کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیدن قیافه شیطان
۲۲:۱۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1

با سلام
سئوال بنده این است که آیا می دانید که قیافه دجال یا شیطان چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب سوال این است که بنده از طرف خداوند می توانم خوابهایی ببینم با موضوعی واقعی در آینده.
و در یکی از شب ها وقتی خوابیدم در خوابم احساس وجود شیطان را در نزدیکی خود کردم
و حالا خیلی جالبه که اگه بگم چه شکلیه !!!!
باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم و در همان لحظه صدای شفا بخش اذان صبح به گوشم رسید و وضو گرفتم و نماز خواندم .
وقتی که دیشب مستند شما را دیدم احساس کردم که باید چیزی رو که دیدم برای شما ارسال کنم.
و به نظرم برای همینه که هر از چند سالی یکبار فیلم batman رو می سازن تا به مردم نشونش بدن .
می تونید راجع به حرف من تحقیق کنید و جوابش رو برای من ارسال کنید.
با تشکر از سایت زیباتون
در پناه خدا باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، Amir ، 777 ، Patriot ، s.majid hashemi ، سجاد313 ، سرباز ولایت ، مفقود الاثر ، یاوران مهدی ، omidman ، pasargadae ، لبخند خدا ، مهدی2012

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۲۵, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
یک خواهش دارم. لطفا احادیث را با ذکر منبع بیان بفرمایید.

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۹:۳۴, ۱۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱۰:۲۱ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #12
آواتار
دیدن خواب حجتی برای دیگران حساب نمی شود. (شاید بتوان گفت حتی برای خواب بیننده هم حجت حساب نمی شود.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، MohammadSadra ، دل خسته ، یا ثارالله
۲۳:۴۴, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13

این خوابها زیاد مهم نیس فکرتو مشغولش نکن دجال طوری که ما شنیدیم تک چشم مثله بتمن نیس دوسته من این خوابیم که تو دیدی سر صبح بوده معمولا خوابهای سر صبحی فریب شیطانه
۲۲:۵۴, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۷)M6GPOWER نوشته است:  با سلام

باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم

در پناه خدا باشید

سلام

تا زمانی که فیل رو نبینی و بهت نگویند که این حیوان فیل هست، اسمش رو نمی دونستی

سوال؟؟؟

چجوری متوجه شدید که این موجود شیطان هست؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abas_341 ، رمز شب
۱:۲۲, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۵۴)محب الزهرا نوشته است:  

باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم

در پناه خدا باشید

سلام

تا زمانی که فیل رو نبینی و بهت نگویند که این حیوان فیل هست، اسمش رو نمی دونستی

سوال؟؟؟

چجوری متوجه شدید که این موجود شیطان هست؟؟؟

سلام

آگاهی انسان توی خواب نسبت به بیداری خیلی بیشتره چون روح کمتر محدودیت داره. به همین دلیله که هریک از ائمه (علیه السلام) رو توی خواب ببینی میشناسی و میدونی که کدوم یک از چهارده معصومه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، سرباز سید علی ، یاوران مهدی
۱۱:۲۹, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
من به درستی قضیه کاری ندارم...

در زمان کودکیم 6 شب به طور متوالی خواب شیطان رو میدیدم ... با صورت و جامه ای سیاه ، دقیقا مثل لوردهای ارباب حلقه ها... اما اون زمان ارباب حلقه ها هنوز وارد عرصه هم نشده بود... هر شب پدر مادرم دعا میکردند که دیگه خواب بد نبینم تا اینکه به آیت الکرسی متوسل شدیم و خواب بد دیگه سراغم نیومد.

تعبیرش اینه که یک دشمن سخت دارید ... از خود شیطان هم که دشمن تر نداریم!
چهره دشمن که مهم نیست ، ذاتش مهمه ، دیشب که در تالار حرفهای لغو نجفی رو خوندم اصلا احساس کردم ایشون خود شیطانه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، یاوران مهدی ، maryam 135
۲۲:۴۸, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط ali73.)
شماره ارسال: #17

من هم وقتی بچه بودم شیطون را با صورت گرگ و قد بسیار بلندی دیدم.ما تو سینما بودیم و بهمون حمله کرده بود سقف سینما رو سوراخ کرده بود و میخواست همه رو بکشه.من رفتم زیر صندلی ها قایم شدم میخواست بیاد سمت من که یهو یه دست نورانی بزرگ از آسمون اومد و گرفتش و بردش
شیطان جسم نیست که شکل داشته باشه البته چیزیه که من فکر میکنم .مثل اون قضیه که فرشته ها مونث و مذکر ندارن و به قالب انسان ظاهر میشن.شیطان هم ماده نیست که شکل داشته باشه.نمیتونم بیان کنم.شیطان شکلش از حد درک ما فراتره بنابراین ما میاریمش تو قالب جسم های منفورمون.
مجددا میگم این چیزیه که من فکر میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، یاوران مهدی ، yektasepas
۱۲:۳۴, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18

شیطان ماده نیست وتنها میتواند در روح انسان رخنه کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali73
۱۵:۲۹, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
سئوال بنده این است که آیا می دانید که قیافه دجال یا شیطان چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب سوال این است که بنده از طرف خداوند می توانم خوابهایی ببینم با موضوعی واقعی در آینده.
باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم و در همان لحظه صدای شفا بخش اذان صبح به گوشم رسید و وضو گرفتم و نماز خواندم .
وقتی که دیشب مستند شما را دیدم احساس کردم که باید چیزی رو که دیدم برای شما ارسال کنم.
و به نظرم برای همینه که هر از چند سالی یکبار فیلم batman رو می سازن تا به مردم نشونش بدن .
می تونید راجع به حرف من تحقیق کنید و جوابش رو برای من ارسال کنید.
با تشکر از سایت زیباتون
در پناه خدا باشید
سلام
من حدود 20 سال پیش (دوران کودکی) شیطان رو در خواب دیدم ، شیطان رنگ سبز لجنی داشت ، روی بدنش قلوه قلوه های مثل تاول داشت ، و یک صورت زشت مشابه صورت اورک ها داشت (من اون زمان نمی دونستم اورک چیه).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی
۲۳:۴۷, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
شیطان قرار است انسان را فریب دهد دیگر درست است؟ با این قیافه هایی که حضرات ترسیم کردند که کافرش هم از شیطان در می رود! چه برسد به آدم حسابی!!! Big Grin
قسمتی از کتاب کیمیای محبت، شرح احوال شیخ رجبعلی خیاط:
فرزند شیخ نقل می کند که روزی همراه پدرم می رفتم، دیدم دو خانم آرایش کرده و بی حجاب یکی این طرف پدرم و دیگری در طرف دیگر، در دست هر یک فرفره ای بود، آنها به پدرم می گفتند: آشیخ فرفره ما را نگاه کن، کدام یک قشنگ می چرخد؟ من کوچک بودم و نمی توانستم چیزی بگویم، پدرم اعتنایی نمی کرد، سرش پایین بود و لبخند می زد. چند قدم همراه ما آمدند ولی یک باره از نظر ناپدید شدند! از پدرم پرسیدم که این ها که بودند؟ پدرم فرمود: هر دو شیطان بودند.

در مورد خواب باید به یک نکته خوب دقت کرد: خواب باید تاویل شود. و الا خواب بدون تاویل ارزشی ندارد.
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، محب الزهرا ، parisan ، ali73 ، یاران مهدی ، سبز سفید قرمز ، حلما ، only_y2d ، Behnam-Az ، شهرام ، محمدجواد ، mhvvhm ، fafa*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا