|
بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی
|
|
۲۳:۴۹, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۲ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان چند وقت نبودم دلم براتون تنگ شده بود اینم اون بحثی که قولشو داده بودم شرمنده اگه دیر شد چون من درگیر کنکورم این روزای نزدیک کنکور اصلا وقت آزاد ندارم اما حیفه که آدم هم صحبتی با دوستان خوبی مثل شما رو از دست بده
![]() ![]() . به نام خدا امروزه رسانه ها نقش مهمی رو توی جامعه ی جهانی بر عهده دارن و هر روز قدرتمند تر و موثرتر از دیروز میشن ، از رادیو و تلوزیون گرفته تا اینترنت و گیم و هزار جور رسانه ی دیگه ! توی این آشفته بازار شلوغ ، هرکسی میتونه عقاید و افکار خودش رو به هر شکلی که دوست داره وهر جایی که می خواد بدون هیچ خسارت چشمگیری مطرح کنه . به خاطر همین تو این دور و زمونه رسانه یه نقش مهم رو توی دنیا ایفا میکنه و اصلا خودش یه بحثی به پا کرده به اسم جنگ نرم . حب این جنگ نرم واقعا یه جنگ به تمام معناست الان نگاه کنید ببینید چه فیلمایی که سخته نشده ، چه اخباری که گفته نشده ، و چه بازیهایی که تولید نشده !............... اما به هر حال بحث ما اینجا روی صنعت نوپا و قدرتمندی به به اسم بازی رایانه ای می چرخه که در همهی نقاط جهان مخصوصا کشور ما به هر شکلی که فکرشو کنید وجود داره ، گوشیهای همراه ، رایانه ، ایکس باکس ، پلی استشن ، وی ، و............ که ماشالله همشونم توی ایران عزیز ما وجود داره و خداییش هم مغز خیلیامون از جمله خود منو به کل در گیر کرده . ساعت ها وقت مارو می گیره بدون هیچ بازدهی ای و آخرشم هیچی به هیچی ..................... میشینیم یه بازیو تخته گاز بازی می کنیم و مغزمون! رو درگیرش میکنیم و در نهایتم می گیم : خب اینم که تموم شد به به و چه چه ولی یه تجربه ای که همه گیمرها داریم اینه که آخر هر بازی یه احساس پوچی بهمون دست میده باز بعضی از بازیا تموم میشن این پوچیو حس میکنیم ! این آنلاینا که تمومم نمیشن ! اما قسمت اول متن و قسمت دومش چه ربطی به هم داشتن ؟ عرض میکنم خدمتتون . متاسفانه با وجود این شرایط نوجوونا و جوونای ما اکثرا به جای اینکه بشینن مثلا چهار تا کتاب بخونن یا سراغ یه ورزشی برن یا چه می دونم یه کار فرهنگی انجام بدن میشینن پای بازیهایی که کلا از اساس مشکل دارن . بازیهایی ساخته سرزمینهایی که فرهنگ و عقایدشون دقیقا ضد فرهنگ ماست و اکثرا چیزی غیر از خشونت و و قدرت طلبی و...... درونمایه ی اونا نیست . بازیهای با کیفیت و جذابی که با نازلترین قیمت در بازار فروخته میشه و از بهترین سرور میشه اونارو دانلود کرد . هر کدوم از این بازیا حرفای زیادی واسه گفتن دارن و یه تاثیر به خصوصی روی ذهن میذارن . اما .... اما .............. اینکه توی نظر سنجی بعضی از دوستان گفتن کلا بازی خوب نیست و همش ضرره . کاملا درسته و اگه واقعا به این صنعت توجه نشه خیلییییییییییییییییییییییییییی بهتره اما انصافا این حرف یه جور آرزوی دست نیافتنه و خود دوستان هم مطمئنا قبول دارن . اما توی میدون پر تیر ترکش جنگ نرم اونم با موشک تخریبی و قدرتمند بازی ، بازی سازهای کشورمون هم دست به کار شدن و با روندی رو به رشد دارن توی این صنعت تلاش میکنن . ولی متاسفانه هیچکدوم از بازیهای ملی به موفقیت خیلی بزرگ و چشمگیری نرسیدن . این امر دلایل زیادی داره مثل قیمت بیشتر و کیفیت کمتر از نمونه های خارجی ! ولی یکی از دلایل مهم سلیقه گیمرهای ایرانیه . دوستان عزیز ما در این بحث تصمیم داریم با توجه به نتیجه نظر سنجی ای که داشتیم ببینیم رابطه بین سلیقه گیمرهای ایرانی و عدم موفقیت بازیهای ملی تو چیه ........... اینم نظر سنجی .... نظر سنجی محبوب ترین سبک نکته جالب اینه که assassins creed که خدایی خیلی مشکل عقیده ای داره با اختلاف فراوان اوله. خب بچه ها بسم الله............. [font=B Nazanin][/font]
|
|||
|
|
۸:۲۱, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ایراد ما ایرانیا اینه که خلاقیت نداریم و همش دنبال اینیم که از دیگران تقلید کنیم نه تو فیلمامون نه تو بازیامون نه تو تکنولوژی تو هیچی. هرکاری که دیگران انجام بدن ما هم همونو کپی میکنیم
راه موفقیت توی خلاقیته که ما نداریم!
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۳۹ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۱ ۸:۲۱)Imam12 نوشته است: ایراد ما ایرانیا اینه که خلاقیت نداریم و همش دنبال اینیم که از دیگران تقلید کنیم نه تو فیلمامون نه تو بازیامون نه تو تکنولوژی تو هیچی. هرکاری که دیگران انجام بدن ما هم همونو کپی میکنیم کاملا موافقم ولی یه موضوعی هست که ما به عنوان مخاطب باید بهش توجه کنیم. اینکه ما از بازیسازهامون چه انتظاری داریم واینکه دوس داریم چی برامون بسازن.شناخت مخاطب مساله ی خیلی مهمیه که به عهده ی بازیسازهاست، ولی ماهم باید بدونیم چی می خوایم.مثلا من با چند نفر که صحبت می کردم و ازشون این سوالو می پرسیدم ، نتیجه ای که میگرفتم اینبود: "دوست دارن عین کالاف دیوتی بشه ولی دوست ندارن از کالاف دیوتی تقلید بشه" فاجعه رو ببینین تا کجاست!! خلاقیت خیلی چیز خوبیه . از طرف دیگه کپی کاری و تقلید هم توی صنعت بازی اصلا چیز بدی به حساب نمیاد، به طوریکه خیلی ازبازیا هستن که که ازروی همدیگه می زنن ولی بازهم بازیای موفقی هستن: prince of persia/god of war/castlevania/bayonetta/devil may cry و... اینا درعین حال که از روی همدیگه کپی کردن ولی هم تونستن نیازهای مخاطبشونو برطرف کنن و هم تونستن کار موفقی رو ارائه بدن. گرشاسپ هم همینطوره.این بازی البته با همه ی کمبودهایی که داشت(بودجه،تحریمها،کمبود نیروی انسانی (یه تیم 9نفره)و ...) تونست از این سایت نمره ی قابل قبولی بگیره.خیلی ازبازیا هستن که پایین تراز گرشاسپ نمره گرفتن. ========= درمورد خلاقیت باید ببینیم که منظور ما ازخلاقیت چیه. آیا منظورما اینه که یه سبک (ژانر)جدید ابداع کنیم؟ اگه منظورمون اینه ، کلا باید بی خیال بشین. چون هیچ بازی ساز عاقلی نمیاد این کار رو انجام بده.دلیلشم اینه که خیلی کار پر ریسکیه.در ضمن کار بسیار دشواری هم هست.ایجاد سبک جدید توی این صنعت از صنعت سینما هم سخت تره. از طرفی بازی های زیادی هستند که خیلی راحت از کلیشه ها استفاده کردند ولی از طرفی به جای نو آوری ، اون سبکشونو بالو پر دادند. خلاصش می کنم: اصلا توصیه نمی کنم که انتظارمون رو از بازیسازهای خودمون بیاریم پایین.بلکه توصیه می کنم بریم ببینیم که چی می خوایم. از طرفی. ما ایرونیا توی خیلی از کارها ، خودمونو از برخی از لذتها محروم کردیم. من خودمو میگم. تا همین چند ماه پیش فقط بازیای سبک اکشن(منظورم جنگی نیست.حتی fifa و pes هم توی ژانر اکشن دسته بندی میشن) رو دنبال میکردم. توی کلاسای انستیتوی ملی بازیسازی مجبور شدم که سبکهای دیگه رو هم بشناسم. نتیجه این شد که من واقعا فهمیدم که چه کارهایی رو ما انجام نمی دیم که موفق نمی شیم. بنابر این خواهشا اینقدر هی نگین کپی کاریو تقلید.مشکلات خیلی جدی تری هست که باید حل بشه و خیلی زود هم باید حل بشه و الا از کشور های دور بر خودمون هم عقب میمونیم. به عنوان مثال باید بگم توی نمایشگاه دوبی گیمز شو ، عربستانیا یه بازی ساخته بودن عین Uncharted که واقعا چیزی از خود Uncharted کم نداشت.یا مثلا استاد ما می گفت شرکت Quantic Dream که بازی فوقالعاده ی Heavy Rain رو ساختن ، رفتن توی ترکیه و اونجا یه شعبه از این شرکت رو ساختن.پس قطعا منتظر یه رقیب جدی به نام ترکیه باشین. تو رو به خدا اینقدرگیر ندین به کپی کاری
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.