|
ثبت نام در گردان حضرت زینب (سلام الله علیها)
|
|
۱۴:۰۷, ۳۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۰:۰۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . ابتدا به تاپیک زیر نگاهی بکنید: . گردان های بیـــــــــداری اندیشـــــه + خلاصه .... . . دوستانی که ثبت نام کردن و می کنن یادشون نره دعا کنن..... . . جهت ثبت نام اسم خود را به انتهای لیست اضافه کنید... . . . بسم الله الرحمن الرحیم . گردان ششم گردان حضرت زینب (سلام الله علیها) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیها) . 1- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . ......ان شاءالله ادامه دارد .......
|
|||
|
|
۸:۰۵, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . بسم الله الرحمن الرحیم . گردان ششم گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . ......ان شاءالله ادامه دارد .......
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۷)میلاد (miley) نوشته است: بسم الله |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گردان ششم گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- همطاف: لطفا برای من دعا کنید خدا در تمام امور بهم صبر بده2-؟؟ ...انشالله ادامه دارد...
|
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۲۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۱۰:۲۷ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
2- محمد هادی؛ دعا بفرمایید که عبد بشیم، بی تعین و تعلق بشیم
|
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
من برای اولین بار با گردانهای بیداری اندیشه آشنا شدم. واقعا کار زیبایی انجام دادید، آفرین، اجرتون با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه شریف) اگه متولیان بنده رو قابل بدونن در این گردان ثبت کنند. دوستان هم گردانی هم دعا کنند تا آدم بشم، تا بنده بشم. یاعلی. |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گردان ششم گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- همطاف: لطفا برای من دعا کنید خدا در تمام امور بهم صبر بده2-- محمد هادی؛ دعا بفرمایید که عبد بشیم، بی تعین و تعلق بشیم. 3- جوینده حق:دوستان هم گردانی هم دعا کنند تا آدم بشم، تا بنده بشم. 4- ؟؟؟ ...انشالله ادامه دارد...
|
|||
|
|
۲:۲۹, ۱۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۱ ۲:۴۲ توسط 900742498.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
من مصطفی ام چطور اسم بنویسم؟ راستی یه سر به وبلاگ «جنبش بسوی ظهور» سری بزنید ونظر بدید، باشد که بتوانیم عملی برای خشنودی حقتعالی و نائب بر حقش انجام دهیم یاعلی |
|||
|
|
۴:۱۴, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام برادر. ابتدا ارسال 2 تاپیک زیر رو بخوانید: گردان های بیـــــــــداری اندیشـــــه + خلاصه .... . اگر مایل به ثبت نام بودید ، نام خودتون رو در ادامه لیست ارسال 7 همین تاپیک، اضافه کنید |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گردان ششم گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- همطاف: لطفا برای من دعا کنید خدا در تمام امور بهم صبر بده 2-- محمد هادی؛ دعا بفرمایید که عبد بشیم، بی تعین و تعلق بشیم. 3- جوینده حق:دوستان هم گردانی هم دعا کنند تا آدم بشم، تا بنده بشم. 4- سرباز منتظر: دعا کنید تا همه از لجن زار گناه بیرون بیاییم 5- ?????? ...انشالله ادامه دارد...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,212 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| گروه های 41 نفره(ثبت نام وهر تغییری فقط اینجا-شروع ثبت نام گردان بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Tolou | 180 | 76,914 |
۲۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸ آخرین ارسال: nasimesaba |
|