|
آلبوم دلصدا ویژه دفاع مقدس با حضور ۷ خواننده معروف
|
|
۲۱:۳۵, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() آلبوم دلصدا اولین آلبوم با ویژگی منحصر به فرد با موضوعیت دفاع مقدس است که در این اثر از ۷خواننده به نام های محسن چاووشی،فرزاد فرزین، بهنام صفوی، شهاب رمضانی ، مهدی یغمائیان،شاهد صادقپور،فریدون آسرائی کمک گرفته شده است . دمو تصویری آلبوم دلصدا … ... آلبوم موسیقی دلصدا که قرار است به زودی مراسم رونمایی از آن برگزار شود از جمله آلبومهای موسیقی در مورد هشت سال دفاع مقدس است. میثم حسنی مجری طرح آلبوم “دلصدا” در گفت و گو با ندای انقلاب درباره چگونگی تولید و تنظیم این اثر گفت: آلبوم دلصدا اولین آلبوم با ویژگی منحصر به فرد با موضوعیت دفاع مقدس است که در این اثر از ۷خواننده به نام های محسن چاووشی، فرزاد فرزین، بهنام صفوی، شهاب رمضانی ، مهدی یغمائیان،شاهد صادقپور، فریدون آسرائی کمک گرفته شده است . این البوم به کمک دفتر مطالعات بشارت تهیه شده است که از روز سه شنبه مورخ ۹۰/۱۲/۱۶ در بازار توزیع شد. میثم حسنی علت انتخاب این خوانندگان را نزدیکی افکار و آثار آنان با فضای دفاع مقدس و تمایلات شخصی آنها برای همکاری در این پروژه اعلام کرد . این کار از اردیبهشت ۹۰ انجام شد که با تلاش دوستان و خوانندگان محبوب به کاری فاخر و در خور دفاع مقدس تبدیل شده است. وی افزود:روز دوشنبه مراسمی برای رونمایی از این اثر فاخر در سالن هتل سیمرغ تهران در نظر گرفته شده است که با حضور همه خوانندگان از این اثر رونمایی می شود. ویژگی های این اثر بسیار مبتکرانه بوده که تمام آلبوم با موضوعیت دفاع مقدس جمع بندی شده که در یک پکیج زیبا ارائه می شود . این آلبوم با در نظر گرفتن حرمت هشت سال دفاع مقدس به نوعی بسیار جوان پسند نیز هست. مجری این طرح عنوان کرد: آلبوم دلصدا ۲ نیز در حال تولید است که انشاالله درنیمه شعبان سال آینده به بازار عرضه می شود. حسنی در پایان گفت: سایت Delseda.com برای ارتباط بیشتر بینندگان با خوانندگان این اثر ایجاد شده است که با مراجعه به این سایت از مصاحبه های تصویری با خوانندگان نیز بهره می برند. برای حمایت از صاحب اثر فقط دموی آلبوم در سایت قرار گرفت
لطفا آلبوم را با کیفیت اورجینال از فروشگاه های فرهنگی و هنری خریداری فرمایید |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فوق العادست . با آهنگ " راه من " فرزاد فرزین اشک ها ریختم
این آلبوم ارزش بار ها گوش دادن رو داره |
|||
|
|
۳:۵۴, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی قشنگ بود.به خصوص مهدی یغمایی
|
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متن و مشخصات قطعات آلبوم دلصدا
ســـــــــرباز آخــــــــر
خواننده: فریدون آسرائی شاعر: عبدالجبار کاکائی آهنگساز: فریدون آسرائی تنظیم کننده: پاشا یثربی میکس و مسترینگ: محسن قاسمی متن ترانه سرباز آخر: دیر آمدی ای جان عاشق بی یچتر و بارانی از این باد ای تکه تکه روح معصوم ای تاروپود رفته از یاد دیر آمدی تا قد کشیدم با خاطراتی از تو در سر دیر آمدی از باد و باران دیر آمدی سرباز آخر پنهان شدی در خاک شاید خاک از تن تو جان بگیرد تا دشت تنها باشد و ابر دلشور هی باران بگیرد امروز دست آشنایی بیرون کشید از عمق خاکت کم کم بیاد خاک آمد انگشتر و مهر و پلاکت دیر آمدی ای جان عاشق بی یچتر و بارانی از این باد ای تکه تکه روح معصوم ای تاروپود رفته از یاد در شهر میپیچد دوباره بوی گلاب و اشک و شیون تا شیشه ی عطر تنت را از خاک بیرون میکشم من این ریشه های مانده در خاک دلشور هی طوفان ندارند پایان این افسانه ها کو _____________________________ ســـــــــــلام به صـــــــــــلح خواننده: محسن چاووشی شاعر: حسین صفا آهنگساز: محسن چاووشی تنظیم کننده: علی ثابت میکس و مسترینگ: ایمان حجت(استودیو راگا) متن ترنه سلام به صلح: با عاشقای بی مزارت گریه کردم با مادرای بی قرارت گریه کردم داغ برادر دیدم و آتیش گرفتم با لاله های داغدارت گریه کردم زخم تحمل روی دوشت خونه کرده پیشونیه درد آشنایی داری ای خاک هیشکی نمی تونه تو رو از من بگیره تا جون به تن دارم فدایی داری ای خاک نفرین به جنگ، نفرین به ظلم دنیا که دنیا نیست زندونه سلام به صلح، سلام به عشق بی عشق از دنیا چی می مونه تهدید و زور و جنگو از دنیا بگیرید من پرچم صلحم منو بالا بگیرید من ماهی آزادم این رودو نبندید حیفه اگه فانوسو از دریا بگیرید دنیا پر از تزویر و نیرنگِ برادر دنیا پر از رنگه، پر از ننگه برادر از دیدن حقی که نا حق میشه اما من بیشتر توی خودم جنگه برادر نفرین به جنگ، نفرین به ظلم دنیا که دنیا نیست زندونه سلام به صلح، سلام به عشق بی عشق از دنیا چی می مونه _____________________________ راه مـــــــــــــــــــــن خواننده: فرزاد فرزین شاعر: حامد رجبی، مسعود محمدی آهنگساز: فرزاد فرزین تنظیم کننده: مهران خلیلی میکس و مسترینگ: میلاد فرهودی(استودیو پاپ) متن ترانه راه من : تو که همیشه با منی، ما عمریه همسنگریم بندای پوتینو ببند، باید همین امشب بریم آتیش م یباره ولی، شاید بشه پرواز کرد باید همین امشب بریم، این راهو باید باز کرد باید از این میدون مین، باید از این طوفان گذشت ما با همیم حتی اگه، امشب یکیمون برنگشت ما قول دادیم یادته، از قولمون دست برندار اگه نیومدم رفیق، سنگرمو خالی نذار سنگرمو خالی نذار، بمونو مردونه بجنگ ب رای خاکت وطنت، برای این خونه بجنگ پشت تو هستم مثه کوه، پای تو هستم من یکی با من بمون با من بخون، خدا یکی وطن یکی بال در میارم از خوشی، وقت پریدن رسیده پروانه تو میدون مین بالشو از دست نمیده تو آسمونم تا ابد، من پامو پس نم یکشم من با توام حتی اگه، با تو نفس نم یکشم سنگرمو خالی نذار، بمون و مردونه بجنگ ب رای خاکت وطنت، برای این خونه بجنگ پشت تو هستم مثه کوه، پای تو هستم من یکی با من بمون با من بخون، خدا یکی وطن یکی _________________________________ طــــاقــــــــت نـــــــــدارم خواننده: سیدبهنام صفوی شاعر: سیدمحمد کاظمی آهنگساز: سیدبهنام صفوی تنظیم کننده: سیدبهنام صفوی میکس و مسترینگ: غلا مرضا صادقی متن ترانه طاقت ندارم: چرا انقدر نگاهت بیقراره چرا این خونه آرامش نداره بگو کی زندگیتو تلخ کرده چرا دستای تو ای نقدر سرده کدوم بیرحمی رویاتو سوزونده که از لبخند تو چیزی نمونده نمیذارم که چشمات خیس باشه دارم میرم که حالت رو به را شه میون این همه نامهربونی دارم میرم که تو عاشق بمونی شکسته این دل غمگین تنگم دارم میرم با یه دنیا بجنگم جدایی از تو سخته اما میرم میرم تا خند ههاتو پس بگیرم حالا که بغضمون طاقت نداره چه خوب میشه اگه بارون بباره حلالم کن اگر که گریه کردم دعا کن کم نیارم برنگردم از امشب با خیالت همنشینم دعا کن خوابتو هر شب ببینم نمیدونی که قبل از رفتن من چه مردایی که رفتن برنگشتن چشای خیلیا از عشق تر شد دلاشون به خدا نزدیکتر شد منم باید برم طاقت ندارم دیگه خواب خوشو راحت ندارم تو هم هر شب بشین ماهو نگاه کن برای حال و روز من دعا کن توی لشکر که لبریز از غروره با مردی که نگاهش مثله نوره کنار هم توی دنیای دیگه یه روز دنیا به ما تبریک میگه ________________________________ همــســــنگــــــــــر خواننده: شهاب رمضان شاعر: امیر ارجینی آهنگساز: سیروان خسروی، شهاب رمضان تنظیم کننده: سیروان خسروی میکس و مسترینگ: سیروان خسروی متن ترانه همسنگر : نگاه جنگجوی تو، همیشه اشتباه کرده کسی از جنگ و خو نریزی، برنده برنم یگرده تو که با ظلم میجنگی، خدا همسنگرت میشه اگه این حرفو با قلبت، بفهمی باورت میشه ای جنگجو، با من از عشق صحبت کن من عاشق صلحم، با من رفاقت کن باور کن این دنیا، میتونه زیبا شه دنیا بدون جنگ، از هم نمی پاشه اگه با هر کی دشمن بود، واسه این خاک جنگیدم اگه با جنگ جون دادم، اگه داغ جوون دیدم هنوزم مثل اون وقتا، دل بیباکم و دارم تو فکر صلحم اما باز، هوای خاکمو دارم ای جنگجو، با من از عشق صحبت کن من عاشق صلحم، با من رفاقت کن باور کن این دنیا، میتونه زیبا شه دنیا بدون جنگ، از هم نمی پاشه
_______________________________ خـــــــــــاطـــــــــــــره خواننده: مهدی یغمائی شاعر: زهرا عاملی آهنگساز: مهدی یغمائی تنظیم کننده: پوریا حیدری میکس و مسترینگ: پوریا حیدری متن ترانه خاطره : یکی از خاطره دلتنگ شد رفت تمام زندگیم بیرنگ شد رفت همین شهری که توش آرامشم بود یه شب درگیر خواب جنگ شد رفت نه بارون بود نه ابری نه هوایی فقط آتیش میبارید یک ریز درختای جوون از باغ رفتن چه فصل دلخراشی بود پاییز وطن دار و ندارم بود وقتی منو میبرد این موج پر از درد تو شبهایی که سنگر خونمون بود دعای مادرم معجزه میکرد تو خواب ماهیا دریاچه میمُرد دلش میخواست این رویا بمونه رفیقم بهترین مرد زمین بود رفیقم رفت تا دریا بمونه هنوز تو عکس میخندی و خوبی هنوز تو خونمون پنجره داریم چه زخمایی که این دوری به من زد چقدر از جنگ ما خاطره داریم هنوزم جمعه ها غمگینه وقتی تو اینجا نیستی تا عشق سر شه بیادت انتظارو دوره کردم که یاد تو به من نزدیکتر شه وطن دار و ندارم بود وقتی منو میبرد این موج پر از درد تو ش بهایی که سنگر خونمون بود دعای مادرم معجزه میکرد _________________________________ [b]کبوترهـــــــــــــــــــــــــا خواننده: شاهد صادقپور شاعر: علیرضا آذر آهنگساز: شاهد صادقپور تنظیم کننده: مهران خلیلی میکس و مسترینگ: میلاد فرهودی(استودیو پاپ)[/b] متن ترانه کبوترها: میخواستن زیر پوتینِ سیاهِ سایه ها باشیم میخواستن گمترین خلقِ، بیابون خدا باشیم میخواستن آخر قصه، بسوزونن دلامونو بگیرن اسم دریا رو، بدزدن ساحلامونو ولی, یک عالمه رستم علی شد توی خیبرها تمومِ آسمونا رو قرق کردن کبوترها اگه پشت بهار کوچه باغامون نشستن خواب یخبندونو میبینن بدونن شاخ ههای اهل تابستون بازم گل میدن و آروم نمیشینن یه مشت دل اومده از راه، کی میگه عاشقا مردن؟ نگاه کن پهلوونامون، سر ضحاکو آوردن دلِ تهمینه ها روشن، دوباره رستم آوردن دوباره گله ی دیوا، گره خوردن کم آوردن اگه روز و شب دنیا، یه عمره غرق تشویشه یه جمعه این کلافِ کور، به دست عشق وا میشه اگه پشت بهار کوچه باغامون نشستن خواب یخبندونو میبینن بدونن شاخه های اهل تابستون بازم گل میدن و آروم نمیشینن |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
واقعا آلبوم خوب و دلنشینیه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توزیع مقاله در دفاع از خواننده هتاک! | peimane | 16 | 9,946 |
۱۲/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۴ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: VA-Del-Seda.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/03/VA-Del-Seda.jpg)