|
حسین داتیس
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان هدف از ایجاد این تاپیک شنیدن صحبت های کارشناسانه وبه دور از تعصب دوستان ومدیران ویه جور تبیین در مورد جناب حسین داتیسه . با توجه به اینکه اشعار این شخص با تمام اهداف وآمال ما همخونی داره وآنتی ماسونه در حالی که سبک وسیاق اون به گفته ی برخی ها ضد اسلام شناخته میشه. دوستانی از جمله جناب علی110 در این مورد در جاهای مختلف صحبت هایی کردند اما اگر این مباحث در یک جا بصورت جمع وهدفی واحد دنبال بشه خیلی برای مراجعه کنندگان بهتره...
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۸, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یعنی چی هر کسی یه نظری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه داریم در باره ترکیدن لوله آب محله صحبت میکنیم که میگی هر کی یه نظری داره ؟؟؟؟دست آخری بلند شو بیا بگو هممون اینجا بیکاریم دیگه
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب غنا یعنی چی ؟یعنی بر گرداندن صدا وتعویض تارهای صوتی به حالت خاصی .(همون تحریر زدن وچهچهه زدن) به نظر می رسه که توی جامعه ی ما "غنا" و "موسیقی حرام" عبارت هایی باشن که به گوش خیلی ها رسیدن، ولی این که دقیقا به چه معنی هستن و اصلا این چیزا یعنی چی، برای خیلی ها روشن نشده باشه.اینجا سعی دارم که به این مطلب بپردازم. من می خوام به زبون خودمونی صحبت کنم، و اگر دوستان خیلی می خوان تخصصی برخورد کنن، به نظرم در این زمینه به مراجع محترم تقلید مراجعه کنن بهتره. ![]() خلاصه، در تاثیر گذار بودن موسیقی شکی نداریم. حالا سوال اصلی اینجا پیش می آد که: "این قدرت موسیقی، در چه جهتی بر روی انسان تاثیر می ذاره؟" یعنی این که تاثیر موسیقی مثبته یا منفیه؟ اگر تاثیر ظاهرا مثبتی می ذاره، آیا این تاثیر دائمی هست یا نه؟ آیا اگر تاثیر منفی می ذاره، این تاثیر ماندگار هست یا گذری؟ آیا ممکنه که یه نوع موسیقی رو یکی تاثیر مثبت بذاره ولی روی یکی تاثیر منفی؟ آیا انسان اصلا صلاحیت این رو داره که وقتی موسیقی گوش می ده بفهمه که داره چه تاثیری رو متحمل می شه؟ به چه خواننده یا نوازنده ای می شه ان قدر اعتماد کرد، که نغمه هاش و آهنگاش رو به درون مغزمون راه بدیم؟ همین حسین داتیس؟! این سوال ها، به این سادگی ها جواب داده نمی شه. اولا افراد با هم فرق می کنن، دوما فرهنگ ها و موسیقی ها به هم فرق می کنن. مشاهدات علمی هم نمی تونن یه نسخه ی واحد برای همه ی موسیقی ها و همه ی انسان ها بپیچن. انقدر دنیای مغز و اعصاب برای انسان ها ناشناخته است، که هر کس با اتکا به منابع علمی ادعا کنه که واقعا می فهمه که موسیقی چه تاثر جامعی روی مغز آدم می ذاره، یا نادانه یا دروغ گو.حالا برگردیم سر نظر اسلام.در اسلام، به نظر می رسه که همه ی دانشمندان اسلامی -چه سنی چه شیعه- اعتقاد دارن که همه ی موسیقی ها حلال نیستند. یعنی همه معتقدند که حد اقل بعضی از آهنگ ها حرامند.اون نوع موسیقی که همه ی علما بر حرام بودنش با هم موافقت دارن و تا اونجایی که من می دونم هیچ عالمی حلال بودنش رو قبول نداره، اون آهنگایی هست که همراه با فعل حرام باشه. یعنی چی؟یعنی این که توی یه پارتی مختلط که احتمال داره توش مشروب هم باشه، چه آهنگی پخش می کنن؟ اون آهنگ حرامه. یعنی اون آهنگی که با این نوع مراسما هم خوانی داره، بی برو برگرد خلاف دین خداست.به نظرم مثال واضح امروزیش، می شه این آهنگ های جدید رپ که در مورد "داف" ها و "پارتی" و "مشروب" می خونن. به عنوان مثال اون آهنگی که توش خواننده می گه: طبیعتا خیر!«من همیشه دختری با موی مش می خوام، ولی یه گوشه یه دافی موی مشکی داشت، نگا می کرد مثه یه آهوی چشم سیا، منم اونو نگا کردم تو یه چشم زیاد، رفتم طرفش گفت دنبالم کن رفتم دنبالش گفتم بگیر شمارم رو، گفت زنگ بزنم صبح بیای دنبالم تو؟ نه! چون قراره که بیدار شی صبح کنارم تو! نرقصیده می خواد پیشم بشینه دوباره شاید این بار از دست سیجل بگیره شماره، می خواد با من مست پس بشه پس از قصد دست بشه می زنم میگم اصلا رسمشه» در روایتی هست به این مضمون: "از موسیقی دوری کنید زیرا موسیقی حیاء را از بین میبرد و سبب زیاد شدن غریزه جنسی میشود. مردانگی را نابود میسازد، و هرکاری که شراب میکند موسیقی هم انجام میدهد، و اگر مبتلا به موسیقی شدید از زنان بپرهیزید برای آنکه موسیقی انسان را به زنا میکشاند." شما یه لحظه فکر کنین که این حرفا رو 1400 سال پیش در زمانی زدن که اصلا مردم فهم و شعور درستی از چیزی به نام روان شناسی ندارن. ولی امروز می بینیم که چه قدر این دستورات با علم روان شناسی همخوانی داره. جالبه. ![]() "هر موسیقى که به نظر عرف موسیقى لهوى و مطرب که مناسب با مجالس عیش و نوش است باشد، موسیقى حرام محسوب مىشود و فرقى نمىکند که موسیقى کلاسیک باشد یا غیر کلاسیک. تشخیص موضوع هم موکول به نظر عرفى مکلّف است و اگر موسیقى این گونه نباشد بخودى خود اشکال ندارد." (این عبارت از سایت آیت الله خامنه ای بود) پس اگر آهنگی مضمون های غیر اسلامی و غیر اخلاقی داشته باشه، اگر خود موسیقیش هم به ظاهر مشکل نداشته باشه، باز به نظر خیلی از علما حرامه.بعضی از علما حد حرام بودن موسیقی ها رو همین چیزایی که توضیح دادم می دونن و آهنگ های غیر از موارد بالا رو غنا و حرام نمی دونن. پ.ن.2: تا حالا کسی با خودش فکر کرده که چرا اکثر خواننده های زن که معروف و موفق میشن باید جنسی باشن؟ یا این که چرا اکثر کلیپ ها توشون دخترهای بلوند می ذارن؟ پیامهایی که از طریق موسیقی ارائه میشن، بدون اینکه از فی*ل*تر عقل عبور کنن، در ذهن انسان پذیرفته میشن پ.ن.4: برای دوستانی که براشون سوال پیش اومده: نوشتن این مطلب به این معنی نیست که من خودم موسیقی گوش نمی دم. این مطلب صرفا یک تحقیق علمی و اسلامی بود ![]() امیدوارم دوستان پی موسیقی نروند ، چون آخرش به پوچی می رسید ، پوچی!
|
|||
|
|
۳:۵۹, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۱ ۱۴:۳۸ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۱ ۳:۵۹)Grace Dies نوشته است:عذر خواهی میکنم شدیدا از داداش گلم(۲۸/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۸)jebreel نوشته است: یعنی چی هر کسی یه نظری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه داریم در باره ترکیدن لوله آب محله صحبت میکنیم که میگی هر کی یه نظری داره ؟؟؟؟دست آخری بلند شو بیا بگو هممون اینجا بیکاریم دیگه ![]() امیدوارم منو حلال کرده باشن برادرا اگه میشه از پرا کندگی بحث جلو گیری کنید با شماره گذاری اختصار وتفکیک مطالب ذهن خواننده را در جهت درستی پیش ببرید ![]() ببنید از جهاتی که بنده عرض کردم موسیقی جناب داتیس مشکلی نداره(مگه به اختیار مکلف) ثانیا (۲۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۶)Prestige نوشته است:پس میشه گفت مضاف بر این موضوع این سبک بخصوص هم در انتقال این پیا مها نقش مهمی رو ایفا میکنه(اگه معتقدین که پیامها درسته |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نظرم همونطور که میگید آهنگ بد بدجوری تاثیر میذاره آهنگ خوب هم تاثیرشو میذاره اما نه در مورد آهنگ های داتیس چون فکر نمیکنم کسی وقتشو تلف کنه آهنگو کامل گوش بده
|
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۶)Prestige نوشته است: نقل قول:پس میشه گفت مضاف بر این موضوع این سبک بخصوص هم در انتقال این پیامها نقش مهمی رو ایفا میکنه(اگه معتقدین که پیامها درسته من به حرفی که زدم معتقدم! ولی معتقد نیستم حرف های که از زبان این حسین داتیس بیرون می آید کامل درست باشه! چون مثلا همین بحث برگردان موسیقی و ریورس و بکواردز موسیقی هست که بنده فرصت نکردم در مورد آلبوم این خواننده به کار گیرم!
و صد البته داخل پارانتز عرض می کنم من رپ را جزو موسیقی نمی دانم! |
|||
|
۲۰:۴۴, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۱ ۱۴:۵۸)Mahdi-MH نوشته است: به نظرم همونطور که میگید آهنگ بد بدجوری تاثیر میذاره آهنگ خوب هم تاثیرشو میذاره اما نه در مورد آهنگ های داتیس چون فکر نمیکنم کسی وقتشو تلف کنه آهنگو کامل گوش بده والا من هر اهنگش رو فکر کنم 8 بار گوش دادم. چیزای جالبی میخونه. حتی اگه اهنگ هم نباشه ، ارزش مطالعه رو داره. میخواید متن اهنگ ها رو بذارم اینا بدون موزیک گوش کنید ؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)