|
فیلم COMING OF THE MAHDI
|
|
۱۶:۲۳, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عرض سلام و خسته نباشید برای همه كسانی كه در آماده سازی مستند ترجمه ظهور همت گماشتند.
همچنین آرزوی موفقیت و تبریك سال نو برای كسانی كه این مستند را دیدند و ترویج دادند. موضوع این است بنده بسیار علاقمند به دیدن فیلم COMING OF THE MAHDI شدم؛ به خصوص كه در بعضی از قسمت های مستند ظهور به نظر می رسد كه از قطعه هایی از این فیلم استفاده شده بود. اما نتایج جستجوهایم در اینترنت و كلوپ ها برای یافتن این فیلم به نتیجه نرسید. البته به نتایجی در اینترنت رسید ولی این فیلم برایم قابل دانلود نبود. به نظر می رسد خیلی ها علاقمند به دیدن این فیلم هستند. حال این فیلم ساخت چه سازمانی است؟ چگونه می توان آن را بدست آورد؟ و . . . ![]() پیشنهاد می كنم اگر مقدور است این فیلم در اختیار اعضای گروه قرار گیرد. ان شا الله خداوند سال 1391 را سال ظهور قرار دهد. اللهم عجل لولیك الفرج. التماس دعا. |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بنده هم خیلی دوست دارم ببینم قبلا خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن.
|
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
هیچ کس اطلاعاتی در این مورد نداره؟
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
تو یوتیوب هست !
(متاسفانه فی*ل*تره !!!!!!) |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۸ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوشبختانه یا متاسفانه این فیلم در اینترنت زیاد ازش خبری نیست مگه جاهایی مثل فیس بوک و یوتیوب که دسترسی بهش امکان پذیر نیست
اما خبر خوش به همشهری خوبمون mkashipazha و سایر کاربران با یکی از دوستان که محصولات فرهنگی!!! دارند سفارش کردم این فیلم رو تهیه کنند و به بهم برسونه در ضمن اقایmkashipazha می تونن بیان فیلم رو از خودم تحویل بگیرن!! |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۹ توسط تفکر.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۷)EMPERATOR نوشته است: خوشبختانه یا متاسفانه این فیلم در اینترنت زیاد ازش خبری نیست مگه جاهایی مثل فیس بوک و یوتیوب که دسترسی بهش امکان پذیر نیست پس ما چی؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
شاید در سایت قرار بدیم یا که به درخواست دوستان ارسال پستی انجام بدیم البته بگذارید این فیلم رو اول تهیه کنیم تا بعد...
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
فكر نمی كردم اینقدر استقبال بشه به خاطر همین هم بعد از حدود 15 روز دوباره سر زدم ببینم چه شد؟
با تشكر فراوان از دوستان . . . در پاسخ به آقای navid-313، اینكه بنده هم در youtube دیدم، ظاهرا نقدش هست؛ اگه خودش رو دیدید لطفا لینكش رو قرار بدید بالاخره با فی*ل*تر ش*ك*ن دانلودش می كنیم. و تشكر خاص از آقای EMPERATOR بابت لطفی كه دارند. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ما همچنان مشتاق دیدن این فیلم هستیم
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۷)EMPERATOR نوشته است: خوشبختانه یا متاسفانه این فیلم در اینترنت زیاد ازش خبری نیست مگه جاهایی مثل فیس بوک و یوتیوب که دسترسی بهش امکان پذیر نیست پس ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چی؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mahdi.gif]](http://www.alhaddad.org/blog/wp-content/uploads/2008/11/mahdi.gif)