشنايي ست كه خداوند گفته همانا تاريكيست . . . براي كسب اطلاعات بيشتر به مقالات وبلاگ Masonyab.com خصوصاً مقاله "لوسیفرگرایی در نمادهای موجود در مرکز راکفلر" مراجعه بفرماييد . در اين آدرس : http://masonyab.blogfa.com/post-39.aspx |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
در این نقاشی خیلی از مطالب رو نمیتونم درک کنم البته این حقیر چند سالی است که مطالعه میکنم در این موضوع و آنقدر ها کلاس اولی نیستم ولی بهرحال مخصوصا در حواشی این نقاشی مطالبی است که میتونه خیلی جالب باشه مثلا اون کندوی عسل رو من نمیفهمم یا اون چند نفری که در رود خانه هستن و..
ای کاش کسی بود که دونه دونه مثل رائفی پور این نقاشی را با استدلال متقن توضیح میداد. |
|||
|
۱۵:۲۲, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بانوان بسیاری در این عکس , مکشوفه هستند
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شباهت رمی جمرات به نماد فراماسونرها | بنده ی خدا | 4 | 9,451 |
۲۵/آذر/۸۹ ۱۵:۰۲ آخرین ارسال: M Rises Soon |
|

![[تصویر: prometheus2.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/R_center/prometheus2.jpg)
![[تصویر: 75674568bg.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/R_center/75674568bg.jpg)