کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بقا مختص ذات اوست...(هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!)
۱۱:۵۷, ۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۰۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء
سلام به همه ی دل های پاک دوستای بیداری اندیشه
عزیزان و همسنگرانم متاسفانه در پی یک عمل جراحی یکی از آشنایان و وابستگان ( دختر 13ساله ) به کما رفته است چیزی نمی تونم بگم جز اینکه خواهش کنم از کسایی که اینجا رو میخونن براش دعا کنن ، انشالله که حالش خوب بشه ، همین
[تصویر: 352799_uAwTamiV.jpg]
« یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ »
(ای خدایی که نازل کننده شفائی و برنده درد و مرض هستی بر محمد و آل او درود فرست و شفا را بر دردم نازل کن.)
« اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ »
(از خدای عظیم پرورش دهنده عرش عظیم مسئلت میکنم که تو را شفا دهد.)
دوستان این دختر خانم که توی کما هستش تنها فرزند این خامواده هستش خیلی دعا کنیددعای شما خوبها حتماً تاثیر داره و خدا به خاطر شما هم شده تقدیر خوبی رقم می زنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Hadith ، خادمة الزهرا ، اکبر.ع ، وحید110 ، rastin ، jkb ، تازه مسلمان ، only_y2d ، میلاد.م ، saloomeh ، mohamad ، حسن عزتي ، meshkat ، somayeh ، SARV ، shakiba ، ترنم ، Admirer ، فدک زهرا ، گل مرداب ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، nafas ، فرید ، علی 110 ، یاســین ، یا ثارالله ، حسن.س. ، gabriel40 ، بیداری12 ، mohammad reza ، yamin ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۴۴, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
10 سوره ی حمد به نیت شفای این مریض
به حق مریض کربلا شفا پیدا کنند إن شاء الله

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، saloomeh ، گل مرداب ، فدک زهرا ، میلاد.م ، یا ثارالله ، jkb ، nasimesaba ، mohammad reza
۱۱:۰۵, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
بقا مختص ذات اوست...سلام به همه ی دوستان و عزیزان ممنونم از این همه همراهی و دعاهایی که خواندید
اما اخرین روز چهارشنبه 17/12/90 این خانم کوچولو (بگذارید بگم خواهر کوچولوی) ما پر کشید رفت آسمون به همین سادگی خیلی به حال پدر و مادرش دلم سوخت که تنها فرزندشون از دست دادن وقتی داشتم می رفتم پیش پدرش اصلا پاهام توان راه رفتن نداشت خیلی سخت رفتم پیش پدرش نشستم مونده بودم بهش چی بگم همین که داشتم فکر می کردم دقت کردم دیدم همین جوری نشسته حرفی نمی زنه تو خودش بودگفتم اگه بخوام بگم طاقت بیار صبر کن که تنها فرزندش رو از دست داده نمیشه مونده بودم چی بگم فقط تونستم بهش بگم گریه کن خودتو نگه ندار تا جایی که می تونی گریه کن زد زیر گریه می گفت هنوز باورم نمیشه که دخترم دیگه نیست هنوز توی اتاق میرم صداش میزنم اون طرف مادرش عکس دخترش که قبل از عمل گرفته بود رو دستش گرفته بود و فقط نگاه می کرد اصلا نه حرفی نه گریه ای نه چیزی فقط مثل یک مجسمه داشت به عکس نگاه می کرد بعداً فهمیدم این عکس قبل از اینکه خواهر کوچولومون بره عمل گرفته بود و به شوخی هم گفته بود برای من کمپوت گلابی بیارید من کمپوت دیگه ای دوست ندارم اون موقع دیگه داغون شدم وقتی این حرف رو شنیدم خیلی دلم به حالش سوخت دردناک تر اونجا بود که بعدا فهمیدم تشخیص پزشک معالج اشتباه بوده و اصلا نیاز به عمل جراحی نبود دیگه حیرت زده شده بودم پیش خودم گفتم خدا قربون حکمتت این چه کاری بود من هنوز موندم تو کارهایی که انجام میدی هنوز نفهمیدم حکمتش چیه
دوستان امروز سوم این خواهر کوچولومون هستش فقط برای پدر و مادرش دعا کنید که خدا بهشون صبر بده و این غم رو تحمل کنند درسته که در این درگه هر که عزیزتر جام بلایش بیشتر دهند ولی نمی دونم طاقت این بلا رو داشتند یا نه خدا در قرآن میگه ما به هر کس به اندازه ی توانش آزمایش می دهیم خدایا این آزمایش خیلی سخته من که تحمل ندارم دیگه از پدر و مادرش چی بگم
دوستان شرمنده که بد خبر بودم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، sarallah ، میلاد.م ، mohammad727 ، nasimesaba ، تازه مسلمان ، Seyed Mohsen ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، حلما ، فدک زهرا ، ترنم ، saloomeh ، mohammad reza ، fazel ، خادمة الزهرا
۱۱:۱۰, ۱۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط jkb.)
شماره ارسال: #23

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون

http://images.persianblog.ir/219017_bPxvqgDc.jpg
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، nasimesaba ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، mohammad reza ، خادمة الزهرا
۱۱:۲۰, ۱۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۱ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #24
آواتار
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ (١٥٦)أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ

همان] كسانى كه چون مصيبتى به آنان برسد مى‏گويند ما از آن خدا هستيم و به سوى او باز مى‏گرديم (۱۵۶)
ايشان درودها و رحمتى از پروردگارشان [باد] و راه‏يافتگان [هم] خود ايشانند (157)
معلوم میشه خدا این خانم کوچولو را خیلی دوست داشته که توی این سن برده پیش خودش.
امیدوارم خدا به شما و پدر ومادرش صبر عنایت فرمایند

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، EMPERATOR ، nasimesaba ، بیداری12 ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، ترنم ، mohammad reza ، fazel ، خادمة الزهرا
۱۴:۴۱, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۰۵)EMPERATOR نوشته است:  
بقا مختص ذات اوست...سلام به همه ی دوستان و عزیزان ممنونم از این همه همراهی و دعاهایی که خواندید
اما اخرین روز چهارشنبه 17/12/90 این خانم کوچولو (بگذارید بگم خواهر کوچولوی) ما پر کشید رفت آسمون به همین سادگی خیلی به حال پدر و مادرش دلم سوخت که تنها فرزندشون از دست دادن وقتی داشتم می رفتم پیش پدرش اصلا پاهام توان راه رفتن نداشت خیلی سخت رفتم پیش پدرش نشستم مونده بودم بهش چی بگم همین که داشتم فکر می کردم دقت کردم دیدم همین جوری نشسته حرفی نمی زنه تو خودش بودگفتم اگه بخوام بگم طاقت بیار صبر کن که تنها فرزندش رو از دست داده نمیشه مونده بودم چی بگم فقط تونستم بهش بگم گریه کن خودتو نگه ندار تا جایی که می تونی گریه کن زد زیر گریه می گفت هنوز باورم نمیشه که دخترم دیگه نیست هنوز توی اتاق میرم صداش میزنم اون طرف مادرش عکس دخترش که قبل از عمل گرفته بود رو دستش گرفته بود و فقط نگاه می کرد اصلا نه حرفی نه گریه ای نه چیزی فقط مثل یک مجسمه داشت به عکس نگاه می کرد بعداً فهمیدم این عکس قبل از اینکه خواهر کوچولومون بره عمل گرفته بود و به شوخی هم گفته بود برای من کمپوت گلابی بیارید من کمپوت دیگه ای دوست ندارم اون موقع دیگه داغون شدم وقتی این حرف رو شنیدم خیلی دلم به حالش سوخت دردناک تر اونجا بود که بعدا فهمیدم تشخیص پزشک معالج اشتباه بوده و اصلا نیاز به عمل جراحی نبود دیگه حیرت زده شده بودم پیش خودم گفتم خدا قربون حکمتت این چه کاری بود من هنوز موندم تو کارهایی که انجام میدی هنوز نفهمیدم حکمتش چیه
دوستان امروز سوم این خواهر کوچولومون هستش فقط برای پدر و مادرش دعا کنید که خدا بهشون صبر بده و این غم رو تحمل کنند درسته که در این درگه هر که عزیزتر جام بلایش بیشتر دهند ولی نمی دونم طاقت این بلا رو داشتند یا نه خدا در قرآن میگه ما به هر کس به اندازه ی توانش آزمایش می دهیم خدایا این آزمایش خیلی سخته من که تحمل ندارم دیگه از پدر و مادرش چی بگم
دوستان شرمنده که بد خبر بودم

بنام يگانه بي همتا
برادرم ايمانت كجاست . زماني كه تو عاشوراي حسين سينه ميزني انديشه ات كجاست
به صحنه اي كه تير به گلو حضرت علي اصغر اصابت كرد .به دل داغ دار سرورم انديشيده اي. اگر اينجا از اب رود خونه (جالوت)ننوشيدي مردي . خوشا به سعادت عزيزي كه سبك بالانه به سوي حضرت دوست پر مي كشه . كه اگر مادر و پدرش بدانند اشك شوق بريزند . خداوندا اشك را دل چشمانم ديدي حتما به دل مادرش انديشيدي . نور رحمتت از ايشان دريغ نشود كه مبادا كفري گفته شود . كه شما با بردبارانيد . يك حمد و سه توحيد به روح با سعادتش ان شاء الله حضرت فاطمه(سلام الله علیها) نگهدارش باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، jkb ، فدک زهرا ، mohammad reza ، fazel ، خادمة الزهرا
۱۵:۰۷, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
خيلي دلم گرفت ، اون كه جاش خوبه ، خدا به پدر و مادرش صبر بده

براي شادي روحش فاتحه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، jkb ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، ترنم ، mohammad reza ، خادمة الزهرا
۲۳:۱۴, ۱۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۱ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #27
آواتار
تسلیت عرض می کنم

قرائت سوره نصر به نیت آرامش یافتن و تسکین پدر و مادر و بازماندگان مفید است...

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّـهِ وَالْفَتْحُ

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّـهِ أَفْوَاجًا

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ ۚ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا

إن شاءالله خداوند به پدر و مادرش صبر بده.
یا علی (علیه السلام)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، nasimesaba ، فدک زهرا ، ترنم ، EMPERATOR ، mohammad reza ، خادمة الزهرا
۱۹:۰۲, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
تسلیت میگم دوست عزیز.Heart
خدا به شما و خونوادش صبر بده.مخصوصا به مامانش.
خیییییییییییییییییییییییلی دلم گرفت .فکر میکردم خوب میشه و همش منتظر خبر خوب بودم

اما انگار قسمت نبود.........

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، nasimesaba ، mohammad reza ، خادمة الزهرا
۱۵:۳۶, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تسلیت میگم جناب امپراطور... اما... اما من زیارت عاشورا را توی حرم عباس(علیه السلام) برای خواهر کوچولومون خوندم.... خیلی به یادش بودم بخصوص که توی کاروان ما و توی سخنرانیها و مداحیهاشون واسه یه دختر کوچولوی دیگه هم دعا میکردند... من تو حرم عباس (علیه السلام) خیلی دعاش کردم...اما فکر کنم اون موقع چند روز از پر کشیدنش گذشته بود.... خدا به شما و پدر و مادرش صبر عطا فرماید...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، mohammad reza ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، nasimesaba ، EMPERATOR ، خادمة الزهرا
۱۷:۲۴, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۵:۳۶)neda نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

تسلیت میگم جناب امپراطور... اما... اما من زیارت عاشورا را توی حرم عباس(علیه السلام) برای خواهر کوچولومون خوندم.... خیلی به یادش بودم بخصوص که توی کاروان ما و توی سخنرانیها و مداحیهاشون واسه یه دختر کوچولوی دیگه هم دعا میکردند... من تو حرم عباس (علیه السلام) خیلی دعاش کردم...اما فکر کنم اون موقع چند روز از پر کشیدنش گذشته بود.... خدا به شما و پدر و مادرش صبر عطا فرماید...

سلام زیارت قبول و عید همه مبارک
دیروز نوعید این خواهر کوچولومون بود موقع اومدن بابای خواهر کوچولومون آقا رضا گفت کجا میری بمون گفتم رفتنی رفتنی باید بالاخره رفت با یه مکثی گفت اره رفتنی رفتنی!! هم ناراحت شدم هم خوشحال ناراحت چون دوباره فوت دخترش رو یادآوری کرده بودم و خوشحال که با این موضوع کنار اومده بود دوستان خدا رو شکر به نفس های حق شما حال پدر و مادرش بهتر از قبل هستش حداقل مادرش دیگه مثل سابق گوشه نشینی نمی کنه ممنونم بابت این همه دعاهایی که داشتید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، أین المنتظر ، Tolou ، فدک زهرا ، خادمة الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]