کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعداد مرموز و رمز ترسيم ستاره داوود
۲:۳۶, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
در آياتي از كتاب قرآن به اعدادي از يك تا دوازده اشاره شده است كه در نهايت چنين استنباط ميشود كه حساب و رياضيات خداوند متعال بر پايه سيستم شمارش اعداد بر مبناي دوازده‌تايي يا دوجيني استوار شده است و يا اينكه حكمت خداوند بر اين تعلق گرفته كه چنين باشد . در اين رابطه كل خلقت خداوند نيز بر اين اساس ، پايه‌ريزي شده است كه شكل هندسي مكعب و ستاره داوود و ستاره داوود توسعه يافته بارزترين نمونه‌ها و دلايلي بر اين ادعاست كه در همه جاي خلقت خداوند كاملا مشخص و مشهود است . براي كسب اطلاعات بيشتر به مبحث رياضيات مختص فيزيك چيست ؟ مراجعه فرماييد .

اينك به بعضي از اين آيات مورد نظر در كتاب قرآن اشاره كرده و در نهايت رمز رسم ستاره داوود و ستاره داوود توسعه يافته در قرآن را ارايه مي‌كنيم .

اعداد ( يك ، دو ، سه ، چهار ، هشت )

بگو اوست خداوند يگانه‌اي ( يكتايي ) . آيه 1 سوره اخلاص

خلق كرد شما را از نفسي ( شخصي ) تكي ، سپس قرار داد از آن زوجش [را] و فرستاد براي شما از چهارپايان هشت زوجهايي ، خلق مي‌كند شما را در شكم‌هاي مادرانتان خلقتي از بعد خلقتي در تاريكی‌هاي سه‌تايي ( سه گانه‌اي ) ، هان شمايان خداوند سرور شماست براي اوست فرمانروايي ، نيست خدايي مگر او ، پس كجا روانه ( مرخص ) ميشويد . آيه 6 سوره زمر

بگو آيا بدرستي شماييد [كه] حتما كفران مي‌كنيد به كسي كه خلق كرد زمين را در دو يوم ( دوره ، مرحله ، هنگامه ) و قرار ميدهيد برايش همتاياني را ، آن سرور عالميان [است] 9
و قرار داد در آن سلسله جبالي ( لنگرهايي ) را از بالايش و بركت داد در آن و تقدير ( اندازه گيري ) كرد در آن معاشش ( خوراكش ) را در چهار ايامي و يكساني ( برابري ) [است] براي خواهندگان ( جويندگان ) 10
سپس ( مستولي شد ) پرداخت به جانب آسمان و آن دخاني ( دودي ، ماده تاريكي ) بود ، پس گفت براي آن و براي زمين [كه] بياييد شما هر دو ، راغبانه‌اي يا با كراهتي ( مجبورانه‌اي ) ، گفتند آن دو آمديم اطاعت كنندگان ( تسليمانه ) 11
پس مقتضي كرد آنها را هفت آسمانهايي در دو يوم و وحي كرد در هر ( تمام ) آسماني كارش ( وظيفه‌اش ) را و زينت داديم آسمان دنيا را به چراغها و حفاظتي ، آن تقدير ( اندازه گيري ) عزيز ( قدرتمند ) داناست . آيه 12 سوره فصلت

عدد شش ( 6 )

و به يقين آفريده‌ايم آسمانها و زمين [را] و آنچه كه مابين آن دو [است] در شش ايامي ( مراحلي ، دوران‌هايي ) و لمس نكرد ما را از سستي ( درماندگي ، پيري ، ضعف و خستگي ) . آيه 38 سوره ق

بدرستي سرور شما خداوند ، كسيست [كه] خلق كرد آسمانها و زمين [را] در شش ايامي ( روزگاراني ، دوران‌هايي ، مراحل زماني ) ، سپس مستولي شد ( برآمد ، استوار و سوار شد ) به روي عرش ( مكان و جلوس پادشاهي و سلطنت بر عالم ) ، ميپوشاند شب [را به] روز [در حاليكه] مي طلبد آن را بسرعت ( باشتاب و عجله ) و خورشيد و ماه و ستارگان رام ( تسخير ) شدگان به فرمان اويند ، آيا نيست براي او خلقت و دستور ( اميري ، پادشاهي ) ، پاك و منزه است خداوند سرور عالميان . آيه 54 سوره اعراف

كسي كه خلق كرد آسمانها و زمين [را] و آنچه كه مابين آن دو [است] در شش ايامي ، سپس استيلا يافت ( استوار و حاكم و سوار ) شد بر روي عرش ، رحمان ( خداي مهربان ) ، پس سوال كن به او ( در مورد او ) آگاهي ( دانا و مطلعي ) را . آيه 59 سوره فرقان

بدرستي سرور شما خداوند كسيست [كه] آفريد آسمانها و زمين [را] در شش ايامي ( دوران‌هايي ، هنگامه‌هايي ) سپس استيلا يافت ( مستولي شد ، چيره و برابر شد ) بر عرش ، تدبير ميكند فرمان ( كار ، امورات ) را ، نيست از شفاعت كننده‌اي ، مگر از بعد اذنش ، هان شمايان خداوند سرور شماست پس بندگي ( عبادت ) كنيد او را ، آيا پس متذكر نميشويد . آيه 3 سوره يونس

و اوست كسي كه خلق كرد آسمانها و زمين [را] در شش ايامي ( دوران‌هايي ) و باشد عرش او بر روي آب ، براي اينكه امتحان كند شما را [كه] كدامتان نيكوتر عملي [است] و اگر بگويي [كه] بدرستي شما مبعوث ( برانگيخته ) شدگانيد از بعد مرگ ، حتما ميگويند كساني كه كفران كردند كه اين [نيست] مگر جادوي آشكاري . آيه 7 سوره هود

خداوند كسيست كه خلق كرد آسمانها و زمين و آنچه كه مابين آن دو است در شش ايامي ، سپس مستولي شد ( استيلا يافت ) بر عرش ، نيست برايتان از غير او از سرپرستي و نه شفيعي ( مدافعي ) ، آيا پس متذكر نميشويد . آيه 4 سوره سجده

اوست كسي كه خلق كرد آسمانها و زمين را در شش ايامي ، سپس استيلا يافت ( مستولي و برابر ، سوار ) شد بر عرش ، مي داند آنچه كه فرو مي رود در زمين و آنچه كه خارج مي شود از آن و آنچه كه نازل مي شود از آسمان و آنچه كه بالا مي رود در آن و اوست همراه شما هر كجا كه باشيد و خداوند به آنچه عمل مي كنيد بينايي [است] . آيه 4 سوره حديد

عدد هفت ( 7 )

تسبيح مي‌كند برايش آسمانهاي هفت ( هفت‌گانه ) و [همچنين] زمين و كسي كه در آنهاست و اينكه [نيست] از چيزي مگر اينكه تسبيح مي‌كند به ستايش او و ليكن درنمی‌يابيد ( نمي‌فهميد و درك نمي‌كنيد ) تسبيح‌شان ( ستايش ايشان ) را ، بدرستي او باشد بردباري آمرزنده‌اي . آيه 44 سوره اسراء

كسي كه خلق كرد هفت آسمانهايي را طبقاتي ( به رديف روي هم چيده شده‌هايي ) ، نمی‌بيني در خلقت رحمان ( خداوند مهربان ) از شكافي ( فقدان ، فرسودگي ، تفاوت و اختلافي ) ، پس برگردان ( متوجه كن ) چشم را ، آيا می‌بيني از شكستگي‌ها ( گسستگی‌ها ) . آيه 3 سوره ملك

و بنا كرديم بالاي شما ( بالاي سرتان ) هفتي ( هفت تايي ، هفت آسماني ) شديدي ( مستحكمي ، استواري ) . آيه 12 سوره نبا

اوست كسي كه خلق كرد برايتان آنچه كه در زمين [است] جملگي ، سپس درست كرد ( پرداخت ) به سوي آسمان ، پس درست كرد آنها را هفت آسمانهايي و اوست به هر ( تمام ) چيزي دانايي . آيه 29 سوره بقره

عدد دوازده ( 12 )

و جدا ( سوا ، تقسيم ) كرديم ايشان [را به] دو ده ( دوازده - 12 ) گروههايي ( تيره و نوادگاني ، طبقات خانوادگي ) امتهايي و وحي كرديم به سوي موسي زماني [كه در صدد] سير آب كردن [برآمد] او قومش را ، كه بزن به عصايت سنگ ( سخره ) [را] ، پس روان شد ( جوشيد ) از آن دو ده ( دوازده - 12 ) چشمه‌اي ، دانسته بود ( شناخته بود ) هر ( تمام ) انسياني ( مردمي ) نوشيدني ( شرب‌گاه ) شان [را] و سايه انداختيم براي ايشان ابرها [را] و نازل كرديم برايشان من ( شيره و شهد گياهي و نباتي ، شير درختي ) و سلوي ( كباب يك نوع پرنده خوشمزه همانند بلدرچين و قرقاول ) ، بخوريد از پاكی‌ها ، آنچه [را كه] رزق ( روزي ) داديم شما را و ظلم نكردند ما را و ليكن خودهايشان را ظلم ميكردند . آيه 160 سوره اعراف

و زمانيكه آب دادن خواست موسي براي قومش ، پس گفتيم بزن به عصايت سنگ را ، پس تركيد ( جوشيد ) از آن ، دو ده ( دوازده ) چشمه‌اي ، شناخته بود هر ( تمام ) انسياني ( مردمي ) شرب‌گاه ( نوشيدني ) خودشان را ، بخوريد و بنوشيد از رزق ( روزي ) خداوند و گناه نكنيد در زمين مفسدانه . آيه 60 سوره بقره

و حتما گرفته است خداوند ميثاق ( عهد ، پيمان ) پسران اسرائيل را و مبعوث كرديم ( برانگيختيم ) از ايشان دو ده ( دوازده ) رئيسي ( سردسته ، سر قبيله ، امام و پيشوايي ) و گفت خداوند [كه] بدرستي من همراه شمايم اگر به پا داشتيد نماز را و داديد زكات را و ايمان آورديد به رسولانم و عزيز ( گرامي و با منزلت ) داشتيد ايشان را و قرض داديد خداوند را قرضي نيكويي ، حتما مي زدايم از شما بدی‌هايتان را و حتما داخل مي كنم شما را [به] باغهايي [كه] جريان دارد از زيرش چشمه‌ها ، پس كسي كه كفران كند بعد آن از شمايان ، پس گم گشته است درست راهي را . آيه 12 سوره مائده

بدرستي تعداد ماهها نزد خداوند دو ده ( دوازده ) ماهي در كتاب خداوند [است] ، روزي [كه] خلق كرد آسمانها و زمين را از آن ، چهارتايي ( چهار ماهي ) حرام شده‌اي [است] ، آن دين به پا خواسته [استوار است] ، پس ظلم نكنيد در آنها خويشتن را و قتال ( پيكار ) كنيد مشركان را همگي ( متحدا ) ، همچنان كه قتال ( نبرد ) مي كنند شما را همگي و بدانيد [كه] بدرستي خداوند همراه متقيان [است] . آيه 36 سوره توبه

براي رسم ستاره داوود ابتدا محيط يك دايره را به دوازده قسمت مساوي تقسيم مي‌كنيم كه هر قسمت بيانگر يك يوم ( مرحله از زمان ) مي‌باشد ، همانند ساعت كه هر قسمت آن بيانگر يك ساعت از شبانه روز مي‌باشد ، يعني شكل زير .
[تصویر: 1.gif]
اينك خلقت زمين در دو واحد زمان ، تقدير معاش آن در چهار واحد زمان و خلقت كل آسمانها و زمين و هر آنچه كه مابين آن دو است در شش واحد زمان انجام گرفته است . طبيعي است كه خلقت زمين و تقدير روزيش جزئي از اين شش واحد زمان كل آفرينش هستي بوده است ولي براي سياره زمين و تقدير روزي در آن ميتوان دو حالت را در نظر گرفت ، يا چهار واحد زمان تقدير روزي بعد از دو واحد زمان آفرينش زمين بوده است ، يا اين دو واحد زمان آفرينش زمين جزئي از اين چهار واحد زمان تقدير روزي در آن بوده است . ابتدا حالت اول را برسي مي‌كنيم !
[تصویر: 1.gif]
در شكل فوق نقطه صفر را مبدا زمان آفرينش فرض مي‌كنيم ، خلقت زمين در دو واحد از زمان صورت گرفته است لذا پاره خطي از واحد صفر تا واحد دوم رسم مي‌كنيم . چون تقدير روزي در آن چهار واحد از زمان طول كشيده است ، چهار واحد از واحد دوم پيش روي كرده و پاره خط دوم را از واحد دوم تا واحد ششم رسم مي‌كنيم و چون خلقت كل آسمانها و زمين شش واحد زمان طول كشيده است لذا خط سوم را از مبدا صفر تا واحد ششم رسم مي‌كنيم . در اين حالت يك مثلث قائم‌الزاويه بدست مي‌آيد ، براي اينكه يك زاويه مثلث مقابل كمان 60 درجه و خود زاويه 30 درجه و زاويه ديگر مثلث روبروي كمان 120 درجه و خود زاويه 60 درجه شده و چون مجموع اين دو زاويه 90 درجه بوده و مجموع زواياي يك مثلث 180 درجه مي‌باشد ، پس اندازه زاويه سوم 90 درجه خواهد بود و همانطور كه ميدانيم انجام محاسبات رياضي در مثلث قائم‌الزاويه با روابط مثلثاتي زواياي 30 ، 60 و 90 بسيار سهل و آسان و ايدآل ميباشد . اينك ميتوانيم اين ترسيمات را از تمامي واحدها انجام دهيم ( يعني هر واحد را مبدا زمان آفرينش تلقي كنيم يا مبدا آفرينش را به واحدهاي ديگر انتقال دهيم ) . ستاره داوود يعني دو مثلث متوازي‌الاضلاع آبي رنگ كاملا مشهود و مشخص است همچنين ستاره داوود توسعه يافته .
برسي حالت دوم :
[تصویر: 2-4-6-2.gif]
با فرض اينكه دو واحد زمان آفرينش زمين جزئي از چهار واحد زمان تقدير روزي در آن بوده باشد ، نقطه صفر را مبدا زمان آفرينش فرض مي‌كنيم ، خلقت زمين در دو واحد از زمان صورت گرفته است لذا پاره خطي را از واحد صفر تا واحد دوم رسم مي‌كنيم . چون تقدير روزي در آن چهار واحد از زمان طول كشيده است چهار واحد از مبدا صفر پيش روي كرده و پاره خط دوم را از مبدا صفر تا واحد چهارم رسم مي‌كنيم و چون خلقت كل آسمانها و زمين شش واحد زمان طول كشيده است لذا خط سوم را از مبدا صفر تا واحد ششم رسم مي‌كنيم . همچنين ميتوانيم اين ترسيمات را از تمامي واحدها انجام دهيم ( يعني هر واحد را مبدا زمان آفرينش تلقي كنيم يا مبدا آفرينش را به واحدهاي ديگر انتقال دهيم ) . ستاره داوود يعني دو مثلث متوازي‌الاضلاع آبي رنگ كاملا مشهود و مشخص است همچنين ستاره داوود توسعه يافته .
[تصویر: 2.gif]
يكي از شگفتي‌هاي اين اعداد مرموز اين است كه اگر اين عمليات هندسي را براي يك دايره با تقسيمات 10 انجام دهيم به دو پنج ضلعي منتظم و يك ستاره پنج پر مي‌رسيم كه در آن تركيب تناسبت طلايي يا فيبوناچي آشكار ميشود .
[تصویر: 21.gif]
در رسم فوق يك دايره را به هشت قسمت مساوي تقسيم مي‌كنيم . اگر اين نقاط را به نقاط مجاور خود وصل كنيم ، مسلما يك هشت ضلعي منتظم خواهيم داشت . اينك اگر نقاط را دو به دو ، چهار به چهار و شش به شش به هم متصل كنيم دو مربع تو در تو حاصل ميشود . رسم سبز رنگ مربوط به معماري و هنرهاي اسلامي ميشود .
منبع : http://www.ki2100.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu ، mohammad790 ، hadi_shj ، GreeN.boy ، sunrise59 ، محصل ، ارتش1نفره ، ONLY66 ، وحید الف ، m.hossein
۱۷:۳۰, ۱۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۴ توسط arnh.)
شماره ارسال: #2
آواتار
جالب بود .
اما عمیق نه .
سیستم عددی قرآن در مبنای 11 است . نه دوازده .

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -9 - 10

دقت کنید .
اعداد اینگونه نوشته می شوند .
1-3-5-7-9--8-6-4-2-0
این نظام عددی قرآن است .

در اصل همه چیز بر پایه مکعب است .
اما باید این را در نظر داشته باشید . مکعب موتور محاسباتی ریاضیات است . نه پایه آن .
اعداد قبل از آفرینش تعریف داشته اند .

مهم ترین چیزی را که به آن اشاره می کنم .

اگر دو راس یک مکعب از دید ناظر بر هم منطبق باشد .
یک تصویر شش ضلعی ایجاد می شود .
این را راز پرگار می نامیم .
یعنی اگر یک دایره را پرگار رسم کنیم .
و محیط دایره را بوسیله همان شعاع قطاع بزنیم.
دقیقاً به شش قسمت مساوی تقسیم می شود .
این نسبت طلایی قرآن است .

عناصر چهارگانه + عناصر ثانوی .
آب . خاک . باد . آتش + دود . نور

امیدوارم که متوجه شوید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ganjname ، ارتش1نفره ، ONLY66 ، فرهاد ، 29Mordadi
۱۸:۵۴, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3

البته مستقیما مرتبط به مطالب نیست ولی شما میدونید 9944 به چه معنیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۱۲, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
من این سوال رو در مطلب خروج سفیانی پرسیدم و بهم اینجوری جواب دادن

9+9+4+4=26
13+13=26
اما من قانع نشدم
به نظر شما 9944 چه معنی میده ؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۱۵:۲۶, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۵۴)علائم ظهور نوشته است:  البته مستقیما مرتبط به مطالب نیست ولی شما میدونید 9944 به چه معنیه؟

این بخشی از کتاب پایان عمر هست .

نويسنده : لي كارول
مترجم : قدير گلكاريان

نقل قول:بايد اين را توضيح بدهم كه اسم من نيز از سه عامل تشكيل شده است . اين سه عامل در يك قالب
مفهوم و ماهيت مرا به نام كريون به شما باز مي شناساند . اگر يكي از اين سه عامل از من دور باشند ،
مفهوم كريون قابل درك نخواهد بود و من ديگر كريوني نخواهم بود كه بتوانم با شما رابطه برقرار
نمايم . از اين رو به عدد سه بيشتر اهميت بدهيد و بدانيد كه تمام هستي از سه عامل ذهن ، خرد و
روح آفريده شده است .
مرا كه به نوعي « كريون = Kryon » شايد اين اطلاعات نظرتان را به خودش جلب نمايد كه : اگر اسم
طنين است از همديگر متجزا كنيد و براي هر كدام از حروف نامم اعداد ابجدي را بر حسب الفباي
و به نهايت با اجتماع اين اعداد به عدد 83 برسيد (A=1 , B =2 , … , Z= غربي منظور نماييد ، ( 26
8) عدد 11 را بوجود آورند ، بسياري از حقايق برايتان مشخص + كه اين دو عدد نيز در جم عبندي ( 3
گردند . اين عدد را به ياد داشته باشيد ؛ چرا كه بسيار مهم مي باشد . كساني از ميان شما كه به اعداد
و تأثيرات آنها اعتقاد و ايمان دارند ، يقيناً معنا و مفهومي را كه من دنبال م يكنم ، آن را م يدانند و
مي توانند پيشگويي نمايند . من همان عدد 11 هستم كه اگر اين دو عدد مرا نيز با هم جمع بكنيد به
عدد 2 خواهيد رسيد كه در واقع من دومين پديده و نزدي كترين صاحب نيرو به خداوند واحد و
صاحب عدد 1 هستم . من براي اينكه بتوانم خودم را براي شما به راحتي نشان دهم و معرفي كنم ،
بر شما ظاهر گرديد م . يقين « كريون » نام خودم را بر حسب حروف الفباي ابجد انتخاب نموده و با نام
بدانيد كه اين نام را مديوم بر من نگذاشته است . عدد 11 به شما حركات مرا مشخص خواهند كرد .
اگر اين عدد را به عدد 3 كه نمايندة سه نيرو و انرژي و ارتعاشات آن است ضرب بكنيد ، عدد 33
حاصل خواهد شد و اين عدد نيز وظيفه و خدمات مرا به شما نشان خواهد داد . و عدد 33 شاخص
من به انسان هاست . از طرفي من به شما فرمول نيرو و توان را خواهم آموخت . اين فرمول « خدمت »
۴٠
و عدد همانا 9944 است . نيروي تجزيه و پيشگويي شما باعث خواهد شد كه به نهايت معنا و مفهوم
اين عدد را درك كنيد و يقين بدانيد كه اين معنا و مفهوم در دگرگوني و بازگشت انرژي نقش به
سزايي دارد .
خدمت من به شما در راستاي راهنمايي كردن به اين مطلب و كشف اين رازها نيست . همانگونه كه
قبلاً گفتم ، من وظيفة خدمت مغناطيسي دارم و تمام تلاش و سعي من اين خواهد بود كه شما را به
نحوي با سه عامل انرژي زا و راه گشا براي ايجاد تكامل تان آشنا كنم . زيرا اگر اين سه نيرو را بشناسيد
، به سهولت نحوة بهر هگيري و استفاده از ساير پديده ها را درك خواهيد كرد و آن زمان در خواهيد
يافت كه اگر در اين سه عامل موفق باشيد ، تمامي عوامل انرژي و تغيير و تحول در خلقت در خدمت
شما خواهند بود . پس شايسته است به اين سه مورد انرژي بيشتر توجه كنيد و ذهن و روح و خرد
خويش را بشناسيد .

اما نظر خودم .
این عدد دنباله عدد 8844 است . که بهش میگن احسن التقویم .
و به یه تاریخ اشاره می کنه .
در اصل هرچی عدد 9944 ارتعاش بیشتری داشته شخصی که با اون مرتبط هست قدرت بیشتری میگیره.
این خاصیت عدد 9 و 4 هست . هر دو اعداد کاملی هستند .

مثلا عدد 666 . عدد شروع دوران هست و عدد مسیح است. برخلاف اینکه عده ای سعی می کنن اون رو به شیطان نسبت بدن .
یک سری اعداد مثل 1111 . 9944 . 8844 و ... کلیدهای قدرت هستند. و هر کسی بتونه ازشون استفاده کنه .
قدرت کاملی رو بدست میاره .
و شیطان همیشه در حال تصاحب این اعداد هست .
بدترین آدم های دنیا هم اگر صاحب این اعداد بشن . تبدیل به مقدس ترین آدم ها میشن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ارتش1نفره ، فرهاد ، montazer ، ONLY66 ، قلب
۰:۰۶, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام دوستان
در مورد این تاپیکی که ایجاد شده،یک نقلی از کتاب کیمیای محبت قرار میدم و نتیجه گیری رو هم به عهده ی خودتون میذارم که آیا توسل و تمسک به اینگونه علوم ارزشی دارد یا خیر:

یکی از دوستان شیخ(رجبعلی خیاط) از او نقل می کند که فرمود: «در مسجد جمعه تهران، شب ها می نشستم و حمد و سوره مردم را درست می کردم، شبی دو بچه با هم دعوا میکردند، یکی از آن ها که مغلوب شد براي این که کتک نخورد آمد پهلوي من نشست،من از فرصت استفاده کردم، حمد و سوره اش را پرسیدم، و این کار آن شب، همه وقت مرا گرفت. شب بعد درویشی نزدمآمد و گفت: من علم کیمیا، سیمیا، هیمیا و لیمیا دارم، و آماده ام به شما بدهم، مشروط به این که ثواب کار دیشب خود را به من بدهی! به او پاسخ دادم: نه! اگر این ها به درد می خورد به من نمی دادي»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، -Ali- ، montazer ، بیداری اندیشه ، parisan ، جوینده حق ، mahdinoor.ir ، یاران مهدی ، ONLY66 ، وحید الف ، fereshteh ، آرین (الهه.ع) ، قلب
۱۰:۵۲, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۶/اسفند/۸۹ ۰:۰۶)Seyed Mohsen نوشته است:  سلام دوستان
در مورد این تاپیکی که ایجاد شده،یک نقلی از کتاب کیمیای محبت قرار میدم و نتیجه گیری رو هم به عهده ی خودتون میذارم که آیا توسل و تمسک به اینگونه علوم ارزشی دارد یا خیر:

یکی از دوستان شیخ(رجبعلی خیاط) از او نقل می کند که فرمود: «در مسجد جمعه تهران، شب ها می نشستم و حمد و سوره مردم را درست می کردم، شبی دو بچه با هم دعوا میکردند، یکی از آن ها که مغلوب شد براي این که کتک نخورد آمد پهلوي من نشست،من از فرصت استفاده کردم، حمد و سوره اش را پرسیدم، و این کار آن شب، همه وقت مرا گرفت. شب بعد درویشی نزدمآمد و گفت: من علم کیمیا، سیمیا، هیمیا و لیمیا دارم، و آماده ام به شما بدهم، مشروط به این که ثواب کار دیشب خود را به من بدهی! به او پاسخ دادم: نه! اگر این ها به درد می خورد به من نمی دادي»

عزیز درست یا غلط خوندن سوره حمد چه تاثیری داره وقتی خیلی ها حتی سطحی ترین مفاهیم اون رو نمی دونند .
یکی از معجزات سبع المثانی است .
و اگه دقت کنی کاری که رجبعلی خیاط داره برای بچه ها با اون ذهن پاک انجام میده خالی از این علوم نیست .
شما اگه بخوای ظاهر رو ببینی می گی بله . ایشون فقط دارن حمد سوره رو درست می کنند . اما اگر عمیق بشی و سوالی توی ذهنت شکل بگیره حمد و سوره رو درست کردن چه فایده ای داره . به عمق کار پی می بری .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shamul ، ONLY66 ، 29Mordadi ، قلب
۲۳:۴۳, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
برادر من نمی دونم آیا شما واقعا شیعه اثنی عشری هستی یا نه!!!(طرز برخورد و پستهای شما خلاف عقاید یک شیعه 12 است!) ولی باید عرض کنم که در تایید حرفهای شما بنده حتی یک حدیث و آیه هم پیدا نکردم.

(۱۶/اسفند/۸۹ ۱۰:۵۲)arnh نوشته است:  عزیز درست یا غلط خوندن سوره حمد چه تاثیری داره وقتی خیلی ها حتی سطحی ترین مفاهیم اون رو نمی دونند .
به این چندتا حدیث حداقل یه نگاهی بندازید:

در حدیثی از پیامبر گرامی خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است:

... الا فمن کان من شیعتنا عالما بعلومنا فهدی الجاهل بشریعتنا المنقطع عن مشاهدتنا کان کمن اخذیتیما فی حجره. الا فمن هداه و ارشده و علمه شریعتنا کان معنا فی الرفیق الاعلی.

آگاه باشید! هر کس از شیعیانمان که به دانشهای ما آگاه باشد و آن کس را که از آیین ما آگاهی ندارد و از دیدارمان محروم است راهنمایی کند، مانند کسی است که یتیمی را در دامانش گرفته باشد. آگاه باشید! هر که چنین کسی را راهنمایی و راهبری کند و آیین ما را به او آموزش دهد، در بهشت برین با ما خواهد بود.

و یا در روایتی داریم:

روزی پیامبر عزیز خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نظاره گر دو انجمن در مسجد بودند. یک انجمن دانش دین را فرا می گرفتند و به دیگران نیز آموزش می دادند. و انجمن دیگر به عبادت خدا مشغول بودند. حضرت فرمود:

کلا المجلسین الی خیر: اما ه-ؤلآء فیدعون الله، و اما ه-ؤلآء فیتعلمون و یفقهون الجاهل، ه-ؤلآء افضل بالتعلیم ارسلت ثم قعدمعهم.

هر دو انجمن در راه خوبی هستند. اینان خدا را می خوانند و اینان خود می آموزند و به ناآگاه نیز آموزش می دهند. ولی این انجمن دوم برترند، زیرا من برای «آموزش » فرستاده شده ام. آن گاه در کنار انجمن دوم نشستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، علی 110 ، montazer ، جوینده حق ، احیاء ، mahdinoor.ir ، یاران مهدی ، ONLY66
۰:۱۶, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
خدمت دوستان عزیز عرض کنم

من در مورد علوم غریبه پرس و جو کرده ام، و بر خلاف تصور بعضی عوام ریشه این علوم به اهل بیت بر نمیگرده. و نه تنها هیچ سفارشی بهشان نشده بلکه همیشه نهی شده.

بهتره به جای پرداختن به این اباطیل سطح معرفت و بصیرتمونو بالا ببریم تا انشاالله زمینه ظهور فراهم بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۶:۵۳, ۱۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۰ ۷:۰۱ توسط arnh.)
شماره ارسال: #10
آواتار
احتمالا به حروف مقطعه .
اشاره متعدد به اعداد مختلف و مخصوصا آفرینش دنیا در شش روز .
و این همه اشاره به جن و شیطان و مخصوصا اون علمی که در اختیار حضرات آصف و سلیمان بوده و اجنه رو تسخیر می کرد و علم کامل اسما حسنی .
و ...
دقت نکردید .
بعدم اشتباه هست که اسم این موضوعات رو غریبه بذارید .
اینا توی حیطه تکنولوژی سطح بالا دسته بندی میشه .
و طبیعتاً هیچ کس دوست نداره این علوم بصورت عمومی منتشر بشه . حتی اولیا الله .
اما از طرفی هم نیاز هست در این شرایط آخرالزمانی در مقابل دشمنی که این علوم رو خوب درک کرده ما هم تجهیز بشیم .
و در آخر اینکه نمی دونم تعریف شما از معرفت چیه ولی دقیقا می دونم بعد از خودسازی در عرفان نوبت به همین مسائل میرسه . و این علوم معارف الهی هستند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، فرهاد ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا