کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعای دیگران درحق شمابعدمرگتان(ثبت نام کنید)
۲۳:۳۴, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۵ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خداوند جان

سلام دوستان عزیز
نظر به اینکه همه ی ما محتاج خواهیم شد در دنیای باقی، حتی یک صلوات هم موجب رهایی ما از آنچه در زندگی انجام داده ایم، خواهد شد. این طرح رو به لطف خدا و با همت شما اجرا خواهیم کرد.
طرح معاد، طرحی است که پیش از مرگ هر کدام از ما، متعهد می شویم که به محض اطلاع از فوت هر کداممان این اعمال را انجام دهیم:
-14 صلوات به نیت معصوم و تعجیل در امر فرج و پایداری جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بقرستید.
- یکروز روزه قضا(هر زمان که توانسید نه به محض اطلاع یابی)
-یک نماز آیات
- یک جز قرآن+سه بار قرائت سوره توحید
-یک شبانه روز نماز قضا
- لطفا دادن صدقه (حداقل 1000 ریال) رو به نیابت از متوفی رو هم به وظایف اضافه کنید
- تسبیحات اربعه(سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله و الله اکبر)
- یک نماز شب اول قبر( فقط براین نماز اصرار است که در همان شب خوانده شود، بقیه اعمال را سر فرصتSmile می توان انجام داد
و فرستادن این صلوات جامع به نیابت از او (سفر کرده):صلواتُ اللهِ و صلواتُ ملائکَتِهِ و آَنبیائِه و رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلقِهِ علی محمدٍ و آلِ مُحمدٍ و السَّلامُ عَلَیهِ و عَلَیهِم وَ رَحمةُ اللهِ و بَرَکاتُه

* دوستان لطفا به یکی از نزدیکان سفارش کنید که در همان روز دفن (البته زبانم خیلی لال باشد) اطلاع رسانی در سایت انجام دهند.

- لطفا موافقین با این طرح ضمن گذاشتن یک صلوات بر محمد و آل محمد نام پدرشون رو هم بذارند چون برای نماز وحشت نمیشه بگیم(مثلا Smile) : اللهم وابعث ثوابها الی قبر هدهد بنت فلان!!!!!!!
- مجددا میگم به افرادی از دوستان یا خانواده متذکر بشید که اگر خدای ناکرده فوت شدید قبل از دفن حتما اطلاع رسانی کنند.
با تشکر از تمام هم سنگران

بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcT0lw4CYnyYjMfLs5e_qnC...MdaQSgTHhs]
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هدهد(هدی) نام پدر محمد جعفر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Seyed Mohsen ، یاســین ، میلاد.م ، MESSENGER ، yamin ، Tolou ، behzad-jn ، Mitsonary ، Admirer ، وحید110 ، ELENOR ، nasimesaba ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، محب الزهرا ، SARV ، فدک زهرا ، حسن.س. ، انتصـار ، meshkat ، بیداری اندیشه ، soldier ، علی 110 ، zizi ، سدرة المنتهی ، m.hossein ، حسن عزتي ، somayeh ، sadegh-a ، Farzaneh ، محیصا ، faateme-313 ، مجید املشی ، fiftynine ، مهسا110 ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، soshiant ، Ali#59
۲۳:۵۹, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
از خدا مسئلت دارم که توفیق دهد و بتوانم در این طرح خدا پسندانه شرکت کنم
(علی فرزند محمد)
با تشکر از شما بابت این پیشنهاد ارزشمند
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هدهد ، میلاد.م ، yamin ، وحید110 ، ELENOR ، nasimesaba ، فدک زهرا ، حسن.س. ، meshkat ، m.hossein ، somayeh ، Farzaneh ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی
۰:۱۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام هدی خانم ممنون بابت طرح خیلی خوبتون. بنده هم شرکت می کنم .
میسپارم همان کسی که خبر سفرم را خدمتتان گفت نام و مشخصاتم را هم قرار دهد.

یک پیشنهاد دارم
شب تا صبح نماز خواندن (چون کار ساده ای نیست) همچنین نماز شب اول قبر (چون اگر کسی دیر آگاهی پیدا کنه نمی تونه بخونه) رو به صورت دلبخواهی بگذاریم اما بقیش برای شرکت کنندگان در طرح اجباری باشه.

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، yamin ، ELENOR ، nasimesaba ، فدک زهرا ، meshkat ، هدهد ، وحید110 ، m.hossein ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی
۱:۳۴, ۲۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱:۳۶ توسط behzad-jn.)
شماره ارسال: #4
آواتار
با سلام .
طرح خیلی خوبیه . جناب ثارالله که به قسمت یک شبانه روز نماز نظر دیگری دادن ، فکر کنم منظورتون همان 17 رکعت یک شبانه روز باشه ، درسته ؟ و همچنین به قول ایشون با اختیاری بودن بعضی قسمتها موافقم . من هم اعلام آمادگی میکنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هدهد ، علی 110 ، ELENOR ، فدک زهرا ، meshkat ، somayeh ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۵۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱:۳۴)behzad-jn نوشته است:  با سلام .
طرح خیلی خوبیه . جناب ثارالله که به قسمت یک شبانه روز نماز نظر دیگری دادن ، فکر کنم منظورتون همان 17 رکعت یک شبانه روز باشه ، درسته ؟ و همچنین به قول ایشون با اختیاری بودن بعضی قسمتها موافقم . من هم اعلام آمادگی میکنم .
سلام. بله حق باشماست بنده اشتباه خوندم

پس همه اعمالی که هدی خانم فرمودن اجباری میشه بجز نماز شب اول قبر که ممکنه در موقع مناسب به اطلاع کسی نرسیده باشه

طرح خیلی خوبیه...وقتی دستمون از دنیا کوتاهه یه عده دارن دعا میخونن برامون

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، هدهد ، behzad-jn ، ELENOR ، فدک زهرا ، meshkat ، somayeh ، وحید110 ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی
۱۷:۰۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
حرف شما کاملا متین و درسته نمیشه نقضش کرد
ولی میدونید به نظرمن(البته ما پیش صاحب نظرها لنگ میندازیم) همه ی این اعمال یه طرف نماز وحشت(شب اول قبر) یه طرف.
آخه یکی از اموات که براش این نماز رو خوندن خیلی از خواننده ی این نماز تشکر کرد و گفت که خیلی شب اول(که خیلی ترسناکه) به دادش رسیده.
چون اون شب شب اولی که ما آدمای ترسو وارد یه دنیای غریب می شیم واسه همین خیلی این نماز ارزش داره، ولی حق با شماست. هرکی همون شب مطلع شد بخونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، علی 110 ، behzad-jn ، فدک زهرا ، meshkat ، بیداری اندیشه ، somayeh ، وحید110 ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی
۱۷:۵۰, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
طرح بسیار خوبیست...ان شاء الله بند نیز شرکت خواهم کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هدهد ، علی 110 ، yamin ، behzad-jn ، ELENOR ، فدک زهرا ، meshkat ، somayeh ، وحید110 ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی
۱۸:۱۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله
.
.
.
بنده هم هستم ان شاء الله.
(میلاد فرزند مسعود)
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هدهد ، علی 110 ، yamin ، behzad-jn ، ELENOR ، فدک زهرا ، meshkat ، somayeh ، وحید110 ، m.hossein ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی
۰:۳۴, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
تبصره
کسانی که نمیتونن روزه بگیرن حتی الامکان به کس دیگری بسپارن و اگر امکانش نیست سوره مبارکه ((یس)) رو بخونند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Hadith ، ELENOR ، فدک زهرا ، meshkat ، somayeh ، m.hossein ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی
۲۱:۴۴, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

طرح خیلی خوبیه... خدا خیرتون بده...
من هم هستم انشالله

بگویید ندا فرزند علی

فقط یه پیشنهاد، به نظرم اگه عنوانش رو یه تغییراتی بدید بهتر باشه. چون وقتی متن رو میخونید عنوان رو میفهمید...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هدهد ، behzad-jn ، ELENOR ، فدک زهرا ، meshkat ، somayeh ، وحید110 ، m.hossein ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا