کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان و همسنگران گرامی
هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند

ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم
فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم

با یه عالمه التماس دعا

خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم

و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست

همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت
همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه
همین....
همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد

گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند:
http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3

بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا
تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده

تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا
بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، fazel ، nasimesaba ، saloomeh ، یا ثارالله ، yamin ، خادم الامام ، Hadith ، Havbb 110 ، abas_341 ، meshkat ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، Amirsaeed ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یاشار ، yektaparast ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، حسام+ ، Mohammad Trust ، فاطمه الزهرا ، سرباز سید علی ، iman-s ، فدک زهرا ، باهتول ، hesam110 ، mohammad reza ، netlog36 ، یاســین ، ترنم ، بیداری12 ، Patriot ، seyed313 ، black ، محمداحسان ، جویای حقیقت ، نگار ، hajiali.m ، azade ، revenger ، Farzaneh ، ساقی ، m.hossein ، jafarpour ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، farzad313 ، AMINI ، ali.khm ، علی امینی ، SARA 2020 ، *مهاجر* ، راحیل ، منادی حق ، MANI110 ، ali0077 ، عبدالرحمن ، Night moans ، مصباح ، آلاله ، sagheb ، help me ، یا امام رضا ، مجنون العباس ، fiftynine ، سیمرغ ، عبداللهی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، fafa* ، السا ، لبخند خدا ، خادمة الزهرا ، صبح صادق ، رضوانه ، mahyamatin ، مجنون الحسین ، مجید املشی ، Night_World ، soora ، mahdy30na ، میثاق ، حوریه سادات ، آفتاب ، Nmm ، Bamdaad ، افشین ، شیدا ، نرگس مهدوی ، ماحی ، انتصـار

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۸, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #151
آواتار
بچه ها بدون هیچ مقدمه ای بدون اینکه بخوام خودم اقدامی کنم، 20 دقیقه پیش اسم مارو نوشتن تو کاروان کربلاییها...

خودم هنوز ماتم!!!! الحق که امیری حسین و نعم الامیر...

ما هم عازم شدیم... البته تا مرز را که میریم... نمیدونم راهمون میدن یا نه...

ولی حداقلش اینکه که میگم من به سهم خودم رفتم... بچه ها دعام کنید...

یاعلی مدد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، أین المنتظر ، Farzaneh ، یاســین ، Hadith ، عبدالرحمن ، Tolou ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، ali.khm ، هادی... ، sagheb ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، آیلار ، منادی حق ، nasimesaba ، رهگذر. ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، Mahdy2021 ، در جستجوی سختی ، Aryha ، شیدا ، fiftynine ، yamin ، مجنون الحسین ، ترنم ، ساقی ، mohammad reza ، help me ، fafa*
۲۲:۵۸, ۲۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۲۳:۰۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #152
آواتار
هر کی دلش الان پیاده روی کربلاست ان شاء الله حتما گوش کند و دعا برای آقا عج بفرماید:

[تصویر: 383bc880bf2a6708e9b18343bfe1c67c.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، sagheb ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، آیلار ، هادی... ، أین المنتظر ، nasimesaba ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، Mahdy2021 ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، شیدا ، fiftynine ، yamin ، مجنون الحسین ، ترنم ، ساقی ، mohammad reza ، help me ، fafa*
۰:۴۵, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #153
آواتار
آقا سید ابراهیم و علی آقا التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، فاطمه خانم ، Tolou ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، شیدا ، yamin ، مجنون الحسین ، ترنم ، ساقی ، mohammad reza ، help me
۱:۳۹, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #154
آواتار
سید ابراهیم و علی اگر گذری افتدتان به کشور دوست
بیارید نفحه‌ای از گیسوی معنبر دوست

به جان او که به شکرانه جان برافشانم
اگر به سوی من آرید پیامی از بر دوست

من گدا و تمنای وصل او هیهات
مگر به خواب ببینم خیال منظر دوست

اگر چه دوست به چیزی نمی‌خرد ما را
به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست

درسته دل ما رو آب کردید
ولی خب التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، فاطمه خانم ، Tolou ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، nasimesaba ، شیدا ، yamin ، مجنون الحسین ، ترنم ، ساقی ، mohammad reza ، help me ، fafa*
۱۵:۱۶, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #155
آواتار
من گدا و تمنای وصل او هیهات
مگر به خواب ببینم خیال منظر دوست

خوش به سعادتون
التمـــــــــــــاس دعا

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Tolou ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، nasimesaba ، yamin ، مجنون الحسین ، Farzaneh ، ترنم ، ساقی ، mohammad reza ، fafa*
۹:۴۱, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #156
آواتار
(۲۷/آذر/۹۲ ۲۰:۳۸)سید ابراهیم نوشته است:  بچه ها بدون هیچ مقدمه ای بدون اینکه بخوام خودم اقدامی کنم، 20 دقیقه پیش اسم مارو نوشتن تو کاروان کربلاییها...

خودم هنوز ماتم!!!! الحق که امیری حسین و نعم الامیر...

ما هم عازم شدیم... البته تا مرز را که میریم... نمیدونم راهمون میدن یا نه...

ولی حداقلش اینکه که میگم من به سهم خودم رفتم... بچه ها دعام کنید...

یاعلی مدد.

دوستان عزیزم .... لیاقتی در کار نبود... تا مرز رفتم و دست خالی برگشتم... مگه الکیه... زیارت اربعین برای مومنون است نه مدعیون....
دعایم کنید آرام نگیرم ، آنقدر آرام نگیرم تا دل خود آقا ..... Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aboutorab ، Tolou ، fiftynine ، عبدالرحمن ، yamin ، ترنم ، عبدالرحیم ، هادی... ، شیدا ، مجنون الحسین ، ساقی ، Bahar ، mohammad reza ، nasimesaba ، Farzaneh ، help me ، fafa*
۹:۵۵, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #157
آواتار
(۳۰/آذر/۹۲ ۹:۴۱)سید ابراهیم نوشته است:  دوستان عزیزم .... لیاقتی در کار نبود... تا مرز رفتم و دست خالی برگشتم... مگه الکیه... زیارت اربعین برای مومنون است نه مدعیون....
دعایم کنید آرام نگیرم ، آنقدر آرام نگیرم تا دل خود آقا ..... Sad

سلام داداش ابراهیم
خوش به سعادتت داداش ، برای اربعین هزاران قدم پیش رفتی
بدبخت من روسیاه که نتونستم قدمی از قدم بردارم
حتما آقا صلاح ندونستند و هزاران دلیل دیگر .
ان شاءالله در موقعیت دیگری به همراه همه آرزومندان زیارت با معرفتی نصیب تان گردد .
موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، عبدالرحمن ، yamin ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، ترنم ، عبدالرحیم ، هادی... ، شیدا ، مجنون الحسین ، ساقی ، در جستجوی سختی ، mohammad reza ، nasimesaba ، Farzaneh ، fafa*
۵:۰۴, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #158
آواتار
پیاده روی کربلا ان شاء الله
نصیب همه آرزومندان زیارت با معرفتی.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، yamin ، SAViOR ، حسن عزتي ، Night_World ، عبدالرحیم ، mohammad reza ، Aryha ، مجنون الحسین ، nasimesaba ، شیدا ، Farzaneh
۱۶:۴۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #159
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، شیدا ، عبدالرحیم ، Farzaneh ، علی 110 ، yamin ، aboutorab ، Tolou ، ZaHrA110M ، مجنون الحسین
۲۱:۴۹, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #160
آواتار
(۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)در جستجوی سختی نوشته است:  

در نجف اگر خدا توفیق به من داد و حقیر را به یاد شما انداخت اگر راه داشت از طرف حقیر تا زیر خم شوید و عرض ادبی کنید و بفرماید علی گفت شما را خیلی دوست دارد، این محبت را حقیقی نمایید.

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، help me ، مجنون الحسین ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]