|
چرا خیلیها از دیدن این مستند زیبا محروم مونده اند؟
|
|
۲۳:۲۸, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام واقعا بخاطر این مستند واقهعی وروشن ازتعون ممنونم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ولی چرا از خیلیها که در موردش میپرسم از این حقیقت خبر ندارن؟واقعا جای تامل دلره باید کاری کرد من خودم به شخصه دارم این میتند زیبا رو انتشار میدم ولی تنها که نمیتونم!!!!
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم باسلام و خدا قوت خدمت شما دوست عزیز دلایل زیادی برای رواج نیافتن مستند ضهور وجود دارد گفتنیست به نظر شخص من دلیل اصلی این است که این مستند دوبله نشده و قسمت های آن نیز زیاد است و ایرانیان هم که خودتان بیشتر میشناسید حدود 90% درصدشان اول به وقت و حجم فیلم و دوبله بودنش نگاه میکنند و بعد اگر مناسب به عقیدشان بود که اغلب نیست اقدام به تهیه و مشاهده آن میکنند. دلیل بعدی به نظر من اینست که به تازگی عبدالله هاشم(مسلمان) (سازنده مستند ظهور)فاجعه ای به وجود آورده که در عنوانی دیگر در تالار به آن اشاره شده که جواب درستی هم به سؤال ما نداده.خب این خودش ضعف خیلی بزرگیه و به نظر من حدود نصفی از طرفدارانش را به این وسیله از دست میدهد و بعضی ها حتی او را قبول ندارند و میگویند که مسلمان نیست و از طرف خود شیاطین است. حال شما فکر می کنید که مستندی با این شرایط چقدر میتواند مشاهده کننده داشته باشد.تازه مشکلات بیشتر دیگری هم وجود دارند که به آنها اشاره ای کوتاه خواهم کرد. 1-مشکلاتی چون کم بودن سرعت اینترنت در ایران و مشکل بودن آپلود و دانلود کردن قسمت های مستند. 2-موجود نبودن این سریال در فروشگاه ها و مغازه ها 3-نداشتن کامپیوتر بیشتر افراد و وجود نداشتن اینترنت پرسرعت یا کم سرعت در تمامی منازل 4-آشنایی نداشتن بیشتر مردم حتی از فرقه های شیطان پرستی و فراماسونری مثل همین چند روز پیش که من از دوستم پرسیدم و او جواب داد که ((فراماسونری یعنی چی؟)) خب این ها واقعا مشکلات بزرگی هستند که باید حل و کار یکی دو نفر هم نمیباشد.البته این ها همه نظر شخص من است و تقاضا دارم که به کسی بر نخورد. باتشکر آیدین |
|||
|
|
۱:۴۰, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .منم موافق حرف آقا آیدین هستم . مستند ظهور در کنار صحبتهای استاد رائفی پور میتونه کاملتر باشه تا از انحراف جلوگیری کنه . اما برای شروع صحبتهای استاد رائفی پور خیلی بهتر هستش تا مستند ظهور . پاینده باشید . |
|||
|
|
۷:۳۱, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۱)آیدین نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام عبدالله هاشم سازنده مستند ظهور نیست توی همه قسمت ها نام سازندگان(نوریگا و ارکنار) برده شده. لطفا اطلاعات غلط ندهید. یا حق |
|||
|
|
۹:۱۲, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دقیقا به نکته های خوبی اشاره کردید !
من خودم اول حجمش رو که دیدم گفتم بیخیال .... فقط اگه تعریفش رو نشنیده بودم اصلا دنبالش نرفته بودم.... |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۷:۳۱)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبا سلام خدمت شما دوست عزیز میدونم که در آخر مستند نوشته نشده اما اگر دقت کنید و تمامی سفر ها و مکان ها حضور داشته و همکاری هم در ساخت آن داشته در فیلمی در وسط ها یا اوایل سریال هم نشان میدهد که با سازندگان فیلم در یک اتاق مشغول حرف زدن هستند. باتشکر آیدین |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |