|
موسیقی حرام است؟؟؟؟؟
|
|
۱۳:۰۵, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فقط یه سوال دارم لطفا دلایل مذهبی و علمی ارائه بدید. من عاشق سه تار هستم . آیا این ساز حلال هست یا حرام؟؟؟ با تشکر. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده هم روزگاری همین ساز را مینواختم . شما باید از مرجع تقلید خود سوال فرمایید در پناه خدا |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از مرجع نقلید خودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی دین بستگی به نظر آدما داره ؟ یا موسیقی در اسلام حلال است یا حرام نظر این و اون که مهم نیست. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۶)amubehnam نوشته است: از مرجع نقلید خودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سلام دوست عزیز، نخیر! دین به نظر آدما بستگی نداره! به این مثال توجه کن: الان اگر من بگم موسیقی حرام است و و یکی از علما که سالها در این زمینه تخصص دارد بگوید حلال است شما حرف من را قبول می کنید؟ مثل اینه که من بگم زمین گرد نیست. شما قبول می کنید؟ می گویید این همه متخصص می گن گرده، اونوقت تو... برادر، این جا هم همینگونه است. وقتی احکام دین توسط معصومین ارائه نمی شود شما همانطور که برای شناخت بیماری نا شناخته خودتان سعی می کنید به بهترین دکتر مراجعه کنید؛ در اینجا نیز باید در میان صاحب نظران بسیاری که حرفشان بعضی جاها با هم فرق می کند، سعی کنید به بهترین متخصص مراجعه کنید و از او نظر دین را بپرسید. |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با تشکر از شما
اما مخالفم اومدیم یکی از مراجع گفت حلال یکی دیگه گفت حرام تکلیف چیه؟!؟!؟!؟ مگه دین خدا یکسان نیست |
|||
|
۱۳:۴۳, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۱۰)amubehnam نوشته است: با تشکر از شما با سلام مجدد، خیلی راحت از اون مرجعی که از عقلا و عدلای اطرافت شنیدی که اعلم تره تبعیت می کنی. مثل اینه که یه دکتری بگه تو فشار خون داری و یکی دیگه بگه دیابت داری... از اون دکتری که همه می گن متخصص تره پیروی می کنی خب. اومدیم یکی از مراجع گفت حلال یکی دیگه گفت حرام اونوقت تو از ما می خوای یک مطلبی را به تو ارائه بدیم که ممکنه مخالف نظر یکی از مراجع بشه و این برای تو حجت می شه؟ ![]() اما اگر از نظر علمی می خوای بررسی کنی من منبع می تونم بهت معرفی کنم. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:اومدیم یکی از مراجع گفت حلال یکی دیگه گفت حرام سلام خیلی خوب هست که پیگیر سوالتان هستید ... فکر کنم سوال اصلی شما درباره موسیقی نباشه و میخواین بدونید چرا باید تعدد نظرات در اینگونه مسائل داشته باشیم که البته این یک بحث فقهی هست و بنده در این مورد اظهار نظری نکنم بهتره . دوستانی هم که نمی توانند پاسخ قانع کننده ای ارائه کنند بهتره هیچگونه پاسخی ندهند تا مبادا باعث دین زدگی فردی نشوند ! درباره این سوالتان با آقا علی110 صحبت کنید خیلی بهتر میتونید جواب دریافت کنید ... |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به قول دوستمون zohur12.ir داریم از بحث اصلی دور میشیم
برگردیم سر همون موسیقی حرام یا حلال؟ (البته بگم در مورد اینکه نظرات مراجع در برخی مسائل متفاوت هست من سوال های زیادی دارم که باید جای دیگه ای مطرح بشه) من میگم میشه کسی بره سراغ موسیقی و از راه خدا و پیغمبر هم دور نشه خیلی نمونشو دیدم ... |
|||
|
۲۳:۲۰, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خو برای مثال یه مرجعی میگه شطرنج حرامه یکی دیگه میگه حرام نیست .شما مگه مرجع تقلید نداری؟ رساله شو وا کن ببین نوشته موسیقی حرامه یا حلال. یه مرجع تقلید که نمیاد گناه این همه مقلد رو گردن بگیره میاد؟ پس هرچی تو رساله مرجعت نوشته به همون عمل کن.
|
|||
|
۲۳:۲۸, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر عزیز من فقط یک راهنمایی کلی می کنم تا خودتون ان شاءالله جواب رو بگیرید . شما هر عملی رو که انجام میدید باید ببینید در جهت رضای خدا هست یا نه و همچنین این عمل شما چقدر به معرفت شما نسبت به خداوند متعال و دین مبینش اضافه میکنه . همچنین باید به این هم فکر کنیم که امام حاضر ما حضرت مهدی عزیز (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به نوازنده یا گوش دهنده به موسیقی نیاز دارن یا به یک فرد با ایمان و متقی که در جهت تهذیب نفس تلاش میکنه و همه دغدغه فکریش یاری دین خدا و امام است؟؟؟!!! من پیشنهاد میکنم حتما دو مقاله زیر رو در سایت موعود بخونین : پژو هشی در مورد موسیقی و اثرات آن : http://mouood.org/component/k2/item/2073...-آن-1.html http://mouood.org/component/k2/item/2113...-آن-2.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |