کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرهنگی که در آن انسانها، فقط برای لذّت میخرند نه برای نیاز!
۱۷:۵۱, ۲۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱۲:۴۶ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این گفتگوی دو نفر هست که خوشبختانه یا بد بختانه مدتی هم مسیر هم میشن
سلام
- سلام
الآن داشتم یه مقاله ی جالب میخوندم به نام کنترل ذهن، به یه جمله برخوردم که خیلی برام جالب بود گفتم ببینم نظر شما در مورد این جمله چیه؟
جمله این هست در مورد فرهنگ و تمدنی هست که امروز جهانی شده حتی در مملکت خودمون!
میگه این فرهنگ، فرهنگیست که در آن انسانها،اکثر اوقات برای لذّّت میخرند نه برای نیاز!!!!!!!!!!!!
نظرتون چیه؟
- (بعد از انداختن یه نگاه از روی بی میلی): منظورش رو واضح نفهمیدم
خوب با یک مثال سعی میکنم واضحتر بگم منظورش رو، مثلاً در مورد خوردن
شما میخوری تا انرژی برای فعالیت داشته باشی؟
- نه خیلی موقع ها میخورم تا حال کنم و خوب طبیعیه هر کسی دوست داره چیز خوشمزه بخوره؟
اضافه وزن و بیماری های متعددی برای این مدل تغذیه در پیش خواهی داشت چون اساساً این بدن خلق نشده تا اینچنین تغذیه ای را تاب بیاورد!!!
- عیب نداره دیر یا زود همه میمیریم تفاوتش در این است که من حال میکنم و لذت زندگی رو میبرم ولی تو نه!!!!
- تازه این همه دکتر و دوا پس برای چی هست؟؟
خوب این مدل پزشکی هم دواها و متدهایی برای تو تجویز میکند که همه کم و بیش عوارضی خواهند داشت!!!!
در ضمن فعلاً در مورد دیر یا زود مردن و لذت زندگی، بحثی رو باز نمیکنم
- ای بابا تو هم گیر دادی ها ، به قول شما ها، خدا خودش این همه نعمت داده، کی گفته نخورید، اگه قرار بود که نخوریم که اصلاً خلق نمیکرد!
منم نمیگم از نعمتهای خدا نخور، چرا بحث رو قاطی میکنی، من در چگونه خوردن و به چه نسبتی خوردنش بحث دارم، نمیگم میوه نخور میگم چند نوع میوه رو باهم بخوری ضررداره، بدن دچار اختلال میشه برای هضم و دفعش بعد دچار مشکلاتی میشی از لحاظ جسمی و روانی و روحی که ارتباط مستقیمی با اختلال در سیستم جذب و گوارش و دفع داره!!!
- حوصله ام رو سر بردی اصلاً همینی که هست میخوای بخوا نمیخوای نخوا من اینجوری دلم میخواد زندگی کنم!!!!!!!
مشکلی نیست، انسان هر جوری که دلش بخواد با هر عقیده ای که دلش بخواد میتونه در این دنیا زندگی کنه به قول خدا در قرآن (لا اکراه فی الدین- در دین هیچ اجباری نیست) اما شما بدون هر مدلی که زندگی کنی با هر عقیده ای باید بهای اون مدل زندگی و عقیده رو بپردازی!!!!!!!!
- باشه داداش میپردازیم، میشه بیخیال ما بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه برادر ، خدا نگهدار شما باشه و یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59 ، aliakbar ، مسافر ، mosafer ، محصل ، mahdidost ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، black ، یوسف خان ، احیاء ، fazel ، Farzaneh ، سلامت ، بیداری اندیشه
۱۸:۱۲, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
به اینجا یه سر بزنید...
درباره سیستم تجاری نوین جهانه...
خیلی جالب:
http://storyofstuff.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، aliakbar ، محصل
۱۹:۴۳, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
منظور شما اینه که ما رو انسان های مصرف گرا کردن؟
یعنی طوری ما رو هدایت کردن که نوعی نیاز کاذب در ما ایجاد کنن؟
این کار رو خیلی از شرکت های تجاری انجام میدن..
بعد از رکود اقتصادی در سال 1933تئوری جدید این هست که باید نیاز کاذب در بین مصرف کنندگان ایجاد بشه تا از شما خرید کنن..
این کار صرفا یک استراتژی از سوی سرمایه داران هست..
تبلیغات زیاد در روز باعث میشه آدم ها هر قدر هم که مقاومت کنن باز هم طاقت نیارن، برن و بخوان برای یک بار هم که شده یک کالا رو امتحان کنن..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، mahdidost ، یا ثارالله
۱۹:۵۹, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
توی یکی از قسمتهای همین مستند های Story of stuff یه دیالوگ خیلی جالب داره، که ترجمش میشه این:

"شما برای شرکت کار میکنید تا شرکت به شما پول بده، بعد میرید خونه تا لا به لای تبلیغات برنامه سرگرم کننده ببینید، تبلیغات به شما میگن که ناقصید و ما یه چیزی داریم که شما رو کامل میکنه، پس برای اینکه کامل باشید باید خرید کنید، میرید به فروشگاه پولتون رو به شرکت برمیگردونید. این چرخه مصرف در دنیاست"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan
۰:۱۹, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
خوب راه علاجش چیه ؟
اصلاً این مرضی هست که نیاز به علاجش باشه؟
یا اصلاً همینجوری درسته؟
اگه نه راه درست چیه؟
۱۲:۱۶, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
راهی که به فکر من میرسه اینه که ،برای مردم جا بندازیم بجای اینکه پولشون رو در این راه خرج کنن،برن پس انداز کنن یا در فعالیت های اقتصادی شرکت کنن.
سهام بخرن،
تو بانک حساب بلند مدت باز کنن که هم فعالیت های اقتصادی جریان پیدا کنه و هم خودشون بتونن از سود بدست اومده استفاده کنن،
اوراق مشارکت بخرن و با دولت در کارهای عمرانی همکاری کنن.
انجام این مورد خیلی سخته،البته در تلویزون تبلیغ برای پس انداز زیاد میشه،ولی عمل بهش خیلی کم اتفاق میفته.مگر این که جایزه ای باشه تا مردم استقبال کنن..
باید کاری کرد که پول تو دست مردم نمونه..پول که زیاد باشه ،ادم تحریک میشه که خرجش کنه..
ولی یک مشکل بزرگ که بیشتر از همه جا در ایران هست ،چشم و هم چشمی است که پدر مردم رو درآورده..
یه جاهایی افراد واقعا مجبور میشن این راه رو در پیش بگیرن..Undecided
۱۲:۲۶, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
خوب به نظر شما بعد از کسب سود بیشتر مردم با سودشون چه میکنند
به نظر شما نباید این راه حل فیزیکی نیست
نباید طرز تفکر مردم عوض بشه؟
خوب حالا پول رو هم از دست مردم خارج کردیم و به نظر شما اگه یه دزد رو زندانی کنی فقط در کمال انسانی اون چه قدر تأثیر داره تا روی طرز تفکری که منجر به دزدی اون شده کار کنیم؟؟؟
یه نکته ی خوبی که اشاره کردید بحث خانمان برانداز چشم و هم چشمی است
این یه آسیب شناسی بسیار خوبه
اما سه سوال
چه جوری میشه طرز تفکر رو عوض کرد؟
چه جوری میشه با چشم و هم چشمی مبارزه کرد؟
چه عوامل دیگه ای به جز چشم و همچشمی جزو امراض فرهنگ ما هستند؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fazel
۱۴:۲۳, ۳۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۸۹ ۱۴:۲۹ توسط InsomniAc.)
شماره ارسال: #8
آواتار
اصولا عوض کردن طرز فکر خیلی خیلی دشواره!
و البته بلند مدت...به نظر من روس نسل فعلی نمیشه این کارر انجام داد، باید روی نسل های بعدی کار کرد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59 ، aliakbar
۱۵:۰۵, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
ید الله فوق ایدیهم
توکل به خدا داشته باشیم در حد وسع خودمون به تکلیفمون در تحصیل طرز فکر درست از طرف خودمون و تغییر طرز فکر غلط مردم اقدام کنیم بقیه اش دست خداست
مومن کاری به نتیجه نداره چون اثر بخش رو خدا میدونه
اصل تکلیف محوری هست و تلاش برای انجام به نحر احسن تکلیف
خوب حالا به چه شکل هایی به نظر شما میشه طرز تفکر رو تغییر داد
قدر مسلم گام اول اطلاع رسانی نسبت به تفکر درست و نقد تفکر غلط هست با ارائه دلایل و براهین اما با چه قالبی یکی از قالب ها مستند هست کاری که مجموعه wake up projectکرده یه کار دیگر هم اینه که ما کاملاً عامل به علم خودمون باشمیم و یه نمونه و الگوی عملی باشیم
و البته راههای بسیار دیگه ای هم هست من منتظر اعلام نظر دوستان هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fazel ، Farzaneh
۱۵:۲۴, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
تاثیرگذارترین راه همون تبلیغات و افشای اهداف پشت پرده نظام اقتصادی دنیاست...اون هم به صور تبلیغات درگیر کننده (involving ads)
تبلیغات درگیر کننده یه شاخه از تبلیغاته که در اون ما به مخاطب پیام رو یه جوری بدیم که با خودش درگیر شه، معمولا هم با یه سوال انجام میشه، مثلا میپرسه چرا خرید میکنید؟ نمیگه خرید نکنید....وقتی بستر مناسب فکری تو مخاطب ایجاد شد، کم کم توضیح میدیم که شما به این دلیل خرید میکنید که بهتون القا میشه با خرید کردن میتونید کامل بشید، آیا واقعا چنین است؟
البته این فقط یه مثال بود...امیدوارم خوب منتقل کرده باشم حرفمو...چون این مدل تبلیغات یه مقداری پیچیده و تجربی هست، یعنی تئوریک نیست زیاد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، sunrise59 ، aliakbar ، mahdidost ، fazel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا