کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محسن مخملباف، یک بار دیگر رو به روی ایران!
۹:۳۷, ۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
محسن مخملباف در اقدامی تازه پروژه ساخت فیلمی دیگر از زندگی خصوصی رهبر معظم انقلاب را کلید زد.
به گزارش محدوده، فیلم جدید این کارگردان ضدانقلاب به سفارش شبکه تلوزیونی " اندیشه " وابسته به بهائیان مقیم اروپا و با پشتیبانی مالی سرویس های جاسوسی غربی از جمله موساد ساخته خواهد شد.
بر اساس این گزارش ، مخملباف در تلاش است تا با اقدامی موثر برای تخریب چهره رهبر معظم انقلاب در نزد مخاطبین شبکه های ماهواره ای امتیاز جدید را از سرکردگان اپوزیسیون و حامیان غربی آنان دریافت کند.
محسن مخملباف از چهره های اصلاح طلب فراری در خلال انتخابات سال 88 ریاست جمهوری ،ریاست ستاد میر حسین موسوی را در خارج به عهده داشت و بعد از انتخابات و در خلال فتنه نیز اقدامات براندازانه ای با هدف نا امن کردن فضای داخلی کشور صورت داد .
وی که در اقدامی تازه ؛ پروژه ساخت فیلمی دیگر از زندگی خصوصی رهبر معظم انقلاب را به سفارش شبکه های بهایی کلید زده است ، در تلاش است تا با اقدامی موثر برای تخریب چهره رهبر معظم انقلاب در نزد افکار عمومی امتیاز جدیدی را از سرکردگان اپوزیسیون و جبهه ی استکبار دریافت کند.
نکته جالب توجه اینجاست که این عنصر ضد انقلاب مطالبی را در ساخته ی قبلی خود عنوان می دارند که هیچ سنخیت و ارتباطی با فعالیت گذشته اش در ایران به عنوان یک عضو ساده سپاه پاسداران ندارد .
این کارگردان فیلم های غیر اخلاقی طی مصاحبه ای با شبکه های ضد انقلاب به بیماری‏ روانی اش که در اثر اقتدار جهانی ولی فقیه بوجود آمده، اعتراف کرده است.
وی در فیلم قبلی خود با ترسیم یک فضای توهمی آنقدر خود را به رهبر انقلاب نزدیک معرفی کرده بود که مطالبی ساختگی در رابطه با زندگی شخصی ایشان را عنوان می کرد .
ایجاد فضای تخریب و بدبین کردن افکار عمومی نسبت به ارکان موثر انقلاب از جمله رهبر معظم انقلاب و نیروهای مخلص و دلسوزان نظام ، همواره طی سال های گذشته در دستور کار سرویس های اطلاعاتی غرب بوده است.
بسیاری از افراد که از کشور خارج و یا فرار می کنند، مجبورند برای اخذ پناهندگی و امرار و معاش خود دلایلی را به عنوان انگیزه خود علیه مسئولین و ابعاد گوناگونی که برای معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی باعث فضا سازی، جریان سازی و خوراکی برای شبکه های ضد انقلاب می شود، مطرح کنند تا مقامات کشور مذکور آنها را از هر نظر حمایت کند.
نظر شخصی بنده است که اگر در اولین اقدام یک تو دهنی محکم به این خودفروش زده بودیم در حال حاضر جرات اقدام مجدد را نداشت
نمیدانم شاید اشتباه میکنم ...
منبع: وعده الصادق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، m.r.amiri ، فاطمه خانم ، saloomeh ، شهـاب ، mhvvhm ، تفکر ، سرباز سید علی ، EMPERATOR ، peimane ، Havbb 110 ، abas_341 ، یوسف خان ، ztb ، seven.attar ، mohammadjavodmw ، Hadith ، MOHSEN-Z
۱۱:۰۰, ۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۳ توسط m.r.amiri.)
شماره ارسال: #2

دوست عزیز نیازی به تو دهنی نیست
ایشون به حد کافی منفور هستند در بین ملت

-----------------------
ممنون از نظرتون
اما خود بنده به شخصه دیدم کسانی رو که فیلم قبل رو باور کردن و به شخصه دیدم که نقل محافل شده بود و تا چند مدت بحث محافل همین بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، mhvvhm ، سرباز سید علی ، یاســین ، abas_341 ، یوسف خان ، ztb
۱۷:۲۱, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان عزیز کسی که اون فیلم رو دیده لطف کنه و توضیح بده که بنظر شما تاثیر گذار بوده یا نه؟
البته خود و دیگران رو توضیح بدید!
به نظر شخص بنده که کم نبوده ذهنهایی که منحرف شدند
یه دوره شده بود مبحث تمامی جمع ها..
حالا در فیلم جدید برنامه چیست خدا میداند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، abas_341 ، یوسف خان
۱۶:۰۰, ۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۱)ghasem amini نوشته است:  دوستان عزیز کسی که اون فیلم رو دیده لطف کنه و توضیح بده که بنظر شما تاثیر گذار بوده یا نه؟

دوستان در فیلم!!! قبلی ایشان یک سری دروغ های شاخ دار با واقعیت ها ترکیب شده بود تا در یمان واقعیت ها دروغ ها به ذهن ببینده القا شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، abas_341 ، یوسف خان ، AMINI
۱۷:۲۲, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۰)EMPERATOR نوشته است:  
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۱)ghasem amini نوشته است:  دوستان عزیز کسی که اون فیلم رو دیده لطف کنه و توضیح بده که بنظر شما تاثیر گذار بوده یا نه؟

دوستان در فیلم!!! قبلی ایشان یک سری دروغ های شاخ دار با واقعیت ها ترکیب شده بود تا در یمان واقعیت ها دروغ ها به ذهن ببینده القا شود

ممنون از نظرتون
دوست داشتم توضیح بدید که بر ذهن سایر مخاطبین چی ؟ تاثیر گذار بوده یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان
۱۸:۲۲, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
(۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۲)ghasem amini نوشته است:  
(۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۰)EMPERATOR نوشته است:  دوستان در فیلم!!! قبلی ایشان یک سری دروغ های شاخ دار با واقعیت ها ترکیب شده بود تا در یمان واقعیت ها دروغ ها به ذهن ببینده القا شود

ممنون از نظرتون
دوست داشتم توضیح بدید که بر ذهن سایر مخاطبین چی ؟ تاثیر گذار بوده یا نه؟

حتما کسی که دهن بین باشه و از جزئیات و دشمنی ها با خبر نباشه می تونه بر ذهن و افکارش تاثیر گذار باشه بدون شک خود من بعضی جاها رو شک می کردم وپرس و جو می کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، AMINI
۵:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۱ ۵:۰۹ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #7

سلام
من این شبه مستند رو دیدن ولی همینطور که آقای امپراطور گفتن واقعیت و دروغ رو در هم آمیختن،که معمولا برای تخریب همین روش رو پیش میگیرن.فکر کنم یک سال پیش این فیلم رو دیدم،وقتی این چیزایی رو که میگفت مثل عبا فلان قیمتی و ... خندم میگرفت، اخه مگه یه عبا از چی میتونه باشه که اینقدر قیمتش باشه ولی مثلا بعضی از چیزها که من یقین ندارم شاید فتوشاپی باشه ولی احتمال زیاد بود رو میگفت مثلا پیپ کشیدن رهبر که عکساشم توی گوگل ایمیج سرچ کنید پیدا میشه،خب این امکان واقعی بودنش زیاده ولی خب پیپ میکشیده،چه اشکالی داره؟به احتمال زیاد (سوال کردم) پیپ کشیدن اون زمان اشکالی نداشته.
یا مثلا برام سوال پیش میومد که اینقدر خرج میشه برای نابودی نظام چرا مثلا سم نمیریزن توی غذا (این سوال برای من در بین دیدن این فیلم پیش اومد) و خب یه جورای باور کردم که دستگاهی باشه برای تست.ولی هنوزم میشه شک کرد Smile
مثلا نقد این فیلم نشون میداد که رهبری سر زده به خانه جانباز میرفت و اونجا چایی و ... میخوردن،خب ممکن بود قبل از فیلم و اینچیزا غذا رو تست کرده باشن با دستگاه.Smile
ولی مسئله اینه که هیچ سند و مدرکی برای اثبات بیشتر حرفهاش نداره،کو سند؟حرف باد هواست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abas_341 ، AMINI ، EMPERATOR ، somayyeh
۷:۳۸, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
اینم قسمتهایی از مستند و جواب دندان شکن به این خود فروخته غربی
حتمآ ببینید
مستند - محسن محملباف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shh ، Ahmad-A.R.M ، AMINI ، somayyeh ، mahabno_247
۱۰:۱۹, ۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۸ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۱ ۷:۳۸)abas_341 نوشته است:  اینم قسمتهایی از مستند و جواب دندان شکن به این خود فروخته غربی
حتمآ ببینید
مستند - محسن محملباف

[/font][font=Tahoma]

اسمش رو لذت بردم:
مستند مهملباف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abas_341 ، somayyeh
۱۹:۵۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10

آره من با نظر نویسند مطلب موافقم
آونقدر که دوستان میگن بی تاثیر نبوده و بنده خودم دیدم کسانی که فیلم رو پذیرفته اند.
دو بحث وجود داره:
اول:
اونهایی که سست ایمانند قبول دارن فیلم رو و میپذیرن تمام مطالب عنوان شده
دوم:
به هر حال نباید که اون یه ذره امید و ایمانی که در بین این مردم سست ایمانی که بالا توضیح دادم به رهبری هست رو از ته دل این مردم کم کرد
یعنی همه که درک نمیکنند که دروغی بیش نیست
پس باید در همون مرحه اول فیلمسازی این دلقک کارش رو متوقف میکردند که حالا جرات کار بعدی رو نداشته باشه

پس با نظر نویسنده مطلب کاملا موافقم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]