|
جامعه داروینی و قانون جنگل ؟!!!!
|
|
۱۳:۵۰, ۲۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بنام خدا سلام دوستان چند سوال دارم استلاح جامعه داروینی و یا قانون جنگل را شنیده اید . یعنی چه ؟!!!! جامعه داروینی چه خطری برای بشریت دارد (عواقب غالب شدن این تفکر ) ؟ آیا لیبرالیسم اقتصادی و نظام کاپیتالیستی (سرمایه داری ) هیچ ارتباطی با تفکر داروینی ندارند ؟ آیا جامعه ما هم مثل جوامع غربی و شرقی جامعه داروینی است ؟ برای مقابله با این طرز تفکر چه کاری از دست ما بر می آید ؟ ![]() آیا در مقابل تفکر مادی و داروینی تفکر دیگری برای بشریت وجود ندارد ؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
تئوری فرگشت یا همون داروینیست ، پیش از اینکه یک نظریه ی جامعه شناسی یا سیاسی باشد ، یک نظریه ی زیست مولکولی و نسبتا دقیق و علمی است . پس برای مقابله می بایست کریشنیست ها یا جریان موسوم به تفکر خلقت گرا در حوزه ی علمی زیستی دست به کار شوند . اما اگر این نظریه را در غالب نظریه ی سیاسی مورد ارزیابی قرار دهیم ، همون فاشیست یا بقای اسلح را می بینم که هر کس که قدرت بیشتری داشته باشد ، زنده خواهد ماند خب طبعا این تلخ است ! و می تواند ارتباطی تنگاتنگ با فاشیست ها یا اسراییلی ها داشته باشد که قصد دارند ضعفا را بکشند و در دکترین های خود جمعیت اضافی ( از نظر خود ) کره ی زمین را حذف کنند اما در بعدی دیگر نیز شاید حقیقت داشته باشد . اگر بعد سیاسی را کنار گذاریم ، خب اینکه حیوانات قوی تر و سازگار تر با شرایط زنده می ماند حقیقی است ! تفکر دیگر نیز قطعا تفکر کریشنیست ها و خلقت گرا هاست . البته شاید بین این تفکر که در غرب موجود می باشد تفاوت هایی نیز با تفکر شیعه داشته باشد درضمن یک نکته که شاید خودم کشف کرده باشم یا اگر نه هم ، جای دیگر نشنیده ام : این که قبل از انسان امروزی ( یا به تعبیر قرآن آدم و حوا ) ؛ انسان های دیگری بوده اند مانند انسان های نئاندرتال یا ایپ که داروین و داروینیان فسیل هایشان را کشف کرده اند ، خب شاید چیز جدیدی نباشد چون در قرآن و در سوره ی بقره هم داریم که زمانی که خداوند اراده کرد انسان را بیافریند ، فرشتگان گفتند : مگر ندیدی انسان های پیش از این ( احتمالا اشاره به نئاندرتال ها یا نسل مابین انسان و میمون ) چه خونریزی ها کردند ؟ و خداوند فرمود : من چیزی میدانم که شما نمیدانید ! پس شاید این همه موضع گیری مقابل داروین نادرست باشد ! هر چند که آن ها می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و از این نظریه برای تعابیر ضد دینی استفاده کنند که راه کاری اساسی می طلبد پیشنهاد می کنم حتما حتما حتما کتاب " توهم خدا " اثر " ریچارد داوکینز " که یک پروفسور ضد دین بی خدای داروینیست هست را بخوانید . زیرا اولین قدم برای رویایی با دشمن ، شناخت کامل آن است و با خواندن این کتاب خواهید توانست که مقابله ی بهتری با داروینست ها داشته باشید ببخشید اگر طولانی شد ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Wolf-Moon.jpg]](http://ramin-nouri.persiangig.com/Wolf-Moon.jpg)
![[تصویر: 112536.jpg]](http://saeedehmm.persiangig.com/Love/112536.jpg)