|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۸, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
بچه ها بدون هیچ مقدمه ای بدون اینکه بخوام خودم اقدامی کنم، 20 دقیقه پیش اسم مارو نوشتن تو کاروان کربلاییها...
خودم هنوز ماتم!!!! الحق که امیری حسین و نعم الامیر... ما هم عازم شدیم... البته تا مرز را که میریم... نمیدونم راهمون میدن یا نه... ولی حداقلش اینکه که میگم من به سهم خودم رفتم... بچه ها دعام کنید... یاعلی مدد.
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۲۳:۰۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
هر کی دلش الان پیاده روی کربلاست ان شاء الله حتما گوش کند و دعا برای آقا عج بفرماید:
![]() |
|||
|
|
۰:۴۵, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
آقا سید ابراهیم و علی آقا التماس دعا
|
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
سید ابراهیم و علی اگر گذری افتدتان به کشور دوست
بیارید نفحهای از گیسوی معنبر دوست به جان او که به شکرانه جان برافشانم اگر به سوی من آرید پیامی از بر دوست من گدا و تمنای وصل او هیهات مگر به خواب ببینم خیال منظر دوست اگر چه دوست به چیزی نمیخرد ما را به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست درسته دل ما رو آب کردید ولی خب التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
من گدا و تمنای وصل او هیهات مگر به خواب ببینم خیال منظر دوست خوش به سعادتون التمـــــــــــــاس دعا
|
|||
|
|
۹:۴۱, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۲ ۲۰:۳۸)سید ابراهیم نوشته است: بچه ها بدون هیچ مقدمه ای بدون اینکه بخوام خودم اقدامی کنم، 20 دقیقه پیش اسم مارو نوشتن تو کاروان کربلاییها... دوستان عزیزم .... لیاقتی در کار نبود... تا مرز رفتم و دست خالی برگشتم... مگه الکیه... زیارت اربعین برای مومنون است نه مدعیون.... دعایم کنید آرام نگیرم ، آنقدر آرام نگیرم تا دل خود آقا .....
|
|||
|
|
۹:۵۵, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۲ ۹:۴۱)سید ابراهیم نوشته است: دوستان عزیزم .... لیاقتی در کار نبود... تا مرز رفتم و دست خالی برگشتم... مگه الکیه... زیارت اربعین برای مومنون است نه مدعیون.... سلام داداش ابراهیم خوش به سعادتت داداش ، برای اربعین هزاران قدم پیش رفتی بدبخت من روسیاه که نتونستم قدمی از قدم بردارم حتما آقا صلاح ندونستند و هزاران دلیل دیگر . ان شاءالله در موقعیت دیگری به همراه همه آرزومندان زیارت با معرفتی نصیب تان گردد . موفق و سلامت باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۵:۰۴, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
پیاده روی کربلا ان شاء الله نصیب همه آرزومندان زیارت با معرفتی.....
|
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)در جستجوی سختی نوشته است: در نجف اگر خدا توفیق به من داد و حقیر را به یاد شما انداخت اگر راه داشت از طرف حقیر تا زیر خم شوید و عرض ادبی کنید و بفرماید علی گفت شما را خیلی دوست دارد، این محبت را حقیقی نمایید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,714 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,507 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,964 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,701 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: 383bc880bf2a6708e9b18343bfe1c67c.jpg]](http://kahf.karbalaeian.com/images/news/383bc880bf2a6708e9b18343bfe1c67c.jpg)