ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟
|
۱۲:۱۷, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام
مي بخشيد مي دونم موضوع مهمي نيست اما گاهي وقتا زمان برامون مهم هست. ساعت تالار يك ساعت جلو هست. شايدم ساعت تالار به وقت ايران تنظيم نشده در هر حال بازم عذرخواهي ميكنم كه وقتتون رو گرفتم. با تشكر از زحمات شما در پناه حق |
|||
۱۳:۰۲, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۶:۵۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
ساعت تالار صحیح است.
احتمالا time zone شما مشکل داره یا Daylight Saving Time شما فعال است. با تشکر |
|||
۱۳:۲۴, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام
خواستم اين موضوع رو خصوصي مطرح كنم اما گفتم شايد تنها مشكل من نباشه خب من ساعت و زمان خودم رو در قسمت پنل كاربري درست تنظيم كردم اما متوجه شدم كه با "تغيير استفاده از روشنایی روز در ساعت" به "هرگز از اصلاح DST استفاده نكن " ساعتم تنظيم شد اما الان متوجه شدم كه تاريخ هم مشكل داره باز من به موضوعايي كه مهم نيست پرداختم واقعا عذر خواهي مي كنم. در پناه حق |
|||
۱۴:۳۱, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
موضوع که مهمه ولی سیستم تاریخ و ساعت بر اساس GMT یعنی گرینویچ است و دست مدیریت هم نیست.
کاربران این تالار می تونن از هر جای دنیا باشن.پس طبق قابلیتی mohamad گفتن هر کسی میتونه ساعت محلی خودش رو تنظیم کنه (البته به دلیل اینکه اکثریت ثبت نام کنندگان از ایران هستند ، ساعت پیشفرض +03:30 است) نقل قول:خواستم اين موضوع رو خصوصي مطرح كنم اما گفتم شايد تنها مشكل من نباشهکار بسیار خوبی کردید که عمومی مطرح کردید!!! سوال شما ممکن است امروز یا روزی دیگر سوال فرد دیگری باشد.مدیران باید یک سوال واحد رو چندین بار پاسخ بدن اگر قرار باشه خصوصی مطرح بشه ![]() محل تنظیم ساعت: http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.ph...on=options |
|||
۱۳:۲۱, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام
حتما خبر دارین که ساعت رسمی کشور از دیشب 1ساعت عقب کشیده شده!؟ |
|||
۱۳:۲۸, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
تغییر کرده ولی بخاطر جمعه بودن همون ساعت قبلی رو محسوب میکنند. |
|||
۱۳:۳۶, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
فکر نکنم ربطی به جمعه داشته باشه! وقتی اخبار اعلام میکنه یعنی رسما عوض شده دیگه
|
|||
۵:۰۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
این یک نقص در تنظمیات منطقهی زمانی هست، در سیستم عاملهای خودمون، و در سیستم تالار.
خارجیها زمان تغییر ساعت رو با «چندمین چندشنبهی کدوم ماه» تعیین میکنن، و به تنظیمات منطقهی زمانی کشورهایی که قاعدهی دیگری دارن میگن پویا(Dynamic)، یعنی هر سال روزش فرق میکنه، غافل از اینکه مال ما خیلی دقیقتر و ثابتتره! ![]() راهش اینه که تنظیمات مربوط به هر سال در سیستم عامل موجود باشه، که چیز خاص و سختی نیست. فعلاً که رفت تا عید. إنشاءالله تونستم قبل از اون مهیا میکنم. |
|||
۲۳:۳۳, ۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۲ ۲۳:۳۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
به لطف خدا تونستم تنظیمات سالهای بعد رو مهیا کنم. این تنظیمات از سال 93 تا سال 1400 هست. البته إنشاءالله خیلی قبل از اون از دست ویندوز خلاص میشیم و خود ایرانیها سیستم عامل میسازن!
![]() تمام لحظات تنظیم خودکار رو آزمایش کردم، و خدا رو شکر همشون درست کار کردند. این لینک فایل هست: IR 1393-1400 (2014-2021).reg راست-کلیک کنید و Save Link As رو بزنید، بعد روی فایل دانلود شده دابل-کلیک کنید و در پیغامی که نمایش داده میشه Yes رو بزنید. اگر کسی توی شبکههای مجازی عضو هست، لطفاً به اشتراک بذاره، تا به پخش کردنش سرعت داده بشه و در بین ایرانیها مورد استفاده قرار بگیره. |
|||
۱۶:۱۴, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۱۶:۱۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
آیا ساعت کامپیوترتون در این چند روز پایانی شهریور یک ساعت عقب رفته؟
دلیلش اینه که تنظیمات ویندوز اشتباه هست و باعث میشه ساعت کامپیوترتون، با چند روز اختلاف از موعد مقرر (ساعت 24 روز 30 شهریور) یک ساعت عقب بره، و در پایان سال هم همینطور. با چند روز اختلاف با موعد مقرر (ساعت 24 روز 1 فروردین) یک ساعت جلو بره. توضیحات بیشتر در ارسال 8 هست، و راه حلش در ارسال 9. |
|||
|
![]() |
1 میهمان |