|
مستند حکومت پلیسی 4
|
|
۱۸:۰۷, ۲۰/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آینده شوم پیشبینی شده در سال 1984، برای آمریکا واقعیت یافته است. ایالات متحده آمریکا، الان به عنوان ستمگرترین حکومت پلیسی دنیا شناخته شده است. و وضعیت همینطور بدتر میشود...
![]() حکومت پلیسی 4، جزئیات تاریخچه سقوط حکومت مردمی و جمهوری آمریکا به وضعیت منزجرکننده فعلیاش را شرح میدهد. فیلمساز کهنهکار، الکس جونز، ثابت میکند که انجمنهای مخفی آمریکا، در حال تبدیل کشور آمریکا به یک زندان عظیم هستند. این تازه آغاز نظم نوین جهانی است... این مستند ثابت میکند که چطور «تسلسل برنامه دولت»، یک حکومت مخفی و در سایه قدرتمند را ایجاد کرده است. آماده باشید تا وارد دنیای مرموز دیکتاتوری «سازمان فدرال مدیریت بحران (FEMA)» شوید. در این مستند خواهید دید که چگونه پلیس و ارتش، به مردمان بیگناه آمریکا حمله میکنند و در عین حال، دولت، با انجام عملیات پرچم دروغین، سعی در تبرئه کردن خود از جنایتهایش دارد. خواهید دید که چگونه الکس جونز، پلیسی رشوهگیر فاسد را به کار میگیرد تا شستشوی مغزی مردم توسط رسانههای بزرگ را افشا کند. ![]() این مستند جالب ساخته الکس جونز میباشد که خوشبختانه توسط سیمای ایران به خوبی دوبله شده است. برای راحتی دانلود، حجم فایل را به 180 مگابایت کاهش دادیم. اما کیفیت نسبتا خوب و قابل قبول میباشد. دانلود از لینک مستقیم: دانلود مستند حکومت پلیسی 4 بخش اول (حدود 85 مگابایت) دانلود مستند حکومت پلیسی 4 بخش دوم (حدود 73 مگابایت) دانلود از مدیافایر: دانلود مستند حکومت پلیسی 4 بخش اول (حدود 85 مگابایت) دانلود مستند حکومت پلیسی 4 بخش دوم (حدود 73 مگابایت) دانلود از سرور پارسا اسپیس: دانلود مستند حکومت پلیسی 4 بخش اول (حدود 85 مگابایت) دانلود مستند حکومت پلیسی 4 بخش دوم (حدود 73 مگابایت) |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام لطفا زیر نویس این مستند رو قرار بدید ، من اصل فیلم رو دارم اما زیر نویسش رو ندارم
ممنون از لطفتون
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز این مستند دوبله شده به فارسی توسط سیمای ایران. انصافا هم تیم دوبله خوبی دارند گروه سیاسیشون. نیازی به زیرنویس نیست.
|
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من میگم زیرنویس می خوام چون این فیلم رو دارم و زیر نویس نداره ! یعنی دوباره باید دانلودش کنم ؟؟؟:s
|
|||
|
۱۸:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۸۹ ۱۵:۲۷ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله متاسفانه عزیز دل.
البته این کل سایزش 150 مگابایته. نباید نسبت به اصل مستند، زیاد باشه. |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
part 2 barai man baz nemishe ki elatesho midone
|
|||
|
۶:۵۴, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۲۵)edris نوشته است: part 2 barai man baz nemishe ki elatesho midoneدوست عزیز شما وقتی با نرم افزار winrar روی هر کدوم از دو فایل کلیک راست کنین و گزینه extract here و یا سایر extractها رو انتخاب کنین هر دو فایل رو extract می کنه و یه فایل ویدئویی بهتون میده. تمام. اگر موقع extract کردن خطا میده دو دلیل می تونه داشته باشه. اگر خطا موقعی که میره سراغ پارت دوم ظاهر میشه یعنی فایل دوم بد دانلود شده (سایز فایل بررسی بشه که درست باشه). اما اگر پیغام میده که پارت دوم نیست یعنی اسم فایلها که باید دقیقا مشابه هم باشن و فقط در 1 و 2 آخرش متفاوت باشن نیست. که باید هر دو فایل رو نام یکسان بدین فقط آخرش part1 و part2 باشه. |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
mamnon vali baz ham nashod hamon mored avali ke goftin doroste manam tahala 6 dafee download kadam vali jawab nadad
|
|||
|
۱۴:۵۷, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۸۹ ۱۴:۱۲)edris نوشته است: mamnon vali baz ham nashod hamon mored avali ke goftin doroste manam tahala 6 dafee download kadam vali jawab nadad سایز فایلها باید این اندازه ای باشن. اگر هست که همه چیز درسته. نباید مشکلی وجود داشته باشه. اگر نیست ممکنه سیستم شما ویروسی باشه چون قبلا با چنین مشکلی مواجه بودم که فایل زیپ رو آخر دانلود چند کیلو ازش برمی داشت و فایل رو خراب می کرد و خطای extract میداد. |
|||
|
۱۱:۱۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز Isar این مستند رو موسسه موعود هم برای فروش گذاشته توی نمایشگاه کتاب هم عرضه کردن. قیمتش هم مناسبه فکر کنم 2000 تومان بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: fema4.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/fema4.jpg)
![[تصویر: Fema-1.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/Fema-1.jpg)