|
یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟
|
|
۲۱:۴۳, ۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسلام...میبخشید یکم لحنم تنده ولی باید واقعیتو بگم
ببینید من بازیسازم و تازه بازیسازی را شروع کردم....راستش اینطور که شما توی این انجمن نظر دادید،همه بازی ها نماد فراماسونی دارند... خوب اگه شما میگی که بازی رزیدنت اویلخرافه پرستی ایجاد میکنه پس بازی تاریکی که ایرانی هست هم خرافه پرستی ایجاد میکنه دیگه........ عزیز من شاید قصد یه چیز دیگه باشه ...اصلا خود من..خود من الان در حال ساخت یه بازی هستم بنام"جنگ در فضا"...ویه سایت بازی دارم که اینم آدرسشه:www.mjm-games.vcp.ir شما میتونید دموی اونو دانلود کنید... اونجوری باشه بازی من هم خرافه پرستی ایجاد میکنه...همچنین آسماندژ در ضمن یه درد دل کنم که :دید دیگران نسبت به صنعت بازی در ایران خیلی متفاوته و همه فکر میکنن که با بازی میشه به بچه ها قرآن یاد داد.....من واقعا از اینگونه طرز دید متاسفم
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز یادت نره بازی هایی که ما اینجا بهش گیر دادیم رو همشون رو توی فرهنگ غرب ساختن و مسلما طرز تفکر غربی در جامعه ی ما اشکال وارد میکنه ... ما میتونیم بازی فضایی بسازیم به شرطی که طرز تفکر اسلامی توش باشه ما میتونیم بازی اسطوره ای و جنگی بسازیم به شرطی که طرزه تفکر اسلامی توش باشه ... متاسفانه هر چی بازی امروز زیره دست ماست همش فرهنگ غرب و نماد های فرهنگ های اون هاست .
مطمئن باش اگه شما یه بازی بسازی که توش تفکر اسلامی باشه من نمیام بگم بازیه شما شیطانیه میام ازت حمایت میکنم ...البته ساختن بازی با تفکر اسلامی منظورم اموزش احکام اسلامی توی بازی نیست ... منظورم اینه که شما توی بازیت به صورتغیر مستقیم علاقه ایجاد کنی توی هموطنت که به کشورش عشق بورزه یا به تفکر اسلامیش علاقه مند بشه |
|||
|
|
۱:۳۶, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز، مسئله، مسئله فرهنگسازی می باشد. یکی از مهمترین مسائلی که باید به آن توجه داشت اینست که مخاطب بازی رایانه ای، خود را در یک محیط مجازی، به جای شخصیت اصلی داستان بازی می بیند، در فضای حاکم بر بازی تنفس می کند، و از آن تاثیر می پذیرد. با پیشرفت موتورهای گرافیکی به کار رفته در بازی ها و خلق گرافیک فوق العاده این دنیای مجازی هر چه بیشتر ملموس می شود...
من اعتقاد دارم انسان فرزند نسل خویش است. توسعه صنعت رایانه نه تنها به عنوان یک ابزار بلکه به عنوان یک فرهنگ در جامعه امروز، پذیرفته شده است. جذابیت های این عرصه و نوع نیاز و تلقی آدم های امروز طوری است که امکان حذف این فناوری را از زندگی ما غیر ممکن می سازد. اما نکته مهم اینجاست که صنعت بازی های رایانه ای یک رسانه است و صاحبان زور و زر از آن برای فرهنگسازی در سطح جهانی استفاده می کنند. در بازی های رایانه ای چند اتفاق می افتد: - سازندگان بازی های رایانه ای بدون هیچ گونه سرزنشی آنچه را که آدمی در تمنای آن حریص است را به مخاطب می دهند: خشم - هیجان - شهوت - سازندگان بازی های رایانه ای تجربه ای نسبتا بی خطر و بی هزینه از آنچه مخاطب در واقعیت نمی تواند داشته باشد (یا برای آن باید بها بپردازد) را در اختیارش قرار می دهند: رانندگی دیوانه وار با ماشین های میلیونی، شرکت در جبهه جنگ و استفاده از جنگ افزارهای جدید، سرقت خودرو و ضرب و شتم عابرین، قهرمان یکه بزن، ... - هر آنچه که مخاطب در زندگی حقیقی در آن ضعیف و حقیر است، در فضای مجازی و محیط بازی برای او قابل دسترس است. یعنی خلاء عاطفی فرد در دنیای حقیقی با فضاهای مصنوعی در محیط مجازی پر می شود. - طیف گوناگون بازی های رایانه ای، پاسخی کاذب است به میل تنوع طلبی بینهایت انسان. (تنوع طلبی انسان، به معنای پویایی درونی او و منشعب از میل بی کرانگی انسان است که اگر درست هدایت شود او را به ابدیت پیوند می زند) - بازی های رایانه ای بیش از آن که "تفریح" باشد یک "سرگرمی" می باشد. این سرگرمی مستعد وابسته نمودن مخاطب (اعتیاد) و همچنین انحراف ذائقه وی است. به طوریکه کم کم فرد، تنها بودن با رایانه اش را با در کنار خانواده اش بودن ترجیح می دهد و یا زیبایی های مجازی بازی را به زیبایی های حقیقی طبیعت(فضای سبز و هوای پاک) ترجیح می دهد. تفریح، لازمه حیات متعادل و متعالی بشر و سرگرمی سرآغاز انحطاط فکری و مرگ اندیشه و عقلانیت در اوست. - تمام اینها چیزهایی هستند که مخاطب آن را طلب می کند. (تجربه خشم، هیجان، شهوت - سرگرم شدن - تنوع ...) اما آیا این تمام دستاوردهای این صنعت است؟ خیر! بعد از این سرویس دادن های پر زرق و برق و دلچسب وقت آنست که مخاطب تاثیرات ناخواسته اما مورد علاقه صنایع بازی سازی را هم دریافت نماید: رواج فرهنگ خاص غربی و تهاجم فرهنگی، نفی ارزش های بومی و تمدن خاص هر کشور غیر غربی(مثلا جوان سایر کشورها اگر شهوت طلب می کنند باید به شکل غربی ارضا شوند) - جو سازی برای تغییر الگوی مصرف و رواج مصرف گرایی و ایجاد نیازهای کاذب - فرهنگسازی درباره سیاست های استکبار جهانی از جمله استثمار کشورهای جهان سوم و لشگرکشی و اشغال نظامی (برای مثال در بازی رزیدنت اویل 5 که شما اشاره کردید، چه کسانی زامبی می شوند و باید کرور کرور کشته شوند؟! سیاه پوستان! یعنی سیاه پوست اگر بمیرد ایرادی ندارد! حال اگر کسی به نسل کشی های 900 هزار نفری در کشورهای آفریقایی توجهی ندارد، آیا در مورد غارت معادن اورانیم آنها توسط مهد تمدن، کشور فرانسه اعتراضی می کند!؟ این اتفاقی است که در واقعیت افتاده است) - و در نهایت آمادگی ذهنی برای پذیرش حدی از ماوراء، تا آنجا که برای برقراری حکومت جهانی شیطان لازم باشد. بحث ما در مورد دو تا نماد تک چشم و زمین شطرنجی نیست! بحث در مورد میزان آگاهی و یا تاثیر پذیری ما از این ابزار رسانه ای و همینطور مسائلی که به طور ضمنی در آن گنجانده شده است، می باشد. ما نمی گوئیم همه بیایند مسلمان شوند، اما می گوئیم اگر بندگی خدا را نمی پسندید، آزاد باشید و بنده چیز دیگری نباشید و معنای "ان لم یکن لکم دین فکونوا احرار فی دنیاکم - اگر دین ندارید در دنیا آزاده باشید" سید الشهداء(علیه السلام) برای ما این است. کدام را در بازی نشانتان می دهند؟! این: ![]() ![]() یا این: ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان ممنون از حرفهایتان.....خوب دیگه باید حرفم رو بزنم..ببینید من در یک سایت بازی خواندم که وزیر ارشاد "پرداختن به مسایل تاریخی و کمتر پرداختن به مسایل اسلامی" را از نقاط ضعف بازی ها میدانند..ببینید من اصلا با این حرف موافق نیستم.زیرا معتقدم به جز هویت دینی یه هویت ملی هم داریم و ما باید با استفاده از بازی های ایرانی،جلوی رواج بازیهای غربی رو در ایران بگیریم...برای آشنایی با مسایل اسلام هم باید از برنامه های کودک وفیلم استفاده شود.....بازیسازی=فرهنگ سازی
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنده خودم یک گیمر حرفه ای هستم 99% بازی هایی که اومده رو بازی کردم چه خارجی چه ایرانی باید بگم جذابیت بازی هایا یرانی 1/5 بازی های خارجی هم نیست تا زمانی که نتونین بازی های ایرانی رو همراه با تفکرات اسلامی به گونه ای جذاب بسازین جوان های ایرانی باز هم به بازی کردن بازی های خارجی میپردازند
|
|||
|
|
۱:۵۶, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱:۵۷ توسط dark.knight.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چه عجب یه آدم منطقی اینجا پیدا شد!!!صاحب تایپک...باید بگم خیلی چیز به جایی گفتی!!!
به نظر من هیچ بازی مال فراماسون ها نیست!!!رزیدنت اویل؟؟؟از بچگی باهاش بزرگ شدم...بازی بی نظیریه و یک خرافه ی خیلی مزخرف میگه که نماد فراماسون و از این چرت و پرتا داره!!! من خودم یه گیمر حرفه ای ام...از سوم دبستان تا الان که دوم دبیرستانم مدام سرم با بازی های کامپیوتر و کنسول و ...گرم بوده و این طوری که اینا میگن منحرف نشدم!!! بازی های رزیدنت اویل...مافیا...تکن...دویل می کرای و و و....فقط بازی هایی با سناریوی خیلی قوی و گرافیک عالی هستن و بی هیچ هدفی برای منحرف کردن (وای چقدر خرافه پرست؟؟؟) من و شما!
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵ توسط amir-kratos.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ببخشید اگر اینطور که شما میگین باشه الان کل آدمایی که بازی میکنن شامل ایرانی و خارجی فراماسونن دیگه نه؟
|
|||
|
۱۹:۲۴, ۱۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)amir-kratos نوشته است: ببخشید اگر اینطور که شما میگین باشه الان کل آدمایی که بازی میکنن شامل ایرانی و خارجی فراماسونن دیگه نه؟همون چیزی که در ادعاهایی از این دست باعث خنده شما میشه، باعث خنده ما هم میشه. اما نکته اساسی دقیقا این جاست که: فکر نمی کنم کسی چنین ادعایی رو که شما عنوان می کنید، کرده باشه. والعاقبه للمتقین |
|||
|
|
۲:۰۸, ۱۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۱ ۲:۰۹ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۴۳)MJM GAMES نوشته است: باسلام...میبخشید یکم لحنم تنده ولی باید واقعیتو بگمدرسته که بعضی مواقع تند روی هایی دیده میشه اما ببین دوست عزیز اکثر بازیهای غربی غیر از سرگرمی یه هدفی از ساختن بازی دارن یعنی خیلی از سیاستمداران غرب سیاست هاشون رو از طریق رسانه که یکیش بازی هست به مردم القا میکنن تا صدای مردم در نیاد البته من کوتاه گفتم چون دوستان به اندازه کافی توضیح داده اند و ان شاءالله شما قانع شده باشید فقط خواستم از شما تشکر کنم که شما این مسئله رو به عنوان دغدغه یک بازیساز در همین تالار در میون گذاشتی |
|||
|
۱۹:۵۷, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۱ ۱۹:۲۴)مسافر نوشته است:چرا دیگه یه جورایی منظورتون همینه.پس اگر هیچ اتفاقی نمی افته برن بازی کنن دیگه چرا گیر میدین؟(۱۲/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)amir-kratos نوشته است: ببخشید اگر اینطور که شما میگین باشه الان کل آدمایی که بازی میکنن شامل ایرانی و خارجی فراماسونن دیگه نه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,572 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,044 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: d22da4bd124d.jpg]](http://photobucket.comuv.com/images/d22da4bd124d.jpg)
![[تصویر: indian-poverty1.jpg]](http://hesabdaroo.persiangig.com/archive4/indian-poverty1.jpg)
![[تصویر: resident-evil-5.jpg]](http://videogames.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/06/resident-evil-5.jpg)