|
سهم شما فقط یک گناه !
|
|
۱:۲۶, ۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۲ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه جوری باید عضو شد؟
من هم هستم. چرا با پیغام خصوصی خبر ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا باید ثبت نام کنیم؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . البته تاپیک متعلق است به جناب mrfarzadj . اگر ایشان مخالفتی نداشته باشن همین جا می تونیم اعلام آمادگی کنیم. . . .---------------------------------------------------------------------------------- . اللهم صل علی محمد و آل محمد . . التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام ، ضمن تشکر ، طریقه ی عضویت رسمی نیست . اگر هر کدام از ما فقط یک گناهی که قرار است بکنیم ( مثلا به فلان دوست مان دروغ بگوییم یا ... ) انجام ندهیم و سپس در شبکه ها اجتماعی یا با پیامک و ... این اطلاعیه را به دوستان مان بدهیم ، میلیون ها گناه اتفاق نخواهد افتاد و این فوق العاده هست .
تشکر |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کارگاه معنویت آقای دکتر MESSENGER رو هم فراموش نکنید.
ترک گناه از هر کار دیگه ای واجب تره. حتی اگر شده یک گناه. اگر ترک یک سری یا یک رده گناه باشه، مثل سری گناه های چشم، یا رده گناه دروغ که خیلی ارزشش بیشتره. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اگر روش نگه داشتن زبان (یا همون حرف نزدن ) رو یاد بگیریم بیشتر گناه ها خود به خود ترک میشه...
چقدر روزه سکوتی که قدیمیا داشتن خوب بود... |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فقط دنبال ریا نباشیم. که به نظر من تمام مشکلات دنیا از ریا کردنه
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۱ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من کاری ندارم دنبال چی باشیم یا نباشیم اما فکر میکنم که ............................. برای ترک کردن گناه ها می تونیم این طور شروع کنیم که .... اون گناهانی رو که کمتر بهشون دچاریم مثلا یکی شاید در روز خواسته یا ناخواسته یکی دوتا دروغ میگه ، یا خودش هیچوقت شروع کننده غیبت نیست ، یا کمتر دچار ریا میشه یا انگشت اتهامش بیشتر به سمت خودشه تا دیگران ، کمتر ذهنش به مسائل جنسی معطوف میشه و... هزاران هزار مورد دیگه که هر شخصی بنا به دلایل خاص خودش کمتر مرتکب میشه شروع کنه دلیلم اینه که اینطوری آدم زودتر و راحتتر یه گناه رو ترک میکنه و انگیزش هم برای ترک گناهانی که بیشتر دچارشه بیشتره سنگ بزرگ علامته ...... (۵/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۶)MohammadSadra نوشته است: کارگاه معنویت آقای دکتر MESSENGER رو هم فراموش نکنید. میشه لینکش رو بذاری داداش گلم |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام
نقل قول:میشه لینکش رو بذاریبا اجازه آقا محمد صدرا اینم لینک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9212.html التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: Capture1.jpg]](http://farzad313.persiangig.com/Capture1.jpg)