|
منتظران فیس بوک را دریابید!!
|
|
۰:۲۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام الله
سلام دوستان منتظر فیس بوک ابزاری که فراماسون ها برای تخریب و تضعیف عقاید ما راه اندازی کردند حال بر علیه خودشان کار کرده است و به انقلابهای مردمی تحرک بخشیده! امااا اما ما منتظران ایرانی از فیس بوک غافل شده ایم و این ابزار که برای انحراف ایجاد شده ولی قابلیت عکس هم دارد پر از افکار انحرافی و یا کسانی است که کلا نسبت به تحولات بی اطلاع هستند من و شما باید از فیس بوک غافل نشویم و از ابزار خودشان بر ضد خودشان استفاده کنیم این میدان جنگ را خالی نگذاریم که چیزی جز پشیمانی عایدمان نمیگردد زیرا جوانان پاک زیادی را گمراه میکند پس یا علی بگویید. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۴, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۷ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام.
برادر فعلا فقط جهت اعلام آمادگی به تاپیک مذکور مراجعه کنید،برخی از دوستان پیشنهاد و انتقادهایی انجام دادن که باید همگی ازشون مطلع باشیم.اگر لطف کنید،فعلا اون مطالب رو مطالعه کنید،در صفحه آخر نحوه اعلام آمادگی ذکر شده است. موفق باشید. |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ایده ی خوبیه
هر چقدرم پلید باشن سانسورینگ در این حوزه ها مثل ایران شدید نیست و حداقل اجازه ی صحبت کردن میدن ! فکر نمیکنم توی فیس بوک مشکلی پیش بیاد و ایده ی خوبیه اما یادت باشه مطالب مضحک و دور از واقعیت ننویسی و همه ی مستنداتت مستدل باشن تا مورد تمسخر فیس بوکیا قرار نگیری چون میدونی که اکثرشون یا سبزن با غرب زده یا حق |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۶)mrfarzadj نوشته است: ایده ی خوبیه باهات موافقم, مخصوصا كه الان يكي از بيشترين فعاليت ها تو فيسبوك مسخره كردن همديگست. |
|||
|
۱۱:۳۹, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان من یک صفحه تو فیس بوک درست کردم جنبش ضد فراماسونری در ایران لطفا به بزرگتر شدن این گروه کمک کنید و اگه پیشنهادی دارین بهم میل بزنین طبیعتا استفاده از فیس بوک برای مبارزه عالیه چون همه میبینن ما رو
برای سلامتی حضرت صاحب امر صلوات www.facebook.com\zohoori(انجمن ضذ فراماسونری) saeedyk@gmail.com |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |