|
حفظ ادب در مصاحبت با دیگران
|
|
۱۸:۵۱, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
اول این که شک داشتم این مبحث رو کجا مطرح کنم ، دنبال مطالب مشابه هم گشتم ، اما متاسفانه چون کی ورد "ادب" بسیار گسترده استفاده می شد نتیجه ای در بر نداشت ، این بود که شخصا به ایجاد تاپیک در این مورد پرداختم. اول از همه باید بگم که حفظ ادب در مکالمات یک شیعه جدا از قوانین سایت ، یک قانون الهی هست ، و از دوستان خواهش می کنم به این بحث توجه داشته باشند. امروز در یک بحث با چند تا از دوستان مباحثه ای داشتیم ، من نمی گم درست گفتم ، شاید واقعا صد در صد اشتباه کرده باشم و در گمراهی باشم ، اما این که دو نفر هنگام بحث به یکدیگر توهین داشته باشند ، آیا واقعا صحیحه؟ مثلا در مورد من و امثال من ، چون نظر مخالف داریم ، لفظ متحجر یا رادیکال رو به کار می برند ، اصلا بالفرض که من متحجر باشم ، رادیکال باشم ، اما این نوع برخورد اشتباهه ، حتی اگر مطمئن باشیم شخص مخاطب ما واقعا در اشتباه به سر می بره. ما به عنوان جوانان شیعه نباید به هیچ وجه ، حتی در مقابل دشمنان مون در مباحثات چنین الفاظی رو به کار ببریم ، نمونه اش رو می تونید در داستان مفضل بخونید ، که با مخالفین ابا عبدالله ثانی ، حضرت امام صادف علیه السلام بحث می کرد ، نتونست جواب اون ها رو بده ، به اون ها توهین رد ، مخالفین حضرت (ملحدین) گفتند ، ما وقتی با امام صادق (علیه السلام)صحبت می کنیم این گونه جواب ما رو نمی دهند ، تو چه جوری خودت رو پیرو ایشون می دونی و این گونه بحث می کنی. یا می تونم کتاب المراجعات رو نام ببرم ، بحث معقول و منطقی و سرشار از ادب دو عالم بزرگ شیعه و اهل تسنن (رئیس الازهر) که واقعا از بحث دو تا شیعه کنونی هم بیشتر توش ادب حکم می کنه و همین ادب باعث می شه شیخ الازهر شیعه بشه و بسیاری هم به واسطه ایشون شیعه می شن و ظلم حکومت مصر به شیعیان متوقف می شه و شیعه رو به رسمیت می شناسند. خواهشا اگر به خاطر من نمی پذیرید ، به خاطر شیعه هم که شده ، حتی اگر با ملحدین هم بحث می کنید (چه برسه به یک برادر شیعه) رعایت ادب رو فراموش نکنید. |
|||
|
|
۲:۵۴, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۱)دل خسته نوشته است: سلام علیکم و رحمة الله و برکاته بسیار درست و دقیق فرمودید دوست عزیز و سرور گرامی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |