|
دو رکعت نماز! شرمنده ام
|
|
۱۴:۳۳, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فکرم همهجا هست، ولی پیش خدا نیست
سجاده زردوز که محراب دعا نیست گفتند سر سجده کجا رفته حواست؟ اندیشه سیال من ـ ای دوست ـ کجا نیست؟! از شدت اخلاص من عالم شده حیران تعریف نباشد، ابداً قصد ریا نیست! از کمیتِ کار که هر روز سه وعده از کیفیتش نیز همین بس که قضا نیست یکذره فقط کُندتر از سرعت نور است هر رکعتِ من حائز عنوان جهانیست! این سجده سهو است؟ و یا رکعت آخر؟ چندیست که این حافظه در خدمت ما نیست ای دلبر من! تا غم وام است و تورم محراب به یاد خم ابروی شما نیست بیدغدغه یک سجده راحت نتوان کرد تا فکر من از قسط عقبمانده جدا نیست هر سکه که دادند دوتا سکه گرفتند گفتند که این بهره بانکیست، ربا نیست! از بسکه پی نیموجب نان حلالیم در سجده ما رونق اگر هست، صفا نیست به به، چه نمازیست! همین است که گویند راه شعرا دور ز راه عرفا نیست منبع: وبلاگ گفتگوی دوستانه |
|||
|
|
۹:۱۲, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحمن الرحیم . این یه نماز از جنس جبر ؛ چون نه یادی از خدا تووش هست نه تاثیری معنوی، نه اینکه نماز بی تاثیر باشه نه! ، خودمون نمازی نمی خونیم که تاثیری داشته باشه؛ فقط برای رفع تکلیف ....غافل رو به قبله می ایستیم و نماز می خونیم یه جوری که انگار داریم به خدا احسان می کنیم ... بعد از کسب فیوضات کثیر، از الهامات اعمال زیبای طول روزمون، دیگه ظرفمون اونقدر از مادیات لبریز شده که جایی برای معنویات نمونده ؛ اونوقت غافل تر از وقتی که شروع به نماز کردیم تمومش می کنیم و یه نفس راحت می کشیم که خداروشکر دیگه حالا می تونیم بریم سراغ زندگیمون!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
ممنون از تاپیکتون. تاپیک های جامع نماز در تالار هست. از جمله این تاپیک.از این تاپیک هم استفاده کنید. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6325.html التماس دعا. |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نـــــام خـــــالــــق یــکــــتـــــا دو رکعت نماز صبح می خوانم قربتا الی الله الــلــه الکــبـــــــــر بسم الله الرحمن الرحیم الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ الرَّحْمـنِ الرَّحِیمِ مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ( این آیه همراه با خمیازه ) اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ _ ای بابا همش گرفتاری _ چیکار کنم ، یعنی امروز بازم این یارو می خواد بهم گیر بده ، اعصاب واسه آدم نمی زاره _ آهان ، امروز فلان کارو واسش می کنم که بی خیال ما بشه نه ! امروز که اصلا این یارو سر کار نمیاد بی خیال خب صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ بسم الله الرحمن الرحیم قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ آخ امروز باید ماشین رو کارواش هم ببرم ای وااااای دیشب که بنزین زدم ، کارت سوخت رو برداشتم از جایگاه؟ نچ الان چیکار کنم اه اه اه ، لعنت به این حواس ، فردا یه سر برم کارت سوخت رو باطل کنم ... خب کجاش بودم آهان وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُواً أَحَدٌ سبحان ربی العظیم و بحمده ( اینا هیچ چیزشون درست نیست ، جورابم کی سوراخ شد؟) الله اکبر سبحان ربی الاعلی و بحمده الله اکبر سبحان ربی الاعلی و بحمده این فرشو آخرین بار کی شستیم که اینقدر تیره شده به این زن می گم اینقدر واسه بچه مداد شمعی نگیر ، زده پدر فرش رو در آورده بِحَوْلِ اللهِ وَقُوَّتِهِ اَقُومُ وَاَقْعُدُ بسم الله الرحمن الرحیم الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ امسال هم گذشت و نرفتیم خونهی عمه خانوم ها الرَّحْمـنِ الرَّحِیمِ پارسال هم هی می گفتم ، نرفتیم و بریم ، اما نشد مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ آخه مگه کار میزاره که آدم یه وقت واسه خانوادش بزاره إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ همش تقصیره این رئیسه این که بره همه چی حله ، یه وام میگیرم اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ مثه پارسال که رفتیم کیش ، میریم صفا صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ آخ که پارسال چقدر حال کردیم بسم الله الرحمن الرحیم قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُواً أَحَدٌ ربنا آتنا ... من رکعت قبلی لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ گفتم ؟ _ آره گفتم ! اینها همش شکی هست که شیطان تو دل مومن می اندازه می خواد نماز درست مومن رو شبهه ناک کنه استغفر الله فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه و قنا عذاب النار ...... zamzam.persianblog.ir پ.ن:دیدم به حال و روز من میخوره....
هیچ شرحی نداره همینه....روزگارم در بندگی تو.... شرمنده ام .... |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . البته فرمایشات فوق، نباید عاملی بشه برای اینکه، پس من نمی تونم خوب نماز بخونم ... این مشکل رو خیلی از ماها داریم، (ایضا بنده) ولی وقتی این فرمایشات فوق رو خوندم، یجورایی حالم گرفته شد . نمی دونم این حالت برای شما هم پیش اومده یا نه ... در قصور ما در امر بندگی شکی نیست ... اصلا کار ما نیست که حق بندگی خداوند را آنطور که شایسته ست، ادا کنیم ... ولی این حرف و حدیثها ذره ای از کیفیت بندگی ما کم نمیکنه، با توکل به خدای متعال و توسل به او و ائمه اطهار علیهم السلام، ان شاء الله این مهم در حد وسع مان انجام خواهد پذیرفت ... لذا در باب توجه در نماز، شدیدا توصیه می کنم مطالب زیر را مطالعه بفرمایید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...l#pid42357 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...l#pid96302 برای هم دعا کنیم ... در پناه خدا . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دو رکعت عشق | Agha sayyed | 4 | 2,386 |