کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم
۱۵:۱۷, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۰:۳۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران فيلم هاي 'گشت ارشاد' و 'خصوصي'

تاریخ انتشار:
۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
[تصویر: 144906_964.jpg]

[تصویر: 144907_794.jpg]

[تصویر: 144908_650.jpg]

[تصویر: 144909_322.jpg]

[تصویر: 144910_961.jpg]

[تصویر: 144911_413.jpg]

[تصویر: 144912_800.jpg]

[تصویر: 144913_336.jpg]

[تصویر: 144914_470.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، SARV ، peimane ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، soldier ، rastin ، fazel ، یا صاحب الزمان ، 59-11(یامهدی) ، Agha sayyed ، هدهد ، azade ، sahel ، Hadith ، yamin ، تفکر ، Maysam-1st ، یا ثارالله ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۲, ۲۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۱۳ توسط آقا رضا.)
شماره ارسال: #41
آواتار
به نقل از تابناک:
اكران دو فيلم «خصوصي» و «گشت ارشاد» در مشهد متوقف شد. مدير كل اداره نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در گفت و گو با ايسنا، با تاييد اين خبر گفت: ما پيش از اين هم توصيه كرده بوديم فيلم هاي داراي محدوديت سني در مشهد اكران نشود و اين اختيار را به ادارات كل ارشاد داده ايم تا تصميم بگيرند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، revenger ، sahel ، Hadith ، peimane
۱۸:۵۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۰ ۰:۴۱)7zahra7 نوشته است:  فکر کنم دوسالی باشه که موج ساخته فیلم های غیر اخلاقی و ضد اسلامی و ضد ایرانی جان تازه ای گرفته !!
وقتی مبتذل ترین فیلم تاریخ سینمای ایران میاد اسب حیوان نجیبی است
وقتی هر تهاجم فرهنگی رو با جون و دل میپذیرند اما در برابر یه فیلم سیاسی ( قلاده های طلا ) وایمیستند
وقتی جایزه ی سیمرغ به فیلم ضد ایرانی ( جدایی نادر از سیمین ) میدن اما فیلم شکارچی شنبه دو سال باید منتظر اکران باشه
وقتی جذاب ترین فیلم سال میشه یه فیلم فمونیستی ( ورود آقایان ممنوع ) میشه
همینه دیگه ......
شاید این شروع باشد تازه شروع کردن !!!!!
همه ی حرفاتون قبول، ولی منی من این فیلم رو دیدیم، نمی تونم قبول کنم که ضد ایران و ایرانی ساخته شده ...
فیلم سیاسی هست، ولی دیگه نمیشه هر انگی بهش زد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، sahel
۱۹:۱۴, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #43

جدا از همه ی این حرفا ،اونایی که دیدن یکی فیلمارو تعریف کنه ببینیم داستانشون چیه؟چی می خواد بگه؟
نگید که ندیدید!!! وقتی این همه مخالفت می کنید باهاش پس ایشاالله جفت فیلما رو دیدید دیگه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، sahel ، SARV
۱:۰۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
امشب بچه ها ما را با زور بردن دیدن فیلم گشت ارشاد
فیلم نامه کاملا ضعیف و بدون هدف است. اول فیلم با یه موضوع شروع میشه وسطش یه چیز میگه و آخرش با یه موضوع دیگه تمام می شود
کل کار فقط برای اینکه قضیه گشت ارشاد را به بازی بگیرد بقیش ربطی به داستان ندارد
به نظر می رسد زمان اکران فیلم هم از روی برنامه قبلی روی زمان قلاده های طلا افتاده تا اون فیلم را تحت تاثیر قرار دهد تازه برام روشن شده که چرا شبکه های ماهواره ای فیلم قلاده را تحریم و دیدن این فیلم را توصیه می کنند
به نظر من ایراد گرفتن به شورای اکران بیخود است چرا که خود جریان حاکم بر وزارت ارشاد حامی تولید این فیلم است و ساخت هم چنین فیلم های با رویکرد و عملکرد دولت منطبق می باشد
باز نگویید حرف سیاسی نزنید ولی خداییش این فیلم با عملکرد دولت در بخش فرهنگی کاملا منطبق است. والله بالله این حرف سیاسی نیست و فقط نقد دولت در مورد مسائل فرهنگی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، fereydun ، sahel ، SARV ، peimane
۱:۱۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #45

(۱/فروردین/۹۱ ۱:۰۲)آقا رضا نوشته است:  فیلم نامه کاملا ضعیف و بدون هدف است. اول فیلم با یه موضوع شروع میشه وسطش یه چیز میگه و آخرش با یه موضوع دیگه تمام می شود
کل کار فقط برای اینکه قضیه گشت ارشاد را به بازی بگیرد بقیش ربطی به داستان ندارد

خوبه ایول بالاخره یه نفر پیدا شد که بعد از دیدن فیلم نقدش می کنه.
حالا از الان می شه درست و حسابی و منطقی بحث کرد.
خوب حالا یه سوال.فیلمنامه ش ضعیف و بی هدفه یعنی چه جوریه؟
اول فیلم با چه موضوعی شروع می شه؟ وسطش چه چیزی میگه؟ آخرش با چه موضوعی تموم می شه؟
یعنی چی کار می کنه که باعث به بازی گرفتن گشت ارشاد شده؟
۱:۱۴, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
لطفاً مباحث مربوط به نقد فیلم و فیلمنامه ها را در بخش صنعت سینما دنبال بفرمائید.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

۷:۱۰, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #47

(۲۹/اسفند/۹۰ ۰:۴۱)7zahra7 نوشته است:  فکر کنم دوسالی باشه که موج ساخته فیلم های غیر اخلاقی و ضد اسلامی و ضد ایرانی جان تازه ای گرفته !!
وقتی مبتذل ترین فیلم تاریخ سینمای ایران میاد اسب حیوان نجیبی است
وقتی هر تهاجم فرهنگی رو با جون و دل میپذیرند اما در برابر یه فیلم سیاسی ( قلاده های طلا ) وایمیستند
وقتی جایزه ی سیمرغ به فیلم ضد ایرانی ( جدایی نادر از سیمین ) میدن اما فیلم شکارچی شنبه دو سال باید منتظر اکران باشه
وقتی جذاب ترین فیلم سال میشه یه فیلم فمونیستی ( ورود آقایان ممنوع ) میشه
همینه دیگه ......
شاید این شروع باشد تازه شروع کردن !!!!!
الله اکبر Smile
نمی دونم چرا ما به خودمون حق میدیم به خاطر دفاع از کشور، خلاف واقع بگیم؟

برید پستهای گذشته من رو بخونید.بارها و بارها گفتم که این ماجرای جایزه دادنها کاملا سیاسی و حتی خطرناک است
این یه نمونش: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12...l#pid90485

اما قرار نیست جدایی نادر از سیمین رو ضد ایرانی بنامیم.چون واقعا نیست
اتفاقا اگر فیلم ضد اسلامی و ضد ایرانی بود و جایزه می گرفت، ایلومناتی به هدفش نمی رسید... چون ما اینطرف می گفتیم چون این فیلم ارزشهای ما رو هدف گرفته، بهش جایزه دادن

ولی واقعیت اینه که اینها با یک فیلم معمولی از اتفاقات یک زندگی ایرانی، اهداف بزرگی رو دنبال میکنن

[b]من خوشحال شدم که مسئولین مختلف از صداوسیما گرفته تا سایر جاها حساسیت بی جا نشون ندادن و به این فیلم حمله نکردن.همین باعث شد غرب در درست کردن دو قطبی خواست مردم-خواست حکومت شکست بخوره[/i]

ضمنا من دیشب از تلویزیون ورود آقایان ممنوع رو دیدم.این رو هم الکی شلوغش نکنید که فمنیستی..... فیلم طنز بود دیگه!!!
اصولا این عادت شده که تو ایران هر فیلم و سریال طنزی که ساخته میشه، کلی منتقد داره.
یادم نمیره مرد هزار چهره مهران مدیری انقدر بهش حمله شد که چند جاش رو سانسور کردن Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، fereydun ، SARV ، در جستجوی سختی ، blue.blood ، پارمیس
۱۴:۳۰, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #48
آواتار
(۱/فروردین/۹۱ ۷:۱۰)علائم ظهور نوشته است:  الله اکبر Smile
نمی دونم چرا ما به خودمون حق میدیم به خاطر دفاع از کشور، خلاف واقع بگیم؟

برید پستهای گذشته من رو بخونید.بارها و بارها گفتم که این ماجرای جایزه دادنها کاملا سیاسی و حتی خطرناک است
این یه نمونش: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12...l#pid90485

اما قرار نیست جدایی نادر از سیمین رو ضد ایرانی بنامیم.چون واقعا نیست
اتفاقا اگر فیلم ضد اسلامی و ضد ایرانی بود و جایزه می گرفت، ایلومناتی به هدفش نمی رسید... چون ما اینطرف می گفتیم چون این فیلم ارزشهای ما رو هدف گرفته، بهش جایزه دادن

ولی واقعیت اینه که اینها با یک فیلم معمولی از اتفاقات یک زندگی ایرانی، اهداف بزرگی رو دنبال میکنن

[b]من خوشحال شدم که مسئولین مختلف از صداوسیما گرفته تا سایر جاها حساسیت بی جا نشون ندادن و به این فیلم حمله نکردن.همین باعث شد غرب در درست کردن دو قطبی خواست مردم-خواست حکومت شکست بخوره[/i]

ضمنا من دیشب از تلویزیون ورود آقایان ممنوع رو دیدم.این رو هم الکی شلوغش نکنید که فمنیستی..... فیلم طنز بود دیگه!!!
اصولا این عادت شده که تو ایران هر فیلم و سریال طنزی که ساخته میشه، کلی منتقد داره.
یادم نمیره مرد هزار چهره مهران مدیری انقدر بهش حمله شد که چند جاش رو سانسور کردن Smile

با سلام
واقعا برای من جالبه که هیچ جای فیلم "جدایی نادر از سیمین " به ایران و اسلام توهینی نشده ولی بعضی اشخاص بیخودی شلوغش میکنن
البته میشه این ها رو پای این موضوع گذاشت که عده ای - خلق و خوی دیرینه ایرانیان - حس حسادتشون نسبت به این فیلم گل کرده و دارن این کار رو تخریب می کنند و عده ای هم کورکورانه - خلق و خوی دیگر ایرانیان - بدون اینکه حتی فکر کنند از این اشخاص حمایت می کنن.
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، علائم ظهور ، blue.blood
۱۹:۳۵, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول:ضمنا من دیشب از تلویزیون ورود آقایان ممنوع رو دیدم.این رو هم الکی شلوغش نکنید که فمنیستی..... فیلم طنز بود دیگه!!!
در اینجا حق با شماست من خودم جز اولین افرادی بودم که این فیلم رو دیدم و به نظرم در قسمت های پایانیه فیلم سکانس های مدیر مدرسه با پدر یکی از دانش آموزان خوب بود اما مشکل من با این فیلم این است که وقتی این خانوم نظرش در مورد آقایان عوض شد آرایش کردند و حجاب اولیه ی خودشون رو نداشتند .
نقل قول:
واقعا برای من جالبه که هیچ جای فیلم "جدایی نادر از سیمین " به ایران و اسلام توهینی نشده ولی بعضی اشخاص بیخودی شلوغش میکنن
البته میشه این ها رو پای این موضوع گذاشت که عده ای - خلق و خوی دیرینه ایرانیان - حس حسادتشون نسبت به این فیلم گل کرده و دارن این کار رو تخریب می کنند و عده ای هم کورکورانه - خلق و خوی دیگر ایرانیان - بدون اینکه حتی فکر کنند از این اشخاص حمایت می کنن.

این فیلم واقعا یک فیلم ضد ایرانی بود ببینید بیایید خودمون رو به جای اروپایی ها و تفکرات اون ها نسبت به ما بذاریم این فیلم تکمیل کننده ی اون افکار بود وجود یه ترس از جامعه و ایران در کل فیلم وجود داشت تنها راه حل هم که فرار بود این فیلم برای ما ساخته نشده بود برای خارج از ایران ساخته شده بود به نظر همه ی افرادی که این فیلم رو دیدند این فیلم لایق جایزه ی اسکار نبود فیلم زیبا ساخته شده بود اما نه در آن حد
در هیچ جای فیلم به طور واضح در مورد علت رفتن سیمین گفته نشد در این جا مخاطب به طور نا خود آگاه خودش دلیل را درست می کند پس به چه نتیجه ای میرسد ؟
من قبول دارم در ایران مشکلات هست اما نباید ما این مشکلات را فریاد بزینیم و به دنیا نشان بدهیم و ضعف در برابر مشکلات را به خارجی ها نشان دهیم .
به هر حال سینمای ایران ضد اهداف اسلامی و ایرانی حرکت می کند شکی در آن نیست !!
وقتی فیلم پایان نامه که توسط جوانی ساخته می شود و آن هم درست بعد از فتنه هر چند با کم و کاستی ها به جای تشویق او مدام بر سرش میزنیم
اما فیلم اسب حیوان نجیبی است را حلوا حلوا میکنیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]