|
«شان استون» مسلمان شد
|
|
۱۷:۰۹, ۲۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲ «شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.به گزارش فارس، «شان استون» پسر الیور استون فیلمساز بزرگ آمریکایی ظهر امروز -۲۵ بهمن ماه- با حضور در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان به دین اسلام تشرف آورد. بنا بر این گزارش، شان استون که خود نیز در زمینه فیلمسازی فعالیت میکند، مدتی پیش برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلمهای هالیوودی به ایران آمد و طی حضورش در ایران با فرج الله سلحشور نیز دیدار کرد. استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر میبرد. او لحظاتی پیش با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه روی آورد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۴, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
واقعا خوشحالم از این خبر
یک سوال آیا الیور استون پدر علی استون همان کسی نیست نویسندگی و کارگردانی فیلم اسکندر را بر عهده داشت ؟
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
چرا خودش هست !
(کنجکاو شدم این فیلم رو ببینم ) |
|||
|
۱۴:۳۰, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله که مسلمانی تاثیرگزار باشه و در ثانی اسلام آوردنش ظاهری نباشه که در آینده خدای ناکرده از اسلام برگرده(خدعه قدیمی یهود).
|
|||
|
۱۴:۳۴, ۲۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
@ aftab2014 :
به نام خدا سلام. بله سعید جان همان کارگردان است : Oliver Stone محصولات الیور استون تا به حال 9 بار موفق به دریافت جایزه ی اسکار در شاخه های مختلف شده اند : 1. بهترین کارگردانی برای فیلم جوخه 2. بهترین کارگردانی برای فیلم متولد چهارم جولای 3. بهترین فیلم برای فیلم جوخه 4. بهترین بازیگر نقش اول مرد برای مایکل داگلاس در فیلم وال استریت 5. بهترین تدوین برای فیلم جوخه 6. بهترین تدوین برای فیلم متولد چهارم جولای 7. بهترین تدوین برای فیلم جی.اف.کی 8. بهترین صدابرداری برای فیلم جوخه 9. بهترین فیلم برداری برای فیلم جی.اف.کی فیلم هایی که تا به حال ساخته است : 1974-----Seizure 1981-----The Hand 1986-----Salvador 1986-----Platoon 1987-----Wall Street 1988-----Talk Radio 1989-----Born on the Fourth of July 1991-----The Doors 1991-----JFK 1993-----Heaven & Earth 1994-----Natural Born Killers 1995-----Nixon 1997-----U Turn 1999-----Any Given Sunday 2003-----Comandante 2004-----Alexander 2004-----Looking for Fidel 2006-----World Trade Center 2008-----W. 2009-----South of the Border 2010-----Wall Street: Money Never Sleeps 2012-----Savages موفق بمانید و در پناه حق |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کسی خبر داره رسانه ها و شبکه ها و مراکز خبری خارجی عکس العملشون در برابر این اتفاق چی بوده؟ اصلا این خبر رو منتشر کردند یا نه؟
|
|||
|
۱۵:۵۸, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان برتری ایشون به یک تازه مسلمان گمنام آفریقایی چیه که از شنیدن این خبر باید این همه خوش حال بشیم؟
|
|||
|
۱۷:۱۰, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
شما اون گمنام های آفریقایی رو هم معرفی کن ما باز خوشحال میشیم !
خب تبلیغ شدن اسلام توسط یک چهره ی معروف خوبه دیگه ! بده ؟!! |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۵۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۸)freewish نوشته است: دوستان برتری ایشون به یک تازه مسلمان گمنام آفریقایی چیه که از شنیدن این خبر باید این همه خوش حال بشیم؟برای خود ایشون برتری نمیاره.بلکه برتری در این هست که ایشون بیشتر تو چشم هستند و ممکنه (گفتم ممکنه) تاثیر بیشتری در جذب دیگران به اسلام و یا کاهش اسلام هراسی داشته باشه. در ضمن ، من دیدم توی سی ان ان خبر هست (از طریق گوگل) اما متاسفانه فی*ل*تر هست و نتونستم واردش بشم. |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۸)freewish نوشته است: دوستان برتری ایشون به یک تازه مسلمان گمنام آفریقایی چیه که از شنیدن این خبر باید این همه خوش حال بشیم؟ کسی که تو مهد کفر بزرگ شده و بهترین وسائل زندگی و گناه در اختیارش بوده و حقیقت رو پیدا کرده و تمام لذت های پر زرق و برق هالیوود و آمریکا رو در معرض خطر و احتمالا نابودی قرار داده خیلی کار بزرگی کرده ما از اسلام آوردن یک تازه مسلمان آفرقایی هم شاد میشیم ولی در این جا مبارزه با دنیا طلبی و حقیقت طلبی بهتر جلوه گر شده هر کدوم جای خود را دارند و با کلی گویی نمیشه مقایسه کرد دوست عزیز پ .ن به ارسال freewish ربطی ندارد ......................... همیشه از این اخبار یک عده خیلی عصبانی میشن و شروع میکنن به توهین شروع میکنن به تخریب ... این افراد میخوان بر چیزی که ما خیلی وقته بهش رسیدیم اسرار به ورزند ما میدونیم شما از پیروزی های پی در پی جبهه حق و توحید در عزابید ... ما میدونیم شما نمیتونید گسترش روحیه خدا طلبی در دنیا رو تحمل کنید ما میدونیم شما دوست ندارید یک نفر دیگه به سپاه حق اضافه بشه ما میدونیم شما اگر کسی به گناه بیافته خوشحال میشید ما میدونیم شما ... ولی ... اگر قابل هدایت بودید و درصدی احتمالش را میدادیم با شما بحث می کردیم ولی خود را به خواب زده اید... ولکم دینک ولی دین ... بدانید علی استون اولی نبوده و آخری هم نیست عذاب بکشید از این وقایع و بسوزید علی ها خواهند آمد و .... منتظر باشید یا الله |
|||
|
|
۵:۱۸, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ولی اینم بگم دوستان که : آقای شان استون زیاد هم آدم معروف و بزرگی نیست تو کشورش و همه اونو به اسم تقریبا پسر الیور استون میشناسن ! یه چیزی تو مایه های شهرت پسر آقای حجازی و ..
البته بازتابش تو بعضی خبرگزاری های خارجی خوب بود و همه نوشته بودن که پسر الیور استون در طول سفر ایران گردی به اسلام گروید و منم هم از لحظه ای که فهمیدم خیلی ذوق کردم چون از قبل هم یه مقدار میشناختمش و از دسیپلینش و نحوه صحبت کردنش خیلی خوشم میومد و وقتی دیدم یکی با چندین روز گشتن با خوبان سریع مسلمان میشه یه مقدار احساس تحول تو خودم کردم و .. و اینم بگم که اینا با یه گروهی مدتی هست میان ایران تا فیلمی در مورد مولوی بسازن که نکته جالبش اینه که تو گروهشون یه خانم هم هست که از قضا ایشون هم چندسالی هست که مسلمان هستن اونم درصورتی که پدرش کشیش معروفی هم بوده و به قول خودمون متولی کلیسا بود و تعریف میکرد وقتی که مردم فهمیدن که مسلمان شده ،پدرش کلی زیر سوال رفته و ... که اونم رفته سخنرانی کرده و گفته اون به من ربطی نداره و خودش تصمیم گرفته که مسلمان بشه و مقداری هم تمجید کردن از اسلام
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

«شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.

و تعریف میکرد وقتی که مردم فهمیدن که مسلمان شده ،پدرش کلی زیر سوال رفته و ... که اونم رفته سخنرانی کرده و گفته اون به من ربطی نداره و خودش تصمیم گرفته که مسلمان بشه و مقداری هم تمجید کردن از اسلام