|
زیباترین و اثر گذار ترین امضاهایی که در تالار دیده ایم! جالب
|
|
۱۷:۱۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
بعضی وقتا با یک امضاهایی در تالار برمیخورم که بسیار برایم اثر بخش بوده اثر بخش ترین امضایی که در تالار دیده ام و الان نمیدانم و یادم نیست که مال کی بوده این بود: أَلَم یَعلَم بِأَنَّ اللهَ یَریَ آیا او ندانست که خداوند (همه ی اعمالش را) می بیند؟! خیلی وقتا برای همین امضاها به رفقا اعتبار دادم برای همین دارم یه بررسی میکنم و به مرور بعضی از جالب ترین و اثر گذارترین امضاهایی رو که در تالار دیدم رو اینجا میگذارم باقی رفقا هم بد نیست امضاهایی رو که دیدن و براشون اثرگذار بوده رو اینجا قرار بدن باشد که تلنگری باشد برای غفلتهای همیشگیمان یا علی . . . امضای MESSENGER . . . . امضای saloomeh اگر خدا به تو فرمود : . که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام ؟! . . . . امضای mohammad.d ای که بستی ره به زهرا در میان کوچه ها / گردنت را می شکست عباس اگر آنجا بود . . . . . . امضای منتظر 14 يــا الله يــا رَحْــمنُ يا رَحِـــيمُ يــا مُـــقَلِّبَ الْـــقُلُوبِ ثَـــبِّتْ قَـــلْبِــي عَـــلَي دِيـــنِكَ
زمانه عجيبي است !برخي امامان گذشته را عاشقند نه امام حاضر را ! ميداني چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسير ميکنند اما امام حاضر را ، بايد فرمان ببرند ... و کوفيان عاشورا رااينگونه رقم زدند... . . . . . .
امضای ANTI MASON آل سعود ملعون! گردنهای کلفت خودتان را آماده کنید صاحب ما دارد می آید با شمشیر ذوالفقار
. . . . . . امضای سید احمد آماده ظهور هستی؟ (wakeup2012 هستم!!!!!) . . . . امضای علیرضا110 خداوند در حدیثی قدسی می فرمایند: تندي نكن با كسي كه تو را بر او مسلط كردند تا با تو تندي نكنم. (كافي2/303) . . . . امضای محب الزهرا کیست که به خدا اعتماد کرد و پشیمان شد . . . . . . . امضای aftab2014 اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار ! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست امام علی (علیه السلام) . . . . . . امضای m.shirazi80 و إن تطع أکثر من فی الأرض یضلّوک عن سبیل الله إن یتبعون إلا الظن و إن هم إلا یخرصون».(سوره انعام، آیه 116) اگر از بیشتر کسانی که در زمین هستند پیروی کنی، تو را از راه خدا برمی گردانند زیرا آنها تنها از گمان پیروی می کنند و بیهوده بافند . . . . . . امضای mohamad ![]() همانا بدون شک او (شیطان) دشمن آشكار شماست بقره آیه 168 - بقره آیه 208 - الانعام آیه 142 - الاعراف 22 - یوسف آیه 5 - قصص آیه 15 - یس آیه 60 - الزخرف آیه 62 . . . . . إن شاء الله ادامه دارد.... |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۷, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۵:۰۶, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
امضای یکی از دوستان بود عشق فقط یک کلام
حسین علیه السلام |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۱۵:۰۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
امضاهایی که دوستان گفتن واقعا تاثیر گذار و زیبا بودن....منم اینو اضافه میکنم(فعلا)
امضای nahal_m نشسته غرق تماشای شیعیان خودش
کسی نیامده جز او سر قرار خودش چه انتظار غریبی ست اینکه شب تا صبح کسی قنوت بگیرد به انتظار خودش |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۳ توسط yektaparast.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
يا حق
سلام دوستان البته امضاي هر كدام از شما به نوبه خود زيبا وتاثير گذار است اما تاثير اين امضا ها بر من بيشتر بود امضای yamin : خدايا ! ما را ببخش ! به خاطر همه درهايي كه زديم و هيچ كدام خانه ي تو نبود ... امضای ساجد : کاش وقتی خدا در حشر بگوید : چه داشتی؟ سر برکند حسین بگوید : حساب شد.
امضای منتظر 14 يــا الله يــا رَحْــمنُ يا رَحِـــيمُ يــا مُـــقَلِّبَ الْـــقُلُوبِ ثَـــبِّتْ قَـــلْبِــي عَـــلَي دِيـــنِكَ
زمانه عجيبي است !برخي امامان گذشته را عاشقند نه امام حاضر را ! ميداني چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسير ميکنند اما امام حاضر را ، بايد فرمان ببرند ... و کوفيان عاشورا رااينگونه رقم زدند... امضای MohammadSadra گناه نکن. التماس دعا يا علي |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
امضای N.Mahdavian التماس به خدا شجاعت است، اگر برآورده شود نعمت است اگر نشود حکمت است! التماس به خلق خدا خفت است، اگر برآورده شود منت است اگر نشود ذلت است! (امام علی (علیه السلام) ) تشکر از ایشون
|
|||
|
|
۲:۳۲, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
امضای aftab2014 اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار ! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! خیلی زیباستپای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست امام علی (علیه السلام) ![]() هم تصویر و هم حدیث امیرمومنان (روحی فداه) تشکر ویژه |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام.
امضاهای همه زیبا هستند. ولی از امضای خانم راستین در ماه مبارک رمضان خیلی خوشم اومد. وقتی آب می بینی و می نوشی بگو:یا حسین (علیه السلام). این روزها که آب می بینی و نمی نوشی،آرام بگو:یا ابوالفضل العباس(علیه السلام) التماس دعا. |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۳ توسط azade.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
الان امضاها در ذهنم نیست اما از اثرگذارترین امضاهایی که در ذهن دارم همون امضای جناب آقای مسنجر هست
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,397 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: Emza.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/emza/Emza.jpg)