کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه اي براي خدمت به دجال !
۲۰:۱۱, ۲/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۲ توسط sajjad13and11.)
شماره ارسال: #1

با سلام
مركز خريد هايي كه با طراحي مدرن ساخته ميشن رو كه حتما ديدين ؟
خوب رو سقف بيشتر اين ها يك هرم هست
هيچ راهي براي رفتن به اونجا نيست به جز ....
خوب اگه مستند ظهور رو ديده باشيد ميدونيد كه هرم براي تقويت و توليد انرژي منفي است و اما براي توليد انرژي منفي درون اين هرم ها مرد ها و زن هاي زيادي فعاليت دارند
من دقيق اطلاعاتي ندارم كه چه موقع و به چه صورت راه ميفته ولي يه شب من به يكي از اين مثلث ها نفوذ كردم
اول يه روز مشكوك شدم رفتم راهشو اينقد گشتم پيدا كردم يه 5 دقيقه رفتم رسيدم به يه حفاظ قفل دار كه بسته بود
هيچ راه ديگه نبود ولي يه شب دوباره رفتم راه باز بود !‌ خيلي سخته پيدا كردن راهش باور كنين من بعد چند روز هر روز 5 يا 6 ساعت گشتن پيداش كردم
رفتم يواشكي توشو نگاه كردم با صحنه مستهجني مواجه شدم
حالا ميفهمم كه شهوت و هوس چرا اينقد تو ايران افزايش يافته
ايران داره مثل دبي ميشه !
من ديگه معتقدم تنها جاي امن لبنانه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، Behnam-Az ، حقیر ، taleb ، 59-11(یامهدی)

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۱, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۵:۵۱ توسط sina16.)
شماره ارسال: #21
آواتار
ببینید مشکل شما از نظر من همون شک داشتن های بی مورد هست.به چیز هایی که دلایل اثباتش مانند روز روشن هستند شک میکنید و به جای باز کردن فکرتون بدتر خودتون رو تو یک سری توهم و ابهام مشغول میکنید ، وقتی چیزی به اثبات میرسه ، یک نفر یا دو نفر یا یه عده ماسون به اثبات نمیرسوننش که ، درباره واکسن که فرمودید واکسن در تمام دنیا مورد تایید هست یعنی تمام دنیا تمام دکتر ها ماسون شدند ؟!
درباره تغییر رشته های دی ان ای ، انسان موجودیست که شدیدا از محیط تاثیر میپذیرد ، شرایط زندگی در زمان حضرت آدم خیلی با شرایط زندگی ما فرق میکرده،آن حضرت اولین انسان روی سطح زمین بوده ، زمین در زمان آن حضرت در آغاز عمر به سر میبرده ، انواع آلودگی ها در اون زمان وجود نداشته ، و.... دیگر دلایل محیطی،این دلایل محیطی چیزی نیست که 10 100 1000 1000000 1000000000 ماسون بیان و بخوان تغییرش بدن ، خداوند همواره به بنده های گناهکارش که میگویند ، همسایگان و دیگران باعث گناه کردن من شدند میگوید ، آیا زمین به اندازه کافی بزرگ نبود تا در جایی دیگر از آن جای گیرید؟ ، حکایت همین حرف شماست
بیماری میفرمایید ماسون ها به وجود اوردنش ، یعنی زمان پیامبر ، بیماری وجود نداشته؟ روایت هست که زمانی پیامبر بیمار شدند ، یعنی پیامبر هم ماسون ها بیمار کردند؟
بسته به این داره که منظورتون از بیماری چی باشه ، بله مسلما جنگ میکروبی و به وجود اوردن بیماری ها هم جزئی از وظایف ماسون ها هست برای از بین بردن مخالفین اما این که شما اومدی میگی کلا بیماری رو ماسون به وجود اورده به کل از پایه بنده قبولش ندارم ، حالا نظر دوستان رو نمیدونم
اما در زمینه این سوالتون
نقل قول:یعنی خدا خودش نمیتونه بنده هاشو زنده نگه داره ؟
فرق اساسی انسان با حیوان چیه؟ قدرت انتخاب ، خداوند به انسان قدرت انتخاب داده ، چه زمانی شما بیمار میشی؟ زمانی که انتخابی انجام میدی که سرانجامش به بیماری میرسه ، اینم باز به خود شخص مربوطه مث که بگیم طرف بره حموم یک صبح تا شب زیر باد کولر بخوابه بعد که مریض شد بگیم مگه خدا نمیتونست کاری کنه که مریض نشه؟! چرا میتونست ولی خداوند به انسان حق انتخاب میده ،
یا مثل این که بگی طرف سیگار میکشه و میمیره بگیم پس چرا خدا بنده هاشو زنده نگه نمیداره؟ وقتی انسان خودش این انتخابو میکنه ! خداوندی که به انسان قدرت انتخاب داده میگذاره تا انسان نتیجه انتخابشو ببینه
نقل قول:خیلی ها قبل به وجود امدن واکسن بعد تولد میمردن
جواب این سوال برمیگرده به قسمت اول که جواب دادم
نقل قول:و اینک شما میگید ظهور نشانه داره
نشانه هاشو از کجا میدونید ؟؟؟

نقل قول:از کجا مطمئن هستین نشانه هایی که گفتن بهتون از بچگی همش دروغ نبوده باشه و نشانه های ظهور دجال نباشه ؟؟
یعنی ماسون ها نمیتونستن تو این همه وقت اینو تغیر بدن ؟؟؟
خواهشا ارسال بنده رو یه دور دیگه مرور کنید چون گفتم نشانه هاش از قرآن هست و قرآن کتابی نیست که تحریف گردد !

خب اما با همه این تفاسیر ما به احتمال 1% فرض میگیریم که تمام گفته هاتون از اول تا آخر درست باشه و کلا این درکی که ما از اسلام و قرآن و حوادث داریم همش ساخته ماسون هاست و 180 درجه با واقعیت فرق داره ، باز هم عقل انسان اینجا چه کاره هست؟ هر کسی در درون خودش کار خوب و بد رو تشخیص میده ، مثلا گیریم که این چیزی که ما به عنوان نماز میشناسیم و در روز انجام میدیم به کل غلط باشه، پس چرا وقتی ما انجامش میدیم احساس راحتی ، سبکی ، انس به پروردگار رو در خودمون حس میکنیم؟ ماسون ها لابد کاری میکنند !
خداوند در قرآن میگوید
الحجر : 9 إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ
ببینید این رو دیگه حرف خودتون هست و خودتون هم باور دارید که همه چیز در دست خداست ، پس اگر قرآن و اون نشانه هاش تحریف شده بود ، خداوند نمیتوانست آن را حفاظت کند؟
ضمن این که قرآن دارای یک پارچگی است ، یعنی تمامی قسمت های آن با هم همخوانی دارند که این دلیل هم دلیل دیگر عدم تحریف در قرآن است
از دلایل اعجاز قران یک پارچگی و عدم اختلاف متن آن است (۸۲ نساء) و اگر قسمتی از قرآن کم شده بود یا به آن چیزی اضافه میشد یا تغییری در متن ایجاد میشد دیگر امکان رد متشابهات به محکمات وجود نداشت (۱ هود ) و در متن قران اختلاف ایجاد میشد .[
quote]
لطفا فکرتون رو باز کنید و نخونید و پاسخ ندهید بعد خواندن مطلب کمی فکر کنید و بعد پاسخ دهید
[/quote]
این کاری که شما میکنید باز کردن فکر نیست تنها گول زدن خودتون هست ، اگر بخواهید در این دنیا همه چیز رو توطئه و توهم و شک فرض کنید ، اونوقت کم کم به خود خدا هم نعوذ بالله شک میکنید !

در آخر هم این نکته را یادآور میشوم که انسان باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنم ، حتی اگر این دستورات و نماز و... همش تحریف شده باشد ، باز هم عمل کردن بهش بهتر از این هست که بشینیم و فقط به لفظ بگوییم بله خدا را قبول دارم و دیگر هیچ !
یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۶:۰۰, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۰۷ توسط sajjad13and11.)
شماره ارسال: #22

واکسنو موقعی که به وجود اومد همه تایید کردن ؟
اون موقع میتونستن دی ان ای رو با این روش تغیر بدن و بعدا دیگه ماده ای برای تغیر دی ان ای توش قرار ندن
همون اوایل اینکارو کردن نمیگم که الان میکنن.
در ضمن تاریخ کاملا تحریف شده هست ما اطلاعاتمون در مورد پیامبرمون اشتباهه البته بیشترش
یه سوال :
در زمان پیامبر مگه سرخ پوست ها ادم نبودن تو قاره امریکا
طبق گفته تاریخ اون زمان هنوز قاره امریکا کشف نشده بود
ولی خدا پیامبرشو فرستاده بود
کامل ترین دین که جهان رو نجات بده
نه فقط عربستان رو
تو تاریخ گفته شده که پیامبر به امریکا هم بره ؟
یا گفته شده که اروپایان نیز به اسلام گرویدند ؟
نعوذ با الله نکنه خدا توانایی نداشته کل جهان رو نجات بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از حرف بالام ناراحت نشید خدا بسیار تواناست و پیامبرشو برای نجات تمام هستی فرستاده نه فقط یه قسمت از دنیا

در ضمن منظور بنده بیماری هایی مثل ایدز و ... هست
اینا ساخته دست بشر هستند
اون سرما خوردن با نشستن زیر باد کولر خیلی با مریضی های ویروسی فرق داره
۱۶:۱۹, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط sina16.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:واکسنو موقعی که به وجود اومد همه تایید کردن ؟
اون موقع میتونستن دی ان ای رو با این روش تغیر بدن و بعدا دیگه ماده ای برای تغیر دی ان ای توش قرار ندن
واکسن زمانی که اومد فقط ماسون ها دکتر داشتند و هیچ فرد علمی دیگه ای نبود که تاییدش کنه؟ فکر کنم نیاز هست تاریخچه به وجود آمدن واکسن رو بخونید ، چون بحث رو به قسمت علمی کشوندید باید بگم یک ماده و یا یک فرضیه یا هرچیز علمی زمانی به بهره برداری میرسه که همه تاییدش کنند. مثل این میمونه که روزانه کلی دارو از خارج به ایران میاد ، آیا همه این دارو ها تایید میشند؟ نه اگر اینطوری بود قرص روانگردان هم باید تایید میشد به عنوان قرص نشاط آور !!!!

نقل قول:در ضمن تاریخ کاملا تحریف شده هست ما اطلاعاتمون در مورد پیامبرمون اشتباهه البته بیشترش
ببینید شما بحث رو جابجا میکنید ، من میگم قرآن تحریف نمیشود به دلایلی که گفتم شما میگید تاریخ تحریف میشه! ما بحثمون سر قرآن هست ، وگرنه منم میتونم یک کتاب تاریخ ارائه بدم ،
نقل قول:طبق گفته تاریخ اون زمان هنوز قاره امریکا کشف نشده بود
ولی خدا پیامبرشو فرستاده بود
کامل ترین دین که جهان رو نجات بده
قرار نیست که پیامبر یه دفعه بیاد کل کره زمین رو نجات بده ، خداوند دین رو مرحله به مرحله به انسان نمایانده ، اگر اینطوری بود چه نیازی به پیامبران دیگه بود؟ یه دفعه پیامبر اسلام میومد و همه رو نجات میداد ، اما اینطوری امکان پذیر نیست ، چون مردم رو نمیشه یک دفعه هدایت کرد ، وقتی مرحله به مرحله هدایتشون کنی آهسته آهسته هدایت میشوند ، شما نگاه کن دین ها مرحله به مرحله کامل شدند تا به دین اسلام رسیدند ،
نقل قول:نعوذ با الله نکنه خدا توانایی نداشته کل جهان رو نجات بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک سوال دارم ، اگر اینطور که شما میفرمایید ، اصلا چه نیازی به پیامبر بود ، مگر نمیگیم خدا قادر بر همه چیز است پس خودش یک دفعه تماما انسان هارو به طریق نحات میده دیگه ! اصلا چه نیازی به پیامبر هست ، پس وقتی پیامبر میاد به این دلیل هست که پیامبر هم مثل انسان هاست ، انسان ظرفیت پذیرش یک چیز غیر عادی رو نداره ، وقتی پیامبر که خودش یک انسان هست برای هدایت بیاد انسان راحت تر میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه

نقل قول:لطفا پ خ ای رو که براتون فرستادمو ببینید
اونجا هم گفتم که شباهت قسمت بال های هوروس با پرچم کامل فرق دارن !
با این رویه که شما پیش میرید کم کم به همه چیز شک میکنید ، چون هرچی بیشتر توی واقعیات دین بخواید شک کنید هی بیشتر ازش دور میشید.چیز های شبه برانگیز زیادی هست اما اینها جزوشون نیست !
نقل قول:در ضمن منظور بنده بیماری هایی مثل ایدز و ... هست
ایدز هم نمونه دیگری از انتخاب های بد انسان هاست،ببینید اگر ماسون ها بخوان بیماری رو پخش کنند نمیان بیماری رو به روشی پخش کنند که طرف با انتخاب خودش بیمار بشه ، چه کسانی ایدز میگیرند؟ کسانی که سرنگ آلوده استفاده میکنند یا رواب نامشروع و ناسالم و... ، اگر کسی استفاده نکند از اینها باز هم به این بیماری مبتلا میشود؟ این بیماری حتی در دهان هم به دلیل PH دهان از بین میرود ! یعنی با رعایت نکات راحت از آن جلوگیری میشود در حالی که اگر ماسون ها بخوان بر جهان مسلط شوند ( که به خواب باید ببینند) باید بیماری هایی رو بسازند که بدون هیچ کار خاصی به بدن فرد منتقل شود
۱۶:۲۸, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #24

زمانی که اولین واکسن ها به وجود اومد اصلا این امکان وجود نداشت که دکتر ها بتونن بفهمن ایا ماده ای داره برای تغیر دی ان ای یا نه
در ضمن در اون زمان مردم در حال مرگ بودن واکسن به سرعت تزریق میشد بدون چک کردن درونش و تاییدش
در ضمن قران هم تحریف نشده اما ظهور دجال دقیقا نشانه های داخل قران رو خواهد داشت برای گول زدن
فقط از کله هستی 313 نفر میتونن امام زمان واقعی رو تشخیص بدن
خودتون اینرو که دیگه قبول دارین
در ضمن اسلام کامل ترین دین هست
طبق گفته خداوند قرار بوده که پیامبر و 12 امام در طول زندگیشان کل دنیا رو نجات بدن و همه مسلمان بشن
اما الان مسیحی ها تعداد زیادی هستن که همه هوروس پرستند و هوروس جای مسیح جایگزین شده
یه عده هم از همون مسیحی ها از فرانسه به اسرائیل مهاجرت کردن و شدن صهیونیست
عده ای هنوز زرتشتی هستن عده ای کلیمی و ............
این اسلامی بود که خداوند میخواست بر پا کند ؟
ایا اسلام وجود دارد ؟
به کشور نگاه کنید
حجابی وجود دارد
مگر اسلام نگفته است زنان نباید زیبایی خود را جز برای محارم خویش اشکار سازند ؟؟
۱۶:۴۴, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۴۸ توسط sina16.)
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:زمانی که اولین واکسن ها به وجود اومد اصلا این امکان وجود نداشت که دکتر ها بتونن بفهمن ایا ماده ای داره برای تغیر دی ان ای یا نه
در ضمن در اون زمان مردم در حال مرگ بودن واکسن به سرعت تزریق میشد بدون چک کردن درونش و تاییدش
در ارسال قبل توضیح دادم ، به این صورت که شما میگویید یعنی ماسون ها از دیگر دکتر ها بیشتر علم داشتند و این باعث شد که بتونن کاری کنند که دکتر ها نتونند اون رو کشف کنند ، بسیار عالی ، اما در اینجا باید یاد آور شد علم چیزی نیست که بشه اون رو اختصاصی کرد وقتی چیزی کشف بشه انتشار پیدا میکنه ، ماسون ها علم اختصاصی به خودشون رو ندارن ، درسته که ممکنه کمی از دیگران جلو افتاده باشند ولی نمیشود گفت که علم رو اختصاصی کرده و هیچکس به آن تا الان پی نبرده است ،
نقل قول:فقط از کله هستی 313 نفر میتونن امام زمان واقعی رو تشخیص بدن
اون 313 نفر که میتونن تشخیص بدن هم انسان هستند ها ! موجودات فرازمینی نیستند ، همونطور که در ابتدای اسلام پیامبر عده ای رو به اسلام دعوت فرمود و اون عده خود در دیگر مکان ها به تبلیغ پرداختند ، اون 313 نفر هم شناخت رو به عوام انتقال میدن. مشکل دیگر شما که میگویید ظهور دجال رو عین نشانه های قرآن میکنند این هست که قرآن درباره دجال هم مفصلا توضیح داده است و جایی رو ناقص نگذاشته ، اگر به آیات قرآن توجه کنید راحت نشانه های دجال رو میشناسید ، این که ابتدا دجال خواهد آمد و بعد از آن امام ظهور خواهد کرد تا دجال را نابود سازد و دیگر نشانه ها که گواه روشنی هستند از ظهور مولایمان و همچنین آمدن دجال و....
نقل قول:طبق گفته خداوند قرار بوده که پیامبر و 12 امام در طول زندگیشان کل دنیا رو نجات بدن و همه مسلمان بشن
خودتون خوبه گفتید 12 امام ، الان امام 12م غایب هستند ، بله مسلما گناه زیاد بود همین بدی ها باعث شد امام غایب شود ، اما چرا غایب؟ چون در غیبت مقدمات ظهور شکوهمند حضرت فراهم خواهد شد ، شما که از آینده خبر ندارید ، هنوز هم که امام 12 ظهور نکردند پس هنوز وعده خداوند رو نمیتونید یه چیز از دست رفته بنامید، هر زمان امام 12 ظهور کردند اون زمان میتونید این حرف رو بزنید!
نقل قول:اما الان مسیحی ها تعداد زیادی هستن که همه هوروس پرستند و هوروس جای مسیح جایگزین شده
اون تعداد زیاد در مقایسه با مسیحیانی که حضرت عیسی (علیه السلام) رو قبول دارند کمتر هستند زیرا این مناسک و فرقه ها همه جنبه مخفی دارند و هرچی تعداد زیاد تر بشه مخفی کردنش سخت تر میشه و نشدنی هست برای همین تعداد این افراد کم هست نه اینطور که شما میگویید !
نقل قول:یه عده هم از همون مسیحی ها از فرانسه به اسرائیل مهاجرت کردن و شدن صهیونیست
در زمان پیامبر هم که همه مسلمون نبودند ، یه عده بت پرستم بودند
نقل قول:عده ای هنوز زرتشتی هستن عده ای کلیمی و ............
بحث زرتشتی و کلیمی هم ، اونها خدای یگانه رو قبول دارند و در قسمت نبوت با ما تفاوت دارند ، که اونهم با ظهور حل خواهد شد البته اومانیستی بحثی هست که باید جدی گرفته بشه چون امروزه به اسم وطن دوستی خیلی ها بیخودی اسلام را ترک میکنند که اون مشکلی هست که قبلا هم دربارش بحث کردم ،
نقل قول:مگر اسلام نگفته است زنان نباید زیبایی خود را جز برای محارم خویش اشکار سازند ؟؟
باز هم میگم ، خداوند و اسلام کسی رو به زور به حجاب و عفاف دعوت نمیکند ، این حرفی که شما میزنید میگید اسلام گفته که زنان نباید زیبایی خود را برای غیر محارم آشکار سازند ، اما اسلام فردی رو مجبور به کاری نکرده ، هرکس در یک قبر جای میگیرد و مسئول اعمال خویش است ، هرکس رعایت کند و پیروی ، مسلما پیروز خواهد شد ، و هرکس رعایت نکند خود را به دامان حوادث میسپارد ، اما مسئولیت هر انسان در گرو عمل خویش است
..............................................
این هم به عنوان مطلب اضافی میگم ، در زمینه این که گفتید اینها همه ساخته ماسون هاست ، خب از کجا معلوم این شک ها که شما میگویید و این ابهامات ساخته ماسون ها نباشد؟ تا مارا از مسیر اصلی منحرف سازد ، میتونید دلیل بیارید که این ابهاماتی که میگید ساخته ماسون ها نیست؟!
پس همونقدر که احتمال تحریف توی دین هست احتمال منحرف سازی به وسیله انداختن شک در بین مردم هم هست !
۱۷:۰۲, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۷:۰۴ توسط sajjad13and11.)
شماره ارسال: #26

شما طبق تاریخچه واکسن میگید که دکتر ها میتونستند چک کنن یا نه اما تاریخ کاملا تحریف شده است
اون یه امام که غایب هست بعد ظهورش دجالو از بین میبره
و بعد میریم اون دنیا
اما خدا گفته با اسلام تمام دنیا را نجات میدهم
نه اینکه همه دنیا رو ببره به اون دنیا
در این دنیا نجاتشون میده
در ضمن بهتره بدونید تمام مسیحیان هوروس پرست هستند
چون هوروس جای مسیح جای زده شده به عکس هوروس دقت کنید و بعد به عکس عیسی
در ضمن در کلیسا ها پشت عیسی یک خورشید هست که مفهوم راع هست که پدر بزرگ هوروس هستش
عکس هوروس (نماد نه ها عکس واقعی خودش که یه جن رو نشون میده) چشمش در وسط تصویر هست
همینطور عکسی از عیسی ای که مسیحی ها به عنوان پیامبر قبولش دارند
یک چشم از چشم دیگر بزرگ تر است
همینطور عکسی از عیسی ای که مسیحی ها به عنوان پیامبر قبولش دارند
۱۷:۱۳, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۷:۱۷ توسط sina16.)
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:شما طبق تاریخچه واکسن میگید که دکتر ها میتونستند چک کنن یا نه اما تاریخ کاملا تحریف شده است
باز هم حرف بنده رو به نوعی دیگر برداشت میکنید ، تاریخچه واکسن برای بنده و شماست که الان داریم اینارو میخونیم ، نه اون دکترایی که اون موقع بودند ، اون دکتر ها هم دست نوشته ها و نتایج تحقیقات خودشون رو برای نسل های بعدی به جای میگذاشتند ، علم مثل یه رشته میمونه که از این سر که بگیری باید بری همینطور بالا نمیشه این رشته رو در یه جا یه تیکه اش رو چید !مثل این میمونه که آمریکا و صهیونیست ها این همه ایران رو تحریم کردند، این همه سعی کردند تا ایران از لحاظ علمی عقب باقی بماند اما جوانان ایرانی در نهایت به پله های ترقی رسیدند و امروزه علمی که ما داریم و کار هایی که ما میکنیم اون هم بدون تکیه بر غرب همه نشان از این هست که علم رو نمیتوان انحصاری کرد
نقل قول:اون یه امام که غایب هست بعد ظهورش دجالو از بین میبره
متاسفانه ظاهرا شما به کل از وظایف امام 12 بی خبر هستید ، امام 12 بعد از اومدنش در یک دوره اسلام رو تمام و کمال باز خواهد گرداند و مدتی هم در روی زمین حکومت خواهد کرد ، حالا در سر میزان آن حدودی اختلاف هست اما یک دوره حکومت با آرامش کامل قرار میگیرد و بعد انسان ها میمیرنند نه این که همینطوری یه دفعه ای
نقل قول:در ضمن بهتره بدونید تمام مسیحیان هوروس پرست هستند
چون هوروس جای مسیح جای زده شده به عکس هوروس دقت کنید و بعد به عکس عیسی
در ضمن در کلیسا ها پشت عیسی یک خورشید هست که مفهوم راع هست که پدر بزرگ هوروس هستش
عکس هوروس (نماد نه ها عکس واقعی خودش که یه جن رو نشون میده) چشمش در وسط تصویر هست
کاملا حرفتون رو رد میکنم ، این که در نماد کلیسا میفرمایید مربوط به افکار شیطانی و مادی گرایی اون بانی کلیسا ممکنه داشته باشه ولی ربطی به ایمان افرادی که در کلیسا میروند نداره ، اونهایی که در کلیسا میروند برای عبادت خداوند میروند و مسیح (علیه السلام) رو به پیامبری قبول دارند ، در ضمن اون RA یا ray که میفرمایید با خورشید پشت مسیح فرق دارد ، یک سخن هست که میگه هر گردی که گردو نیست ، اگه اینطوری باشه طبق گفتتون توی پ خ مبنی بر پرچم پس پرچم قبلی هم که نماد خورشید داشت نماد خدای ماسون ها یا همون ری بود ! پس اگر طبق گفته شما ، طبق برنامه و نقشه قبلی هوروس رو جای الله رو پرچم نشوندند و شما به ماهیت حکومت حال حاضر شک دارید ، باید به پرچم قبلی هم شک کنید ، پس مطمئنا اونها هم ماسون بودند و خیلی بیشتر از این ابهاماتی که الان شما دارید ، چون مثلا تو قسمت پرچم تنها تشبیهی رو بیان کردید در حالی که در پرچم قبلی عملا علامت خورشید وجود داشت!

جواب بسیاری از سوالات بنده رو هم که ندادید ! ، خواهشمندم برگردید ارسال هامو با دقت بخونید و اونهارو هم جواب بدید بلکه ابهاماتتون برطرف بشه .
۱۷:۲۵, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #28

ببخشید وقت نکردم کامل بخوندم یه زره سرم شلوغه
اما من نمیگم رژیم قبلی ماسون نبودند
برگشتم پاسخ کاملمو اینجا قرار میدم
باید برم الان
۱۷:۳۶, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
کاملا درسته منم اونجا رفتم این چیزایی که گفتیدو دیدم
۱۸:۰۰, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
نقل قول:کاملا درسته منم اونجا رفتم این چیزایی که گفتیدو دیدم
ایشون که به من اطلاعات کامل ندادند خواهشا شما لطف کنید به بنده بگید این جا که میگید کجاست من راهم خیلی به بوستان میوفته و به نوعی همیشه کارام اونطرفه ، خواهشا بگید کجای این مجتمع هست که من هم برم Heart
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا