|
اسلام را با اشخاص نشناسیم
|
|
۲۰:۵۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
امروز طوی کلاس با چند نفر از دوستان داشتیم در مورد دین صحبت می کردیم بحث به جایی رسید که یکی از دوستان حدیث (اسلام را با اشخاص نشناسید) رو بیان کرد یکی دیگه از دوستان جواب داد ولی اسلام رو یه شخص آورده نه تنها من بلکه هیچ یک از دوستان نتونستن جوابشو بدن راستش این جواب خیلی منو به فکر برده ولی به جایی نرسیدم البته یه چیزایی به ذهنم میرسه ولی جوابی نیست که می خوام اگه از دوستان حاضر و مدیران محترم جواب قانع کننده ای دارن بگن متشکر میشم اگه این مطلب رو واسم بازترش کنین با تشکر |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگه اسلام رو میشد با یه شخص بررسی میکرد ، که دیگه کامل نبود. اسلام رو فقط با خدا میشه بررسی کرد. نه با شخص خاص . حتی با معصومین هم نمیشه کامل بررسی کرد ، چه برسه به بقیه که معصوم هم نیستن.
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۰)fire man نوشته است: سلام (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۱)Mohammad Trust نوشته است: اگه اسلام رو میشد با یه شخص بررسی میکرد ، که دیگه کامل نبود. اسلام رو فقط با خدا میشه بررسی کرد. نه با شخص خاص . حتی با معصومین هم نمیشه کامل بررسی کرد ، چه برسه به بقیه که معصوم هم نیستن. آخه عزیز من برادر من قربونت برم محمد تراست عزیز دل برادر ![]() چرا نظر شخصی میدید در مورد دین خدا من زبونم مو که هیچی پشم در آورد دوستان عزیز نظر در مورد دین خدا باید مستند باشه به آیه ی قرآن و روایت این جمله (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۰)fire man نوشته است: یکی از دوستان حدیث (اسلام را با اشخاص نشناسید) رو بیان کرد نقلی ناقص از یک حدیث است اما ناقص است و کامل نیست در جنگ جمل شخصی از امیرالمونین میپرسند با حیرت که من نمیفهمم الان حق با کیه از یک طرف طلحه و زبیر و زن رسول الله با آن ثوابق از طرف دیگر شما و عمار و ... مولا در پاسخ می فرمایند تو حق رو بشناس اهل حق شناخته میشوند!!! اما رسول اکرم صلوات الله علیه در مورد مولا علی میفرمایند الحق مع علی و علی مع الحق اسلام و دین مجسم 14 معصوم هستند هر فعل و عمل و کلام ایشان عین اسلام و تجلی اسلام است تجلی عملی قرآن و اسلام میشوند 14 معصوم اسوه ی حسنه ی معرفی شده در قرآن رسول الله هستند و جانشینان بر حقشان یعنی ائمه ی اطهار آخر این چه حرفی است: (۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۱)Mohammad Trust نوشته است: اگه اسلام رو میشد با یه شخص بررسی میکرد ، که دیگه کامل نبود. اسلام رو فقط با خدا میشه بررسی کرد. نه با شخص خاص . حتی با معصومین هم نمیشه کامل بررسی کرد ، چه برسه به بقیه که معصوم هم نیستن. لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا ﴿۲۱- احزاب﴾ قطعا براى شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقى نيكوست براى آن كس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد مىكند (۲۱) قَالَ لَهُ رَسُولُ اللَّهِ ص الْحَقُ مَعَ عَلِيٍ وَ عَلِيٌّ مَعَ الْحَقِّ لَا يَفْتَرِقَانِ حَتَّى يَرِدَا عَلَيَّ الْحَوْض الخصال، ج2، ص: 560 رسول اکرم صلوات الله علیه: حق با علی است و علی با حق است و ایندو از هم جدا نمیشوند تا این که بر سر حوض کوثر به من بپیوندند دین خدا باید یه تجلی عملی داشته باشه باید الگو داشته باشه باید یه میوه ی تام و تمام داشته باشه یا نه اگه اینجوری نبود که معنی نداشت خدا دستور بده بی چون و چرا از تمام دستورات رسول الله و ائمه اطهار پیروی کنید و او را اسوه و الگوی خود در هر امری قرار بدید!!!!!!!!!!!!! «وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَى * إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَى»؛ پيامبر گرامى (صلّي الله عليه وآله وسلّم) از روى هواى نفس سخن نمىگويد و تمام سخنان او بر مبناى وحى الهى است . يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا ﴿۵۹-نسا﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد خدا را اطاعت كنيد و پيامبر و اولياى امر خود را [نيز] اطاعت كنيد پس هر گاه در امرى [دينى] اختلاف نظر يافتيد اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد آن را به [كتاب] خدا و [سنت] پيامبر [او] عرضه بداريد اين بهتر و نيكفرجامتر است (۵۹) |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
علی جان داداش من که نگفتم کلا نمیشه شناخت. گفتم اگه بخوایم کامل بشناسیم ، باید خود خدارو شناخت.
وگرنه معصومین ع بهترین مرجع برای شناخت دین هستن. |
|||
|
۲۳:۵۷, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۰)Mohammad Trust نوشته است: علی جان داداش من که نگفتم کلا نمیشه شناخت. گفتم اگه بخوایم کامل بشناسیم ، باید خود خدارو شناخت. محمدم مگه نمیگم مستند به آیه ی قرآن و روایت بگو الان بر اساس کدام آیه و روایت داری اینو میگی؟ اصلاً چه جوری میخوای خدا را بشناسی؟ بدون قرآن و 14 معصوم؟ برادرم جان من از خودت نظر نده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دین خدا صاحب داره چرا نظر شخصی میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مستند مستند مستند خدا حافظ بریم بخوابیم که فردا جا نمونیم
|
|||
|
|
۰:۲۵, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
درک نمیکنم
من که چیزی نگفتم ؟ .............. |
|||
|
|
۳:۵۶, ۲۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۳:۵۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:من که چیزی نگفتم ؟ محمد جان عزیز دل برادر شما این جمله رو گفتی یا نه: نقل قول:اگه اسلام رو میشد با یه شخص بررسی میکرد ، که دیگه کامل نبود. اسلام رو فقط با خدا میشه بررسی کرد. نه با شخص خاص . حتی با معصومین هم نمیشه کامل بررسی کرد ، چه برسه به بقیه که معصوم هم نیستن. گفتی یا نه؟ علی آقا همین جمله رو منظورش بود ، میگه این جمله رو بر اساس کدوم سند (آیه یا روایت) گفتی؟؟ حرفی که در مورد دین میگی باید.... : نقل قول:مستند به آیه ی قرآن و روایت بگو یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۹:۰۴, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
بله درست هست ، من هم بنا داشتم تاپیکی با همین مضمون بزنم. اسلام رو باید فقط به وسیله پایه های اون که قرآن و اهل بیت علیهم السلام هستند شناخت : انی تارک فیکم الثقلین ، کتاب الله و عترتی اهل بیتی ، ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا ابدا. با این توضیح تنها باید به این دو تمسک جست و اما اگر غیر از این دو رو بری از خطا و اشتباه بدونیم ،(مثل کاری که اهل سنت کردند) به گمراهای کشیده خوهیم شد. یعنی این که بزرگترین مرجع تقلید هم اگر جایی دیدیم داره خلاف قرآن و اهل بیت علیهم السلام حرکت می کنه باید رهاش کنیم. به عبارت دیگه مراجع تقلید تا زمانی اعتبار دارند که در طول این دو باشند ، و همین که حس کردیم در عرض دارند حرکت می کنند دیگه نباید ازشون تبعیت کنیم. |
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شاید باز نتونستم منظورمو برسونم.
نمیخوامم پا فشاری کنم رو حرفم. من میگم معصومین ع برای شناخت خدا ، مسیر حرکت رو به ما نشون میده ولی واسه رسیدن به بالا ترین شناخت از خدا ، به نظر من باید به خودِ خدا شناسی رسید. راستی میگی شما چرا در مورد دین نظر میدی ، بگم که اگه دین اینه که همینطور چشم و گوش بسته بخوام قبولش کنم ، ترجیح میدم دین نداشته باشم. خوب علی جان اگه اشتباه فکر میکنم ، بگو اشتباه نه اینکه چرا فکر میکنی
|
|||
|
۱۰:۱۹, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۱ ۱۰:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: من میگم معصومین ع برای شناخت خدا ، مسیر حرکت رو به ما نشون میده ولی واسه رسیدن به بالا ترین شناخت از خدا ، به نظر من باید به خودِ خدا شناسی رسید.سلام با توجه به این که ما به عنوان مخلوق هرگز نمی تونیم به کنه خالق پی ببریم ، یکی از راه های شناخت خداوند متعال ، اخادیث و روایاتی هستند که از ائمه علیهم السلام به می رسند ، به واقعی خداوند متعال به زبان ایشان خودش رو به ما معرفی می کنه. همین طور باید در باره خودشناسی و جهان پس از مرگ گفت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |