کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیروزی 3 - استقلال 2
۲۱:۳۳, ۱۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1

علاقه من به پرسپولیس به بیش از ده سال قبل بر می گردد .
یاد آن روز هایی به خیر که به خاطر باخت تیم محبوبم اشک می ریختم یا کتک هایی که می خوردم . امتحان هایی را که به دلیل عدم تمرکز خراب می کردم . جالب این جاست که این تیم را حتی یک بار هم از نزدیک ندیده بودم . فقط از طریق تلویزیون و روزنامه ها به شدت اخبار آن را دنبال می کردم.
پروین گفت : ...
مصطفوی رفت و....
زمان می گذرد و علی انصاریان ها می آیند و می روند و ملاک طرفدار واقعی بودن , وجود بخیه روی بدن است البته اگر روی صورت باشد بهتر است !!!!
ای خدا چرا من به خاطر تیم محبوبم بخیه نخورده ام ...
جلوتر برویم...
الان حدود ساعت 9 صبح است و بازی قرار است غروب برگزار شود .
- مردم از انتظار . پس کی شروع میشه؟!!
کری خوانی ها شروع شده و حتی زمانی برای خاریدن سر هم ندارم چرا که باید پیام ها را جواب دهم . راستی بعد از بازی باز هم باید گوشی همراه خود را خاموش کنم ؟
کم کم بازی شروع می شود نوری و رضایی چند موقعیت خوب از دست می دهند . بازی بر باب میل من پیش می رود تا اینکه میداودی اولین گل استقلال را می زند . اشکال ندارد برای بازگشت به بازی زمان باقی است. تماشاگران حاضر در ورزشگاه شروع می کنند :
این تیم شیرانه ... یا علی مدد
تیم تیم شیرانه ... یا علی مدد
در آغاز نیمه دوم باز هم استقلالی ها این بار توسط زندی گل زنی می کنند و دقایقی بعد هم اولادی از زمین بازی اخراج می شود . بشدت اعصابم خورد شده و حرفی برای زدن ندارم .کم کم باید به سراغ تسبیح بروم چرا که تنها معجزه هست که می تواند شرایط بازی را عوض کند . صلوات و دعا برای تیم محبوبم ( خدایا شرمندم نکن .)
بازی در حال جریان است و کم کم اشک در چشم هایم حلقه می زند باید گوشی همراهم را خاموش کنم . تا اینکه زاید با پاس دیدنی نوری تک به تک شده و گل اول را می زند :
- آفرین . خدایا شکرت یک گل فقط یک گله دیگه . خواهش می کنم .
بلافاصله گل دوم هم زده می شود و این درحالی است پیروزی 10 نفره بازی می کند و فریادهای من کل فضای خانه را فرا گرفته گویا خدا جواب دعا هایم را داده است و این بار باید دعا کنیم که دیگر بازی هر چه زودتر تمام شود چرا که هر لحظه امکان دارد استقلال گل برتری را بزند ولی این بار هم زاید است که بازدن گل سوم پیروزی را 3-2 جلو می اندازد . شرایط کاملا باور نکردنی است . آنقدر فریاد کشیده ام که دیگر توانی برایم باقی نمانده است :
- خدایا شکرت ...
و این افتخاری برای من است . تیم محبوبم 3-2 با یک بازیکن کمتر پیروز میدان شده و به قول معروف :
-استقلال رو داخل قوطی کردیم .
حرف اصلی من چند سواله :
ورزش و سرگرمی خوبه ولی چرا به خاطر یک تیم انقدر بالا و پایین می پریم؟
چرا به جای پیروزی و استقلالی بودن مهدوی نیستیم؟
چرا برای نبود آقامون اشک نمی ریزیم و ناراحت نمی شیم ؟
اونقدری که برای تیم محبوبمون از ته دل دعا کردیم و بعضا اشک ریختیم برای آقامون هم این کار ها را کرده ایم؟
استقلال و پیروزی تا کی می تونن برای ما باعث سربلندی و افتخار باشن ؟
چرا باید دعا و اشکمون برای چیزی باشه که علی 100 بهترین اسم را براش انتخاب کرده :
توهمی به نام فوتبال ...
تا کی باید سرمایه ارزشمندمون (زمان) را برای پیروزی و استقلال تلف کنیم
آیا روز تسویه حساب به خاطر این که طرفدار واقعی پیروزی بودم نامه اعمالم رو اصلاح می کنن
هیچ وقت برای بیدار شدن دیر نیست...
راستی شما طرفدار کدام تیم هستید؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، SARV ، ساجد ، ali.khm ، Agha sayyed ، yamin ، mrfarzadj ، shafagh_mah ، somayeh ، bi neshani ، 208 ، میلاد.م ، sadegh-a ، حسن عزتي ، در جستجوی سختی ، N.Mahdavian ، Amirsaeed ، mohammad790 ، خادمة الزهرا ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، mohammadjavodmw ، mehrdad_libra ، ali0077

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۹, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا
هرکسیرو به یشکل سرگرم کردن
تو انگلیس 2.5 ماهی که فوتبال تعطیله مردم افسردگی میگیرن
بعضی ها با پول بعضی ها با گناه و . . . . . . .. . . . . . .
سر نماز که وای میستی حواست به همه جا هست غرض گناه پول داداش پدر دشمن آدامس خوردنی الا اونجایی که باید حواسمون باشه
چرا؟
آخه ماها به خدا علاقه نداریم دنیا طلبیم
تو نمازاتون خیلی دقت کنید چرا باید همه چی بیاد تو فکر الا یاد خدا
شیاطین هر لحظه نماز شمارو گمراه میکنن حواساتونو جمع کنید
و انسان به شدت نسبت به پروردگارش ناسپاس است و خودش گواهی خواهد داد و چقدر دل در گرو دنیا دارد سوره العادیات رو بخونید
اما در مورد بازی
تبریک میگم به پیروزی و طرفداراش این برد و باختها ارزشی نداره وگرنه استقلال 2بار این فصل پیروزیرو برد من دیگه نمیخوام گول بخورم تو چی ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، shafagh_mah ، محب الزهرا ، 208 ، abas_341
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا