|
و ما اینچنین دعا میکنیم در لحظه ی تحویل سال.... شما چه طور؟
|
|
۱۰:۱۳, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۰:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)rahi نوشته است: سلام دوستان. چه خوبه با هم قرار بذاريم موقع تحويل سال هم دعاي فرج رو با هم بخونيم. يعني از ساعت 8 و 44 دقيقه روز عيد تا مثلا 5 دقيقه بعدش. و به افراد خونوادمون هم بگيم كه اين كارو بكنن. (۲۷/اسفند/۹۰ ۰:۵۴)nasimesaba نوشته است:(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)rahi نوشته است: تصور كنين چه زيبا ميشد اگه همه مردم ايران لحظه تحويل سال ظهور منجيشونو ميخواستن اونوقت تنها صدايي كه تو اون لحظه از كل كشورمون به آسمونها مي رفت زمزمه دعاي فرج بود. (۲۶/اسفند/۹۰ ۱۱:۴۸)MESSENGER نوشته است: أحسن الحال ما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جز فرج مولایمان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۵۸)علی 110 نوشته است:(۵/اسفند/۹۰ ۱۶:۵۵)rahi نوشته است: سلام دوستان. و فراموش نکنیم که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۲۱/بهمن/۸۹ ۳:۴۲)علی 110 نوشته است: سلام دوستان هر کسی پایه هست یک صلوات بر محمد و آل محمد با عجل فرجهم بزنه پایین این پست رفقا
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۰, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اللهّم صلّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوستان همین الان برام پیامکی اومد با متن زیر :
قرار یاران نهضت دعای فرج، لحظه ی تحویل سال یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل ونهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال ( به ظهور مولانا صاحب الزمان ) 7 بار دعای الهی عظم البلا ... 14 بار دعای سلامتی آقا جهت مشارکت عدد 1391 را به 30001431 بفرستید و به دیگران اطلاع دهید |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه اللهم عجّل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام .....الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..... ....به عدد ما احاط به علمک.... زیارت عاشورا و دعا برای ظهور و سلامتی آقا همیشه بهترین دعای تحویل سالم بوده .....
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
[b]اللهم صل علی محمد و آل محمد
|
|||
|
|
۲:۴۸, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
خدایا ارامش را از ما دریغ نکن.
پ.ن : فکر کنم یادتون باشه که چند ماه پیش ، من گفته بودم اگه یه پست ازم پاک بشه ، بدون اینکه جوابی بهم بدید ، دیگه توی تالار نمیام و اون کسی که بدون دلیل پاکش کرده ، لعنت میکنم. دیشب واسه یه عکس که توی تصاویر سایت بود ، من نظر داده بودم ، کل مجموعه رو بدون جواب و قانع کردن من پاک کردن. مسئول اون بخش نمیدونم کی بود جقدر از دین سر در میاره ، ولی اینو بدون که شما داری دین رو از سیاست جدا میکنی برادر. اگه حرفم اشتباه بود ، مردونگی میکردی و جواب میدادی تا دیگه حرفی نداشته باشم ، نشون میده حرفی واسه گفتن نداشتی که پاک کردی. ایشاا... مطالعات دینی- سیاسیت بیشتر بشه. در ضمن اگه این پاک کردنت ، کنترل شده بوده ، خدا خیرت نده تو زندگی. بعد این پست هم دیگه چیزی جواب نمیدم توی سایت. شرمنده ی همه. خدایا ظهور منجی ات را برسان. |
|||
|
|
۳:۱۲, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۳:۱۴ توسط jkb.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان بنا به دلایلی دیگر در تالار حضور نخواهم داشت و این آخرین ارسال من خواهد بود .
اگر بدی دیدید حلالم کنید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم موفق باشید یا حق ... |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
** اللهم عجل لولیک الفرج ** اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [b] اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۱ توسط fatemehsadat.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با سلام و با تشکر از تایپیک بسیار خوبتون از اینکه خداوند نعمتهای بسیاری به من داده بسیار شاکرم که یکیش هم اشنایی با سایت بیداری اندیشه بوده که برخی موضوعات بسیار جالب بوده به طوری که من اونها را برای دیگران هم نقل میکردم اما اخیرا بسیار حاشیه ای شده است
با سلام اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قرائت دعای دسته جمعی در لحظه تحویل سال به دعوت استاد رائفی | sarallah | 3 | 2,541 |
۱/فروردین/۹۴ ۰:۰۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| بچه ها سال تحویل میخواهم جلوی همه ی اهل خونه بلند بگم .... | علی 110 | 30 | 13,360 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۲:۱۲ آخرین ارسال: ahmbove |
|
| لحظه سال تحویل،دعای فرج یادمون نره | فدايي ولايت | 2 | 1,926 |
۳۰/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|