|
غیبت نعمانی
|
|
۰:۴۲, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۵ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ...دوستی به من میگفت: فلانی اگریک روز در خانه تو کوبیده شود و بعد از اینکه بپرسی کیست; ناگهان بگوید که منم امام زمان تو! آیا وجدانا بلافاصله در را باز نموده و با شادی و شعف خود و خانواده ات به استقبالش میروی؟ یا اینکه با عذرخواهی از امام میخواهی چند لحظه تامل بفرمائید الان خدمت می رسم و آنگاه با خانواده ات مشغول مرتب کردن خانه ای که در شان ایشان باشد می شوی؟؟ یک نفر نوارها و cdهای نامناسب دیگری پوسترها و دکوراسیون شرم آور و..... تازه بعد از برطرف کردن این موانع اگر امام وارد منزل تو شوند فکر می کنی از غذا و میوه تو تناول می کنند؟؟ و اگر امر بفرمایند قرآن یا نهج البلاغه را به من بده. اگر داشته باشی از گرد و غبار روی آن خجالت نمیکشی؟!... راستی اصلا کمی فکر کن آیا با شناخت از خودت احتمال می دهی یک روز امام زمان درخانه ات را بکوبند؟!! به دوستم گفتم: پس چه کنم؟ گفت: روزی 10 دقیقه با خودت خلوت کن فقط و فقط به امام زمانت فکر کن و اینکه چه کرده ای و چه باید انجام دهی تا به آن حضرت نزدیک شوی. همچنانکه حضرت صادق علیه السلام می فرمایند: هرکس دوست می دارد از اصحاب حضرت مهدی(علیه السلام) باشد باید که منتظر باشد و در این حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید. (کتاب غیبت نعمانی ص106)
|
|||
|
|
۷:۲۹, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
توی این تاپیک میتونید معرفی این کتاب رو بخونید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 89854131186975730189.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/89854131186975730189.jpg)