|
مدعیان دروغین امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۲:۱۷, ۱۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۸۹ ۱۲:۴۴ توسط عطر نرگس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اظهاروجود مدعيان دروغين امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)/گوساله هاي سامري قرن بيست ويكم
“مشكلاتتان حل مي شود، كنكورقبول مي شويد، راه رستگاري ما هستيم و....”. تمام اين ها قسمتي ازادعاهاي مدعيان دروغين امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. افرادي كه ادعا هايشان انسان را به خنده مي اندازد ،ولي افرادي حاضرمي شوند به راحتي ادعاي آنها را بپذيرند ودرنهايت دچارمشكلات وصدمات روحي ،جسمي ومالي شوند. ولي به واقع تا كي زنجيره اظهاروجود مدعيان دروغين امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ادامه پيدا خواهد كرد. شما دوست داريد يكسال به صورت پيوسته ومداوم درس بخوانيد ويا با يك راه ميان بربه دانشگاه ورشته دلخواهتان دست پيدا كنيد. شايد اگرخود من هم به جاي گيرنده اين پيامك بودم ته دلم مي لرزيد كه شايد واقعا راه بهتري هم ازدرس خواندن وكنكور دادن براي رسيدن به صندلي يكي ازدانشگاه هاي معروف تهران وجود داشته باشد. به خصوص اگرامضاي جعلي بعضي ازمراجع بلند پايه درتصديق اين روش را مي ديدم احتمالاسراغ جوركردن پول آن هم مي رفتم. سال پيش كه چنين اطلاعيه اي دربعضي از نقاط شهرك غرب تهران توزيع شد، درپايان آن سخنان برخي ازعلما وشخصيت هاي مطرح ديني درتائيد عملكرد يك دعانويس به نام «ش.ق» به عنوان دعانويس كارآزموده وبا تجربه منتشرشد. همان موقع دل بعضي ها لرزيد وگول اطلاعيه قلابي را خوردند. درواقع اين يكي ازشيرين كاري هاي متعدد مدعيان دروغين حضرت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است كه طي اين چند ساله بسياري ازآنها با ادعاي ارتباط با ائمه معصومين دست به كلاه برداري وسوء استفاده هاي وسيع مالي زده اند كه حتي شنيدن آنها براي يك انسان عاقل خنده داربه نظرمي آيد. شايد رديف كردن بعضي ازاين ادعاها باعث بازشدن گوش كساني شود كه دل به اين ادعاهاي دروغين مي بندند وگول اين افراد را مي خورند. مدعيان دسته اول:توجه ويژه به مجالس زنان اكثرمدعيان دروغين صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همواره توجه ويژه اي به قشرزنان دارند وبه نظرمي آيد دراكثرمواقع نيزدربرآورده كردن اهداف خود نيزموفق بوده اند. فردي به نام «ف.م» كه دريكي ازروستاهاي شهري درنزديكي تهران سكونت دارد مدعي ملاقات با ائمه اطهارشده وبا طرح اين ادعا توانسته گروهي اززنان والبته مردان ساده لوح را به دورخود جمع كند. اين فرد با حضوردرمحافل زنانه وطرح ادعاي خود اززنان مي خواهد تا به سمتي كه اونشان مي دهد ومدعي است يكي ازائمه درآنجا حضوردارد، سلام كنند. اوبا طرح اين ادعا كه بسياري ازامام زادگان را درعالم رويا مي بيند ازمردم مي خواهد براي ساخت آن امامزادگان به اوپول پرداخت كنند وبا ادعاهاي خود مبالغ هنگفتي را هم جمع آوري كرده است كه تا به حال مشخص نيست با آنها چه كرده است. ازطرفي به نظرمي آيد كه اين كاردرخانواده اين فرد نيزموروثي است. چرا كه مادربزرگ وي نيزدرزمان حيات اوادعاهاي مشابهي را مطرح كرده است. به گزارش برنا، دربرخي ازمواقع هم اين مدعيان، خود به سراغ طعمه ها مي روند. به عنوان مثال فردي به نام «ح.ر» ساكن شهريار، چندي پيش دراطراف شهرستان ورامين جلساتي تشكيل داده ودراين جلسات فقط ازدختران جواني كه تا22 سال سن داشته باشند را دعوت مي كرد. وي درجلساتش ادعا كرده كه يكي ازياران حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است وبه همين وسيله عده اي ازجوانان را مريد خود كرده بود اما خوشبختانه دادگاه قرچك ورامين وي را دستگيروجلسات اورا نيزتعطيل كرده است. اما اكثرمواقع، آخركاربه خوبي وخوشي تمام نمي شود وزماني پاي مراجع انتظامي وقضائي به ميان مي آيد كه كاربه روابط غيراخلاقي ونامشروع كشيده شود. مدعيان دسته دوم : عمرپانصد ساله مي دهيم دسته دوم ازمدعيان دروغين امام زمان افرادي هستند كه ادعاهاي عجيب وغريبي ارائه مي كنند. اين دسته اغلب ازنقاط ضعف عاطفي ،رواني ،اجتماعي واقتصادي مردم استفاده مي كنند. به عنوان مثال شخصي به نام«ع.ر» با ارسال نمابري به برخي از مراكزدولتي وخصوصي مدعي شده است كه به رازطول عمرپانصد ساله دست يافته است. وي درنمابرخود با طرح اين ادعا كه نيروها و قابليت هاي فوق تصور دراختيارقدرت هاي بزرگ دنيا بوده واوبا آنان درارتباط است مدعي شده كه درازاي دريافت هزينه هاي مربوطه رازطول عمررا فاش مي كند. هزينه هاي فهميدن اين راز، سربه ميلياردها تومان گذاشته واين درحالي است كه نمابرمربوطه ازنظراملايي ودستوري داراي غلط هاي بسيارفاحش است ونشان ازبي سوادي اين فرد دارد. درموردي ديگرنيز يك زن با هويت نامشخص با توزيع شماره تلفن همراه خود دربعضي ازمحلات جنوبي تهران ادعا مي كند كه براي بيماران روحي وافرادي كه با مشكلاتي مواجه شده اند، انرژي مثبت ارسال مي كند وشماره تلفن وي دست به دست درمحلات مختلف تهران مي چرخد. وي ادعا مي كند عضوگروهي است كه ازسوي خداوند به مردم انرژي مثبت اعطا مي كند. درموردي ديگر فردي به نام «الف» با حضوردرمزارشهدا وبا برقراري ارتباط عاطفي با برخي ازنزديكان شهدا ادعاي ارتباط با ارواح شهدا و گفتگوبا آنان را هم درعالم رويا را مطرح مي كند. اين فرد ازآنان مي خواهد تا نزورات وصدقات را به وي بدهند تا وي درميان فقيران توزيع كند. اين درحالي است كه وي با ظاهري آراسته ترازگذشته اقدام به چنين كاري مي كند ومشخص است كه چه به سرنذوراتي كه قراربود دربين مردم فقيرپخش شود، آمده است. تمام اينها نمونه اي ازسوء استفاده اين افراد ازخلاء هاي مختلف زندگي مردم است كه به انحاء مختلف ازدرآمد مردم براي پركردن جيب هاي خود استفاده مي كنند. مدعيان دسته سوم: فرقه هاي انحرافي اين دسته ازمدعيان دروغين به مراتب خطرناك ترازساير مدعيان هستند چرا كه آنها علاوه برسوء استفاده ازمريدان خود باعث بدعت ها و انحرافات خطرناك دردين مي شوند كه زمينه را براي بدبيني به عقايد ديني به خصوص دربين جوانان فراهم مي آورند. اين فرقه ها به طورمعمول با ايجاد يك هاله مقدس به دوررهبرفرقه وبرگزيده شدن اين شخص ازطرف امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به سوء استفاده هاي مختلف ازاعضاي خود وحتي تحقيرآنها اقدام مي كنند. به عنوان مثال رئيس يكي ازفرقه هاي انحرافي درجلسه هفتگي خود دريكي ازشهرهاي توابع استان تهران ودرجمع مريدان خود گفت: “شما احمق هستيد شما نمي فهميد، من فقط مي فهمم ما بايد رب خود را بشناسيم. چوپان رب گوسفندان است وراه را نشان مي دهد. من هم چوپان شما هستم من علم، اخلاق وعرفان مي ريزم دردل شما پس من رب شما هستم شما بايد رب خودتان را بشناسيد من حاضرم دريك ميدان جلوي چشم همه درآتش بروم وازآن طرف بيرون بيايم ويا وسط آتش مي نشينم وهركه مي تواند درآتش بنشيند وتمام نهادهاي اطلاعاتي امنيتي هم با من هستند ازهيچ چيزنترسيد.” اعضاي اين فرقه با طرح شبهات ومطالب اغراق آميزطرفداران بيشتري را جمع مي كنند وازشركت كنندگان درجلسات خود مي خواهند كه رهبراين فرقه را راه نجات موجودات بدانند. اين فرقه ها معمولابراي جذب جوانان ازكمك هاي مالي ومعنوي وحتي ازروش هاي عجيب وخلاف قانون استفاده مي كنند. يكي ازاين فرقه ها براي جلب بيشترجوانان مدعي است كه هركس كه به دين آنها بگرود با سايراعضاي فرقه محرم شده ومي تواند بدون حجاب باشد . اين فرقه كه ازافرادي كم سواد تشكيل شده است با طرح “دين بدون مذهب” به تبليغ انديشه هاي خود مي پردازد وپيروان آنها مطابق دستوررهبران فرقه كه ادعا دارد به عنوان امام آخرالزمان برگزيده شده است، شهادتين دراسلام وشيوه اقامه نمازرا هم تغييرداده اند. اما مسئله مهم دراين بين اين است كه بعضي ازاين فرقه ها كه عقايد آنها زمينه سازانحراف هاي وسيع دربين جامعه وبخصوص جوانان مي شود،آزادانه درحال فعاليت هستند وبا انتصاب خود به ائمه معصومين وياران بزگوارآنها ،عقايد خود را درست وديني جلوه دهند. اين فرقه ها كه سابقه بدي به لحاظ نزديكي به رژيم شاهنشاهي سابق نيزدارند،با گسترش فعاليت هاي وسيع تبليغاتي خود كه حتي شامل ارتباط با جريانهاي خارجي نيزمي شود ،سعي درتبليغ افكارخود درابعاد جهاني دارند. فرقه هاي مذكوركه يد طولايي درانحراف اصول ديني دارند،با مظلوم نمايي دربرابرواكنش مردم متدين نسبت به اعمال خود ،نظام ودستگا هاي انتظامي وقضائي را مسئول چنين اتفاقاتي مي دانند وبه تبليغ عليه نظام مي پردازند. گرچه درابتدا به نظرمي آيد كه عقايد اين فرقه ها چندان ازاصول دين وعقايد شيعيان دورنيست ،ولي اگربا دقت به آنها توجه شود،اين عقايد مي تواند باعث ايجاد انحرا ف هاي خطرناك وظهورمدعيان دروغين ،به واسطه عدم درك صحيح اين فرقه ها ازدين وپايبند نبودن آنها به عدم مشخص نبودن نايبان امام زما ن (عجل الله تعالی فرجه الشریف)ومنتصب كردن بزرگان خود به نمايندگي ازامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شود . به غيرا زاين درجلسات بعضي ازاين فرقه ها ،به بهانه مراسم عرفاني دست به اعمال خلاف شئونات اسلامي زده مي شود كه به عنوان مثال فردي به نام “ر.پ”به بهانه مراسم درويشان با جذب گروهي ازجوانان ،مردان وزناني كه داراي سوء سابقه مالي ومنكراتي هستند ،زمينه لهو لعب آنان را فراهم مي كند. وي همچنين دراين جلسات كتبي شبه انگيزكه فاقد مجوزچاپ است ،را دربين شركت كنندگان مراسم توزيع مي كند. به اين ترتيب ، دستگاه هاي دولتي ،به علت حساسيت موضوع نه تنها وظيفه برخورد با اين فرقه ها وجلوگيري از تبليغات آزادانه آنها را دارند، بلكه بايد با با لابردن سطح سواد ديني مردم ازگرايش آنها به اين افكاركه از مشرب هاي صوفي گرايانه سرچشمه مي گيرد ،جلوگيري كنند منبع:روزنامه رسالت > شماره 6353 9/11/86 > صفحه 20 (اجتماعي ) خبرگزاری تابناک کد خبر: ۳۸۷۹ ساعت 9 صبح روز گذشته، فردي به نام «ع. ق» به همراه دو دختر و دامادهاي خود به ساختمان رياستجمهوري در خيابان پاستور مراجعه کرده و ضمن درخواست براي ديدار با احمدينژاد، رئيسجمهوري، اظهار داشت: من امام زمان هستم و آمدهام احمدينژاد را ببينم. به گزارش شيعهنيوز، وي متولد 1335 و داراي تحصيلات ديپلم است که در ادامه ادعاهاي خود گفت: من آمدهام چند تذکر به احمدينژاد بدهم و بگوييد اگر ميخواهد امامش را ببيند من آمدهام. اين شخص ميافزايد: از اروميه آمدهام و از چند سال پيش احساس کردم که امام زمان هستم. الان به رئيسجمهور بگوييد که براي اولين و آخرين بار آمدهام و اگر نيايد ديگر من را نخواهد ديد. گفتني است، دو داماد وي داراي مدرک ليسانس رياضي و دخترانش ديپلم و فوق ديپلم هستند که آنان نيز گفتههاي پدر زن و پدر خود را تأييد ميکنند و ميگويند: از چندي پيش، الهاماتي به وي ميشده و اظهارات او را ميپذيريم. وي همچنين يک کتاب به چاپ رسانده و موضوع آن نيز رسالت و مأموريت خود روي زمين است. www.khabaronline.ir جمهوری اسلامی نوشت: ادعای 2 مدعی امامت به طور همزمان، موجب دستگیری آنان از سوی ماموران شد. چند روز قبل فردی در میدان امیر کبیر سمنان با جمع کردن عابرین در اطراف خود مدعی شد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است که بلافاصله دستگیر شد. همزمان با این جریان فرد دیگری در مسجد الزهرای سمنان بعد از نماز مغرب و عشا با ادعای اینکه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است پس از خواندن زیارت امام حسین(علیه السلام) و امام رضا(علیه السلام) از خواندن زیارت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خودداری میکند.این فرد افتادن مهر از دست یکی از نمازگزاران را تاثیر اراده خود دانست. www.fararu.com اطلاعیه امام زمان دروغین برای جهانیان! باز هم ادعاي ظهور امام زمان عليه السلام توسط يك شياد! فردي كه خود را قاصد خبر مهمي درخصوص آخرالزمان ميداند، با سفر به نقاط مختلف كشور درصدد ابلاغ اين پيغام به ساكنان مناطق مختلف است. روزنامه «جمهوری اسلامی» با اعلام این خبر در ستون جهت اطلاع خود نوشت،"م. س" به تازگي با لباس عربي و سربند سبز رنگ به ديدار يكي از مسئولان ارشد استان فارس رفته و اطلاعيهاي با مضمون مژده ظهور ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به همه مسلمين جهان را به اين مسئول تحويل داده و خود را يكي از نواب آن حضرت معرفي كرده است! اين مدعي، اصالتاً اهل تبريز است و در گذشته نيز به دليل طرح چنين ادعايي تحت پيگرد قانوني بود اما وي با سفر به نقاط مختلف كشور قصد انتشار اطلاعيه مژده ظهور حضرت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دارد. وي كه لقب "خبرنگار اسلام" را براي خود برگزيده است با نصب پرچم سبز رنگي در محل سكونت خود كه بر روي آن جمله "آخرالزمان خبرنگار ديني اسلام است" نوشته شده است به ترويج خرافات و مسائل موهن درخصوص حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرداخته و متاسفانه مريداني را نيز براي خود ترتيب داده است. و.... متاسفانه از این دست خبرها بسیار هست و جای تاسف زیادی داره که عده ای از عوام ادعاهای دروغین این شیادان را قبول میکنن. این نشون میده که هنوز گروهی از مردم که به ظاهر از شیعیان هستند کمترین شناختی از امام زمان خودشون ندارند. امیدوارم بتونیم با آگاهی بخشی جلوی این سوء استفاده ها رو بگیریم. |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جوان: به تازگی فردی در شهرستان کرج خود را قرآن ناطق معرفی نموده و ادعا می نماید که علم فهم قرآن فقط در اختیار حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و بستگان وی بوده و بعد از آنها فقط در اختیار نامبرده می باشد.
وی فعالیت تبلیغی خود را در خصوص ایجاد فرقه جدید آغاز نموده و دست نوشته های تبلیغی وی تحت عنوان "حوزه علمیه رابطه مستقیم با خدا" در برخی از نقاط این شهرستان توزیع گردیده است. وی در بخشی از ادعاهای خود عنوان داشته است: "ای مردم من از خودخواهی به خدا و رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام زمانش رسیده ام که شما مردم خود را فراموش نموده و از زاویه بدخواهی در پی امور دیگران بر اساس قرآن هستید، پس خودخواه باشید و خودبین و خودشناس تا که به خداشناسی توسط من راه یابید. ای مردمان در برابر 21 سال اشک به درگاه خدا از در خودخواهی رفتم تا به خداشناسی رسیدم ، یعنی 3-7 سال تمام ، بیائید 40 شبه این راه را طی کنید- منم قرآن ناطق و تنها دانای قرآن." وی به همه اعلام می نماید که در صورت قبول راه وی، به مدت 40 شب راه طولانی را پیموده و می توانید به عالم غیب و اسرار الهی شناخت پیدا نمایید. وی ادعا داشت که قرآن درشب قدر به صورت یک جا بر وی قابل فهم ودرک شده است! |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مدعیان دروغین مهدویت یک سری ویژگی های منحصر به فردی دارند که می شود با توجه به آن ویژگی ها به شناسایی آنان پرداخت.
- اختلال رواني از نظر کارشناسانِ اختلال رواني، برخي مدعيان داراي اختلالهايي هستند که اصطلاحاً سايکوز تحميلي خوانده ميشود. در اين حال فرد چنان با قاطعيت راجع به ادعاي خود سخن ميگويد که افراد داراي روحية منفعل به سرعت تحت تأثير او قرار گرفته، شبيه وي ميشوند و ممکن است حاضر شوند فداکاريهاي بسيار چشمگير و قابل توجهي انجام دهند. نمونة اين نظر کارشناسي را ميتوان در پيروان مدعيان متعدد ديد. از جمله يکي از پيروان علي محمد باب که همراه وي اعدام شد، در لحظة اعدام نيز خواستار رضاي علي محمد باب بود. از سوي ديگر يکي از عوامل پذيرش مردمي نسبت به ادعاها اين است که آن را الهامي و غيبي و مطابق دستور ماورايي ميدانند. دکتر برهاني هم در اين مورد ميگويد از جمله معيارهاي تشخيصي سايکوز، يا جنون آن است که ادعاهاي عجيب و غريب توسط مدعي مطرح ميشود و ديگر هيچ منطقي را نميپذيرد و ادعا ميکند که به او وحي و الهام ميشود يا از کرامت ديگر دستور ميگيرد. بارها افرادي اين ادعاها را داشتند. - خود کم بيني و حقارت يکي ديگر از مفاهيمي كه اغلب روانشناسان به کار ميبرند عقدة حقارت است. افرادي که در کودکي دچار کمبود يا محروميتي بودهاند، در بزرگسالي به دنبال جبران آن هستند. اين عقده ميتواند منجر به نوعي خود شيفتگي شود، ولي در مفهوم عام گفته ميشود که به اين افراد شايد بيش از حد هم رسيدگي شده باشد؛ با وجود اين، فرد عقدة حقارت داشته باشد. افراد خود شيفته براي سيستم و جامعه خطرناک هستند. تجلي اجتماعي اين عقيده آن است كه افراد خود شيفته، جامعه را به دنبال اهداف بزرگ و تخيلي خود ميکشند؛ و مثلاً ميگويند: ما بايد قدرت مطلق باشيم. همه بايد سپاسگزار ما باشند. حضرت امام صادق (عليه السلام) ميفرمايد: ما من رجل تکبر او تجبّر الا لذلة وجدها في نفسه؛ هيچ فردي به تکبر آلوده نميشود مگر براي ذلت و حقارتي که در ضمير خود احساس ميکند. - افراط و تفريط يکي از زمينههاي شخصيتي مدعيان، رفتار خلوت جويانه و انزواطلبانة آنهاست. از آنجا که پيامبران و اولياي الهي دوراني را به خلوت و راز و نياز پرداختهاند، اين اعمال مدعيان، كه تنها شباهت صوري با رفتار اولياي الهي دارد، ميتواند عامل فريب مردم باشد. البته براساس نظر کارشناسان، مدعياني نيز اختلال شخصيت دارند (نه جنون) و به باطل بودن سخنان خود واقفند. اينها امکان دارد ضريب هوشي خوب داشته باشند و براي توسعه در کار خود تلاش کنند. از سوي ديگر گاهي چنان برکار خود تسلط دارند که ميتوانند پيرواني براي خود جمع کنند و براي گسترش آن مي كوشند هر چند گهگاه نيز شکستهاي شغلي و اجتماعي نيز داشته باشند. نمونة اينها را درمورد آغاز زندگي باب و شکست او در تجارت و… ميتوان يافت كه در برهة ديگر توانست شورشهايي فراوان در ايران پايهريزي کند. افراد و تفريط در احساسات و عواطف و تهيج خارج از مرز آنها، ميتواند عامل استفادة کساني شود که اختلال شخصيتي دارند و با ضريب هوش و قدرت خاصّ خود از اين مورد استفاده کنند. البته به کساني نيز واقعاً الهام شده است. -ايجاد جذابيتهاي فردي و گروهي و کارِ تشکيلاتي استفاده از جهالت افراد و بيخبر نگاه داشتن آنها از رَوَند فعاليتهاي خاصّ مدعيان و فرقهها؛ به اين صورت كه يكي از اعضاي قديم و اصلي از فرقهها يا وابستگان مدعي، با معاشرت با فرد مورد نظر او را جذب ميکند و عضو جديد تا مدتي نميداند که چه ميکند و به کجا ميرود. از طرفي افراد آسيب پذير کساني هستند که با مشكلات يا بنبستهاي زندگي رو به رو هستند و فرصت تمركز براي درك حيلههاي فرقهها و مدعيان را ندارند. افراد اغفال شده اغلب معترفند که هيچکدام در پيِ پيوستن به فرقه با گروه خاصّ براي تمام عمر نبودهاند، بلکه تحت اغفال و فشار قرار گرفتهاند و تدريجاً از خانواده بريدهاند و به آن گروه جديد پيوستهاند. قدرت فوق العادة رهبران يا سردمداران در گروههاي فرقهاي چنان است كه عموماً با اِعمال قدرت خاصّ در کنترل منابع مادي و انساني، افراد را مسحور خود ميکنند. سران مدعيان داراي نوعي کلام و بيان آشکار به شکل کتاب، دکترين و… هستند و اينها ميتواند نوعي جذابيت و مشروعيت ساختگي براي آنها فراهم سازد و افراد را بفريبد. از جمله كتابهاي ادعايي توسط بابيه، و مدعيان جديد از اين نمونهاند. برگرفته از کتاب پیچک انحراف
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ما همه رومجکوم میکنیم در صورتی که همون خانوم که میگفت ائمه رو میبینه شاید بازیچه موجودات غیرارگانیک شده و خودش هم فکر میکنه همین درسته
چند وقت پیش یه فیلم دیده بودم که یه روح یا جن خودش رو جای فرشته جا میزد و به یه آدم ساده لوح میگفت تو انتخاب شدی بعدش میگفت زمانی که قراره کاری رو برای خدا انجام بدی برات نشونه ای میاد و اون طرف رو وادار به قتل میکرد در حالی که اون فرد ساده لوح خیال میکرد داره برای خدا کاری میکنه یا مثلا بت پرستا یا مصریا که شیطان و اجنه رو میپرستیدن آیا میدونستن دارن غیر از خدا رو میپرستن؟؟؟ حالا شاید بزرگ هاشون میدونستن اما آدمای معمولی فکر میکردن دارن خدا رومیپرستن |
|||
|
۱۷:۱۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۷:۵۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم نگفتم شما دارین محکوم میکنید گفتم همین که بهشئن میگیم مدعین دروغی جای بحث داره من موافقم دروغین هستن اما ریشه یابی هم مهمه
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۱۴ توسط مهدی110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۷:۵۶)M912 نوشته است: منم نگفتم شما دارین محکوم میکنید گفتم همین که بهشئن میگیم مدعین دروغی جای بحث داره من موافقم دروغین هستن اما ریشه یابی هم مهمهبه نظر شما برسی ویژگی های شخصیتی یک شخص مدعی،ریشه یابی نیست؟؟؟مدعی دروغی دو کلمه است.مدعی+دروغی.خوب با قسمت دومش که موافقین.می مونه قسمت اولش.یکی از علت هایی- یا به تعبیری ریشه هایی- که شخصی مدعی می شود،همون مشکلاتی است که عرض شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبلیغات بر ضد امام مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف | قبیله منتظر | 1 | 1,595 |
۲۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| پاسخ آيت الله جوادي آملي به چهار پرسش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,714 |
۱/تیر/۹۴ ۱۱:۰۷ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم!! | وحید110 | 19 | 15,686 |
۱۶/دی/۹۲ ۱۱:۴۱ آخرین ارسال: AlienMuslim |
|
| وجودامام زمان(عجل الله) | علمدار133 | 3 | 2,555 |
۹/تیر/۹۱ ۲:۵۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| امكان ملاقات با امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه ـ | میثاق | 0 | 1,827 |
۲۰/آبان/۹۰ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: میثاق |
|