|
أین الفاطمیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۵:۴۴, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه ی زهرا عشق یعنی ذکر ناموس خدا یا علی گفتن به زیر دست و پا فاطمه یا فاطمه یا فاطمه فاطمه یا فاطمه یا فاطمه عشق یعنی جلوه ی صبر خدا شرم ایوب نبی از مرتضی عشق بر دلداده فرمان میدهد عاشق جان داده را جان میدهد عشق باعث شد که دل سامان گرفت پشت درب خانه زهرا جان گرفت عشق یعنی انقلاب فاطمه از کبودی چشم خواب فاطمه عشق یعنی عشق ناب فاطمه بیت الاحزان خراب فاطمه عشق یعنی صحبت بی واهمه حیدر در بند پیش فاطمه عشق یعنی غسل زیر پیروهن دست بیرون کردن از زیر کفن عشق یعنی صبر در هنگام خشم عشق یعنی جای سیلی روی چشم عشق یعنی قلب چون آاینه ای جای میخ در به روی سینه ای عشق یعنی انتظار منُتَظَر سینه ای مجروح از مسمار در عشق یعنی گریه های حیدری دختری دنبال نعش مادر عشق یعنی طاعت جان آفرین رد خون سینه بر روی زمین دنبال حیدر می دوید از سینه اش خون می چکید ... در بین آن دیوار و در دادی تو شش ماه پسر .... پدر زخم زبان بسیار خوردم کتک از خسم بد کردار خوردم میان کوچه های شهر سیلی هم از دشمن هم از دیوار خوردم پدر زهرای تو حاجت روا شد ببین مزد رسالت چوون ادا شد ببین باز و دست و سینه ی من بلاگردون جان مرتضی شد .... بیش از این طاقت نوشتن نداشتم سلام برادران و خواهران عزیزم میدونم مدت زیادی تا ایام فاطمیه باقی است و میدانم که عید نوروز را در پیش داریم اما بنابر مصالحی خواستم یاد آوری کنم که خود را برای پشت سرگذاشتن ایام فاطمیه ای متفاوت آماده کنیم. به پیشباز فاطمیه میرویم بزرگترین افتخار دوران دانشجویی علی 110 یک کارت بود که در ایام فاطمیه بهش دادن روش نوشته بود خادم الزهرا من چه بگویم در وصف خانوم فاطمه ی زهرا همین بس که امام زمان می فرمایند ما امامان حجت خداییم بر مردم و مادرمان حجت خداست بر ما و ما منتظر منتقم فاطمه هستیم دوستان معارف بسیار مهمی در باب مسائل بعد از رحلت وجود دارد که ما کمتر از آن مطلع هستیم به طور مثال بسیار نکات فراوانی دارد که چرا در حالی که مولی الموحدین اول غیرت مرد عالم پس از رسول اکرم در خانه بوده خانوم فاطمه ی زهرا سلام الله علیها می روند پشت در و چه قدر نقشه هایی را که داشتند منافقین با این عملی خانوم فاطمه نقش برآب شد چرا که مطلقاً فکر نمیکردند که با وجود مولا علی ، خانوم فاطمه بیایند پشت در و بسیاری مسائل دیگر که باید برای شیعه واکاوی شود و ما بفهمیم که چه جهاد عظیمی را یکتنه در دفاع از مولا علی خانوم فاطمه پس از شهادت رسول الله انجام دیدند که متأسفانه از آن بیشتر جز گریه های خانوم چیزی نشنیده ایم بنا بر این: دوستان در این تاپیک جامع چند محور فعالیت خواهیم داشت إن شاء الله 1- قرار دادن ارزشمندترین و اصیل ترین و نابترین مداحی ها و روضه های مناسب ایام فاطمیه 2- بیان ارزشمندترین معارف درباره ی انقلاب عظیم حضرت فاطمه ی زهرا پس ماجرای غصب غاصبین مستدل و متقن بر آیات قرآن و شواهد غیر قابل انکار تاریخی 3- ارائه ی نکات ارزشمندی درباره ی سیره خانوم فاطمه ی زهرا اول بانوی هستی 4- و بسیار مباحث دیگر که میتواند مرتبط باشد با ایام فاطمیه خلاصه برویم و در فکر برگزاری ایام فاطیه ای متفاوت در زندگی شخصی و تالار خودمان داشته باشیم إن شاء الله ابلیس بسیار تلاش میکنه تا فوج فوج بریزد جهنم اما بدبخت نمیداند که جان میکند برای گناه شیعیان و میرسد تصفیه خانه هایی که پشیمان کننده ی بچه شیعیان از گناهانشان است می رسد محرمها می رسد صفرها می رسد ایام اعتکاف ها می رسد رمضان ها می رسد شبهای قدر و . . می رسد ایام فاطمیه یادمان نرود صاحب عزای مراسمی که داریم خود را برایش آماده میکنیم آقا صاحب الزمان است خدایا روز قیامت که منادی ندا در داد أین الفاطمیون (کجایند فاطمیون) توفیق عنایت که جواب دهم من هستم اینجا من فاطمی هستم |
|||
|
۱۶:۰۴, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۲ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عشق یعنی زجر نوح و عمر گل
عشق یعنی قرة العین رسل جناب ابوذرمیگويد: رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مرا به دنبال على (علیه السلام) فرستاد. به خانهاش رفتم و او را خواندم، ولى پاسخ مرا نداد. و آسياب دستى را ديدم كه بدون اينكه كسى باشد به خودى خود، میگردد. دوباره او را خواندم، بيرون آمد و با هم نزد رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفتيم و پيامبر متوجه على (علیه السلام) شد و چيزى به او گفت كه من نفهميدم. گفتم: شگفتا! از دستاسى كه بدون گرداننده می گردد. آنگاه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خداوند قلب دخترم فاطمه و اعضا و جوارحش را پر از ايمان و يقين كرده و چون خداوند ضعف او را دانست، پس در روزگار سختى به او كمك كرد و كفايتش نمود. مگر نمی دانى كه خداوند، فرشتگانى را قرار داده تا خاندان محمد را يارى دهند؟! بحارالانوار، ج 43، ص 29.
|
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شعری خواندنی از استاد عزیزم احمد عزیزی(براش دعاکنید)
عشق من پاییز آمد مثل پار باز هم ما باز ماندیم از بهار احتراق لاله را دیدیم ما گل دمید و خون نجوشیدیم ما باید از فقدان گل خونجوش بود در فراق یاس مشکی پوش بود یاس بوی مهربانی می دهد عطر دوران جوانی می دهد یاس ها یادآور پروانه اند یاس ها پیغمبران خانه اند یاس ما را رو به پاکی می برد رو به عشقی اشتراکی میبرد یاس در هر جا نوید آشتی ست یاس دامان سپید آشتی ست در شبان ما که شد خورشید یاس بر لبان ما که می خندید یاس یاس یک شب را گل ایوان ماست یاس تنها یک سحر مهمان ماست بعد روی صبح پرپر می شود راهی شب های دیگر می شود یاس مثل عطر پاک نیت است یاس استنشاق معصومیت است یاس را آیینه ها رو کرده اند یاس را پیغمبران بو کرده اند یاس بوی حوض کوثر می دهد عطر اخلاق پپیمبر می دهد حضرت زهرا دلش از یاس بود دانه های اشکش از الماس بود داغ عطر یاس زیر نور ماه می چکاند اشک حیدر را به چاه عشق محزون علی یاس است و بس چشم او یک چشمه الماس است و بس اشک می ریزد علی مانند رود بر تن زهرا گل یاس کبود |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . واقعا تاپیک عالیه ... . . روایت زیر رو همه شنیدید ولی از باب اهمیت و لطافت این روایت خوبه ذکر بشه.: . . امام حسن عليه السلام گويد: يك شب جمعه مادرم را ديدم كه در محراب عبادت ايستاد و همواره نماز مى گذارد و در ركوع و سجود بود تا شب به صبح رسيد و شنيدم كه براى زنان و مردان مومن با ذكر نام آنها دعا مى كند و هر چه بيشتر براى آنها از خداوند در خواست مى كند اما براى خود دعا نمى كند. عرض كردم : مادر! چرا براى خود دعا نمى كنى همان گونه كه براى ديگران دعا مى كنى ؟ فرمود: فرزندم اول همسايه بعد اهل خانه . . كشف الغمه ، ج 2، 96 . . . چقدر هم خوب جواب این محبت ها رو دادند.... . . التماس دعا... |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
روز محشر بر جبین ما همه
نقش کن هذا محب فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یافتم میقات من پشت دَرَست
حفظ «رب البیت» از حج برترست رَمی شیطان کردم از امر جلیل تا بگیرم کعبه از اصحاب فیل بسته بودم پشت در احرام خود رهسپر کردم به مسجد گام خود سعی کردم تا نماند فاصله از صفا تا مروه کردم هروَله گفتم او شمع است و من پروانهام بر نگردم بیعلی در خانهام حجّ من رخسار حیدر دیدن است طوف من دور علی گردیدن است آنقدر ای قبلهی بیتالحرام دور تو گشتم که شد حجّم، تمام «حين بويع لأبى بكر بعد رسول اللَّه (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كان عليّ والزبير يدخلان على فاطمة بنت رسول اللَّه (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فيشاورونها ويرجعون في أمرهم، فلمّا بلغ ذلك عمر بن خطاب، خرج حتّى دخل على فاطمة فقال: يا بنت رسول اللَّه (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) واللَّه ما أحد أحب إلينا من أبيك وما أحد أحب إلينا بعد أبيك منك، وأيم اللَّه ما ذلك بمانعي أن اجتمع هؤلاء النفر عندك أن أمرتهم أن يحرق عليهم البيت. قال: فلمّا خرج عمر جاؤوها فقالت: تعلمون انّ عمر قد جائني وقد حلف باللَّه لإن عدتم ليحرقنّ عليكم البيت، وأيم اللَّه ليمضينّ لما حلف عليه. » «آنگاه كه بعد از رسولخدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براى ابوبكر بيعت مىگرفتند. على (علیه السلام) وزبير براى مشورت در اين امر نزد فاطمه (سلام الله علیها) دختر پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفت وشد مىكردند. عمر بن خطاب با خبر گرديد وبنزد فاطمه (سلام الله علیها) آمد وگفت: اى دختر رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ! به خدا در نزد ما كسى از پدرت محبوبتر نيست وپس از او محبوبترين تويى ! ! وبه خدا قسم اين امر مرا مانع نمىشود كه اگر آنان نزد تو جمع شوند، دستور دهم كه خانه را با آنها به آتش كشند. اسلم گفت: چون عمر از نزد فاطمه (سلام الله علیها) بيرون شد، على (علیه السلام) و... به خانه بر گشتند. پس فاطمه (سلام الله علیها) گفت: مىدانيد كه عمر نزد من آمد، وبه خدا قسم ياد كرده اگر شما (بدون اينكه با ابوبكر بيعت كنيد) به خانه برگرديد خانه را با شما آتش مىزند؟ وبه خدا قسم كه او به سوگندش عمل خواهد كرد » كتاب المصنف، ج 7، ص 432، حديث 37045، كتاب الفتن. و سپس با مشعلى بر در خانه فاطمه آمد و در جواب فاطمه كه فرمود: آيا من نظارهگر باشم و تو خانه مرا آتش بزنى؟ گفت: بلى. چنانكه بلاذرى مىگويد: « ابوبكر به على (علیه السلام) پيام فرستاد تا با وى بيعت كند امّا على نپذيرفت. پس عمر با مشعلى آمد، فاطمه (سلام الله علیها) نا گاه عمر را با مشعل در خانهاش يافت، پس فرمود: يابن الخطّاب ! آيا من نظاره گر باشم وحال آنكه تو در خانهام را بر من به آتش مىكشى؟ ! عمر گفت: بلى. » «انّ ابابكر ارسل الى علىٍّ يريد البيعة، فلم يبايع فجاء عمر ومعه فتيلة فتلقته فاطمة على الباب، فقالت فاطمة: يابن خطاب ! أتراك محرقاً علىَّ بأبي؟ ! قال: نعم. » بلاذرى، انساب الاشراف، ج 1، ص 586. وابوالفداء نيز مىگويد: « سپس ابوبكر عمر بن خطاب را به سوى على وآنانكه با او بودند فرستاد تا آنان را از خانه فاطمه (سلام الله علیها) بيرون كند. وگفت: اگر از دستور تو سر باز زدند با آنان بجنگ. پس عمر مقدارى آتش آورد تا خانه را آتش زند. پس فاطمه (سلام الله علیها) بر سر راهش آمد وفرمود: كجا؟ اى پسر خطاب ! آمدهاى تا كاشانه ما را به آتش كشى؟ ! گفت: بلى. يا در آنچه امت وارد شدهاند وارد شوند. » « ثمّ انّ ابابكر بعث عمر بن خطاب الى عليٍ ومن معه ليخرجهم من بيت فاطمة (رضياللَّه عنها) وقال: ان ابى عليك فقاتلهم، فاقبل عمر بشىء من نار على ان يضرم الدار، فلقيته فاطمة (رضياللَّه عنها) وقالت: الى اين يابن الخطّاب؟ ! أجئت لتحرق دارنا؟ ! قال: نعم، او يدخلوا فيمادخل فيه الامّة. » ابوالفداء، تاريخ ابى الفداء ج 1 ص 156. دار المعرفة، بيروت. |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
آیت الله معظم زهراست / سبب حشمت آدم زهراست پرچم حق چو بر افراشت خدای / نام حک بر دل پرچم زهراست گر چه حق با علی و او حق است / کفو حیدر به دو عالم زهراست همه عالم به فدای سر او / سبب خلقت عالم زهراست مریم اسوه پاکی ست بدان / اسوه ی پاکی مریم زهراست حق او را نتوان کرد ادا / صاحب حق مسلم زهراست به محرم پی دین قوت یافت / خالق ماه محرم زهراست بضعه پاک نبی، خاتم دین / حاصل خلقت خاتم زهراست سیده بر همه سادات جنان / حرمت الله مکرم زهراست مرهم زخم نبی هست علی / بر علی عالیه مرهم زهراست مهر او آب و دلش پاک و زلال / معنی واضح زمزم زهراست خانه کعبه که لب وا کرده است / به لبش ذکر دمادم زهراست چو علی همدم پیغمبر بود / همدم حضرت همدم زهراست مقصد خلقت انسان زهراست / قلعه ی ایمن ایمان زهراست کوثر پاک نبی شان نزول / معنی کامل قرآن زهراست بسم الله رحیم رحمان / مظهر رحمت رحمان زهراست و امامان همه خیر البشرند / مادر کل امامان زهراست من به شخصه عاشق این ابیات هستم زهرا جان شرمنده ام خانم جان میگن شما مادر همه ی بچه شیعه ها هستی دردانه ی رسول نه دردانه ی خدا چقدر احمقند اونایی که هنوز شما را نشناخته اظهار نظر می کنند مادر مادر چه اسم زیبایی وقتی مادرم رو صدا می زنم میگه جان مادر مادر می خوام بگم مامان مامان مامان مامان من مامان علی 110 میگه که به زهیر بن قین غبطه می خوره ولی من یه جه حرصم می گیره این که دومی لعنه الله علیه داشت میمرد، تو حالت احتضار بود به پسرش عبدالله میگه که علی را بیاور حضرت امیر علیه السلام بر بالین آن نا مرد حاضر شدند به حضرت فرمود، علی مرا ببخش من به فاطمه خیلی بد کردم حضرت فرمود پاشو برو تو مسجد بگو حق با علی است حضرت فرمودند: من از جانب فاطمه ضامن می شوم که تو را ببخشد این کار رو نکرد اِ اِ اِ اِ اِ اِ هر آدم احمقی باشه می گه باشه من یه عمر هر غلطی که دوست داشتم کردم با یه ببخشید، کارنامه ام سفید میشه پروردگارا آنان که بدعت را وارد دین کردند را عذاب کن، عذابی که از شدت آن اهل جهنم به تو پناه ببرند مادر، چگونه تحمل کردی مادر اینجا شهادت می دهم که شما شخص عادی نبودی و نیستی همونطور که وقتی یه مدرسه می زنیم، قبل از اینکه شاگرد بگیریم، معلم ها رو استخدام می کنیم همانطور که خداوند فرمود علّم القرآن، خلق الانسان ابتدا قرآن را یاد داد، سپس انسان را آفرید همسر علی شهادت می دهم که تو صبر را خسته کردی شهادت می دهم که بعد از شما علی تنها تر شد مادر ممنونم از این که بهم اجازه دادید تا نام محب الزهرا را انتخاب کنم مادر توفیق اطاعت از فرزند برومند تان رو به من عطا فرما |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اگر اشکی ریختید ملتمس دعای شما هستم .....
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط rastin.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آب بسوزد دلت! خاك شود خاك عزا بر سرت! باد پريشان شوي! چشم الهي كه بباري فقط ! پيش نگاه شما... مادر خورشيد سوخت. --------------------- بدنیست سخن حکیمانه رهبری رو درمورد تاریخ واقعی شهادت خانم فاطمه الزهرا سلام الله علیها بدونیم: حجت الاسلام ادیب یزدی درباره فاطمیه و زمان عزاداری برای حضرت زهرا به بیان خاطره و نقل قولی از رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: یادم می آید یک روز در محضر رهبرانقلاب بودم . یکی از آقایان سوال کرد:"درباره شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بالاخره 75 روز بعد از رحلت صحیح است یا 95؟" ایشان پاسخ واقعا حکیمانه ای دادند و فرمودند: "برای شما چه فرقی می کند کدامیک صحیح باشد خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضائل ایشان را بکنند." |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . مردى به همسرش گفت : نزد فاطمه عليها السلام دختر رسول خدا صلى اللّه عليه و آله برو و درباره من از او سوال كن كه آيا من شيعه شما هستم يا خير؟ . همسرش نزد فاطمه عليها السلام رفت و از او سوال كرد. حضرت فرمود: به او بگو: . ان كنت تعمل بما امر ناك وتنتهى عما زجرناك عنه فانت من شيعتنا و الا فلا. اگر به آنچه تو را امر كرديم عمل مى كنى و از آنچه نهى كرديم پرهيز مى كنى تو از شيعيان ما هستى و گرنه شيعه ما نيستى . . . زوجه آن مرد گويد: جواب فاطمه عليها السلام را به شوهرم رساندم. او گفت : واى بر من چه كسى از گناهان و خطاها بدور است ! پس من در اين صورت براى هميشه در جهنم هستم زيرا هر كسى از شيعيان آنها نباشد هميشه درآتش جهنم است . . . همسرش دوباره به خدمت فاطمه عليها السلام مى رسد و سخن شوهرش را به آن حضرت مى رساند. فاطمه عليها السلام مى فرمايد: به او بگو آنطور كه گمان كردى نيست ، شيعيان ما از بهترين افراد اهل بهشت هستند. . و هر كس ما را دوست بدارد و دوستان ما را هم دوست بدارد و دشمن دشمنان ما باشد و با قلب و زبانش ايمان آورده است ،اگر مخالفت با امر و نهى ما كند شيعه ما نيست گرچه به بهشت مى رود اما بعد از آنكه بوسيله بلاها و سختى ها از گناهانشان پاك شوند يا با انواع سختى ها در عرصه هاى قيامت و يا ورود در طبقه بالاى جهنم كه عذاب مى شوند پاك گردند آنگاه بخاطر محبتى كه به ما دارند از جهنم نجاتشان مى دهيم و به نزد خود مى بريم. . . كشف الغمه . |
|||
|
|
|
|
|