من برای دینم وقت ندارم!
|
۱۶:۳۹, ۲۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۰۱ ۸:۵۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان خیلی خوب هست که در تالار جوی پیش آمده که دوستان سعی میکنند که با مفاهیم دین خود عمیق تر و از روی تحقیق آشنا بشن با زیر بنای مباحث توحیدی و اعتقادی با چرا های بسیار در تالار با سوالات اعتقادی بسیار زیادی در مورد مسائل مختلف روبه رو شدم که بسیار ارزشمند است مناظرات زیادی هم انجام شده در تالار در این بین به نظر میرسه که عده ی کمی تصمیم گرفتند که خودشان هم دست به کار شوند و به جای اینکه بشینن و مرتب سوال بپرسند و نهایتاً دست به دامن حضرت گوگل شوند بروند سراغ مطالعه و تحقیق و پژوهش اما به نظر میرسه که بسیار بسیار ناچیز است و دوستان غالباً ماهی میخواهند در حالی که تک تک اعضای تالار بیداری اندیشه نه تنها باید ماهی گیری یاد بگیرند بلکه باید بروند و تور بافی یاد بگیرند حقیر و سایر رففا در تاپیکهایی نظیر : فراخوان هسته ی پژوهشی تالار: فقط طالبان حقیقی بیداری اندیشه و نقشه راه پیشنهادی سعی کردیم تا حدی این مسیر رو ترسیم کنیم اما به قدر کفایت و به قدر لازم حرکت مشاهده نشد همانطور که قبلاً هم گفتم، بیداری اندیشه بدون مطالعه بیشتر شبیه یه لطیفه است [/b] فکر میکنید مولا امیرالمؤمنین علی علیه السلام خطاب به جوانان برای حفظ دینشان چه توصیهای کردند؟ فرمودند: يا مَعْشَرَ الْفِتْيانِ، حَصِّنوا... دينَـكُمْ بِالْعِلْمِ؛ اى گروه جوانان!... دينتان را با علم حفظ كنيد. تاریخ یعقوبی: ج2، ص210 یعنی جوان اگر میخواهد دینش حفظ شود، در درجه اول باید برود دنبال کسب علم و علم صحیح را از منشأ صحیح اخذ نماید! [/b] لذا ما برای یادگرفتن دینمان خیلی خیلی بیش از این حرفها باید هزینه کنیم برای تعمیق اعتقادات دین ما باید تحقیقی باشد چرا هر کدام از ما نباید خودش یک مبلغ تشیع باشد پاسخ گو به خیل عظیم جوانان پرسشگری که به علت عدم آگاهی گرفتار فرقه ها و مکاتب میشوند و این روح تشنه را با لجن میخواهند سیراب کنند بزرگترین مزیت تشیع منطق و عقلانیت بی مانند آن است که میتواند بر هر فرقه ای در عالم بچربد جاء الحق و زهق الباطل خدا میفرماید حق آمد و باطل نابود شد!!!!!!!!!!!!!!!!! نمیفرماید حق آمد و باطل رفت!!!!!!!! چون اساساً باطل چیزی نیست که در برابر حق بخواهد هستی داشته باشد وجود و ظهور باطل به واسطه ی نبود و غیبت حق است بنده ی حقیر خدا نعمات بیشماری به من داده که بدون شک متناسب با همین ها از حقیر انتظار داره به طور مثال من را معتاد به مطالعه کرده و یا اعتیاد دارم به مطالعه ی حدیث و احادیث را با یکبار خواندن حفظ میشوم معمولاً و یا مرا با دوستان حقیقی اش آشنا کرده که موحد و مومن و متقی و عالم حقیقی اند خوب همه ی اینها بدون استحقاق به من بخشیده شده اما حقیر هم وظیفه دارم شکر این نعمات را به جای آورم اما نمیدانم به نظرم میل به مطالعه رو باید بیشتر از پیش در خود تقویت کنیم برای دین خدا باید هزینه کرد باید بیشتر به زیارت ائمه ی معصومین و امام زادگان برویم که برکاتی که این سفرها میتواند داشته باشد بر طبق آموزه های دین شاید با مطالعه ی صدها کتاب هم حاصله نشود چرا که ما در زیارت مورد عنایت ویژه ی زیارت شوندگان قرار میگیریم و یک نگاه آنها ما را هدایت تکوینی میکند و نه هدایت تشریعی یعنی قلب ما را جابه جا میکند که حقیقت ایمان در آن جای میگرید یقین در قلب حاصل میشود و معارفی را در زیارت به انسان طالب معرفت میچشانند که...... خلاصه این دین باید خیلی بیشتر از این مقداری که داریم براش هزینه میکنیم به نظرم براش هزینه بشه این همه 90 دقیقه حروم کردیم این همه فیلم سینمایی و سریال... دیدیم این همه دور هم جمع شدیم و بیهوده بافتیم این همه نعمات خدا را در معصیت خدا حروم کردیم آن قدر زیباست این بی بازگشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اساساً هر لحظه ای که ما در زندگی نتونیم بهش وجهه ی الهی بدیم روز قیامت وبال ما هست و مایه خسران و حسرت ماست كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍ ﴿۲۶-الرحمن﴾ هر چه بر [زمين] است فانىشونده است (۲۶) وَيَبْقَى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِكْرَامِ ﴿۲۷﴾ و تنها وجه باشكوه و ارجمند پروردگارت باقى خواهد ماند (۲۷) هر چه را رنگ و بوی خدایی ندهیم باخته ایم و تلف کرده ایم در این زندگی دو روزه ی دنیا لپ کلام اینکه بیایید بیشتر وقت و هزینه برای دینمان بگذاریم که مقدمه ی رسیدن به هدف خلقتمان همین است یا علی التماس دعا خدانگهدارتان |
|||
|
۱۷:۳۰, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
راستی برای پدر و مادر حقیر هم اگه شد دعا بفرماید
![]() دمتون گرم |
|||
|
۱۹:۰۴, ۲۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
یکبار با شخصی صحبت میکردم
میگفت خوب مگه دینداری چیه؟ نماز و روزه و خمس زکاتمون رو که میدیم زیارتم که میریم قرآن هم میخونیم مگه دین داری چه چیز خاصی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دین داری اونقدر چیز خاص داره که شخص اول عالم امکان حضرت رسول اکرم، در تمام عمر دینداری کرد اما در نهایت گفت آنچنان که باید نه بندگی کردم و نه شناختم تو را!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما عبدناك حق عبادتك و ما عرفناك حق معرفتك |
|||
|
۲۲:۵۵, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
بسم الله
سلام مطالب بسیار ارزنده ای رو ذکر کردین، دینداری اونقدر مهم هست که کسی مثل امام حسین علیه السلام با اون وضع جون خودش و بهترین یارانش رو پاش میده و کسی مثل امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هم برا حفاظت از اون ذخیره میشه و این همه سال رو پشت پرده ی غیبت می مونه ....... تا خودمون واقعا نخوایم و از ته دل و با تمام قوا قصدش رو نکنیم کسی نمیتونه تو این راه کمکمون کنه، عنایت و لطف اولیاءالله که جای خودش رو داره، اما از تو حرکت از خدا برکت ........ یا الله، یا رحمان، یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلوبنا علی دینک ....... |
|||
|
۱۶:۲۴, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وتشکر فراوان سخنان شما بسیار زیبا ودرست بود واقعا گاهی مرور بر این موضوع هالازم است چراکه ما گاهی از یاد می بریم هدف نهایی چیست ودر گیر اور دنیوی می شویم. امام رضا (علیه السلام)فرموده:ازما نیست انکه دنیای خود را برای دینش ودین خودرا برای دنیایش ترک گوید. |
|||
|
۱۸:۱۲, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم سلام از جناب عالی کمال تشکر و سپاس گزاری را دارم باید عرض کنم که فلواقه ما انسانها یا از اینور بوم میوفتیم یا از اون ور بوم باید بیشتر در امور دینی دقت کنیم آیت الله قاضی(رح) بارها گفته بودند کسی که مقید باشد نماز را سر وقت بخواند قطعا به مراتب بالایی میرسد همین مورد کوچیک نشون میده که اگه ما در سایر مسائل دینی دقت نظر داشته باشیم به کجاها که خواهیم رسید آیت الله بهجت(رح) نیز در مورد این سخن آیت الله قاضی(رح) میفرماید که منظور فقط نماز اول وقت است حتی اگه توجه نباشه وگرنه باید میفرمودند توجه به حضرت حق باعث فیروزیست با تشکر از شما برای محیط مناسبی که برای کاربران ایجاد کردید
|
|||
|
۲۳:۴۵, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
راست گفتی علی آقا
ما برای همه چی وقت داریم ولی برای دینمان .... گاهی شده که ساعتها از وقتمان را تلف کرده ولی حتی موقع نمازمان انگار که دیرمان می شود و عجله برای تمام کردنش. دوستان برای حقیر دعا کنند نیاز دارم. |
|||
|
۱۲:۴۳, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۹)علی 110 نوشته است: خلاصه این دین باید خیلی بیشتر از این مقداری که داریم براش هزینه میکنیم به نظرم براش هزینه بشه |
|||
|
۱۱:۳۳, ۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۶ توسط راوی110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
رسول خدا(صلوات الله علیه و آله):
«أُفٍّ لِکُلِّ مُسْلِمٍ لایَجْعَلُ فِی کُلِ جُمْعَهٍ یَوْماً یَتَفَقَّهُ فِیهِ أَمْرَ دِینِهِ وَیَسْأَلُ عَنْ دِینِهِ» اف بر هر مسلمانی که در هر روز جمعه زمانی را برای تفقه و فهم عمیق در امر دینش و سوال از آن قرار ندهد. بحارالانوار، ج1، ص176 امام صادق علیه السلام: لَا خَيْرَ فِيمَنْ لَا يَتَفَقَّهُ مِنْ أَصْحَابِنَا
ﺧﯿﺮی ﻧﯿﺴﺖ در آن دسته از یاران ما ﮐﻪ اھﻞ تفقه در دین و فهم عمیق دینش ﻧﺒﺎﺷد. کافی، ج1، ص32
|
|||
|
۲۱:۳۵, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
فرازی از دعای شریف مکارم الاخلاق ...
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
خدایا! بر محمد و خاندانش درود فرست وَ اکْفِنِی مَا یَشْغَلُنِی الاِهْتَِمامُ بِهِ و مرا از دلمشغولى به خویشتن و بازماندن از وظیفهى بندگى، کفایت کن وَ اسْتَعْمِلْنِی بِمَا تَسْأَلُنِی غَداً عَنْهُ و مرا به کارى که در آخرت از آن بازخواست مىکنى، بگمار وَ اسْتَفْرِغْ أَیَّامِی فِیما خَلَقْتَنِی لَهُ و روزگارم را به انجام دادن کارى که مرا براى آن آفریدهاى مصروف دار |
|||
|
|
![]() |
1 میهمان |