|
اينترنت ملي *نظر سنجي*
|
|
۱۳:۵۷, ۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۴ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام الله سلام چند روزي هست كه بحث اينترنت ملي بين مردم گرم شده و بيشتر افراد از اين طرح انتقاد ميكنند ولي افرادي هم پيدا ميشن كه موافق اين طرح هستند . ميگن كه با اجراي اين طرح فضايي مناسب و سالم براي افراد ايجاد ميشه و حريمها حفظ ميشن . منكه موافق اين طرح هستم اما ميخواستم ببينم كه نظر شما در مورد اين چيه ؟
(در ضمن در نظرسنجي بالا بيشتر از يك مورد هم ميتوانيد انتخاب كنيد ) |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۹, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
http://hipfile.com/leyfg44m87id/Abbasi-S...2.rar.html
این لینک سخنرانی دکتر عباسی در مورد فضای مجازی اینترنت (حزب الله سایبری ) اینترنت ملی نیاز امنیتی و اساسی ایران هست اینترنت ملی مثل لوله کشی آب و برق و گاز واجب هست فکر می کنم سازو کار این طرح چنین باشد که ما در آینده 2 تا اینترنت کنار هم در اختیار داشته باشیم 1- اینترنتی که هم اکنون استفاده می کنیم با سرعت لاکپشتی (اینترنت بین المللی ) 2- اینترنت ملی با سرعت زیاد و امنیت اطلاعات داخلی (شبکه ی گسترده ی اطلاعات داخلی ) جمع این دو تا باهم یعنی اینترنت ملی البته شاید اینجوری نباشد که من گفتم !!! ![]() جنگ آینده ،جنگ سایبری هست عزیزان |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۳:۱۵, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خب دکتر در زمینه ی تخصصی خودشون حرفای خوبی می زنن. اما اصلا چه لزومی داره ایشون در زمینه ای که کوچکترین اطلاعاتی در موردش ندارن صحبت و در نتیجه خودشونو مضحکه ی افراد کنن؟
رئیس NSA رئیس اینترنته... لینوکس نرم افزار ساخت دشمنه... ویندوز عنبیه ی چشم رو اسکن می کنه... و حرف هایی از این دست. ظاهرا جناب عباسی که در همه ی زمینه ها اطلاعات دارن، تخصصی هم در زمینه ی کامپیوتر و فناوری اطلاعات برای خودشون دست و پا کردن؟ ما ازین که یه نفرو چهره کنیم به کجا می خوایم برسیم؟ گفتن این طور حرف های بی سند کار شاقی نیست و متاسفانه وقتی که دانش مخاطب به اندازه ی کافی بالا نباشه می شه هر مطلبی رو به خوردش داد. ما از یه سری افراد چهره ساختیم و هر حرفی رو از جانب ایشون وحی منزل می دونیم. ایشون حتی یه مدرک هم در تایید حرف هاشون به میون نیاوردن. صرف استاد دانشگاه یا دکتر بودن در رشته ی X(!) چه تاییدی بر صحت ادعاهای ایشون هست؟ هر بسته ی اطلاعاتی که از کامپیوتر شما خارج می شه قابل مانیتور کردنه. دسترسی به هیچ I/O و راه اندازی هیچ وسیله ی جانبی بدون قابلیت تشخیص ممکن نیست. اگه ویندوز هر گونه فعالیت جاسوسی می کرد تا الآن هزاران متخصص و شرکت امنیتی و شرکت های رغیب نسبت به اون هشدار داده بودن و همه ی سیستم های دنیا به سمت لینوکس مهاجرت کرده بودن. مگه این که دکتر بخوان ادعا کنن که مافیای NSA کل شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری دنیا رو خریده؟ تنها حرفی که برای گفتن می مونه اینه که نمی خواستم فقط یه قسمت از بحث ایشونو بزرگنمایی کنم، ولی متاسفانه بعضی افراد وقتی میکروفن می بینن شروع می کنن به تعریف داستانای علمی تخیلی و متوهم کردن فضای اطرافشون نقطه |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۱۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۶ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
ايشون راس ميگن . از صحبتهاي اين دكتر استفاده كرديم و چيز هاي جديدي ياد گرفتم به خاطر همين واقعا از شما تشكر ميكنم ولي اين از يك جنبه بود و نميتونه پاسخ گوي اين بحثها بشه
![]() اگه موضوع سخنراني مثلا تاثير فيسبوك بر خانواده و موضوعاتي مثل اين يا مقايسه ي اينترنت ملي با اينترنت معمولي بود خيلي بهتر ميشد
|
|||
|
۱۴:۳۷, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام ببه دوستم من محمد هستم من هم بااین طرح موافقم زیرا هرچه حریمها حفظ شود بهتر است
|
|||
|
۰:۵۵, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
دوستان شما کافیه یک کلمه(هرچی میخواد باشه)رو در گوگل سرچ کنید خواهید دید از 10 تا سایت 11 تاش فی*ل*تره!
من اصلا بدون قند شکن نمیتونم زندگی کنم.90 درصد سایتها رو هم دیدم واقعا مشکلی نداشتند که فی*ل*تر شده اند مشکل از فی*ل*ترینگ افتضاح ماست در ضمن حتی اگه اینترنت ملی هم بیاد باز هم یک تکنولوژی جدیدی برای دور زدن هیتلر پیدا میشه |
|||
|
|
۴:۱۵, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:ویندوز عنبیه ی چشم رو اسکن می کنهجدی؟والا ما که رشته و تخصصمون کامپیوتر هنوز همچین چیزی نشنیدیم!!! اگه بود تا الان این همه استاد دانشگاه با مدارک دکترا و... حتی همین برنامه های تروجان تا خود شما به اون اجازه ندید هیچ کاری نمیتونن انجام بدن |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سرعت اینترنت ملی بیشتر از اینترنت جهانی باشه برای ما خیلی خوب میشه 'و مدیران سایت ها این نگرانی رو ندارن که سرور های خارجی عمدا اعطلاعات سایتشون رو حذف کنن
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 104.gif]](http://www.pnu-club.com/images/smilies/104.gif)