کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سعید نورسی کیست؟
۲۰:۲۰, ۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۸ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خسته نباشید
من به یک مشکلی بر خوردم که گفتم با شما در میان بگذارم و توی این بخش که بیشتر مربوط هست به از این قبیل آثار.وکمکی بخوام از شما دوستان که اهل ادب و عرفان هستید . میخواستم در مورد سعید نورسی که شخصیتی شبیه به مولانا داره بدونم یه دوست ترکیه ای به من پیشنهاد دادن که رساله شو بخوونم,البته من تحقیقاتی کردم ولی خب...جواب درست پیدا نکردم

اما چندتا از مطالبی که بدست آوردم:
شیخ سعید نورسی مشهور به بدیع الزمان در سال ۱۲۹۳ هجری قمری سه سال قبل از خلافت سلطان عبدالحمید ثانی در روستای نورس، یکی از روستاهای بخش اسپارت از توابع استان بدلیس ترکیه دیده به جهان گشود. پدرش صوفی میرزا کشاورزی متدین و مادرش بانو نوریّه نمونهٔ یک مادر مؤمن و فرزندپرور بود.

شیخ سعید در همان دوران نوجوانی، مدرک علمی دریافت کرد و با بزرگترین علمای زمان خودش رقابت نمود گویی وظیفه‌ای مهم (وظیفهٔ هدایت جهان اسلامی وحتی تمام انسانها) را بردوش خود احساس نموده و متوجه خودش می‌دانست.

آثار: نورسی کتاب ها و رسائل بیشماری از خود بجای گذاشت، اما مهمترین آنها رسائل نور می باشد که مجموعه شش هزار صحفه ای از تفسیر قرآن در رابطه با طرز فکر و اندیشه عصر حاضر است.

به هر حال دوست دارم این تاپیک در راستای همه اهداف تالار قرار بگیره و مفید باشه با اطلاعاتی که شما میدید

البته من همین جور دارم تحقیق میکنم و حتما نتایجش رو در اینجا قرار میدیم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]