|
بازی prince of persia
|
|
۱۱:۴۶, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان. من چندی پیش که توضیحات جناب Antisatan رو در مورد بازی تیکن6 خوندم، شوکه شدم!
رفتم کنار پلی استیشن داداش کوچیکم و بازیهاشو نگاه کردم ببینم کدوماش به بازیهای ماسونی شبیهه؟! God of war1-2رو دیدم به اضافه prince of persia ! یه جورایی مو به تنم سیخ شد وقتی دیدم شاهزاده ایرانی رو با این وجهه نشون دادن! نصف صورت معمولی و نصف شیطانی و چشم چپ آتشین و به نظرم اومد که اون سلاحش که زنجیره نوکش خیلی شبیه اون بز بافومت هست.(البته با تحلیل ناقص من) اگه دوستان در مورد این بازی اطلاعات موثقی دارن لطفا در اختیار من بگذارند. ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم یک سری به قسمت5این بازی بزنید در مرحله اخر وقتی میخواد غول اخر رو بکشه وارد مسجد میشه وشرم اورتر از اون میدونید چیه ببخشید که اینو میگم اسم غول اخر اون زهراست
|
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط Tohid_Prince.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۲۱:۰۳)تفکر نوشته است: دوستان بهتون پیشنهاد میکنم یک سری به قسمت5این بازی بزنید در مرحله اخر وقتی میخواد غول اخر رو بکشه وارد مسجد میشه وشرم اورتر از اون میدونید چیه ببخشید که اینو میگم اسم غول اخر اون زهراست قسمت 5 که Forgotten Sands باشه کاراکتری به نام " زهرا " نداره. یه دونه غول داره به اسم " رتاش " که همون شاخ داره ست. اونی که تو میگی احتمالاً همون " راضیه " هست. که اونم یه جن تشریف دارن. شخصیت خبیثی هم نداره. تا اونجایی که به یاد دارم همش کمک دست این شاهزاده بوده. همه خونه ها هم که گنبدی هستن. که ملاک خوبی برا تفکیک مسجد و غیر مسجد نمی تونه باشه. |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
من حرف شما رو قبول دارم اما آیا دوست خوبمون هم همین نیت رو داره و بازی سازه ومیتونه بازی با این سناریو بسازه بعد وارد بازار کنه و پر فروش بشه یا منتقد حرفه ای هستیم؟
|
|||
|
۱۷:۰۷, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۵ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان بیاین یه کم منصفانه بحٍث کنیم بازی prince of persiaتوی همه ی نسخه ها بازی بدی نبوده درسته شماره 5 شنهای فراموش شده شیطنت داشته ولی دلیل نمیشه ما همه نسخ ها رو زیر سوال ببریم در نسخه اول شاهزاه شنهای زمانو خودش آزاد کرد و خودش هم دوباره برگردوند و شخصیت منجی گونه ای نداشت و انصافا نمیشه بهش ایراد گرفت
نسخه 2 به اسم قلمرو جنگجویان هم یه داستان جذاب بدون توحین داشت که بازهم پرنس در نقش منجی ظاهرنشدو در ضمن جایی از بازی پرنس گفت i am the persian prince که گفته دوستمونو رد میکنه جای دیگه ای از بازی هم وقتی شمشیر نداشت و حضور دشمنو احساس کد گقت :where i come from in a batle when our enemy is unarmed we refer a sword to him یعنی جایی که من ازش یام (ایران)وقتی دشمن ما بی سلاحه ما یه شمشیر بهش میدیم بعد باهاش میجنگیم به این نسخه هم مردونه هیچکس نمیتونه ایراد بگیره در نسخه 3 هم ما توی شهرپا به پای وباکمک مردم جنگیدیم و شهر رو نجات دادیم توی این نسخه چشمای پرنس قهوه ای بود که حرف یکی از دوستان رد میشه به غیر از فرح و کالینا که هندی بودن مردم ایران با حجاب طراحی شده بودن و با تمام وجود برای نجات شهر میجنگیدن و پرنس هم با روح تاریک خودش دائم درگیر بود تا اینکه در انتها اونو نابود کرد قابل توجه bozorgmehr عزیز و به این نسخه هم ایرادی وارد نیست در نسخه 4 که سال 2008 اومد پرنسی دیگه وجود نداشت بلکه شاهزاده ایرانی یه پرنسس بود به اسم الیکا داستان این بازی یه برداشت آزاد از داستان مستند و واقعی سرو کاشمر بود که از دوستان میخام در باره این داستان تحقیق کنن (فردوسی هم توی شاهنامه بهش اشاره کرده ) بعد بیان پرنس 4 رو نقد کنن در ضمن شخصیت اصلی داستان که یک جوون چشم آبی بود یکی از دوستان گفت که منجی دنیا میشه ولی اگه بازی رو تا آخر رفته باشید متوجه میشید نه تنها اینطور نیست بلکه این جوون که قهرمانم نیست نه تنها دنیا رو نجات نمیده بلکه در انتها دوباره اهریمنو آزاد میکنه و دنیا رو ویرون میکنه شخصیت یه قهرمان یا منجی را هم نداره روی در ودیوار هاهم با خط پهلوی نوشته هایی حک شده که بعضا دوستان با عربی اشتباه گرفتن و از خودشون صد صفحه نقد غلط نوشتن در ضمن مجله معتبر بازینما از این بازی به خاطر پرداختن به فرهنگ ایران باستان تعریف رد اما نسخه 5: این بازی رو دیگه نمیشه ازش حمایت کرد چون مخصوصا تو wii زده تو جاده خاکی البته سریps3 , xbox360 و pc تنها مشکلش چهره شرقی مالک و اسم اون خانم جنه که راضیه است (این نقد منصفانست) |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
عکس های زیر مربوط به قسمتی از بازی شاهزاده پارسی 3 هست
یک جایی شبیه فاضلاب که هیولا هایی با تبر به مقابله با پرنس می شتابند هیچ کجای بازی شازده 3 ندیدم متنی شبیه به این مگر در فاضلاب این نوشته ها شبیه آیات قرآن نیست؟ ![]() نقل قول:در نسخه 3 هم ما توی شهرپا به پای وباکمک مردم جنگیدیم و شهر رو نجات دادیم توی این نسخه چشمای پرنس قهوه ای بود که حرف یکی از دوستان رد میشه چشمای این شازده چه رنگی اخوی ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۰)aftab2014 نوشته است: عکس های زیر مربوط به قسمتی از بازی شاهزاده پارسی 3 هست دوست عزیز بازی شاهزاده پارس تا حدودی ماهیت ضد ایرانی داره ولی قبول کنین یک جاهایی برای ایران خوب عمل کرد مثلا در نسخه سوم (THE TWO THERONES) تمام شخصیت های زن (جز دو شخصیت اصلی که ایرانی نبودن) با حجاب بودن و صحنه از بازی در صحنه افتادن شاهزاده در خطر این مردم بودن که از شاهزاده دفاع کردن ! حالا بحث عکس اول : درسته تو بازی نماد های قرآنی ( شاید فقط عربی ) وجود داره ولی من حدس میزنم که فقط به خاطر عربی خواندن ایرانی ها این متن ها رو گذاشتن مثل نسخه اول (The Sands Of Time) که کاملا عربی بودن البته اونا به عمد ایرانیا رو عرب نشون دادن. رنگ چشم پرنس : درسته تو نسخه اول چهره تقریبا آسیایی - عربی داشت و چشم های سبز رنگ ولی در نسخه دوم به بعد چشم های اون به رنگ آبی برای غربی بودن اون اشاره میکند ! هر چی باشه بازی ماله غربه ولی کلا سرگرمی خوبی بود واسه من و بعد از اساسین دومین بازی مورد علاقه منه |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
آره درسته چشماش آبیه حرفت درست ولی توی دموهای بازی چشماش قهوهایه من اون تو خاطرم بود ببخشید و اون نوشته هی تو فاضلاب خط پهلویه اگه پاسارگادم رفته باشید چند تا ستون میبینید با ابن نوشته ها مثل این که روشون حک شده که خط پهلویه ولی اینو خودمم نمی دونم شایدم عریه
|
|||
|
|
۲:۴۳, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
میشه تمام پست هایی رو که بعد از آخرین پست من بود رو لیست کنید؟
بعد از چند وقت اومدم نمی دونم جواب کدوم رو بدم!!!
|
|||
|
۲۰:۰۶, ۱۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۸ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
من از POP نيم ساعت هم بازي نكردم (جز اولين ورژن كه تمومش كردم همون موقع كه اومد).
اما چنتا نكته ميگم: اول درباره شخصيت (Jordan Mechner) سازنده و ايده دهنده اصلي بازي ميگم. اولين بازي جردن، Karateka بود كه فكر ميكنم همونيه كه تو ميكروجنيوس بازي ميكرديم. بعد از اون اولين POP رو ساخت و وسط POP ها بازي The Last Express رو ساخت كه كمتر كسي اونو بازي كرده (خودم بازي كردم و راجع بهش پايين ميگم) من توي وب ايشون رفتم و يه رمان درباره پيشينه شخصيت هاي بازي The Last Express براي دانلود گذاشته بود كه كامل خوندمش.نكته اي كه بود يه جايي از داستان شخصيت اصلي توي محل ماسون ها وارد ميشه و ميفهمه آدماي خوبي هستن و آدمهاي انجمن ... قرمز (يادم نمياد جاي ... چي بود) بد هستن و ادامه داستان.براي همين احتمال ماسوني بودن اين فرد مطرحه. با توجه به بازي POP اول و The Last Express به نظر ميرسه جردن يا شناخت كاملي از ايرانيا نداشته، يا قصد خاصي داشته كه در پايين ميتونين اين برداشت رو بكنين. درباره ورژن اول POP حرف ميزنم.تو اين بازي شما لباساتون شبيه عرباس، ولي نه كاملا.در مقابل با شخصيتايي جنگ ميكنيد كه لباس عربي بر تن دارن. در بازي The Last Express كه در يك قطار جريان داره، پنج كوپه از قطار شانزده كوپه اي به Mahmoud Mahkta تعلق داره كه ايرانيه.چهار كوپه ديگه به چهار زنش تعلق داره.(ايرانيها در قبل جنگ جهاني اول چهار زن داشتن؟) در اين بازي موقعي كه درب كوپه خود ايشون رو ميزنيم بيرون مياد و غرغر ميكنه!جالبه كه همشون حرف ميزنن.(كه با فارس بودنشون در تناقضه) در ديالوگهاي بين رييس قطار و واگن بان، ميگن كه Mahmoud Mahtka اسم بادي گاردشونه و اونا به يه علتي خيلي محتاط هستن.اين علت رو رييس قطار آروم ميگه و كاراكتر اصلي نميشنوه ولي واگن بان ميگه: )واقعا؟اين آقا؟باور نميكنم!) اين ديالوگا خيلي عجيب و مشكوكه و معلوم نيست به چي اشاره داره! نكته جالب ديگه چشم آبي بودن شخصيت اصلي بازي هست كه يه آمريكاييه. در كل هم احتمال ماسوني بودن، هم احتمال ضد ايراني بودن و هم احتمال ضد اسلامي بودن اين فرد وجود داره.البته هر چيزي كه در بازي هاي POP جديد هست نميشه بهش منتسب كرد، چون جردن در اين بازيها با UBISoft كار كرده و اونا ممكنه چيزايي رو خودشون اضافه كنن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: pop.jpg]](http://s-eyvazi-sa.persiangig.com/other%20pic/pop.jpg)