|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۵, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امروز قراره عبدالرحمن رو ببینم. اگه خبر مرگم رو شنیدید تو این چند روز، تعجب نکنید و بدونید عبدالرحمن ابتدا منو تکفیر و سپس ترور کرد
|
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرزحیم
سلام ان شاء الله امشب در حرم حضرت معصومه (علیه السلام) دعا گوی دوستان هستم صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
محمد رضا داداش یادت نره منو دعا کنی. خیلی ممنون
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
|
سلام
بعد از هشت سال امام رضا(علیه السلام) طلبید ان شاء الله فردا میرم مشهد دعاگویتان هستم السلام علیک یا معین الضعفا و الفقرا السلام علیکم و الرحمه الله و برکاته |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام قسمت نبود امروز مشهد باشیم خیلی ناراحتم فردا عازم قم هستم حتما دعا گویتون هستم صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم چیزی ندارم ببرم محضرارباب سرمایه سری هست فدای سرارباب ازکودکی ام یادگرفتم که بگویم مادرپدرم نذرپدرومادرارباب........... ![]() ![]() سلام خدمت همه ی بزرگواران بنده ان شاالله این 3شنبه عازم کربلا هستم واین شب جمعه درحرم ارباب و عیدغدیردرحرم مولاعلی (علیه السلام) نایب الزیاره خواهم بود................. ........... حلال کنید بنده حقیررا............ اربابم.... اگرکه بغض گلویم امان دهد به قدرفرصت گل باتو صحبتی دارم بهشت باهمه سرسبزی وطراوتی به پیش کرب وبلایت چه قیمتی دارد؟؟؟؟ السلام علیک یاقمربنی هاشم ![]() سلام برخاک کربلا ![]() صلوات
|
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۳ ۱۴:۵۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت میدهم ای دوست، سلام من دلخستهی مجنون شده را نیز، به شیرین غزلهای خداوند، به معشوق دو عالم برسان. ******************************** خوش به سعادتتون! چه ايام بابركتي اونجا هستيد. ان شاءالله كه سفر با معرفتي داشته باشيد و به سلامت بريد و برگرديد. التماس دعاي فرج و گشايش امور مسلمين |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوست گلم ![]() ![]() بازم میگم واقعاً خوش به سعادتت . . . منکه از طریق پیامک حاجاتمو گفتم ولی تو تالار این ارسال هم زدم که بدونی چقدر محتاجم . . . سلام منو به مولا و ارباب بی کفن و حضرت باب الحوائج برسان . . .![]() همگی ز مال دنیا تا ابد دل سیریم به خدا به عشق ارباب همه می میریم ای دلم غصه نخور خدا بزرگ است بلی عاقبت هردو برات کربلا می گیریم |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
سلام
خوش به سعادتت خواهر خوبم ![]() دستمان خالی آرزوی دیدار روی سیاه . . . . . . التمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,716 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,509 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,964 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,701 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

![[تصویر: 0.600297001383335188_parsnaz_ir.jpg]](http://www.parsnaz.ir/upload/73/0.600297001383335188_parsnaz_ir.jpg)

![[تصویر: hert.jpg]](http://alimi.persiangig.com/eshgh/87%2003/hert.jpg)