کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیرات معنوی نام و یاد خدا بر عناصر طبیعت
۲۲:۲۴, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام
این مطلبی الان دارید مطالعه میکنید داستان جالبی داره که براتون تعریف میکنم.
من یه مطلبی شنیدم راجع به جشن سده زرتشتیان که در یک قسمت از این مراسم دعایی میخونند واین دعا حدودا یک ساعت خوندنش طول میکشه و در این بین شاهدی دارند هموطنان زرتشتی بر مستجاب شدن دعاشون و قبول شدن جشن و عبادتشون در درگاه خداوند تبارک.
این شاهد چیزی نیست جز لیمو شیرین....
قضیه از این قراره که اول مراسم هنگام شروع کردن برای خواندن دعا در مراسم تعدادی لیمو شیرین رو نصف میکنند و میزارن همونطور بمونه و شروع میکنن به خوندن دعا که حدود یک ساعت طول میکشه. در آخر هم بعد از اتمام مراسم دعا لیمو شیرین ها رو میخورن و شهادت لیمو شیرین اینجا معلوم میشه : اگر لیموها تلخ نشده باشند عبادتشون مقبول درگاه خداوند شده و این رو گواهی بر قبولی عبادتشون میدونند.

جالبه من اومدم و همین کار رو انجام دادم یعنی یه لیمو شیرین گرفتم و قبل از نصف کردنش سوره ناس رو خوندم و بعد نصفش کردم و مدتی صبر کردم تا تلخ بشه ولی بعد از مدت زمانی وقتی اونها رو خوردم با کمال تعجب دیدم اصلا تلخ نشده!!!!
شما هم میتونید امتحان کنید...

در سوره ي انعام آمده که : از آنچه نام خدا برآن ياد نشده نخوريد.

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ، معلم313 ، InsomniAc ، یکدوست ، امیر گیمر ، باران ، mohammad790 ، احیاء ، جوینده حق ، وحید الف ، وحید110 ، خیبر110 ، akhevi ، محب الزهرا ، Seyed Mohsen ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، محمداحسان ، 7parsa4 ، ONLY66 ، janali ، hadi.ah ، Detector ، سلامت ، رهگذر. ، طالب
۰:۱۸, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2

مطلب بسیار جالبی بود.
با تشکر از شما
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایران ، هادی نظری ، mohammad790 ، طالب
۱۶:۳۵, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام خدمت دوستان
( شیعیان ما کسانی هستند که هنگام نوشیدن آب یا شنیدن صدای مظلوم یا دیدن شهید نام حسین (علیه السلام) را بر لب می آورند)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایران ، mohammad790 ، Ramin_Ghn ، ONLY66 ، Detector ، سلامت ، رهگذر. ، طالب
۱۷:۰۵, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
یک پژوهشگر هلندی غیرمسلمان چندی پیش تحقیقی در دانشگاه آمستردام انجام داده و به این نتیجه رسیده بود که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و نیز صدای این لفظ، موجب آرامش روحی می شود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور می کند.

این پژوهشگر غیرمسلمان هلند طی گفتگویی در این باره گفت: پس از انجام تحقیقاتی سه ساله که بر روی تعداد زیادی مسلمان که قرآن می خوانند و یا کلمه "الله" را می شنوند، به این نتیجه رسیدم که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و حتی شنیدن آن، موجب آرامش روحی می شود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور می کند و نیز به تنفس انسان نظم و ترتیب می دهد.

وی در ادامه افزود: بسیاری از این مسلمان که روی آنان تحقیق می کردم از بیماری های مختلف روحی و روانی رنج می بردند. من حتی در تحقیقاتم از افراد غیرمسلمان نیز استفاده کرده و آنان را مجبور به خواندن قرآن و گفتن ذکر «الله» کردم و نتیجه باز هم همان بود. خودم نیز از این نتیجه به شدت غافلگیر شدم، زیرا تأثیر آن بر روی افراد افسرده، ناامید و نگران، تأثیری چشمگیر و عجیب بود.

این پژوهشگر هلندی همچنین گفت: از نظر پزشکی برایم ثابت شد که حرف الف که کلمه «الله» با آن شروع می شود، از بخش بالایی سینه انسان خارج شده و باعث تنظیم تنفس می شود، به ویژه اگر تکرار شود و این تنظیم تنفس به انسان آرامش روحی می دهد. حرف لام که حرف دوم «الله» است نیز باعث برخورد سطح زبان با سطح فوقانی دهان می شود. تکرار شدن این حرکت که در کلمه «الله» تشدید دارد نیز در تنظیم و ترتیب تنفس تأثیرگذار است. اما حرف هاء حرکتی به ریه می دهد و بر دستگاه تنفسی و در نتیجه قلب تأثیر بسیار خوبی دارد و موجب تنظیم ضربان قلب می شود.

به راستی که قرآن کریم در آیه ای کریمه می فرماید: «الذين آمنوا وتطمئن قلوبهم بذكر الله ألا بذكر الله تطمئن القلوب».

[تصویر: n00023298-b.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایران ، Aejem ، فرشته ، rajaby ، محصل ، montazer ، MohammadMeraj ، وحید الف ، emad ، وحید110 ، nafas ، Abasaleh ، سلامت ، طالب
۲۱:۵۲, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5

سلام
ممنونم از مطلب جالبتون
هر چند که واقعا از یک پژوهشگر غیر مسلمان در همین حد تجزیه تحلیل هم جای تشکر داره، اما هیچوقت تاثیرات معنوی این لفظ جلاله یعنی کلمه الله قابل مقایسه با این تفاسیری که شده نیست. به نظر بنده تاثیرات معنوی کلمه الله خیلی بیشتر از اون چیزی هست که به خاطر نحوه تلفظ این کلمه تفسیر بشه.
مثلا "شهادت آب" رو با هیچکدوم از این دیدگاه ها و تفاسیر مادی نمیشه تفسیر کرد، و تنها چیزی که میتونه اون رو تفسیر کنه، فقط اعجاز الفاظ قرآنی و قدرت معنوی این الفاظ هست. و تاثیر این لفظ هم روی روح انسان دقیقا یک اعجاز هست که با آمار ها و تحلیل های علمی قابل توصیف نیست.
به هر حال حتی مطالعات علمی هم حتی با همین نگاه های مادی گرایانه شهادت به اعجاز الفاظ قرآنی داده اند.
باز هم از مطلبتون تشکر میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ganjname ، rajaby ، montazer ، MESSENGER ، yektasepas ، Abasaleh ، سلامت ، طالب
۱۵:۰۸, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
خب یکی نیست به اینها بگه آخه این همه آیه و نشونه..!!
تازه خودتون بهش رسیدین فقط حرف ما نیست..
تا کی؟!
خب ایمان بیارید دیگه..Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، yektasepas ، طالب
۱۹:۴۴, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۱/اسفند/۸۹ ۱۵:۰۸)jackmole نوشته است:  خب یکی نیست به اینها بگه آخه این همه آیه و نشونه..!!
تازه خودتون بهش رسیدین فقط حرف ما نیست..
تا کی؟!
خب ایمان بیارید دیگه..Huh

حرف شما درسته
ولی ایمان اول به دل هست بعد به عقل

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، ganjname ، سلامت ، طالب
۱۵:۴۵, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
در مورد كلمه ي الله:

کلمه الله در اصل الاله بوده است و همزه به خاطر کثرت استعمال حذف گردیده است.
درباره ریشه لغت الله چند نظر وجود دارد. بعضی گفته اند این کلمه از اله مشتق شده است و بعضی دیگر گفته اند این کلمه از وله گرفته شده است. و اله فعال به معنای مفعول است مانند کتاب به معنای مکتوب.

اگر از اله مشتق شده باشد یعنی عبد پس الله یعنی ذات شایسته پرستش که کامل از جمیع جهات است. چون موجودی که خودش مخلوق دیگری است و یا دارای نقص است، شایسته پرستش نخواهد بود، پس همینکه گفته می شود الاله یعنی آن ذاتی که به گونه ای است که او را باید پرستش کرد و قهرا این معانی در این کلمه نهفته است، ذات مستجمع جمیع صفات کمالیه و مبرا (بری شده) از هر گونه سلب و نقص.
و اگر از وله مشتق شده باشد، وله یعنی تحیر، و اله یعنی حیران و یا به معنی عاشق و شیداست و از این جهت خداوند را الله گفته اند که عقل ها در مقابل ذات مقدسش حیران و یا متوجه و عاشق او و پناهنده به اویند.

كلمه «الله» 2699 بار در قرآن آمده كه از اين تعداد 592 بار به شكل «الله» (به فتح ) ، 980 بار به شكل «الله» (به ضمّ) و 1127 بار به شكل «الله» به (كسر) مى باشد. در 1937 آيه قرآن هم كلمه «الله» ذكر شده است. جالب است بدانيد كه سوره اي كه در همة آيات آن لفظ جلالة "اللّه" آمده سورة "مجادله" است.

حضرت علی(علیه السلام)در تفسیراین اسم مبارک می فرماید:الله بزرگترین اسم الهی است که بر دیگری سزاوار نیست که خود را به ان بخواند.

قدرت ذكر يا اللّه‏ از اميرالمومنين علي عليه السلام است كه فرمود: كسي كه بخواهد صد آيه از قرآن را از هر جاي آن، و بعد از آن هفت مرتبه بگويد (يا اللّه) پس اگر نفرين كند بر سنگي، هر آينه آن سنگ را از جاي خود جدا مي نمايد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ganjname ، yektasepas ، nafas ، سلامت ، طالب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]