|
آیت الله جوادی آملی
|
|
۲۰:۳۳, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۱۶:۵۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ارادت آیت الله سیستانی به آیت الله جوادی آملی (حفظهما الله) : در صحبتی که با یکی از روحانیان هم شهری مان داشتم، سخن از دیدار ایشان با آیت الله سیستانی در نجف پیش آمد. میگفت که با هماهنگی، به دیدار ایشان رفتم و از اطلاعات ریزی که آیت الله سیستانی درباره اوضاع ایران دارد خیلی تعجب کردم. به عنوان نمونه، شهر ما با شهر کناری مان، مدت زیادی است که سر بعضی مسائل اختلاف دارند و گاهی این اختلاف، به دعواهای خیابانی –گرچه محدود- کشیده شده است. این روحانی نقل میکرد که آیت الله سیستانی از من پرسیدند که اهل کدام شهری؟ وقتی من نام شهرمان را بردم، ایشان فرمود: دعوای شهرتان با شهر کناری اش بالاخره حل شد؟! غرض آنکه: این روحانی، از ارادت عجیب آیت الله سیستانی به آیت الله جوادی سخن میگفت و جملاتی از آیت الله سیستانی نقل کرد که بنده نقل به مضمون میکنم: «قدر آقای جوادی را بدانید، بنده صحبتهای ایشان را دنبال میکنم، ایشان خیلی انسان دقیقی هستند، از ایشان حتما استفاده کنید...» البته بنظرم می آید که آن روحانی، جملات بزرگتری هم از آیت الله سیستانی نقل کرد؛ مثل این تعبیر که: دست از دامن ایشان (آقای جوادی) برندارید. و یا این تعبیر که: بنده از ایشان استفاده میکنم ولی چون حضور ذهن کاملی ندارم از نسبت دادن آنها به آیت الله سیستانی خودداری میکنم. امید آنکه بخاطر بعضی اختلاف نظرها و یا تعصبات، از دریای علوم معنوی این بزرگان بی بهره نمانیم، چون فقط خودمان را محروم کرده ایم و بس.![]() متاسفانه عده ای برای رسیدن به شهرت یا مقاصد پلید دیگری که دارند، او را مورد هجوم قرار میدهتد آیا میخواهیم حوزه ی علمیه را اصلاح کنیم یا میخواهیم آن را بزنیم زمین؟ جامعه میفهمد که آیا این نقد، یک نقد مصلحانه است یا نقد مخرب؟ … |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: متاسفانه عده ای برای رسیدن به شهرت یا مقاصد پلید دیگری که دارند، او را مورد هجوم قرار میدهتد بچه ها یه انتقادی دارم که بیشتر با خودمم بعد هم با بیشتر کاربرای تالار ... هیچ آدمی معصوم نیست. اگر کسی اشتباهی کرد انقدر تندروی نکنیم این صفر و صد دیدن ادما باعث میشه یکی رو در حد بت بالا ببریم و بپرستیمش و اگر همون فرد اشتباهی ازش سر زد تا زمانی که از صفحه روزگار حذفش نکنیم آروم نشینیم!!! این موضوع رو تو همین ماه اخیر هم در مورد جناب رائفی پور دیدم هم جناب عباسی یاد بگیریم بجز معصومین ، بقیه اجازه اشتباه کردن دارن یا زهرا(سلام الله علیها) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پنج مرحله دنیا از منظر آیت الله جوادی | revenger | 0 | 1,294 |
۱۰/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۸ آخرین ارسال: revenger |
|

![[تصویر: 20101121123402t350-1743_920.jpg]](http://www.irdc.ir/storage/images/20101121123402t350-1743_920.jpg)