|
******فتنه های عظیم******
|
|
۱۱:۳۴, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۰ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت تمامی عزیزان
قصد دارم باب جدیدی رو از لحاظ فتنه های آخرآلزمان باز کنم. بیشتر عزیزان مستند های بسیاری راجبه ظهور حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دشمن شناسی وقایع شناسی و...مشاهده کردید تو این مستند ها معمولا صحبت ها و مدارک احادیث و روایات و پیشگویی های موثق و در بعضی جاها احادیث و روایات ....ضعیف السند و غلطی...استفاده شده که بنا بر شناخت انسان های مختلف و میزان اطلاعاتشون برای هر فرد قابل لمس می باشد! یکی از مسائلی خیلی اساسی رو پایه تمامی مستند های اینچنینی تاکید داره قضیه مصداق شناسی رو افراد در زمان ظهور حضرت دشمنان همیشگی حضرت و وقایع متشابه اتفاق افتاده یا در حال اتفاق با سال های مصادف باظهور حضرت می باشد! یکی از مهمترین و خطرناک ترین نقاطی که دجال و شیطان روش دست گذاشتن و فتنه های سنگینی آماده کردن از زمان خلقت تا الان مسئله عدم درک خلیفه خدا(حضرت بقیة الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) و امامان معصوم و یاران ایشون می باشد تا جایی که ابوبکر و عمر با غصب کردن خلافت حضرت علی(علیه السلام) پایه ریز اصلی جنایات و فجایع بعد از آن امام همام و امامان بعدی و حال حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شده اند موضوعی که من قصد باز کردنشو دارم شاید در حد و اندازه های من نباشه خیلی از مسائل از من مخفی باشه یا به دلایلی نباید فاش شه تا سوال من و بعضی عزیزان رفع شه اما اگه ما به این بعد قضیه فکر نکنیم که بررسی نکردن چنین مسائلی به طور جدی باعث میشه بصیرتمون افزایش نیابه و در دام های اون ملعون(دجال)بیفتیم!!!! من مسئله زیر را به طور اختصاصی برای بعضی دوستان ارسال کردم وحید 110 علی 110 بیداری اندیشه guided فاطمه خانوم و از این عزیزان نظر اختصاصی و کارشناسی شده خواستم چون قضیه گستردست و ممکنه جنبه هایی وجود داشته باشه که عزیزان ارائه خواهند کرد ترجیح دادم این تاپیک رو باز کنم و اینکه بحث رو این مسئله جاهای دیگه به صورت سطحی و پراکنده بررسی شده! من و یکی از دوستان محقق جدیدا به اکتشافات منطقی واقعا جالبی دست یافیتم اینکه سازنده مستند ظهور که الان طرفدار احمد حسن الیمانی شده و با دیدن مستند های age of apearence , TADS 2 فهمیدم یه جای کار می لنگه یعنی این آدم که حرف های 100 درستی زده ولی آدم درستی نیست زیادی همچی درست و مصنوعی هست!وقتی یه سری اطلاعات تو مجموع اطلاعات دریافتی همه درست هستن و هیچ کدوم نقطه ضعفی ندارند نشون میده سعی شده با دادن اطلاعات درست اطلاعات غلط را مخفی یا کم رنگ کنند!!!!!!! مثلا این آدم تو age of apearence مدعی شده شیخ حسن نصراالله سید یمانی هست بعد میگه احمد حسن یمانی پسر امام زمان و یمانی هست یه جا میگه ابوهریره لعنت الله علم مخفی داشت یه جا خودشو به امام علی(علیه السلام) و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می چسبونه! و...... خلاصه برای تکمیل حرفام بگم حدیث امام باقر(علیه السلام) که می فرمایند مردی از قم قیام می کند و قیامشون برحق هست و شهیدانشون شهیدن اما اگه من بودم خودم رو برا ظهور قائم نگه می داشتم(یعنی شهادت با در کنار قائم قیام کردن از زمین تا آسمون تفاوت ارزشی دارد!)حال الان فرض کنید اول خدمت همه عزیزان بگم من قلبن اراده خاصی به رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای دارم از صمیم قلب دوسشون دارم و از خدا می خوام ایشون سید خراسانی باشن! اما! فرض کنید سید خراسانی کسی دیگه باشه (در بحبوحه ظهور به مدد خداوند از مشهد خروج کنه) جوری که تو همه روایات بر حق بودنش(عدم معلوم بودنش برا مردم) و رسوندن خودمون به این سید تاکید شده(اینکه آمادگی آنی برا رسیدن به این فرد وجود ندارد) و تاکید شده در مقابل برچمش قرار نگیرند و...... اما الان اگه شما دقت کنید حضرت آقا(رهبر معظم) نه تنها اینکه تنها نیستند و این همه مخلص دارند بلکه به یه اشاره همه ما از جمله خودم خیلی راحت خودمو به آقا می رسونم که یاریشون کنم و همه ما برحق بودن ایشون برامون معلوم هست و کسی نیست یا بگیم کمتر کسی قبولشون نداره!!!! حالا فرض کنید جنگ پیش بیاد و طبق اصرار بعضی مستند های ایرانی و این عبدالله هاشم دقل همه مردم به فرض اینکه حضرت آقا سید خراسانی هست و....بروند بجنگد: 1-افرادی که قبل از خروج قائم شهید شدن در ضمن اینکه شهیدن و اجرشون با خداست اما عمرشون یه جورایی هدر رفته(بنابر گفته امام باقر(علیه السلام) 2-اگه حضرت اقا سید خراسانی نباشند و بر اثر اصرار و جو عمومی و انتظاراتی که به اشتباه از ایشون توقع وجود دارد وارد جنگ بشن خدا می داند ما پیروز میشیم یا نه و اینکه حتی در صورت پیروزی چه فتنه هایی دیگه واسمون چیده شده شکست کلی رو در پی داشته باشه مثلا شهید شدن بیشتر نیروهای مخلص و مومن و خالی موندن دست سید خراسانی واقعی واسه جنگیدن و........ خلاصه اینکه همچی بو داره!همین که خود حضرت آقا گفتند مصداق شناسی انجام نشه و به ایشون و خیلی مهم به احمدی نژاد شعیب صالح گفته نشه نشون میده خود آقا هم شاید می دونند باید منتظر سید خراسانی بود!!!!!!!!! به چند نکته توجه کنید: 1-دوست عزیزم بیداری اندیشه حرف قشنگی زدن و گفتن ما با افزایش ایمان و تقوی نباید به این مسائل فکر کنیم بلکه فقط باید به امام زمانمون فکر کنیم و ایشون رو درک کنیم من با نظر ایشون 100 درصد موافق هستم اما باید به این مسئله فکرشه که کله جامعه منو ایشون و ما چند هزار نفر عضو بیداری اندیشه نیستیم و دشمن و بعضی ها در داخل شدیدن رو قضیه بالا مانور میدن و ذهن خیلی ها درگیره! اگر این حرف درسته باید با مقاله و استراتژی بلند مدت جلوی این فتنه گرفته شه و این طرز تفکر اصلاح شه و پیام رسانی شه! 2-روی چند سازنده معروف مستند و چند سخنران دلیل نیارید مدارک و حرف ها سند و مدرک داشته باشه! |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۲:۱۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام مطلب بسیار حساسی بود . دوستان یه مطلع و اهل فن بهتره بیاد ما رو روشن کنه که : چطور وقتی موقعش رسید, تشخیص اشتباه ندیم . بببینید این خیلی مهمه . ممکنه بعنوان نمونه خود من که ادعا دارم مطالعاتی کردم , اما درست وقتی حضرت امام زمان ظهور میکنن , بعید نیست در مورد راه درست دچار اشتباه شم . ( خدایا حاجته همه ما اینه که بهمون قوه درک حقیقت بدی , یا صاحب الزمان خودت یاریمون کن ) خلاصه اینکه واقعا چه نشانه هایی داریم که بهش استناد کنیم . کافیه شما یه جستجویی در مورد آخرالزمان تو گوگل کنید. باندازه هزار سال منابع میاد که باید مطالعه کنید. اما حقیقت کجاست ؟ وقتش برسه آیا میتونم تشخیص درست بدم ؟ دوستان بزارید درددلی کنم . اینقدر تو این زمانه دروغ و حیله و ....دیدم که واقعا ترس دارم که تشخیص اشتباه بدم . یه مثال : (ویرایش شد) ممنونم |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزان بزرگان سایت پیشنهادی انتقادی تکذیبی ....چیزی آخه!!!!!!!
![]() اگه مخالفید می توانید با قرار دادن«من مخالفم» و اگر موافقید می توانید با تشکر و اعتبار و «من موافقم» یه جوری ابراز عقیده بفرمایید! ![]() یه جوری همه سکوت کردن انگار من قتلی جنایتی کردم یا رازی رو برمالا کردم که حکمش مرگه همه پاتون رو کشیدید بیرون؟؟؟ ![]() فوق فوقش میرم اوین درکه صفا سوتی دیگه!!(یعنی می برنم!!!!)
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام و درود فراوان
![]() اگه من رو به عناون بزرگ تر فروم به حساب بیارید ( الان مدیران فروم تو دلشون می گن چه غلط ها _ در حال سوت زدن و آسمان را نگاه کردن ) ![]() حال از این حرف ها که بگذریم در این رابطه فکر کنم بحث های متنوعی در فروم شده بود که شاید در نقل کلام با نوشته های شما حدودی متفاوت بود اما اصل اون یکی بود و همانند متن شما بر سر یک محور بحث می شد ! به همین دلیل است که فکر کنم دوستان شاید رغبتی برای انجام بحث یا نظر نداشته باشند :دی
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۸)mhvvhm نوشته است: دوستان عزیزان بزرگان سایت پیشنهادی انتقادی تکذیبی ....چیزی آخه!!!!!!!برادر عزیز این مسائلی که شما میگی درش اشتباهات زیاد وجود داره و مصداق شناسی هم در این حد و حدودی که شما واردش شدی محلی از اعراب نداره.... حالا کدوم تصمیم بر اساس سید خراسانی بودن گرفته شده که شما مسئله جنگ رو وارد ماجرا کردی؟ ببخشید ولی شما یکمی اطلاعات سطحی در این مسائل دارید.... وگرنه کسی روی این مسائل حساب جدی باز نکرده چند مورد از اشتباهات شما: نقل قول:حالا فرض کنید جنگ پیش بیاد و طبق اصرار بعضی مستند های ایرانی و این عبدالله هاشم دقل همه مردم به فرض اینکه حضرت آقا سید خراسانی هست و....بروند بجنگد: 1-مردم ایران طبق وظیفه شرعی و میهنی خود برای دینشون و کشورشون خواهند جنگید و اطاعت از ولی امر و نائب عام امام زمان را انجام میدن این حرفها چه ربطی داره به سید خراسانی بودن یا نبودن؟ 2-شهید شهید است! عمر شهید هیچگاه هدر نرفته و نخواهد رفت...... لطفا حدیث را تحریف نکنید نقل قول:. امام باقر ـ علیه السلام ـ : میبینم گروهی از مشرق زمین قیام میكنند و طالب حق میباشند امّا آنان را اجابت نمیكنند، مجدداً بر خواستههایشان پافشاری میكنند امّا مخالفان نمیپذیرند وقتی چنین وضعی را مشاهده میكنند، شمشیرها را به دوش كشیده و در مقابل دشمن میایستند. این جاست كه پاسخ مثبت میگیرند امّا این بار هم نمیپذیرند تا این كه همگی با هم قیام میكنند و آن چه به دست میآورند (انقلاب) جز به دست توانای صاحب شما (حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) به كس دیگری نمیسپرند. كشتههای آنان شهید محسوب میگردد، اگر من آن زمان را درك میكردم خویشتن را برای صاحب این امر نگه میداشتم. کجا امام گفتن عمر شهدا هدر رفته؟؟؟ 3-بعد از ریاست جمهوری احمدی نژاد، هر روز و هر ماه شایعه جنگ وجود داشته و هزینه ابر قدرت شدن ایران همین تهدیدها و تحریمهاست امروز ما به جایی رسیدیم که وقتی تحریم می کنیم در دنیا اثر می گذارد کل منطقه دستخوش تغییرات اساسی شده و همه میدانند که ایران در منطقه حرف اول را می زند مسئله ورود ایران به جنگ یک مسئله بچگانه نیست که یک عده بگویند: سید خراسانی یالا برو بجنگ ![]() کلا فرضهای شما بر اساس یکسری مبانی اشتباه است و به قول معروف یکمی جو گیر شدید........... البته اینکه می بینید بحثها در مورد عبدالله و سید خراسانی و یمانی و ... در جامعه روز افزون است و در مقابل غربی ها هم از برخورد نهایی و جنگهای آخرالزمانی و پایان دنیا سخن می گویند، خیلی هم بی پایه نیست وضع دنیا به احادیث معصومین نزدیک است معصومین فتنه های آخرالزمان را مشخص کرده اند و علائم ظهور را!!! من و شما نمی توانیم هر چیزی را که اشتباه دیدیم اسمش رو بزاریم فتنه اون هم از نوع عظیم! |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
زمانی مشخص میشه چه کسی سید خراسانی بوده که حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)تشریف بیارند ! برای دفاع و جهاد هم در شرع مقدس اشاره ای به سید خراسانی نشده و وظیفه ما کاملا معلوم است عبدالله هاشم الان طرفدار یک مدعی دروغین به نام سید الحسن الیمانیه و ایشون گویا به اقای خامنه ای هم نامه داده که بیا کشور رو تسلیم من کن !!! نکته دیگه اینکه عبدالله هاشم یک بچه حساب میشه و کسی روی حرفش حساب باز نکرده و نخواهد کرد . اینهمه بزرگان و دانشمندان هستند ... نقل قول:من و یکی از دوستان محقق جدیدا به اکتشافات منطقی واقعا جالبی دست یافیتم اینکه سازنده مستند ظهور که الان طرفدار احمد حسن الیمانی شدهکشف جدیدی نیست اخوی . خیلی وقته همه اگاهند ... کلی روش بحث شده ... نقل قول:خلاصه برای تکمیل حرفام بگم حدیث امام باقر(علیه السلام) که می فرمایند مردی از قم قیام می کند و قیامشون برحق هست و شهیدانشون شهیدن اما اگه من بودم خودم رو برا ظهور قائم نگه می داشتم(یعنی شهادت با در کنار قائم قیام کردن از زمین تا آسمون تفاوت ارزشی دارد!)حال الان فرض کنید حدیث رو خیلی بد معنا کردید منظور اینه که بسیار نزدیک به ظهور است این اتفاق . اگر نخواهیم به سید خراسانی کمک کنیم . سفیانی برش غالب میشه و ایرانی برای حمایت از مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمیمونه ! نقل قول:اما الان اگه شما دقت کنید حضرت آقا(رهبر معظم) نه تنها اینکه تنها نیستند و این همه مخلص دارند بلکه به یه اشاره همه ما از جمله خودم خیلی راحت خودمو به آقا می رسونم که یاریشون کنم و همه ما برحق بودن ایشون برامون معلوم هست و کسی نیست یا بگیم کمتر کسی قبولشون نداره!!!! خیر برادر خیلی ها هم یا قبول ندارند ایشون را . یا بی تفاوتند و یا جاهل و یا ایشان را قبول دارند اما نه به عنوان سید خراسانی نقل قول:(اینکه آمادگی آنی برا رسیدن به این فرد وجود ندارد این برداشت رو نمیدونم از کجا برداشتید . اما سید خراسانی سپاه بزرگی داره که سفیانی رو شکست میده . جلو قتل عام شیعیان رو میگیره و پرچم رو به مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میده به نظر شما الان یکی از خراسان بلند بشه بگه من سید خراسانیم . گورجه فرنگی بهش پرت میکنند و یا سپاه و ارتش و بسیج سریع ازشون حمایت میکنند؟!!!! نقل قول: آقا هم شاید می دونند باید منتظر سید خراسانی بود!!!!!!!!! خیر برادر هیچ کس قرار نیست منتظر سید خراسانی باشه!! همه منتظر مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند . کلا فرض هاتون و نتیجه گیریتون و استناداتتون به نظر حقیر مشکل داره ببخشید صریح مخالفت کردم ولی خواست خودتون بود یا حق التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام بحث خوبیه
من از یک منبع مطمئن شنیدم که تا به حال حدود 700 نفر که خود را امام زمان و حتی پیامبر معرفی میکردند دستگیر شدند . حالا سوال اینه که امام زمان چه چیزهایی رو باید ارائه دهد تأیید شوند . سوال 1. مردم خودشان میدانند که ایشان امام هستند یا باید گوش به حکم مراجع دهند .؟ 2. حالا اگر مراجع به اتفاق نظر نرسند چی میشه؟. واقعأ ملاک و دلایل قبول شخصی به عنوان امام زمان چیه ؟ کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند من را هم روشن کنند/ |
|||
|
|
۱:۱۵, ۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱:۱۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۹)mosazadeh نوشته است: سلام بحث خوبیه سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم، ادم از خودش میترسه که اون موقع اشتباه کنه، لطفا اکر کسی در این زمینه اطلاعی داره مطرح کنه |
|||
|
|
۵:۰۹, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۹)mosazadeh نوشته است: سلام بحث خوبیهسوال شما هم سوال خوبیه ولی یک تذکر! برخی وجود دارند که اصلا احادیث پیرامون علائم ظهور رو دارای ارزش نمی دونن و میگن اینا زیاد مهم نیست... خوب پس باید بگیم معصومین کار عبث و بیهودی ای انجام دادن که این چند هزار حدیث رو فرمودن... اما حواسمون باشه که بررسی چند حدیث در مورد آینده هیچ تکلیف شرعی نمیاره.... کسی نگفته شما برو دنبال سید خراسانی که تو سپاهش استخدام بشی... چنین حدیثی اصلا نداریم بحث اصلی این احادیث و روایات همین پاسخ به پرسش شماست.امام زمان قرار نیست معجزه کنه و دنیا عوض بشه و شما با اون معجزات ایشون رو بشناسی ظهور و فرج امام زمان نیاز به بستری دارد که ما قرار است فراهم کنیم خود سازی ساختن جامعه الگو و پیشرفته اسلامی بیدار کردن مسلمین و انسانها نمایش دشمنی دشمنان ومبارزه با آنها و ....... به چنین مراحلی که برسیم بر طبق روایات هر روز علائمی می بینیم که به علائم ظهور مشهورند و تا الان هم تعداد زیادی از آنها به وضوح دیده شده....... اما طبق روایات فقط 5 علامت قطعی و حتمی است و با دیدن آنها باید بلافاصله آماده ی ظهور باشید: یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی، کشتهشدن نفس زکیه، و فرورفتن سرزمین بیداء که هر کدام توضیح مبسوطی دارد.محل خروج و مشخصات و اتفاقات همزمان و ... طوری توسط معصومین بیان شده که امکان ندارد همزمان اینهمه اتفاق با هم بیفتد!!! مگر آنکه همان زمان موعود باشد.... برای مثال خروج سفیانی و یمانی و خراسانی در یک روز و یک ماه و یک سال است! یا سفیانی به کمک رومیها ابتدا با ترکها درگیر می شود و پس از شکست آنها به عراق می آید و توسط سید خراسانی حالی اساسی از او گرفته می شود و ...... ![]() نقل قول:امام باقر ـ علیه السلام ـ : میبینم گروهی از مشرق زمین قیام میكنند و طالب حق میباشند امّا آنان را اجابت نمیكنند، مجدداً بر خواستههایشان پافشاری میكنند امّا مخالفان نمیپذیرند وقتی چنین وضعی را مشاهده میكنند، شمشیرها را به دوش كشیده و در مقابل دشمن میایستند. این جاست كه پاسخ مثبت میگیرند امّا این بار هم نمیپذیرند تا این كه همگی با هم قیام میكنند و آن چه به دست میآورند (انقلاب) جز به دست توانای صاحب شما (حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) به كس دیگری نمیسپرند. كشتههای آنان شهید محسوب میگردد، اگر من آن زمان را درك میكردم خویشتن را برای صاحب این امر نگه میداشتم. |
|||
|
|
۷:۰۲, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

( الان مدیران فروم تو دلشون می گن چه غلط ها _ در حال سوت زدن و آسمان را نگاه کردن )