|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یادم رفت بگم در شب شهادت موسی ابن جعفر علیه السلام در حرم حضرت معصومه علیه السلام دعا گوی دوستان بودم ![]() و در روز شهادت موسی ابن جعفر علیه السلام در کربلای ایران حرم علی ابن باقر علیه السلام دعا گوی دوستان بودم ![]() اللهم عجل الولیک الفرج حجه ابن الحسن به حق زینب صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی التماس دعا ی فرج |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر امام رضا بطلبن فردا حرمشون هستیم مزدوج (جهت تبلیغ ازدواج گفتم که بالاخره دم به تله بدید )دعاگوی همه هستم حتی سید ابراهیم |
|||
|
|
۶:۲۴, ۱۴/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند:
قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد تا به حال انقدر تشنه ی زیارت امام رئوف نبودم... انقدر در این دو سه هفته التماس آقا رو کردم که بالاخره قبولم کردن ![]() به شرط لیاقت نائب الزیاره ی دوستان بزرگوار در حرم امام رضا (علیه السلام)هستم
|
|||
|
|
۹:۵۰, ۱۴/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۵ ۶:۲۴)نرگس مهدوی نوشته است: بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند:میشه خواهش کنم این لطف رو در حقم بکنید و ویژه نایب الزیاره بنده باشید؟ همین یکی دوماه پیش همه چیز درست شده بود و داشتیم میرفتیم زیارت که نمیدونم چیشد همه چیز بهم خورد...اقا نپسندید بعد مدتها بریم پیشش..بگذریم لطفا التماس دعا..ممنون...یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۲۰/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۰ توسط افشین.)
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
|
سلام
برای پیاده روی اربعین بصورت آزاد لازمه که توی سامانه سماح ثبت نام کنیم یا همین که گذرنامه داشته باشیم کافیه؟این سامانه واسه چه کسانیه؟ |
|||
|
|
۸:۰۱, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۰)افشین نوشته است: سلام سلام باید ثبت نام کنی |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۱ توسط A.E.)
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
هر کی هر حاجتی داره دیگه غمش نباشه کوچیکتون نائب الزیاره میشه ^_^ وانشا الله همتون حاجت روا میشین
البته من مجانی کار نمیکنم شماهم مارو دعا کنین ![]() لایق وصل تو که من نیستم اذن به یک لحظه نگاهم بده رضا جان |
|||
|
|
۰:۱۲, ۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاءالله فردا عازم مشهدم ![]() اگه لایق باشم نائب الزیاره هستم . . . السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۵ ۱۶:۴۳ توسط افشین.)
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
سلام
یه رو سیاه ، یه بدبخت ، یه گنهکار داره میره دیدن آقاش حسین (علیه السلام) برای اولین بار هرکسی هر حاجتی داره من از ته دل دعاگوش هستم و مطمئن باشه کوتاهی نمیکنم و امیدوار باشه به رحمت خدا و بزرگی مولامون حسین (علیه السلام) و عزیزانش.میگم به دعای حقیر امیدوار باشید نه بخاطر ایمان نداشته خودم بلکه شنیدم دعای دوست در حق دوست مستجاب میشه ان شاءالله مخصوصا الان که با حالت تضرع و با دلی پرخون دارم میرم پس هر کدومتون که دردی دارید من از ته دل میفهممتون و باور کنید از صمیم قلب و با دل پرسوز چشمی پر از اشک دعاگوی شما هستم اما ازتون یه خواهش دارم عاجزانه.شما هم برای بنده حقیر دعا کنید یا برنگردم و خدا ازم راضی بشه و یا اینکه اگه برگشتم مشکلی که چند ساله درگیرشم به زودی زود برطرف بشه.خدا میدونه این مشکل چقدر زمین گیر و مفلوکم کرده که خودم میدونم بخاطر خود گنهکارمه که این بلا سرم اومده.اگر دل پر دردی دارید ازتون تمنا دارم توی دعاهاتون این حقیر رو هم فراموش نکنید.تمنا دارم.اگه آبروی من حقیر بعنوان یه برادر کوچک براتون مهمه که حتما هست فراموشم نکنید ان شاءالله چهارشنبه عازم هستیم التماس دعا ![]() ---------------------------------------------------------------- البته خواهش میکنم بخاطر این دعا نکنید که من هم طلب خیر برای شما میکنم چرا که از یه بزرگواری شنیدم اگر برای کسی کاری انجام بدید و در قبالش از طرف بخواید حتی فقط براتون دعا هم بکنه این رشوه محسوب میشه و من نمیخوام این کارم به منزله رشوه باشه خدای نکرده.البته شاید در این مورد حقیر اشتباه کنم ولی لازم دونستم بگم. شما چه بنده رو دعا بکنید و چه نکنید دعاگوی شما هستم چون درد کشیدم و میفهمم کسی که درد داره چه حالی میشه . و همچنین ازتون میخوام نه بخاطر دعای بنده،بلکه بخاطر انسان دوستی و رسم مسلمانی برام دعا کنید |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۵ ۱۶:۳۵)افشین نوشته است: سلام آقا افشین اگه بسپارم جدی جدی فراموشم نمی کنی ؟! از ته دل فکر و ذکرت ظهور باشه برادرم ... بعدشم به امام حسین (علیه السلام) بگو سجاد 10 ساله منتظره ، شما که بی معرفت نبودین و نیستن ... پس کی زمان اجابت ماست؟ تا آخر عمرمم طول بکشه باکی نیست ، اما خدا رو اینطور نشناختم که ما رو تنها بذاره. منم تعهد می کنم بعد نمازها دعاتون کنم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,624 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,020 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,872 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,550 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: 51600c9e2549c.jpg]](http://www.qomefarda.ir/media/photo/51600c9e2549c.jpg)
![[تصویر: IMAGE635648248106828681.jpg]](http://kashanshenas.ir/files/img_send_web_matlab/map/IMAGE635648248106828681.jpg)
بطلبن فردا حرمشون هستیم
(جهت تبلیغ ازدواج گفتم که بالاخره دم به تله بدید )

البته من مجانی کار نمیکنم شماهم مارو دعا کنین