|
اگه میشه بیایید یکدیگر را حلال کنیم....
|
|
۱۳:۲۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رو سیاه ترین عضو تالار بیداری اندیشه از همه ی سروران گرامی در آستانه تحویل سال جدید استدعا دارم بیایید یکدیگر را حلال کنیم که این دنیا نمی ارزد میدانم که خود بنده ی حقیر به احتمال فراوان ناخواسته باعث رنجش خاطر خیلی از دوستان و سروران ممکن است شده باشم برای ریزش رحمت خداوند بر قلوب خودمان و زندگی حقیقی و این خیمه ی مجازی امام زمان از همه ی شما بزرگواران درخواست دارم صمیمانه که یکدیگر را حلال کنیم لعنت خدا به دل سیاه شیطون خود حقیر با اینکه از کسی گله ای ندارم اما از باب اینکه بخواهم خودم به پیشنهاد خودم عمل کرده باشم اعلام میکنم علی 110 همه ی دوستان و بزرگواران تالار بیداری اندیشه را حلال کرده است چه آنها که از او غیبت کرده اند و چه آنها که احیاناً ناخواسته به او تهمت زده اند حلالِ حلال خدایا دل های ما را قرین رحمتت قرار ده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
التماس دعای فراوان به ویژه برای پدر و مادرم خداوند هادی و نگهدار همه ی ما... [/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۰, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . . على بن الحسين (ع ) فرمود: چون روز قيامت شود، خداى تبارك و تعالى پيشينيان و پسينيان را در يك سرزمين گرد آورد، سپس يك منادى فرياد كشيد: اهل فضل كجايند؟ جماعتى از مردم برخيزند. فرشتگان ايشان را استقبال كنند و گويند: فضل شما چه بوده ؟ گويند: ما به كسيكه از ما مي بريد مي پيوستيم و به آنكه ما را محروم ميكرد عطا ميكرديم و از كسيكه بما ستم مي نمود، در مي گذشتيم ، سپس به آنها گويند راست گفتيد داخل بهشت شويد. . اصول کافی . . از رفقا خواهش می کنم بنده رو هم حلال کنید . بنده هم همه را حلال کردم.(هرچند بدی از کسی ندیده ام) . . . . خدایا ما همدیگه رو بخشیدیم . تو خدایی ..... تو کجا ما کجا. ما که بنده ایم بخشیدیم. تو که خدایی .... با اون همه صفات عالی .. یعنی میشه تو ما رو نبخشی !!!!!!!!!!!! بیا این آخر سالی تو هم از ما بگذر ..... اشتباه های ما رو ندید بگیر..... . . . . التماس دعا
|
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی اوستا کریم بیا ولوطی گری کنو اول از همه تو مارو ببخش بعدم به دل این دوستان بنداز که اناهم مارو حلال کنن
التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۴)jebreel نوشته است: آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی اوستا کریم بیا ولوطی گری کنو اول از همه تو مارو ببخش بعدم به دل این دوستان بنداز که ایناهم مارو حلال کننبا علی110 میگردی؟ آخه از ادبیات علی آقا استفاده کردی.
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان عزیز.
دوستان اگه بنده هم حرفی زدم که خدایی نکرده دل کسی شکسته من رو حلال کنید. امیدوارم ان شاءاللّه آقا امیرالمؤمنین(علیه السلام) یار و پشتیبان همه ی شما باشد. |
|||
|
|
۴:۳۰, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من نمیخواستم حلال کنم ، یه لحظه یه چیزی اومد تو ذهنم ، بهم گفت که : تو کی هستی که بخوای کسیو حلال کنی ، خدا ایشاا... اون کسیو که لیاقت داره حلال کنه. مارو هم اگه بزرگی کنید ، حلال کنید. دمتون گرم
در ضمن اون شخصی که متن منو از توی خنده ی حلال پاک کرده ، هنوز جوابی به من نداده که چرا پاک شده. اگه واقعا از جواب دادن عاجز هستید ، از پست خود کناره گیری کنید. لطفا !!! |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید و حلالم کنید ... |
|||
|
|
۲:۰۹, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خیلی خوب شد چنین تاپیکی راه افتاد. رفقا چند وقت پیش اتفاقی افتاد توی تاپیک حلال بخندیم من پستی دادم (عقاید النسا) ، چندتا از رفقا ایراد گرفتند و پست ما خلاصه حذف شد. منم چون این دفعه چندمی بود که تو این تاپیک چنین بلایی سر پست های بچه ها میومد یکم جوش اوردم و بد حرف زدم از اون موقع تا حالا عذاب وجدان گرفتم. از رفقایی که از این موضوع اطلاع دارند و در موضع حرف من قرار داشتند خصوصا داداش گلم آقا وحید عاجزانه درخواست حلالیت میکنم. (بذارین این راهیان بهمون بچسبه )البته آقا وحید آخر جواب بنده حقیر و ندادین ما الان پا در هواییم. ار بقیه دوستانم اگه بدی دیدیدین حلالم کنین. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی سرورانم
مثل اینکه دیر رسیدم ولی خوب باز از تون می خوام منو ببخشید و حلال کنید که تا الان باعث رنجش خاطر شما عزیزان شدم مخصوصاً اوایل که عضو تالار شده بودم (یادش بخیر چه دعواهایی می کردیم!!!) منو حلال کنید که تازگی ها کم میام تالار و نمی تونم اونظور که باید باشم خیلی وقتها حرف هایی زدم که تالار رو متشنج کردم ببخشید واقعاً چنین قصدی نداشتم بازهم شرمنده ی همه ی عزیزانی که از من رنجیدند اگه حلال کردید که خیلی ممنون براتون دعا می کنم اگه نه که خوب اختیارش دست خودتون هست هر چی خودتون فکر می کنید درسته! من تا الان یادم نمیاد که از کسی دوستان تالار ناراحت شده باشم که نخواهم حلال کنم البته دلخوری کوچک که بوده ولی اون هم حتما من مقصر بودم نه دوستان خلاصه کسی اینجا به من بدهکار نیست خیالش راحت باشه و به فکر بقیه بدهی هاش باشه |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول: البته آقا وحید آخر جواب بنده حقیر و ندادین ما الان پا در هواییم. سلام برادر من که پست شما رو حذف نکردم ولی اون کتاب نویسندش مجهوله کسانی که ازش تعریف کرده اند همه ادم های مسءله داریند(تقریبا ) از این ها گذشته این مسایل برای همون دوران بوده و چون الان کاربردی نداره و صالبه به انتفاع موضوع است نتیجه اش تمسخر عقاید اسلام است . مخصوصا که در مورد کتاب ندانیم بعد خیلی از حرفهای درست هم هست که نمیشود همه جا گفت مثلا احادیث کتاب حلیه المتقین!! حدیثه ولی هر نکته مکانی دارد ... در ضمن دلیل حذف اون هم اعتراض شدید خانوم های تالار بود ... یا حق |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۶ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش حلال كردن و طلب حلاليت سنت پسنديده اي هست اما نميشه همينطوري همديگه رو حلاال كنيم واقعا ميشه؟؟ ميشه يه نفر رو زير سوال ببريم و بعد ازش بخوايم حلالمون كنه؟؟ ميشه آبروي يه نفر رو ببريم و بعد ازش بخوايم حلالمون كنه؟؟ ميشه تا جاييكه ممكنه يه نفر رو تحقير كنيم و بعد ازش بخوايم حلالمون كنه؟؟ ميشه از قدرت و از امكاناتي كه داريم عليه شخص يا اشخاصي استفاده كنيم و بعد ازشون بخوايم حلالمون كنه؟؟ فكر نميكنم به همين راحتي بشه ياعلي. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |