|
حمله رسانه ای وهابیت به شیعیان با فیلم حسن و حسین
|
|
۲۲:۵۹, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۲ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان هرکس چیز جدیدی در باره این سریال میدونه بنویسه سریالی که همش توحین به شیعست
|
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۱ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما دوست گرامی. مطلب زیاد دارم از این سریال. چون همین الان دستمه و دارم نگاهش میکنم. فوق العاده زیرکانه ساخته شده. و البته از لحاظ هنری بسیار ضعیفه. الحمدالله.
ولی باور کنید بسیار بسیار زیرکانه و شبه انگیزه. حالا اگه خواستید بعضی جاهاشو براتون میگم. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
سید جان لطفاً خلاصه ای ارائه دهید. یا علی التماس2a |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۶ توسط یاشار.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
جلسه نقد و بررسی سریال «الاسباط» ساعت 16 دوشنبه پانزدهم اسفند ماه سال جاری در سالن اجتماعات دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) برگزار میشود.
اگر قرار دادن عکس از نظر مدیران مسئله دار است حذف شود . با تشکر این سریال سال 2010 پخش شد و تمام شد ولی چون اخیرا موجی از فروش این سریال در ایران اغاز شده عکس العمکل ها زیاد شده که درست هم هست !!! ![]() رشيد عساف در نقش معاوية بن أبي سفيان ---------------------------------------------------------- ![]() خالد الغويري بازیگر نقش امام حسن (علیه السلام) در سریال فوق ---------------------------------------------------------------------- ![]() محمد المجالي بازیگر نقش امام حسین (علیه السلام) در سریال فوق ---------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.taghribnews.com/vdce.w8xbjh8nx9bij.txt اهانت به ساحت امامان معصوم (علیه السلام) در یک سریال تلویزیونی کویتی ۲۳ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۰۳ تولید یک سریال تلویزیونی عربی که چهره امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) را نشان می دهد با اعتراض شیعیان روبرو شد. خبرگزاری تقریب - سرویس ادیان: تولید یک سریال تلویزیونی عربی که چهره امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) را نشان می دهد با اعتراض شیعیان روبرو شد. به گزارش خبرگزاری تقریب، در پی تولید سریال تلویزیونی "الابساط" در کویت، شیعیان این کشور به دلیل به تصویر کشیده شدن چهره امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) اعتراض کردند. "محمدباقر مهری"، نماینده مراجع شیعه کویت در فتوایی مشاهده این سریال را تحریم کرد و آن را اهانت به شخصیت نوادگان پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خواند. "محمد عبدالستار سید"، وزیر اوقاف سوریه نیز اعلام کرد اگر چهره امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) در این سریال نشان داده شود، اجازه تصویربرداری بخش هایی از آن را در سوریه نمی دهیم. کارگردان سریال "الابساط" عبدالباری ابوالخیر است و "سامر المصری" نقش امام حسین(علیه السلام) را بازی خواهد کرد. گفتنی است، تهیه کننده این سریال ادعا کرده است تاکنون 6 فتوا از علمای شیعه و سنی به دستش رسیده است که طی آنها مجسم کردن شخصیت اهل بیت(سلام الله علیها) را مجاز شمرده اند. وی البته نامی از این علما نبرده است. به گزارش الکوثر، تهیه کننده این سریال در توضیحات بیشتری درباره این سریال گفته است: در این سریال که ساخت آن 3 میلیون دلار هزینه دارد سعی می شود به وقایع فتنه انگیزی که در فاصله زمانی بین کشته شدن عثمان و شهادت امام حسین (علیه السلام) شکل گرفته است پرداخته شود. http://khabarfarsi.com/ext/2191513 توسط اساتید و طلاب قمی سریال موهن «الاسباط» نقد فقهی و تاریخی میشود خبرگزاری فارس: فیلم موهن «الحسن و الحسین و معاویه» معروف به سریال «الاسباط» توسط اساتید و طلاب حوزه علمیه قم نقد فقهی و تاریخی میشود. به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام)، عباس ایزدیفر با اعلام این مطلب اظهار داشت: این نشست علمی به همت مدیریت پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(علیه السلام) و با حضور اساتید و پژوهشگران این موسسه برگزار میشود. وی با بیان اینکه این سریال توسط یکی از شبکههای تلویزیونی وهابی کویت و با مشارکت بازیگرانی از کشورهای کویت، اردن، عربستان سعودی، لبنان، مراکش، الجزایر، سودان و... ساخته شده است، تصریح کرد: این فیلم موهن در حالی از 40 کانال ماهوارهای در حال پخش است که از نظر تاریخی مستند نبوده و منابع روایت داستانی این سریال کاملا ساختگی است بنابر این لازم است که این سریال از نظر علمی، تاریخی، فقهی و همچنین مبانی کلامی و حدیثی مورد نقد و بررسی قرار گیرد. مدیر پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(علیه السلام) خاطرنشان کرد: تحریف تاریخ، تطهیر چهرههای تاریخی که صدمات بسیاری به امت و حکومت اسلامی وارد کردهاند، ایجاد شخصیتهای خیالی و یا توطئهگر مانند عبدالله بن سبا که به حکومت علی جهت دهی میکند، تقدیس معاویه و سایر چهرههای منفی تاریخی از یک سو و از طرف دیگر ترسیم چهرهای متزلزل از امام حسن(علیه السلام) و نشان دادن چهره امام حسین (علیه السلام)، امام سجاد(علیه السلام) و حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) و ...بسیاری از تحریفات تاریخی و فقهی از موارد موجود در این فیلم است که مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت. وی یادآور شد: این جلسات علمی با حضور گروهی از محققان و پژوهشگران حوزه علمیه قم و برخی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها برگزار و سپس نشستها و میزگردهای علمی به صورت مکتوب در اختیار پژوهشگران قرار میگیرد. جلسه نقد و بررسی سریال «الاسباط» ساعت 16 دوشنبه پانزدهم اسفند ماه سال جاری در سالن اجتماعات دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) برگزار میشود. |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چشم.
بسم الله الرحمن الرحیم. این فیلم 30 قسمت داره که در هر شب ماه مبارک رمضان پخش شد. البته حاشیه های بسیار زیاد رسانه ای داره که البته به اون نمی پردازم. بیشتر در مورد خود فیلم میخوام حرف بزنم. فیلم با یک تیتراژ با آهنگ فوق العاده زیبا شروع میشه... هر چقدر از زیبایی آهنگش بگم کم گفتم کاش میشد از یه جایی دانلودش کرد. ولی من متنر عربیشو ترجمه کردم و براتون میذارم. البته چون ازجایی کپی نکردم و خودم ترجمه کردم یه کم نامنظمه....ببخشید. فعلا آهنگشو داشته باشید تا کم کم بیام جلو. یا علی. : انوار احمد قد شعت من القمرين(نور احمدي از دو ماه مشعشع شد) ضاءت من الحسن و من الشهيد حسين(از حسن و از شهيد حسين مشعشع شد) بيتالنبوة كم يزدان بالسبطين(خانه نوبت چه خوشحال و نوراني است بهخاطر سبطين) انوار احمد قد شعت من القمرين(از حسن و از شهيد حسين منور شد) طوبي لمن نهلوا من ذينك النهرين(خوش به حال كساني كه از نسل شما هستند) ما كان للانسان في الجوف من القلبين(هيچ انساني نيست كه در درونش دو قلب باشد) لكن حبهما نسكنه في العينين(براي همين عشق آن دو را در دو چشمان قرار دادهايم) صلي عليك الله يا سيد الثقلين(و خدا بر شما درود فرستد اي سيد ثقلين) انوار احمد قد شعت من القمرين(نور احمدي از دو ماه مشعشع شد) ضاءت من الحسن و من الشهيد حسين(از حسن و از شهيد حسين منور شد) بيتالنبوة كم يزدان بالسبطين(خانه نوبت چه خوشحال و نوراني است بهخاطر سبطين) انوار احمد قد شعت من القمرين(از حسن و از شهيد حسين منور شد) و كذا علي الحسن من وحد الصفين( و اين چنين حسن بين دو صف اتحاد ايجاد كرد) و علي الحسين لواء الحق في الثقلين(لواي حق ثقلين بر دوش حسين است) و علي الصحابة من قد وقروا الحسنين(و بر دوش صحابهاي كه به حسنين احترام گذاشتند) تعداد من صلوا لله في الحرمين(افزايش يابند كساني كه در حرمين نماز ميگذارند) انوار احمد قد شعت من القمرين(نور احمدي از دو ماه مشعشع شد) ضاءت من الحسن و من الشهيد حسين(از حسن و از شهيد حسين منور شد) |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اهداف اين سريال با تأملي بر مصاحبههاي عوامل اين سريال و واكنشهاي آيتالله محمدباقر مهري، نماينده آيتالله سيستاني در كويت و كشورهاي خليجفارس، به نظر ميرسد اين سريال، اهداف ذيل را دنبال ميكند: 1. تبرئه يزيد بن معاويه در فاجعه شهادت امام حسين (عليهالسلام) و صرفاً مجرم دانستن امثال عبيدالله بن زياد، عمربن سعد، شمر و اهالي كوفه در اين حادثه با استناد بر گفته خود يزيد كه دستوري براي شهادت امام حسين (عليهالسلام) نداده است و از ماجراي كربلا بياطلاع بوده است. 2. ارائه صلح امام حسن مجتبي (عليهالسلام) به شكل نادرست و تبرئه معاويه از نقض صلحنامه و نشان دادن برتري وي در برابر امام علي (عليهالسلام) و امام حسن مجتبي (عليهالسلام) در وقايع پيشآمده فيمابين. 3. يكسان نشان دادن امام حسن و امام حسين (عليهماالسلام) با فاسقي مانند يزيد (عليهاللعنه) 4. سفيد و مطهر نشان دادن تصوير معاويه و يزيد 5. تحريف و شبههاندازي در حقايق و مسلمات شيعه و تحريف مذهب تشيع اثني عشري و نسبت دادن اين انديشه به ريشههاي يهودي (منظور اين است كه تفكري به نام شيعه، نوعي انحراف از اسلام اصيل جلوه داده ميشود كه با طراحي يهوديان و دسيسه آنها در ميان مسلمانان ايجاد شده و خود اميرمؤمنان و خاندان پيامبر به دنبال شكلگيري چنين تفكر خاصي نبودهاند) 6. تنزل جايگاه حسنين (عليهماالسلام) با به تصويركشيدن آن دو حضرت و نشان دادن آن دو امام معصوم (عليهماالسلام) بدون هيبت و بدون هرگونه وقار و قداست بهسان دو انسان عادي.
|
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خب اگر اجازه بدین این حقیر میخوام از ابتدا یه خلاصه ای از فیم بگم.
ابتدای داستان سال 35 هجری است که شورشیان یا بهتر بگم معترضین از شهرهای کوفه بصره و مصر در اطراف مدینه گرد آمده اند. امام حسن و امام حسین از این پیشامد بسیار ناراحتند. در این جا اولین تحریف را انجام میدهند و با نشان دادن شخصی به نام عبدالله ابن سبا تاریخ را کاملا وارونه جلوه میدهند. بچه ها سنی ها اعتقاد دارند که شخص مذکور یک یهودی الاصل بوده که برای اینکه انتقام یهودیان را از مسلمین بگیرد به ظاهر مسلمان میشود تا ایجاد رخنه کند. و تنها حضرت علی را برای نفوذ مناسب میداند لذا در طرفداران ایشان نفوذ میکند و تمام عقاید شیعیان از همین عبدالله بن سبا نشات میگیرد. در این فیلم که ماجرایش از ابتدای قتل عثمان شروع میشود و تا حادثه کربلا جلو میآید نفر چهارم بازیگران است کسی که نقش عبدالله را بازی میکند. |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
وقتی ما در تبیین و تبلیغ حقیقت و واقیعیت اینقدر ضعیف و از هم پاشیده عمل می کنیم فرصت را به بدخواهان و بداندیشان می دهیم تا هر چه دلشان خواست دروغ ببافند و به اسم حقیقت به خورد ناآگاهان بدهند.
اگر خوب نگاه کنیم رد پای کم کاری خودمان را در فیلم ها و سریال هایی از این دست می توانیم ببینیم. با امید روزی که ایمان به خداوند حداقل به اندازه ایمان شیطان پرستان به شیطان باشد. |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
در این جا فیلم به گونه ای نمایش داده میشود که حسنین(علیه السلام) را کاملا همسطح با عبدالله بن زبیر و محمد بن طلحه ودیگر جوانان مدینه بدانیم.
خیلی جالب حسنین(علیه السلام) را کاملا مطیع امر عثمان نشان می دهد و جالب تر از آن اینکه مروان بن حکم ملعون را بسیار خوب نشان میدهد تا جایی که ایشان از مروان هم حرف شنوی دارند!!!!!!!!!! یکی دیگر از نکات جالب این فیلم تا این جایی که من دیدم اینه که ابو هریره ملعون را بسیار خوب نشان میدهد و امام حسن وی را عمو میخواند. در قسمت های اول تا سوم این سریال به شدت چهره های شیطانی و زشتی از یاران با وفای امام علی (علیه السلام) همچون مالک اشتر ابن عدیس و حکیم بن جبله و حتی محمد بن ابی بکر به نمایش در میآورد. واین همان زیرکی است که در بالا اشاره کردم. فیم اینگونه القا میکند که نه تنها حسنین بلکه حضرت علی(علیه السلام) مطیع عثمان و حتی ابوبکر و عمر بوده و بارها آن سه تن را با نام امیرالمومنین یاد میکنند و این جا تنها منافقینی که خود را طرفدار خاندان رسالت معرفی میکنند از عثمان بد میگویند که در سه یا چهار سکانس امام حسن و حضرت علی از این ها(یعنی شیعیان) تبری میجویند. بازهم نکات بیشتری هست. که اگر دوستان مایل بودند این حقیر بیان میکنم. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
جالب و عجیب اینه که يك گروه ايراني هم گريم چهرهها را بر عهده داشته
در حالي كه اغلب از بودجه سه ميليون دلاري اين سريال، سخن به ميان آمده است، در يكي از گزارشهاي شبكه روتانا الخليجيه، بودجه ساخت اين سريال، هفت ميليون دلار اعلام شد. به گفته تهيهكننده سريال، تصويربرداري آن بيش از دو سال طول كشيده است. العنزي گفته است: دوبله سريال هم به دو زبان انگليسي و تركي صورت ميگيرد تا در كشورهاي غيرعربي هم عرضه شود. به گفته تهيهكننده سريال قرار بوده است كه سريال در سوريه ساخته شود اما سوريه بدون ارائه توضيح روشني از تصويربرداري آن در اين كشور عذرخواهي كرده است. سوريه در ساخت سريال بين كشورهاي عربي پيشتاز است و ميتوان دلايل اين ممانعت را حدس زد. دولت مصر هم هنگام ساخت سريال با ادعاي اينكه يك گروه ايراني براي گريم همراه تيم سازنده است و درخصوص ورود آنها به مصر تصريح نشده است از ساخت فيلم در مصر جلوگيري كرد. تهيهكننده با شبكههايي از مالزي، اندونزي، تلويزيون قطر و بسياري از شبكههاي ديگر از جمله الحيائ، التحرير و النهار مصر و البيسي لبنان براي خريد حقوق پخش اين سريال مذاكره كرده و به توافق رسيده است و قرار است در كشورهاي حوزه مغرب غربي (تونس و مغرب) هم پخش شود. نكته جالب اينكه خود شبكههاي كويتي براي خريد حقوق پخش اين سريال پا پيش نگذاشتهاند و تهيهكننده اميدوار است در آينده بتواند سريالش را به هموطنانش بفروشد. آيتالله محمدباقر مهري، تيمي را در كويت مأمور پيگيري حقوقي درخصوص اهانت اين سريال به شيعيان كرده و عليه شركت سازنده اين سريال اقامه دعوي كرده است. هنرمندان و بازيگران كويتي هم به دلايل مختلف از جمله با ادعاي بازي در سريالهاي ديگر، از حضور در اين سريال عذرخواهي كردند. منبع :rajanews.com |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ابزار مفید رسانه ای کدام اند ؛ کتاب و مقاله یا مستند و فیلم | mojtabamax | 4 | 3,251 |
۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۵ آخرین ارسال: programmer77 |
|
| دکتر قدیری ابیانه:رسوايي رسانهاي "مرداك " ماهيت ماشين رسانهاي صهيونيستها را افشا كرد | ghadimi2 | 0 | 2,467 |
۴/مرداد/۹۰ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: ghadimi2 |
|

![[تصویر: 962-1243356725.jpg]](http://www.arabsys.net/up3/962-1243356725.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://www.sayidaty.net/dbpics/menu/pages/16.jpg)
![[تصویر: 393851.jpg]](http://media.nas.mbc.net/media/images/sharingImages/393851.jpg)