|
داستانهای عبرت آموز از شیطان
|
|
۱۷:۳۸, ۱/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۸۹ ۰:۳۶ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم ببخشید میشود در این بخش کتاب های خاص مانند کتاب های معرفت النفس - انسان شناسی - علوم غریبه و ... (از اینجور کتابایی که کم گیر میاد ) ویا مفاتیح الجنان-صحیفه سجادیه-وسایل الشیعه-بحارالانوارو... را قرار دهید . سلام به خاطر اینکه من خودم مطلب را شروع کنم اولین کتاب را من میگزارم داستانهای عبرت آموز از شیطان http://www.4shared.com/file/42557961/695..._amiz.html همین طور که از اسم این کتاب پیداست داستان های زیبایی از شیطان و شیاطین نقل میکنه به مثال چگونه اب انگور حرام شد - سگ چگونه به وجود آمد - دامهای شیطان،به نمایش در امده برای حضرت یحیی - شیطان چه پند هایی به پیامبران میدهد ... صلوات فراموش نشود |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
اسم این پست به نظرم بهتره عوض بشه علوم غریبه اگه مفید بود توسط پیغمبر و اهل بیت تعلیم داده میشد و در قرآن مهمترین کتاب سعادت خدا بهش توصیه میکرد کیمیا و لیمیا و سیمیا و... مهم نیست مهم بندگی خداست که ارتطاطی هم به این علوم نداره و فردای قیامت مارو به خاطره نپرداختن به این امور مؤاخذه نمیکنند هر چند ممکن است در صورت پرداختن بهش مورد مؤاخذه قرار بگیریم یاعلی |
|||
|
|
۰:۲۵, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1 : هرطور که میدانید اسم تاپیک را عوض کنید
2 : علوم غریبه هیچ چیز ولی برای تقرب به خداوند باید دست به دامن کتابهایی همچون معرفت النفس و ... شویم و از اساتید کمک بگیریم 3 : اگر میشود لینک دانلود کتب وسایل الشیعه و بحارالانوار را قرار بدهید و یا کتبی که مارا با اهل بیت نزدیکتر بکند ... |
|||
|
۰:۳۹, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته توی این بخش هم کتاب های خوبی معرفی شده.
در مورد دانلود، دوستان یه سری کتاب برای دانلود گذاشتن ولی بنده چون نمی دونم این کار از نظر شرعی درست هست یا نه این کار رو نمی کنم. |
|||
|
۰:۵۹, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۸۹ ۱:۰۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
برای شروع من از معتبر ترین و بهترین منابع شروع میکنم
1- قرآن 2- صحیفه سجادیه 3- نهج البلاغه 4- اصول کافی 5- ارشاد القلوب 6- تحف القلوب 7- منتهی الآمال 8- وسایل شیعه اینا غنی ترین منابع و مهمترین منابع شیعه هست اینا هم خیلی ردیف هست 9- میزان الحکمه 10- نصایح این ده مورد کتاب های مرجع هستند خود من خیلی از اینها استفاده کردم و برام مفید بودند کتاب های ارزشمند دیگه ای هم هستند که در زندگی من یکی حداقل خیلی مفید بودن و موثر مثل صلاة الخاشعین شهید دستغیب مثل اسرار الصلاة میرزا جواد آقا ملکی تبریزی مثل منازل الآخره شیخ عباس قمی مثل چهل حدیث امام مثل..................................................................... یا علی فعلاً تمام اون 10 کتاب ارزشمند رو میتونید در نرم افزار فوق العاده ارزشمند گنجینه روایات نور که قابلیت های فوق العاده ای هم داره و قیمتش بسیار مناسب هست نسبتاً فکر میکنم 5000 تومن باشه و یه عالم کتاب ناب مرجع شیعه و با قابلیت سرچ منحصر به فرد پیدا کنید باز اگه سوالی باشه در خدمتم در حد وسعم |
|||
|
|
۵:۲۷, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۸۹ ۵:۳۴ توسط K-1.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر شما کار گشا ترین و بهترین و صفای باطن دهنده ترین و پر ثواب ترین و پر خواص ترین اسماء و ازکار اللهی کدام ذکر است و کتبی وجود دارد که برای دانلواد انها را بگذارید در این تاپیک (تا بتوانیم در همه حال به یاد خدا باشیم و از او کمک بگیریم)
|
|||
|
۱۰:۲۸, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بزرگان دین میگن ذکر صلوات و ذکر لا اله الا الله در بین اذکار چیز دیگری هستند
البته اذکار بسیار فوق العاده ی دیگه ای هم هست که معصومین به ما تعلیم دادن و آثارش رو هم گفتن الان وقت ندارم شرمنده به زودی مقداری در مورد اذکار مهم و آثارشون و اسما وصفات ویژه خدا و آثارشون صحبت میکنم اگه عمری باشه یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتاب داستانهای عارفانه1 | oO DaViD Oo | 0 | 1,698 |