کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی سیستم حقوقی و قضایی شیعی !
۱۱:۴۰, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

مدیر محترم من یک سری سوال دارم که کاملا مرتبط با این بخش است ، لطفاآن را پاک نکن و بگذار تا در سایت نمود

پیدا کند ، چون من در چند سایت حوزوی هم این سوال ها را پرسیدم ولی به فوریت نوشته های من پاک شد ، اینجا

اگر بیداری اندیشه است و اسمش مسما( حقیقی) است ، به من پاسخی بدیهد تا شک من برطرف شود و ذهنم بیدار

شود وگرنه اگر این تاپیک اجازه بروز نیابد ، دیگر مطمئن می شوم که پرسشهایم پاسخی ندارد (چون هشت یا نه

سایت حوزوی و دینی هم ، این نوشتار مرا پاک کردند و کاملا مرا حذف فیزیکی کردند ) و برایم یقین می شود که این

سوالات من در اسلام بی پاسخ است !

اگر دزد به خانه شما حمله کند و شما با دزد درگیر شوید و به دزد آسیب بدنی بخورد باید به دزد

یا متجاوز دیه بدهید !

اینکه حق اعدام به اولیای دم مقتول داده شده است، فقط و فقط در خور قبایل غیر مدنی است

، قتل، جرم عمومی است و مجازات آن را باید قانون و هیات منصفه تصمیم بگیرد اینکه حق

اعدام را به اولیای دم می دهند ، این اعدام را در سطح یک انتقام جویی شخصی تنزل می دهد

که فقط و فقط در جامعه قبیله ای مرسوم است ! و بدین شکل مفهوم عدالت و اصلاح جامعه

، قربانی انتقام جویی شخصی می شود !

در ضمن دادن حق اعدام به اولیای دم مفاسد بسیار دیگری هم دارد مثلا اینکه شروری که نفر

را می کشد و سپس ، که زندانی میشود خویشاوندان آن شرور که خود نیز از اراذل و اوباشند با

تهدیدبه قتل و و آزار از اولیای دم رضایت می گیرند و سپس آن شرور به راحتی آزاد می گردد و

دوباره شرارت را از سر می گیرد ( خود به چشمم چنین موردی را دیده ام ).

پس می بینیم که مفهوم اولیای دم به درد قبایل می خورد نه جامعه شهری و تمدن !

یا در سیستم حقوقی ایران ( از روی اسلام )مفهومی به نام قسامه وجود دارد که برایتان

توضیح نمی دهم که خودتان جستجو کنید که ببینید چه چیز بیربط و قبیله ای و ضدعدالت و

قبیله ای است .

موفق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲:۰۱, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۲:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول: چون من در چند سایت حوزوی هم این سوال ها را پرسیدم ولی به فوریت نوشته های من پاک شد

دلیلش سطحی بودن سوالات شماست و عدم اطلاعتان

نقل قول: به من پاسخی بدیهد تا شک من برطرف شود

شک شما برطرف نمیشود چون مغرض هستید . ولی اعتماد به نفستان ستودنی است

نقل قول:اگر دزد به خانه شما حمله کند و شما با دزد درگیر شوید و به دزد آسیب بدنی بخورد باید به دزد

یا متجاوز دیه بدهید !

به قول خودتان جوابتان را نمیدهم تا بروید تحقیق کنید . مستند و مدرک شما برای این ادعا چیست!!؟

نقل قول:اینکه حق اعدام به اولیای دم مقتول داده شده است، فقط و فقط در خور قبایل غیر مدنی است...

عجب! اتفاقا از مترقی ترین قوانین جزایی است به دلایل بسیار زیاد...
سفسطه سطح پایینی بود خیلی از واژه ها را باید برای خودتان تعریف کنید

ی
نقل قول:ا در سیستم حقوقی ایران ( از روی اسلام )مفهومی به نام قسامه وجود دارد که برایتان

توضیح نمی دهم که خودتان جستجو کنید که ببینید چه چیز بیربط و قبیله ای و ضدعدالت و

قبیله ای است .

خوب شما توضیح دهید ببینیم چه مشکلی دارد . شاید روزی شک های شما با مطالعه بر طرف شد

یا حق
دوستان فقط میخواستم بدانم ایشان در مورد مسایل مورد ادعا چقدر اطلاعات دارند و یا حد اقل یک بار هم شده در مورد ان مطالعه کنند !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mhvvhm ، میلاد.م ، ترنم وحیدی ، SARV ، MohammadSadra ، حسن.س. ، در جستجوی سختی ، 208 ، خیبر110
۲۳:۲۴, ۱۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #3
آواتار
آقای بیا با من بنوش ، یا هر آیدی دیگری که این روز ها دارید ، چرا شما تاپیک های زیادی می زنید و بعد که جواب میگیرین ، نه اعتراف به اشتباه می کنین نه جواب میدین نه چیزی !
این چه رفتاریه !! خدایی آدم زده میشه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، MohammadSadra ، 208 ، ترنم وحیدی ، خیبر110
۸:۵۴, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۹:۴۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
آواتار
جناب بیا بنوش با من، من تصمیم گرفتم در تمام تاپیک های شما حضور داشته باشم. تا زمانی که جواب درست و حسابی به ما ندی، من هستم.

فعلاً اون تاپیک نگرش اکثریت عرب ها به ایران و ایرانی! باز مونده بدون جواب، تا اون رو جواب ندادی حق نداری توی این تاپیک حرفی بزنی.

پ.ن.
بدون وقت ماها ارزش داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، وحید110 ، 208 ، ترنم وحیدی
۱۱:۵۴, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
با عرض معذرت از همه دوستان
خواهش می کنم قبل از هر کاری این تاپیک رو بخونید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5890.html

مقصر خود شماها هستید که به این جور افراد فرصت ابراز وجود میدید

وقتی این شخص تاپیکی بزنه و همه بیان جواب بدن نتیجه این میشه که شماها می بینید.
یکی دو دفعه جواب ندید خودش بساطش رو جمع میکنه میره
نقل قول:
ترول

ترول (Troll) یک اصطلاح اینترنتی است و به کسانی اطلاق می‌شود که در جوامع آنلاین مثل فروم‌ها یا بخش کامنت‌های یک سایت، پیام‌هایی بی‌ربط، ناراحت کننده و فتنه آمیز ارسال می‌کنند با این هدف اصلی که بقیه را وادار به عکس‌العمل‌های احساسی کنند و باعث بحث‌های بی‌ربط به موضوع اصلی شوند. این کلمه می‌تواند هم به شکل اسم برای فرد ارسال کننده بکار رود و هم به شکل فعل برای خود عمل (مثلا ترول‌وری یا ترول کردن).

برای مثال ممکن است یک نفر عمدا در مطالب خودش غلط دیکته‌ای بگذارد تا دیگران را تحریک به صحبت در این مورد کند یا اگر هوش بیشتری داشته باشد، در متنی که ظاهرا تلاش می‌کند غلط‌های دیکته‌ای و دستوری دیگران را اصلاح کند چند غلط بگنجاند تا بقیه شروع به دادن جواب‌های احساسی کنند و بحث از موضوع اصلی منحرف شود. در شکل‌های مفهومی، ممکن است یک نفر در مورد خلقت جهان و نظرش در این باره حرف بزند یا در یک سایت با مطالب فنی، بحث تکراری مقایسه لینوکس و مک و ویندوز را بدون ربط به پست اصلی و بدون دلایل منطقی و فقط به قصد دعوا، مطرح کند.

نقل قول:

در اینباره که چرا بعضی‌ها ترول‌ورزی می‌کنند نظرات مختلفی هست ولی سندروم‌های رفتار ضداجتماعی و حس کنترل بر احساسات دیگران از طرف آدم‌های ضعیف، از تئوری‌های ارائه شده هستند.

نقل قول:
پیروزی یا عدم پیروزی ترول و از آن مهمتر ادامه فعالیت ترول‌گر در یک محیط وابسته به رسیدن یا نرسیدن سوخت به ترول است. اگر آدم‌ها کنترل احساساتشان را از دست بدهند و درگیر جنگ‌ها، بحث‌ها و اعصاب‌خوردی‌هایی بشوند که ترول را خوشحال می‌کند، ترول به کارش ادامه خواهد داد. این فهم و درک کاربران یک جامعه است که باعث می‌شود کسانی که دنبال دعوا هستند در اینکار موفق شوند یا نه. در صورت امکان فنی، دادن منفی به کامنت‌های بی‌ربط و بی محتوا یا بی‌توجهی به آن‌ها می‌تواند ترول‌ها را از کنترل احساسات شما ناامید کند. نکته مهم این است که هر گونه بحث منطقی با ترول بی‌نتیجه است چرا که ترول فقط به دنبال ناراحت کردن شما است نه قانع کردن تان.

قانون چهاردهم اینترنت: با ترول ها بحث نکنید چون به معنی پیروزی آن ها است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، 208 ، ترنم وحیدی ، mia'd ، خیبر110
۱۲:۱۰, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
آواتار
در جستجوی سختی گل من،

ممنون از بابت ترول، مطلب جالبی بود. من به آقا وحید پیشنهاد کردم بدون توجه به چیزی این پورفسور رو اخراج کنه. چون ایشون فقط وقت با ارزش ما رو تلف می کنه. چندین بار هم بهش تذکر دادیم. از اونجایی که تمام ارسال های ایشون رو مطالعه کردم، ایشون نه حرفی برای گفتن داره، نه دانشی برای دفاع و نه مردونگی برای عذر خواهی.

ولی مثل اینکه رافت اسلامی شامل حالش شده تا مودبانه با دست درازتر از پا ناک اوتش کنن. من هم مخالفتی نکردم. دوستان به ورزش فکری علاقه دارن.

از همه عذر خواهی می کنم. من با بدترین مخالف ها هم اینطوری رفتار نکردم، ولی قضیه ایشون رو تا تهش هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، وحید110 ، 208 ، ترنم وحیدی
۱۲:۱۸, ۲۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۲۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #7
آواتار
به نزرم اخراجش نکنیم بحطره
بد ترین مجاضاط واثه این شخس این اثت که جواب طاپیک های ایجاد شده را ندهیم.
از ثد طا فحش حم براش بدطره
به شرتی که طمام اعزای طالار تاغط بیارند و به این اراجیف پاثخ ندحند.
نمونه این اشخاث رو طوی ظندگیم ضیاد دیدم.
حر وغط جوابشون رو ندادم بیشطر عثبانی و ناراهت می شدند
ببخشید اگر قلط عملایی داشطم.

پ.ن : به آمریکا بگوئید که از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر (امام خمینی)Big Grin

جناب بیا با من بنوش عزیز :
به قول دوستان اگر چیزی واسه نوشیدن داشتی به ما هم خبر بده چون من هم پایه نوشیدن هستم...
در ضمن برو یه تاپیک جداگانه واسه غلط های املایی بنده باز کن و حالشو ببر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، 208 ، mohammad1369 ، MohammadSadra
۱۲:۲۶, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بنام خدای یکتا . پروردگارا نور هدایتت را بر همه ما بتابان
برادران عالی قدر نباید دست از موعظه برداشت و جا زد . اگر قرار بود تمام سروران ما مثل ما جا بزنند که همگی گمراه بودم چه بسا اگر پروردگار عامیان نور هدایتش را از ایشان برداشته باشد کاری از دست هیچ کس بر نمی اید .کما اینکه دوست گرامی هدفت به تعالی رسیدن خودت است یا زوال دین اسلام . قبل تو خیلی ها سعی بر این کار کردن ولی باز ماندن .
اگر حکم است که اولیای دم تعیین جان جانی را بکنند . زیرا در این مورد هیچ احدی قادر به حکم صحیح نیست جز خدای یگانه و پدر و مادر همسر ... و کسانی که این مصیبت بر انها روا داشته شده . زیرا در اسلام به جان ادم خدا پرست (انسان) بسیار بها داده شده و برای همین شمای نوعی باید دیه متجاوز را بدهید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، mohammad1369
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا